Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2019 Professional Plus - för alla behov hos företagare Den aktuella Office Suite i version 2019 erbjuder professionella användare (utöver Home & Business, Professional och Standard), särskilt med utgåvan Professional...
1 244,90 kr *
MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD
Microsoft Office 2019 Standard - utgåvan för professionella användare Microsoft Office 2019 är den senaste versionen av den beprövade produktivitetsprogramvaran för att skapa och utforma texter och beräkningar, inklusive tydlig...
1 139,90 kr *

Office 2019: Den beprövade sviten för produktivt arbete

I kategorin Office 2019 presenterar vi den beprövade och pålitliga Microsoft Office-paketet, som fortsätter att erbjuda en utmärkt lösning för kontorsapplikationer. I den här artikeln ger vi dig en omfattande översikt över Office 2019 och förklarar fördelarna med denna beprövade svit för din produktivitet och effektivitet.

Vad erbjuder Office 2019?

Beprövade applikationer när de är som bäst

Office 2019 innehåller de välkända programmen som Microsoft Word, Excel, PowerPoint och Outlook, optimerade i sin senaste version för att du ska kunna arbeta smidigt och effektivt.

Inget molnberoende

En av de största skillnaderna mot de nyare Office-abonnemangen är att Office 2019 inte kräver en permanent internetanslutning. Det innebär att du kan spara dina dokument och data lokalt utan att vara beroende av molnet.

Varför välja Office 2019?

Engångsköp, permanent användning

Till skillnad från Office-prenumerationer är Office 2019 ett engångsköp. Du betalar en gång och kan använda sviten permanent, utan månatliga prenumerationsavgifter.

Maximal kontroll över dataskyddet

Med Office 2019 behåller du full kontroll över dina data och riktlinjer för dataskydd eftersom du inte behöver förlita dig på molnlagring.

Inga ständiga uppdateringar och ändringar

Office 2019 erbjuder stabilitet och konsekventa användargränssnitt utan ständiga uppdateringar och ändringar som tar dig ur ditt arbetsflöde.

Slutsats

Office 2019 är det perfekta valet för alla som letar efter ett beprövat och pålitligt kontorspaket utan att behöva binda upp sig för återkommande prenumerationsavgifter. Med välbekanta applikationer, maximal dataskyddskontroll och en stabil arbetsmiljö är Office 2019 en förstklassig lösning för alla som vill öka sin produktivitet.

Oavsett om du är student, yrkesverksam eller företagare ger Office 2019 dig de verktyg du behöver för att arbeta effektivt och skapa professionella dokument, presentationer och kalkylblad. Investera i Office 2019 och upplev den beprövade prestandan och tillförlitligheten hos detta kontorsprogram i världsklass. Med Office 2019 kan du få ditt arbete gjort effektivt samtidigt som du behåller full kontroll över dina data. Det är en kostnadseffektiv och stabil lösning för dig som letar efter ett beprövat kontorspaket utan prenumerationsavgifter. Öka din produktivitet och investera i Office 2019 för att dra nytta av de välbekanta applikationerna och de många fördelarna med denna beprövade kontorsprogramvara.

Kategorier