Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD
Microsoft SQL Server 2019 Standard SQL Server 2019 Standard Edition är en del av den senaste versionen av Microsofts relationella datahanteringssystem, som kombinerar alla viktiga databas-, rapporterings- och analysfunktioner som behövs...
4 694,90 kr *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Standard 2-Core SQL Server 2019 Standard 2-Core edition är för närvarande den mest uppdaterade versionen av Microsofts tillförlitliga relationella dataplattform som används över hela världen, eftersom den...
19 600,90 kr *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-Core SQL Server 2019 Enterprise 2-Core edition är för närvarande den mest omfattande och uppdaterade versionen av Microsofts beprövade relationella dataplattform; den tillhandahåller alla de senaste...
77 951,90 kr *

Introduktion till Microsoft SQL Server 2019

Vad är Microsoft SQL Server 2019?

Microsoft SQL Server 2019 är en omfattande och kraftfull datahanteringslösning som gör det möjligt för organisationer av alla storlekar att lagra, hantera och analysera viktig information. Som ett avancerat system för hantering av relationsdatabaser (RDBMS) tillhandahåller den den teknik som behövs för att fatta datadrivna beslut och optimera affärsprocesser.

De viktigaste komponenterna i SQL Server 2019

SQL Server 2019 är utrustad med en mängd olika funktioner som förbättrar databehandlingen, inklusive förbättrade säkerhetsmekanismer, förbättrad prestanda och tillgänglighet samt innovativa dataanalysfunktioner.

Viktiga funktioner i SQL Server 2019

Kluster för stora data

En av de viktigaste funktionerna i SQL Server 2019 är introduktionen av Big Data Clusters. Dessa gör det möjligt att bearbeta och analysera stora volymer av strukturerad och ostrukturerad data, vilket gör SQL Server till en omfattande dataplattform.

Bearbetning och analys av data

Med Big Data Clusters kan användarna tillämpa artificiell intelligens (AI) och maskininlärning direkt i databasen för att få avancerade analyser och insikter i realtid.

Förbättrad säkerhet och efterlevnad

Transparent kryptering av data

Tillägget Transparent Data Encryption (TDE) erbjuder nu även stöd för säkra enklaver, vilket ger ytterligare skydd för känsliga data mot obehörig åtkomst.

Förbättrad prestanda

Intelligent bearbetning av frågor

SQL Server 2019 introducerar Intelligent Query Processing, en funktion som automatiskt optimerar prestandan för databasfrågor utan behov av manuellt ingripande.

Applikationsscenarier för SQL Server 2019

Stöd för moderna applikationer

Utvecklare drar nytta av de utökade möjligheterna att stödja moderna applikationer med SQL Server 2019, särskilt genom integration med andra Microsoft-produkter och tjänster som Azure.

Utveckling över flera språk och plattformar

Med stöd för språk som Python och R och möjligheten att köra SQL Server på Linux och Docker-containrar är SQL Server 2019 en mångsidig plattform för utvecklare från ett brett spektrum av miljöer.

Business intelligence och analys

SQL Server 2019 förbättrar BI-funktionerna genom integrering av SQL Server Analysis Services, så att organisationer kan utföra komplexa dataanalyser och skapa meningsfulla rapporter.

Integration med Data Lake

Integration med Hadoop Data Lake gör det möjligt för SQL Server 2019 att utföra analys av stora datamängder, vilket ger bredare insikt i affärsdata.

SQL Server 2019 ger organisationer en robust, skalbar och säker dataplattform som är redo för de utmaningar och krav som ställs i dagens datadrivna värld. Med sina avancerade funktioner och sin flexibilitet hjälper den organisationer att maximera sitt värde genom effektiv datahantering.

Kategorier