Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE
Windows 7 Enterprise Windows 7 i Enterprise-utgåvan är i princip samma som Windows-7-Ultimate-versionen, med den enda skillnaden att Windows 7 Enterprise finns som volymlicens och därför är särskilt lämpad för stora företagsnätverk....
133,90 kr *
MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL
Windows 7 Professional - det innovativa Microsoft-operativsystemet för professionella företagare som använd programvara Trots många efterföljare är det fortfarande populärt och används i många nätverk: Windows 7 Professional körs på...
104,90 kr *

Windows 7 - En titt på det förflutna operativsystemet

Microsoft Windows 7 var ett populärt operativsystem som släpptes första gången 2009. Även om det nu är föråldrat har det spelat en viktig roll i operativsystemens historia. I den här artikeln tar vi en titt på de viktigaste aspekterna av Windows 7.

Funktionerna i Windows 7

  1. Användargränssnitt: Windows 7 introducerade Aero-designen, som gav en tilltalande visuell upplevelse med transparenta fönster och nya element i aktivitetsfältet.

  2. Stabilitet och prestanda: Det ansågs vara ett av de mest stabila Windows-operativsystemen och introducerade många förbättringar när det gäller hastighet och tillförlitlighet.

  3. Bibliotek: Windows 7 introducerade bibliotek som gjorde det enklare att hantera och organisera filer.

  4. Förbättrad säkerhet: Det innehöll avancerade säkerhetsfunktioner som Windows Defender och BitLocker för kryptering av hårddiskar.

Betydelsen av Windows 7

  • Lång livslängdwindows 7 var efterföljaren till Windows XP och användes av många företag och privatpersoner under lång tid tack vare sin tillförlitlighet och kompatibilitet.
  • Slut på supportmicrosoft avslutade den utökade supporten för Windows 7 i januari 2020, vilket innebär att inga fler säkerhetsuppdateringar eller teknisk support kommer att finnas tillgänglig.

Efterföljarna till Windows 7

Efter att supporten för Windows 7 upphörde lanserade Microsoft nyare operativsystem som Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 och Windows 11. Dessa erbjuder uppdaterade funktioner, säkerhetsförbättringar och ett modernare användargränssnitt.

Avslutande tankar

Även om Windows 7 en gång i tiden var ett populärt operativsystem är det nu föråldrat och inte längre säkert. Vi rekommenderar starkt att du uppgraderar till en nyare version av Windows för att dra nytta av de senaste säkerhetsuppdateringarna och funktionerna. Windows 7 har dock en viktig plats i operativsystemens historia och uppskattas fortfarande av vissa av nostalgiska skäl.

Kategorier