Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL
Project 2013 Professional - Microsofts programvara för projekthantering för yrkesverksamma som en köpversion MS Project Professional 2013 är den mest omfattande utgåvan av denna Microsoft-programlösning för att täcka de mest olika...
1 244,90 kr *
MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD
Project 2013 Standard - den beprövade Microsoft-programvaran för projekthantering som köpversion MS Project Standard 2013 är en populär utgåva av Microsofts programvarulösning för registrering, planering, administration och dokumentation...
1 106,90 kr *

Microsoft Project 2013 - En översikt

Microsoft Project 2013 är ett kraftfullt projekthanteringsprogram från Microsoft som har utvecklats speciellt för att planera, hantera och övervaka projekt på ett effektivt sätt. I den här artikeln tar vi en djupgående titt på de viktigaste funktionerna och fördelarna med denna programvara.

Vad är Microsoft Project 2013?

Microsoft Project 2013 är ett program som hjälper företag och team att organisera och hantera projekt. Med den här programvaran kan du skapa detaljerade projektplaner, tilldela uppgifter, hantera resurser och övervaka framsteg i realtid. Det är en nödvändig lösning för projektledare och team som vill hantera komplexa projekt på ett framgångsrikt sätt.

Viktiga egenskaper och funktioner

Projektplanering och projektledning

En av de viktigaste funktionerna i Microsoft Project 2013 är möjligheten att skapa och hantera omfattande projektplaner. Du kan definiera uppgifter, ange beroenden och skapa scheman för att säkerställa att ditt projekt löper smidigt. Det användarvänliga gränssnittet gör att du enkelt kan anpassa projektplaner och göra ändringar när kraven förändras.

Hantering av resurser

Med programvaran kan du effektivt fördela resurser som personal, utrustning och material och övervaka deras tillgänglighet. Detta säkerställer att ni har rätt resurser vid rätt tidpunkt. Med resursvyn kan du identifiera flaskhalsar och vidta lämpliga åtgärder för att öka effektiviteten i ditt team.

Spårning och rapportering av framsteg

Med Microsoft Project 2013 kan du övervaka hur projektet fortskrider i realtid. Du kan skapa anpassade rapporter och diagram för att analysera och dela projektstatus och prestanda med ditt team. Detta underlättar kommunikationen och gör att du kan reagera på problem och göra justeringar i god tid.

Integration med Microsoft-verktyg

Microsoft Project 2013 är sömlöst integrerat med andra Microsoft-program, t.ex. Excel, SharePoint och Outlook. Denna integration underlättar datautbyte och samarbete inom ditt team. Du kan importera och exportera data från andra program för att hantera dina projekt på ett smidigt sätt.

Slutsats

Microsoft Project 2013 är ett kraftfullt verktyg för projektplanering och projektledning. Med sina funktioner för resurshantering, framstegsspårning och integration med andra Microsoft-verktyg är det en värdefull lösning för projektledare och team som letar efter ett effektivt sätt att slutföra projekt framgångsrikt. Ge det ett försök och öka effektiviteten i ditt projektarbete. Microsoft Project 2013 är en investering i ett framgångsrikt genomförande av dina projekt och i uppfyllandet av dina affärsmål.

Kategorier