Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2019 Professional Plus - för alla behov hos företagare Den aktuella Office Suite i version 2019 erbjuder professionella användare (utöver Home & Business, Professional och Standard), särskilt med utgåvan Professional...
1 381,90 kr *
MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD
Microsoft Office 2019 Standard - utgåvan för professionella användare Microsoft Office 2019 är den senaste versionen av den beprövade produktivitetsprogramvaran för att skapa och utforma texter och beräkningar, inklusive tydlig...
1 265,90 kr *

Microsoft Office 2019 för Windows

Jämfört med sin föregångare erbjuder den nya Office-versionen 2019 från Microsoft en rad nya funktioner som gör det ännu smidigare att arbeta med dokument - ensam eller i grupp. Det beprövade OneDrive möjliggör okomplicerad data- och dokumentdelning i molnet - för samarbete om dokument mellan olika team.

Microsoft har också lagt till ytterligare funktioner till beprövade och testade Office-program som Word, Excel och PowerPoint, vilket ger utökade möjligheter för textdokument, kalkylblad och presentationer: Word innehåller bland annat dikteringsfunktionen Microsoft Dictate och ett översättningsverktyg, Excel innehåller till exempel analyslösningen "Publicera i Power BI" som ett nytt menyalternativ och i PowerPoint finns nya animationer som Morph och Zoom.

Dessutom finns bakgrundsämnena vitt, mörkgrått och svart i dessa program, där särskilt de senare färgerna är lätta för ögonen och gör det ännu mer avkopplande att arbeta på skärmen.

Den nya Office-versionen har ett något annorlunda utseende jämfört med 2016 års version: På programmens startsida visas nu även Office-filer som har delats av användare via molnet. I övrigt hittar användarna den vanliga intuitiva menynavigeringen. Microsoft OneNote ingår inte längre, men kan användas i Windows 10 via Universal Windows App.

MS Office-paketet 2019 finns också som offlineversion

Förutom programvaruabonnemanget finns den nya Microsoft Office-versionen också som en offlineversion för installation. Detta innebär att användare som föredrar att arbeta med Windows-program i en lokal miljö kan använda Office 2019-programpaketet permanent utan anslutning till molnet.

Hos Wiresoft finns de två Office 2019-utgåvorna Standard och Professional Plus som fristående varianter. Dessa erbjuder ännu mer omfattande funktioner än de andra utgåvorna och är särskilt lämpliga för egenföretagare eller frilansare och för små och större företag.  

Installation via Click to Run (klicka för att köra)

Jämfört med Office 2016 använder 2019 års version installationstekniken Click-to-Run (klicka och kör). C2R erbjuder månatliga säkerhetsuppdateringar och minskar nätverkskraven med sin optimeringsteknik för nedladdningar.

Alla Office-program och appar installeras automatiskt. Med Office-verktyget är det dock möjligt att installera endast enskilda program.

MS Office 2019 stöder endast datorer med Windows 10. Mac-datorer bör ha en av de tre senaste aktuella versionerna av MacOs installerad.

Alla versioner av Office 2019 finns som 32-bitars- och 64-bitarsversioner. 64-bitarsversionen kräver minst 4 GB RAM-minne.

Nya allmänna funktioner i Office 2019-programmen

Office 2019-paketet innehåller ett antal nya funktioner för alla versioner, som är tillgängliga i olika program, till exempel Word, Excel och PowerPoint. Dessutom finns det förbättrade alternativ i de enskilda programmen för ordbehandling, analyser och utformning av mallar etc. De viktigaste förklaras kortfattat nedan.

Översättningsfunktion

I de nuvarande versionerna av Word, Excel och PowerPoint finns det nu en översättningsfunktion; i Outlook kan den installeras senare med Office AddIn Translator for Outlook. Fördelen är att du inte längre behöver ringa upp en webbsida via webbläsaren för att översätta en text eller ett avsnitt, utan kan göra det direkt via menyn med Kontrollera > Översätt.

Ritning på frihand

Med det här verktyget kan du skapa och infoga skisser, former eller till och med matematiska representationer från en frihandsteckning, även utan pekskärm eftersom programmet även fungerar med musen.

Stöd för felkorrigering för tillgänglighet

Stöd för felrättning ger förslag för att göra ett dokument tillgängligt så att det lätt kan läsas och redigeras av personer med funktionshinder. Detta bygger på internationellt bindande standarder för tillgänglighet.

Ljudåterkoppling

Om ljudåterkoppling är aktiverad, ges ett ljud som bekräftelse när ett e-postmeddelande skickas, eller när objekt tas bort eller innehåll läggs in. Det finns också ett ljudmeddelande när skärmalternativen har ändrats.

Förbättrat stöd för pennor för touch-enheter

Särskilt användare som också använder Office 2019 på en enhet med pekskärm via en penna drar nytta av det optimerade stödet för detta arbetssätt. Inte bara tryckintensiteten har förbättrats, utan nya lutningseffekter har också integrerats. Kurvade linjer kan nu ritas med olika tryckintensitet, vilket innebär att linjens bredd eller intensitet kan varieras genom att luta pennan.

Nya funktioner i de enskilda Office 2019-programmen

Dessutom erbjuder Office 2019 flera nya funktioner i de enskilda programmen, bland annat:

Word 2019: Infoga vektorbaserade piktogram

I den senaste versionen av Word kan du nu infoga vektorbaserad grafik eller ikoner i text. Urvalet Piktogram innehåller olika skalbara bilder som kan infogas i ett Word-dokument med ett klick och förstoras utan kvalitetsförlust.

Dessutom är det nu möjligt att dölja redigeringsfältet och visa en text på helskärm, vilket gör det lättare att koncentrera sig när man läser.

Excel 2019: Nya dataanalysfunktioner och diagramtyper

Förutom nya dataanalysfunktioner har Excel också utökats med fler typer av diagram, t.ex. tydliga trattdiagram för att visa försäljningspipelines och försäljningstrattar, samt 2D-kartor för att visa geografiska data som exakta visualiseringar.

PowerPoint 2019: Animationer för 3D-objekt

Office 2019 erbjuder nu möjligheten att infoga och redigera 3D-objekt från ett onlinegalleri eller från skrivbordet i Office-dokument. Särskilt i PowerPoint finns funktioner som morph och zoom för att animera dem, t.ex. för att rotera vyn.

Utsikter 2019: Fokusera på det viktigaste

Den nya funktionen Clutter är en intelligent funktion som hjälper användarna att hantera den dagliga strömmen av e-post. Clutter känner automatiskt igen vilka e-postmeddelanden som är viktiga och skickar dem vidare till inkorgen. Översättningsfunktionen är också tillgänglig efter installationen via Office-tillägget Translator for Outlook.

Office 2019-utgåvor på Wiresoft

Office 2019 finns i totalt fem versioner - av dessa erbjuds Office 2019 Standard och Office 2019 Professional Plus hos Wiresoft. Dessa två versioner har mer omfattande funktioner och program än Home & Student, Home & Business och Professional, där Professional Pro innehåller alla funktioner som Standard-versionen.

Microsoft Office 2019 Standard

Programvaran Office 2019 Standard är särskilt lämplig för företag och privatpersoner som dagligen måste hantera mer komplexa affärsprocesser och uppgifter.

För detta ändamål finns ytterligare praktiska funktioner tillgängliga, t.ex. Update Control eller Telemetry App, men även Group Policy samt Terminal Services eller RDS och Microsoft Publisher.

App för telemetri

Telemetriappen i Windows Office 2019 Standard med Telemetriinstrumentpanelen är ett verktyg i form av en Excel-arbetsbok. Den är konfigurerad för en företagsdatabas och används för att samla in data om användning, inventering och integritet av Office-dokument. Den kan användas för att kontrollera kompatibiliteten hos företagsspecifika tillägg för att optimera användningen av dem.

Tjänster för fjärrskrivbord

Remote Desktop Services (RDS) för Office Standard gör program som Word, Excel och PowerPoint tillgängliga som webbappar för användning online. Huvudanvändaren av en licensierad terminal kan alltså använda dessa program på en annan mobil enhet.

Utgivare för publikationer

MS Publisher, som endast finns i Windows-versionen, är ett kraftfullt verktyg som kan användas för att på ett övertygande sätt utforma inte bara presentationer utan även trycksaker. Med hjälp av drag & drop-funktionen importeras bilder och grafik direkt till Publisher-ritningsområdet och redigeras där.

Microsoft Office 2019 Professional Plus

Professional Plus-paketet ger användarna alla programfunktioner och tjänster som erbjuds i Office 2019-utgåvan. Dessa inkluderar funktionerna Access, Skype for Business, lagring av e-post, förebyggande av dataförluster, brevlådor på plats, arkivering, kalkylverktyg och Enterprise Voice. Särskilt viktiga är följande:

Tillgång för krävande yrkesverksamma inom näringslivet

Access är ett kraftfullt verktyg i Professional Plus-versionen som gör det möjligt för användare att inte bara skapa databaser för flexibla affärsapplikationer utan också att hantera dem på ett omfattande sätt. Mångsidiga designverktyg finns tillgängliga för utveckling av anpassade system för insamling och analys av data, t.ex. för statusrapporter, som används intuitivt.

Data Loss Prevention (DLP) för att förhindra dataförluster

Att skydda konfidentiella uppgifter som kreditkortsnummer eller hälsodata, som allt oftare lagras i molnet, är en viktig uppgift för många företag. Data Loss Prevention i MS Office Professional Plus 2019 skyddar mot obehörig åtkomst eller stöld av känsliga data som finns tillgängliga via exempelvis Exchange Online, SharePoint Online eller OneDrive for Business, men även lokalt i Word-, Excel- och PowerPoint-filer. DLP kan därför användas för att identifiera och övervaka sådana uppgifter och säkerställa efterlevnad.

Enterprise Voice för omfattande kommunikation

Denna Skype for Business-lösning erbjuder omfattande funktioner för enhetlig kommunikation. Enterprise Voice kan anslutas till befintliga telefonsystem och erbjuder praktiska funktioner som svarsgrupper, samtalsparkering och mottagning och hantering av gruppsamtal.

Systemkrav för Office 2019

För att få ut det mesta av Office 2019 på en dator bör den uppfylla följande krav: Rekommenderad processor för PC: 1,6 GHz, 2-kärnig processor: för Mac: MacOs (en av de tre aktuella versionerna) med Intel-processor.

Huvudminnet för PC: 2 GB i 32-bitarsversionen, 4 GB i 64-bitarsversionen: Mac: 4 GB.

Fritt hårddiskutrymme för PC: 4 GB, för Mac: 10 GB. För optimal visning bör skärmen ha en upplösning på 1 280 x 768 pixlar (PC) eller 1 280 x 800 pixlar (Mac).

Köp Microsoft Office 2019 Editions till ett lågt pris på Wiresoft

Hos Wiresoft hittar du MS Office 2019-versionerna Standard och Professional Plus till ett särskilt lågt pris som offlineversion utan abonnemang. Båda produkterna är fullständiga versioner med fullständig Microsoft-stöd och inte OEM-versioner. Wiresoft säljer endast originalprogramvara från Microsoft, det är oanvända och därför kostnadsfria licenser som kommer från europeiska företag och har kontrollerats av Wiresoft för äkthet och funktionalitet. Detta bekräftas av våra många nöjda kunder som litar på programvaruprodukter från Wiresoft. Om du har några frågor om vilken Office 2019-version som passar bäst för dina behov är du välkommen att kontakta oss.