Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL
MS Visio Professional 2016 - köp den mest omfattande utgåvan för professionella visualiseringar som en enda licens Med Visio Professional 2016 har användarna ett maximalt antal verktyg och mallar till sitt förfogande för att på ett...
1 416,90 kr *
MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD
Microsoft Visio 2016 Standard På många områden måste tekniska framställningar, diagram eller planritningar visas. Programvarulösningen Microsoft Visio 2016 Standard är idealisk för detta ändamål. Detta är ett visualiseringsverktyg som...
1 244,90 kr *

Microsoft Visio 2016 - din lösning för diagram och visualiseringar

Microsoft Visio 2016 är ett kraftfullt program för att skapa diagram och visualiseringar som används av företag och privatpersoner över hela världen. I den här artikeln får du veta varför Microsoft Visio 2016 är ett oumbärligt verktyg för att visualisera komplex information.

De viktigaste funktionerna i Microsoft Visio 2016

  1. Mångsidiga mallar: Visio 2016 erbjuder ett brett utbud av mallar för diagram, flödesscheman, organisationsscheman, planritningar och mer för att hjälpa dig att komma igång.

  2. Intuitivt användargränssnitt: Visio 2016:s användargränssnitt är användarvänligt och gör att du enkelt kan skapa och anpassa diagram och visualiseringar.

  3. Datalänkning: Du kan integrera data från Excel, SharePoint och andra källor i dina diagram för att visualisera information i realtid.

  4. Samarbete: Med Visio 2016 kan flera användare arbeta med ett diagram samtidigt och spåra ändringar i realtid.

Fördelarna med Microsoft Visio 2016

  • Professionella visualiseringarmed Visio 2016 kan du skapa professionella diagram och visualiseringar som gör komplex information lätt att förstå.
  • Ökad effektivitetprogramvaran hjälper dig att optimera affärsprocesser genom att visualisera arbetsflöden och strukturer.
  • Databaserat beslutsfattande: Genom att länka till datakällor kan du fatta databaserade beslut och enkelt känna igen trender.

De senaste uppdateringarna och funktionerna

Även om Visio 2016 inte längre är den senaste versionen har den fortfarande värdefulla funktioner. Några av uppdateringarna och funktionerna är

  • Office-integreringvisio 2016 integrerassömlöst med andra Microsoft Office-program som Word och PowerPoint för att infoga dina diagram i dokument och presentationer.
  • Avancerade formbibliotekprogramvaran har avancerade formbibliotek som gör att du kan skapa specifika bransch- och applikationsdiagram.
  • Integration med molnet: Du kan spara dina diagram i molnet och komma åt dem var du än befinner dig för att underlätta samarbetet.

Microsoft Visio 2016 är en beprövad lösning för att skapa diagram och visualiseringar som fortsätter att uppskattas av många företag. Om du letar efter effektiva sätt att visualisera information kan Visio 2016 vara ett värdefullt tillskott till din verktygslåda.

Kategorier