Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021 MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021
Microsoft Outlook för Mac 2021 som ett fristående program - för hantering av e-post, kontakter och möten Outlook för Mac 2021 är den senaste versionen av Microsofts program för Apple datorer för professionell central organisering av...
863,90 kr *
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016 MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016
Microsoft Outlook för Mac 2016 - det beprövade programmet Office för macOS - som ett fristående program Microsoft Outlook för Mac 2016 är fortfarande en mycket använd version av det beprövade Office-programmet, med vilket inte bara den...
518,90 kr *
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019 MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019
Microsoft Outlook för Mac 2019 fristående program - för hantering av e-post, kontakter och möten Outlook för Mac 2019 är den senaste versionen av Microsofts program för Apple-datorer för professionell central organisering av...
657,90 kr *

Microsoft Outlook för Mac: Effektiv e-posthantering och mer

Lär dig hur Microsoft Outlook för Mac hjälper dig att organisera e-post, hantera möten och slutföra uppgifter på ett effektivt sätt. Den här artikeln ger dig en omfattande inblick i de senaste funktionerna och möjligheterna i Microsoft Outlook för Mac för att optimera din kommunikation och produktivitet.

Intuitivt användargränssnitt och e-posthantering

Användargränssnittet i Microsoft Outlook för Mac är intuitivt utformat och gör att du enkelt kan hantera din e-post. Använd de tydliga mappstrukturerna för att organisera dina meddelanden på ett effektivt sätt. Tack vare sökfunktionen kan du snabbt och enkelt hitta de e-postmeddelanden du behöver.

Kalender och schemaläggning

Håll koll på dina möten med den integrerade kalendern i Microsoft Outlook för Mac. Skapa händelser, ställ in påminnelser och organisera möten utan ansträngning. Möjligheten att dela och godkänna kalendrar gör det enklare att samordna möten med kollegor.

Uppgiftshantering och anteckningar

Optimera din produktivitet med uppgiftshanteringsfunktionen i Microsoft Outlook för Mac. Skapa uppgiftslistor, prioritera och håll koll på kommande uppgifter. Med anteckningsfunktionen kan du spara viktig information direkt i Outlook.

Enkel kommunikation via e-post

Microsoft Outlook för Mac erbjuder många funktioner för att göra e-postkommunikation enklare. Integreringen av snabbmeddelanden möjliggör snabb samordning, medan funktionen "Ignorera" minskar onödig e-post. Använd också intelligent autokomplettering för effektiv adressering av meddelanden.

Integration av molntjänster

Tack vare integrationen med Microsoft 365 molntjänster kan du komma åt din e-post, dina kalendrar och uppgifter från olika enheter. Synkronisera dina data automatiskt och håll dig alltid uppdaterad - oavsett var du arbetar.

Säkerhet och dataskydd

Microsoft Outlook för Mac lägger stor vikt vid säkerhet och dataskydd. Använd krypteringsalternativ för att skydda känslig information och dra nytta av de senaste säkerhetsuppdateringarna för att hålla ditt e-postkonto säkert från hot.

Uppdateringar och hjälp vid problem

Håll Microsoft Outlook för Mac uppdaterat med regelbundna uppdateringar. Om du har några frågor eller problem finns Microsoft Help Desk tillgänglig för att ge dig expertsupport.

Sammantaget erbjuder Microsoft Outlook för Mac en heltäckande lösning för e-postkommunikation och möteshantering. Med ett användarvänligt gränssnitt, många funktioner och sömlös integration är det det perfekta valet för Mac-användare som vill organisera sina arbetsflöden på ett effektivt sätt.

Kategorier