Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2013 Standard I ett företag måste kommunikationskanalerna vara flexibla, tydliga, öppna och kostnadseffektiva. Windows Exchange Server 2013 hjälper dig att uppnå en helt ny nivå av prestanda och...
2 100,90 kr *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise Jämfört med sin föregångare har produkten många nya tjänster, funktioner och tekniker som är utformade för att stödja företag när det gäller utformningen av deras kommunikationskanaler. Med denna...
13 113,90 kr *

Microsoft Exchange Server 2013: Grunden för modern företagskommunikation

Introduktion till Exchange Server 2013

Microsoft Exchange Server 2013 representerar en betydande utveckling i historien om Exchange-produktlinjen. Med ett ökat fokus på användbarhet, säkerhet och mobilitet ger Exchange 2013 en solid plattform för kommunikation och samarbete i organisationer.

Innovationer i Exchange Server 2013

Den här versionen introducerade flera viktiga innovationer, inklusive en förbättrad arkitektur som integrerar både front-end och back-end funktionalitet, en förenklad användarupplevelse och förbättrade funktioner för sömlös integration med Microsoft Office-familjen av produkter.

Viktiga funktioner i Exchange Server 2013

Förbättrat användargränssnitt

Exchange Server 2013 har en omarbetad Outlook Web App (OWA) som ger en rikare, renare och snabbare användarupplevelse på en mängd olika enheter och webbläsare.

Optimerad för pekskärmar

OWA har optimerats för pekskärmar, vilket avsevärt förbättrar användarupplevelsen på surfplattor och smartphones och gör mobil åtkomst till e-post, kalender och kontakter enklare.

Förbättrade säkerhetsfunktioner

Exchange Server 2013 stärker skyddet av känsliga data med inbyggda säkerhetsmekanismer som både skyddar mot externa hot och förbättrar den interna datakontrollen.

Förebyggande av dataförlust (DLP)

Med införandet av DLP-funktioner kan organisationer bättre övervaka och kontrollera känslig information för att säkerställa att den inte läcker ut av misstag eller avsiktligt.

Förenklad hantering

Exchange Admin Center (EAC), en webbaserad hanteringskonsol, förenklade hanteringen av Exchange Server 2013 genom att tillhandahålla ett centraliserat gränssnitt för administratörer.

Standardiserad arkitektur för meddelanden

Arkitekturen i Exchange 2013 har strömlinjeformats för att minska komplexiteten och förbättra tillförlitligheten och prestandan, särskilt när det gäller hög tillgänglighet och katastrofåterställning.

Exchange Server 2013:s roll i dagens IT-landskap

Långsiktig driftsäkerhet

Trots sin ålder används Exchange Server 2013 fortfarande i många organisationer som värdesätter stabilitet och beprövad teknik.

Ett steg mot modernisering

Exchange Server 2013 utgör en solid grund för organisationer som letar efter en beprövad lokal lösning eller planerar en gradvis övergång till molnet.

Microsoft Exchange Server 2013 är fortfarande en pålitlig plattform som hjälper organisationer att övervinna sina kommunikationsutmaningar. Denna kategoritext är utformad för att hjälpa dig att förstå vikten av och funktionerna i Exchange Server 2013 och hur de fortfarande kan vara relevanta i dagens snabba IT-miljö.

Kategorier