Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Stäng filtret
Inga resultat hittades för filtreringen!

Vad ingår i VMware vCloud Suite?

Lösningspaketet VMware vCloud innehåller VMware vSphere för servervirtualisering inklusive vSphere Enterprise Plus hypervisor, samt VMware vRealize Suite Hybrid Cloud Management Platform - med följande komponenter:

 • VMware vRealize Automatisering: för policydrivna infrastrukturer, tillhandahållande av applikationer och livscykelhantering för fysiska, virtuella och offentligaCloud-miljöer
 • VMware vRealize Drift: med intelligent hantering av prestanda, kapacitet och konfiguration, särskilt för miljöer som innehåller komponenter från olika  -leverantörer
 • VMware vRealize Business för Cloud: för automatiserad mätning av applikationsanvändning samt beräkning och fakturering av tjänstepriser i virtualiserade infrastrukturer som innehåller komponenter från flera leverantörer

Viktiga fördelar med vCloud Suite

vCloud Suite hjälper organisationer att tillhandahålla IT-resurser genom automatisering och fördefinierade policyer utan att kompromissa med styrning och kontrollmöjligheter. Snabbare tillgång till Services ger större flexibilitet och smidighet, vilket inte bara gynnar utvecklare utan även specifika affärsenheter:

 • Integrering av privata och offentliga moln för att tillhandahålla och hantera infrastruktur- och applikationsresurser via en hybridCloud.
 • Mjukvarudefinierad infrastruktur, inklusive automatiserad tillhandahållande av centrala IT-resurserServices, leder till större smidighet när det gäller tillhandahållande av resurser till slutanvändare.
 • Ökad effektivitet: Med funktioner som intelligent placering av arbetsbelastning och stöd för andra avancerade operationer kan organisationer minska IT-kostnaderna samtidigt som prestanda och skalbarhet ökar.
 • Utvecklaralternativ: Utvecklare kan utnyttja resurser för applikationsutveckling via en katalog, CLI eller öppna API:er.

VMware vCloud Suite - utgåvor och funktioner

VMware vCloud Suite finns i tre olika utgåvor med olika prestanda: Standard, Advance och Enterprise. Varje utgåva innehåller den användarvänliga hypervisorn vSphere Enterprise Plus , med förbättrad prestanda och tillgänglighet för ökad öppenhet. Utgåvorna skiljer sig åt när det gäller den integrerade VMware vRealize Suite Edition och andra funktioner.

vCloud Standard Upplaga

Standard -utgåvan stöder intelligent verksamhetsstyrning i företag som vill förbättra tillgängligheten och prestandan hos applikationer genom funktioner för förutsägande analys och intelligenta aviseringar.

Den erbjuder:

 • vRealize Business för Cloud Standard - för att jämföra kostnaden för grupper av virtuella maskiner i den privata Cloud med liknande grupper i en offentlig Cloud
 • Log Insight - med skalbara analysfunktioner för infrastrukturer och applikationer, inklusive snabb felsökning
 • vRealize Operations Advanced (vROps) - plattformen för automatiserad hantering av IT-drift i privata, hybrida och multiCloud-miljöer

vCloud Avancerad utgåva

Advanced Edition innehåller alla funktioner och Services i Standard -utgåvan, plus att den hjälper organisationer att öka smidigheten, produktiviteten och effektiviteten i sin IT med följande komponenter:

 • vRealize Automation Enterprise - för självbetjäning av molntillhandahållande, automatisering av fleraCloud med styrning och DevOps-baserad infrastrukturhantering och -säkring, inklusive enhetlig policy och kontroll

För Standard Edition och Advanced Edition finns det också möjlighet att lägga till VMware vRealize Operations som ett tillägg. VMware NSX - plattformen för nätverksvirtualisering och säkerhet - är också tillgänglig som en valfri komponent.

vCloud Enterprise Upplaga

Upplagan Enterprise är den mest omfattande versionen av sviten vCloud. Förutom funktionerna i de andra två upplagorna innehåller den Cloud alternativ för utvecklare i företag som har DevOps-initiativ, bland annat automatiserad tillhandahållande och hantering av kompletta applikationsstackar. I Enterprise ingår särskilt följande komponent:

 • vRealize Automation Enterprise (vRA) - den kraftfulla och lättanvända plattformen för automatisering av infrastruktur för att leverera moln med självbetjäning och olika funktioner, inklusive konsekventa policyer för DevOps-automatisering som är baserad på fleraCloud. vRA ökar effektiviteten och produktiviteten hos företagets IT och förbereder dem för framtida utmaningar genom snabbare time-to-market, hög användbarhet, säkerhet och kontroll. vRealize stärker infrastrukturen genom inbyggd efterlevnadshantering, flexibla skyddsåtgärder och omedelbar åtgärdande av sårbarheter. Det ger också omfattande stöd genom automatiserad IT-driftshantering på en enhetlig, transparent plattform och effektiv program- och databasövervakning i privata, hybrid- och multiCloud-miljöer.

VMware vCloud Suite - Licensiering

Varje VMware vCloud Suite Edition är licensierad Pro CPU. Dessutom finns många komponenter i vCloud Suite även som fristående produkter, som sedan licensieras Pro virtuell maskin. Observera följande: Så snart dessa komponenter köps via vCloud Suite är de också licensierade i enlighet med Pro CPU.

Alla komponenter som ingår i en vCloud -utgåva aktiveras med endast en licensnyckel. Licensnyckeln för vCloud Standard Edition gäller till exempel för alla tillgångar som körs - till exempel ESXi-värdar, vCloud Automation Center och vCloud Director. Alla virtuella maskiner som körs på en CPU som är licensierad med den kan alltså använda alla komponenter som ingår i den utgåvan.

Ett obegränsat antal virtuella maskiner kan köras på en CPU som är licensierad med en av vCloud -utgåvorna. Om virtuella maskiner ska köras på processorer som inte är licensierade för en vCloud -svit krävs dock ytterligare individuella licenser för de VMware -produkter som ska användas.