Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT SQL SERVER 2012 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2012 STANDARD
SQL Server 2012 Standard De särskilda styrkorna ligger inom området för affärsintelligens och verksamhetskritiska tillämpningar samt integrering av ett moln i enlighet med dina önskemål och behov. Virtualisering beskriver en process där...
2 755,90 kr *
MICROSOFT SQL SERVER 2012 ENTERPRISE MICROSOFT SQL SERVER 2012 ENTERPRISE
Microsoft SQL Server 2012 Enterprise SQL Server 2012 är en stor produktversion med många nya funktioner: Tillförlitlighet för verksamhetskritiska applikationer med högre tillgänglighet, blixtsnabba sökningar och avancerade...
39 338,90 kr *
MICROSOFT SQL SERVER 2012 BUSINESS INTELLIGENCE MICROSOFT SQL SERVER 2012 BUSINESS INTELLIGENCE
Microsoft SQL Server 2012 Business Intelligens Server köp: Microsoft SQL Server 2012 Business Intelligence För att hålla ett ständigt öga på dina verksamhetsprocesser och optimera dem behöver du ett bra databashanteringssystem. Om du...
27 868,90 kr *

Microsoft SQL Server 2012: Grunden för datahantering

Introduktion: SQL Server 2012 i korthet

Microsoft SQL Server 2012 är en omfattande dataplattform och ett kraftfullt system för hantering av relationsdatabaser som lämpar sig för ett brett spektrum av datahanterings- och analysuppgifter. I och med introduktionen har viktiga funktioner införts som avsevärt har förbättrat prestanda, tillgänglighet och expanderbarhet för företagsdata.

Viktiga funktioner i SQL Server 2012

SQL Server 2012 kännetecknas av AlwaysOn Availability Groups, förbättrad prestanda, Reporting Services och Integration Services. Dessutom erbjuder den djup integration med Microsofts molnplattform Azure, vilket ger stöd för hybridmiljöer.

Prestanda och hantering

Förbättrad prestanda

Prestandan i SQL Server 2012 har förbättrats avsevärt genom införandet av funktioner som kolumnförrådsindex, som accelererar frågor, och optimeringen av Query Planner.

Funktioner för hantering

SQL Server Management Studio (SSMS) och andra administrationsverktyg har förbättrats i SQL Server 2012 för att göra databasadministrationen enklare och mer effektiv.

Tillgänglighet och återställning

AlwaysOn tillgänglighetsgrupper

En av de viktigaste nyheterna i SQL Server 2012 var införandet av AlwaysOn Availability Groups, som ger högre tillgänglighet och katastrofåterställningsförmåga än tidigare versioner.

Förbättrade alternativ för säkerhetskopiering

Nya och förbättrade alternativ för säkerhetskopiering har gjort det möjligt för organisationer att se till att deras data är skyddade även i händelse av ett fel.

Utveckling av Business Intelligence

Rapportering och analys

SQL Server 2012 förbättrade Reporting Services för att skapa mer omfattande och användarvänliga rapporter. Power View och PowerPivot introducerades för att stärka självbetjänings-BI.

Datalagring

Datalagringskapaciteten har stärkts med förbättrad ETL-kapacitet (extrahera, transformera och ladda) och integration med andra Microsoft-produkter.

Beredskap för molnet

Kompatibilitet med Azure

Sömlös integration med Azure gör det möjligt för organisationer att utöka databaslösningar i molnet och dra nytta av fördelarna med molnskalering.

Slutsats: Effekten av SQL Server 2012

Microsoft SQL Server 2012 är fortfarande en viktig del av många företagsmiljöer. Den utgör en solid grund för applikationer som kräver tillförlitlig datahantering och analys. Även om det finns nyare versioner är SQL Server 2012 fortfarande ett beprövat val för organisationer som letar efter en mogen teknik med en omfattande uppsättning funktioner.

Kategorier