Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2013 Standard I ett företag måste kommunikationskanalerna vara flexibla, tydliga, öppna och kostnadseffektiva. Windows Exchange Server 2013 hjälper dig att uppnå en helt ny nivå av prestanda och...
2 332,90 kr *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise Jämfört med sin föregångare har produkten många nya tjänster, funktioner och tekniker som är utformade för att stödja företag när det gäller utformningen av deras kommunikationskanaler. Med denna...
14 569,90 kr *

Upplagor och licensiering av Microsoft Exchange Server 2013

För alla tillgängliga utgåvor erbjuder Microsoft Exchange Server 2013 grundläggande beprövade och säkra samt nya funktioner för att skicka e-post och hantera brevlådor, uppgifter och kalendrar i en organisation.

Microsoft Exchange Server 2013 licensieras enligt den vanliga klient/server-modellen. Detta innebär att en server och alla klienter som har tillgång till den behöver en licens. De funktioner som är tillgängliga här bestäms också av vilken typ av åtkomstlicenser som krävs för att använda dem  - dessa finns också tillgängliga hos Wiresoft. Serverlicensen för Exchange 2013 finns i två utgåvor som skiljer sig åt främst i antalet brevlådor som stöds:

 • Standard Edition är redo för små och medelstora företag som inte behöver mer än 5 brevlådedatabaser.
 • Enterprise Edition är särskilt utformad för större företag som behöver mer än 5 brevlådedatabaser och har till och med stöd (med Exchange Server 2013 RTM Cumulative Update) för upp till 100 brevlådor.

Viktiga nyheter i Exchange Server 2013

Jämfört med tidigare versioner av Exchange erbjuder Microsoft Exchange Server 2013 en omfattande uppsättning nya funktioner och tjänster som stöder användarna ännu bättre i kommunikation och samarbete. Dessutom bidrar de till att öka effektiviteten och samtidigt minska företagens driftskostnader. Exchange Server-funktionerna kan tillhandahållas både lokalt och i molnet. Outlook Web App erbjuder dessutom ett optimerat användargränssnitt som stöder pekskärmar och därmed utökar användningen av Exchange 2013 till mobila enheter. Följande funktioner är de viktigaste nyheterna i serverversionen 2013:

Exchange Admin Center (EAC)

Exchange 2013 erbjuder också ett antal optimeringar för administratörer. Till exempel har Exchange Management Console (EMC) och Exchange Control Panel (ECP), som utgjorde de två tidigare gränssnitten för administration av Exchange Server, kombinerats i det nya webbaserade Exchange Admin Center (EAC). Detta är också optimerat för lokala, online- och hybridinstallationer. Webbaserad administration gör det möjligt för administratörer att använda regler för klientåtkomst för att individuellt definiera användarnas åtkomst till Internet, intranätet och Exchange-administrationskonsolen.

Intelligent sökfunktion

Verktyget Intelligent Search i Microsoft Exchange Server 2013 förbättrar inte bara kvaliteten på sökresultaten utan också samarbetet och kommunikationen mellan team och individer: Användarna kan nu enkelt hämta och sammanfatta information från flera källor.

Integrering med SharePoint och Lync

Microsoft Exchange Server 2013 Standard ger förbättrad integration med Microsoft Lync 2013 och Microsoft SharePoint 2013 genom funktionen Compliance eDiscovery och brevlådor för webbplatser. Tillsammans ger de här två tjänsterna viktiga funktioner, inklusive möjligheten att samarbeta med brevlådor för webbplatser.

Stöd för krav på efterlevnad

Det är mycket lättare för organisationer att uppfylla kraven på efterlevnad och upprätthålla policyer med In-Place eDiscovery. I Exchange 2013 gör de förbättrade sök- och indexfunktionerna det mycket lättare att hitta viktiga data. Dessutom förhindrar DLP (Data Loss Prevention) att användare skickar konfidentiell information till obehöriga personer.

Förenklad transport av e-post

Exchange Server 2013 är det nu de tre tjänsterna Front-End Transport Service (FET), Hub Transport Service (HT) och Mailbox Transport Service (MT) som ansvarar för att skicka e-post. De är komponenter i brevlådeserverrollen. Funktionerna i den tidigare Hub Transport Server-rollen utförs nu av dessa tjänster. De funktioner som utfördes av serverrollen Unified Messaging i den tidigare versionen Exchange 2010 tillhandahålls här av tjänsten Unified Messaging.

Skillnader mellan Exchange Server 2013 Standard och Enterprise Edition

Som redan förklarats är den största skillnaden mellan Microsoft Exchange Server 2013 Standard Edition och Enterprise Edition antalet databaser som kan hanteras med den. Det innebär att de riktar sig till företag av olika storlek och därmed också har olika behov när det gäller skalning av Exchange Server-tjänsterna. Standard Edition är till exempel begränsad till fem databaser per server, medan Enterprise Edition kan hantera upp till 50 databaser per server.

Dessutom erbjuder Microsoft ytterligare funktioner eller ett utökat antal funktioner jämfört med standardutgåvan för professionella användare som köper Exchange Server 2013 Enterprise Edition. Dessa inkluderar:

Dekryptering av tidskriftsrapporter

Exchange Server 2013 erbjuder användarna möjlighet att skydda sina meddelanden via IRM (Information Rights Management) i Microsoft Outlook och Office Outlook Web App. Det är inte bara möjligt att skapa vissa skyddsregler för detta ändamål, t.ex. för att automatiskt förse meddelanden med IRM-skydd innan de skickas. Dekryptering av journalrapporter ger också möjlighet att lagra en okrypterad kopia av ett IRM-skyddat meddelande tillsammans med det ursprungliga IRM-skyddade meddelandet i journalrapporterna.

Förebyggande av dataförluster - DLP

Förebyggande av dataförluster är en viktig aspekt av företagsmeddelanden, särskilt när affärskritisk kommunikation innebär att du skickar e-postmeddelanden som innehåller konfidentiella uppgifter. Funktionerna för att förhindra dataförluster i Exchange Server förenklar inte bara hanteringen, utan gör det framför allt lättare att följa policyer för konfidentiella data utan att hindra användarnas produktivitet. DLP förhindrar inte bara dataförluster inom en organisation, utan förhindrar också att anställda oavsiktligt eller avsiktligt skickar känsliga uppgifter till obehöriga personer.

ActiveSync Mobilhantering

Funktionen ActiveSync Mobile Access ingår också i Standard edition av Exchange Server 2013 för att användare ska kunna synkronisera en eller flera mobila enheter med sin Exchange-postlåda och få tillgång till kalendrar, kontakter och uppgifter, men i Enterprise edition av Exchange Server 2013 ger funktionen ActiveSync Mobile Management avancerade principer för att hantera alla tjänster individuellt.

Voicemail med Unified Messaging (UM)

Unified Messaging gör det möjligt för användarna att använda inte bara röstbrevlådan utan även andra röstbrevlådetjänster som Outlook Voice Access. UM kan använda Microsoft Lync Server för att kombinera röst- eller chattmeddelanden samt ljud- och videokonferenser och även utökad närvaroinformation i en integrerad kommunikationsmiljö. Användarna kan använda vilken telefon som helst för att lyssna på meddelanden via sin e-postinkorg eller via Outlook Voice Access.

Arkiv för efterlevnad

Riktlinjerna för efterlevnad kräver att ett företag eller en organisation sparar all relevant elektroniskt lagrad information, inklusive e-post, för eventuella rättsliga tvister. Arkivering av efterlevnad i Exchange Server hjälper dem att kontrollera relevanta meddelandeuppgifter i en organisation genom att ersätta den tidigare lagringen av PST-filer (Personal Store) i Outlook med arkivering i Compliance Archive. Med hjälp av innehållsanalys i Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise blir skyddet och övervakningen av konfidentiella data i enlighet med kraven ännu effektivare.

Systemkrav för Microsoft Exchange Server 2013

Följande minimikrav krävs för att installera Microsoft Exchange Server 2013 i standard- eller företagsversionen eller för att använda den fullt ut:

 • Operativsystem som stöds: Windows Server 2012 eller R2 Standard eller Datacenter samt Windows Server 2008 R2 Standard eller Enterprise med SP1 och R2 Datacenter RTM
 • Processor: Intel 64 eller AMD64
 • Huvudminnesbrevlåda: minst 8 GB
 • Klientminne: minst 4 GB
 • Edge Transport: minst 4 GB
 • Hårddiskutrymme: minst 30 GB, plus 500 MB utrymme för varje UM-språkpaket och 200 MB utrymme på systemdisken
 • Enhet: DVD-ROM
 • Skärmupplösning: minst 1 024 x 768 pixlar
 • Scenarier för samexistens som stöds av Exchange 2013 med tidigare versioner:

            Exchange 2013: inklusive CU2

            Exchange 2010: inklusive SP3

            Exchange 2007: inkl. uppdateringsuppdatering 10 för SP3

            Exchange 2003 och tidigare versioner: stöds inte

           

            Det kan också finnas andra förutsättningar.

Versioner av Windows Exchange Server 2013 - tillgängliga till låga priser från Wiresoft

Wiresoft erbjuder Microsoft Exchange Server version 2013 i de två utgåvorna Standard och Enterprise till ett särskilt lågt pris. När du köper Standard Edition av Exchange 2013 uppfylls alla brevlådor som små och medelstora företag och organisationer behöver för att kunna hantera sina brevlådor på ett utmärkt sätt. Om du köper Enterprise Edition kan större företag och institutioner inte bara dra nytta av skalbarheten hos den kraftfulla brevlådehanteringen, utan också av alla funktioner i denna version av Exchange Server 2013.

Licensiering av Windows Exchange Server 2013

När du köper en Enterprise eller Standard Edition av Exchange Server 2013 från Wiresoft väljer du en originalprogramvara från Microsoft som kommer från ett europeiskt företag och som lagligen har sålts eller köpts av oss. Dessa licenser är alltid oanvända och har kontrollerats av Wiresoft för att säkerställa absolut äkthet och full funktionalitet. Som kund drar du nytta av vår oslagbara prisfördel. Kontakta oss för mer information och om du har några frågor om dina programvarulicenser: