Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT ACCESS 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT ACCESS 2013

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10031
 • 077-06126
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
201,90 kr * 222,90 kr * (9,42% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Microsoft Access 2013 är en annan version av det kraftfulla databashanteringssystemet för att samla in data i strukturerad form och göra den tillgänglig för olika typer av vidare användning. Microsoft Access 2013 erbjuder lämpliga gränssnitt som inte bara tillåter import av - liksom PDF-filer, utan framför allt från många typer av SQL-databaser. Intuitiva verktyg gör det möjligt för även oerfarna användare att snabbt komma igång med programvaran och skapa olika typer av databasapplikationer enligt deras individuella behov - särskilt för varuhantering i företag samt dataadministration och projektledning, men även för privata ändamål. 2013 passar därför utmärkt för små och medelstora databaser med upp till 10 användare. Excel Access

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT ACCESS 2013"

MS Access 2013 som ett fristående program

Microsoft Access 2013 är ännu en version av Microsofts kraftfulla databashanteringssystem för att samla in data i strukturerad form och göra den tillgänglig för olika typer av vidare användning. Access 2013 erbjuder lämpliga gränssnitt som inte bara gör det möjligt att importera Excel- och PDF-filer, utan även från många typer av SQL-databaser. Intuitiva verktyg gör det möjligt för även oerfarna användare att snabbt komma igång med programvaran och skapa olika typer av databasapplikationer enligt deras individuella behov - särskilt för lagerhantering, datahantering och projekthantering, men även för privata ändamål. Access 2013 är därför idealisk för små och medelstora databaser med upp till 10 användare.

För detta ändamål erbjuder Access användarna många integrerade mallar och layouter med vilka typiska program snabbt och enkelt kan skapas på basis av det skrivbordsgränssnitt som är bekant från Office 2013. Dessutom erbjuder programvaran omfattande rapporteringsfunktioner för professionell utvärdering av status quo och andra rapporter.

Via Office 365 eller en SharePoint-anslutning erbjuder Access 2013 också alla förutsättningar för förenklat teamsamarbete. Användare som redan använder Windows 8 som operativsystem kan också dra nytta av den optimerade pekfunktionaliteten och använda programvaran fullt ut på motsvarande slutenheter.

Den viktigaste nya funktionen i Access 2013 är dock Access Web App! När den här typen av databas har skapats kan den publiceras via SharePoint så att alla anställda med åtkomsträttigheter kan få tillgång till den och arbeta med den i realtid.

Access 2013 är vanligtvis endast tillgänglig som en permanent del av MS Office-utgåvorna Professional och Professional Plus (eller genom prenumeration). Genom att köpa den enda versionen av Access 2013 från Wiresoft kan inte bara användare av andra utgåvor av Office 2013, utan även användare som inte har Office installerat, använda denna programvara på sin dator. Access 2013 har framför allt fördelen att programmet fortfarande stöds av äldre Microsoft-operativsystem från Windows 7 - vilket gynnar framför allt de användare som inte vill byta till det aktuella operativsystemet.

I Wiresofts webbshop kan du köpa 2013 års version av MS Access och andra versioner av programmet, inklusive den allra senaste utgåvan, till ett rimligt pris som en licens för en enskild användare - liksom de andra programmen på Office. Följande översikt ger en introduktion till de viktigaste funktionerna och egenskaperna i Access 2013.

Konfigurera och redigera databasapplikationer individuellt i Access 2013

Genom att integrera Microsoft Jet Engine som ett databassystem erbjuder Access alla verktyg i en integrerad utvecklingsmiljö som tack vare sitt grafiska användargränssnitt är idealisk för att skapa typiska databasprogram. Access 2013 ger användarna många visuella programmeringsobjekt som redan är inriktade på databasåtkomst, vilket gör det möjligt att snabbt och effektivt skapa lämpliga program utan att behöva ha stora kunskaper i programmering.

Som ett RDBMS-system (Relational Database Management System) har Access 2013 den avgörande fördelen jämfört med jämförbara databassystem att de uppgifter som samlas in via det kan användas flexibelt, så att användarna har möjlighet att uppdatera dem när som helst och därmed också ändra, lägga till eller till och med radera dem igen. Denna transaktionsorienterade design gör MS Access 2013 idealisk för att hantera affärsrelevanta data och stödja operativa system i företag; typiska uppgifter är inte bara att samla in och tillhandahålla projekt och uppgiftslistor, utan även kontaktdatabaser och, särskilt i butikssystem, att spåra och hantera lager.

Access 2013 har stöd för SQL-92-språket för databasfrågor och Access använder både det äldre .mdb-formatet och det nyare .accdb-formatet (förkortning för Microsoft Access Database) som dataformat för Standard, som också kan öppnas av program utanför Microsoft. När du länkar till en extern datakälla kan andra Access-versioner och andra format än Access användas.

Med Access 2013 kan olika former och objekttyper av databaser skapas eller användas - bland annat:

 • Blanketter för strukturerad datainmatning
 • Specifikationer för import och export
 • Tabeller för lagring av data
 • Förfrågningar för vidare bearbetning av insamlade uppgifter
 • Rapporter för utdata av insamlade uppgifter
 • Makroer för att automatisera vissa processer
 • Visual Basic-moduler för att förenkla vissa processer
 • Länkar mellan tabeller, inklusive definition av integritetsvillkor

Särskilt de formulär som kan skapas individuellt i Access 2013 är en mycket praktisk funktion för att skriva in och hantera data inte bara manuellt utan även automatiskt via gränssnitt. På så sätt kan enskilda dataposter visas i formulärvyn på ett strukturerat och överskådligt sätt, vilket underlättar inmatning och underhåll. Olika så kallade formulärlayoutverktyg finns tillgängliga för att skapa dessa Access AutoForms efter behov.

Skapa appar med Access 2013

Den viktigaste nyheten som Access 2013 har att erbjuda är dock apparna! Med de integrerade verktygen kan användarna skapa olika appar även utan programmeringskunskaper. För att göra detta måste du först välja lämplig datatyp, så Access skapar automatiskt en komplett databasstruktur för detta, som redan har ett användarvänligt gränssnitt. Förutom de vanliga grundfunktionerna innehåller appen redan olika Standard-kommandon för att lägga till eller redigera data och för att navigera.

Kontroller kan placeras eller flyttas till en specifik position efter behov utan att behöva göra extra ändringar i layouten. Den här funktionen fungerar intuitivt så att användaren bara klickar och drar ett element till önskad plats, och andra kontroller som finns där flyttas automatiskt åt sidan för att skapa lämpligt utrymme.

Access-webbapplikationer kan göras tillgängliga online via en webbläsare genom att ansluta dem till Microsoft SharePoint som en SharePoint-app, vilket gör att de kan delas med andra användare. Detta innebär att databaser som skapas i Access inte bara kan användas lokalt på en dator, utan även oberoende av plats via en tillgänglig webbanslutning.

De andra fördelarna med att göra Access-appar tillgängliga via SharePoint är å ena sidan möjligheten att få information om användningen av appen i sig, och å andra sidan att kunna spåra den information som genererats via den.

Att ansluta Access 2013 till Microsoft SQL Server och Azure SQL Database ger också ökad tillförlitlighet och säkerhet samt skalbarhet för data - både i molnet och på plats.

Systemkrav för Microsoft Access 2013

Programmet Access 2013 Office erbjuds av Microsoft i följande versioner: 32-bitars och 64-bitars. 32-bitarsversionen av Access 2013 stöds på operativsystemen Windows Windows 7, Windows 8 och Windows 8.1.

64-bitarsversionen av Access 2013 stöds på Windows Server 2008 R2 och Windows Server 2012 utöver de Windows operativsystem som stöds av 32-bitarsversionen. Beroende på version skiljer sig även andra hårdvarukrav för RAM-minne och hårddiskutrymme åt. Följande minimikrav gäller därför:

 • Operativsystem: Windows 7, Windows 8; Windows Server 2008 R2 respektive Windows Server 2012
 • Användningen av multi-touch-funktionen är optimerad för Windows 8
 • Processor: minst 1 GHz eller snabbare - x86- eller x64-bitars processor
 • Minne (RAM): minst 1 GB (32-bitar), 2 GB (64-bitar)
 • Hårddisk: minst 3 GB
 • Skärm: Minsta upplösning på 1 024 x 576 pixlar och ett grafikkort med DirectX10-kapacitet

Microsoft Access 2013 på Wiresoft köpa billig singel

MS Access 2013 är en klassisk, fast komponent i MS Office-utgåvorna Professional och Professional Pro och kan därför inte köpas som enskild version, utan endast tillsammans med ett av dessa Office-paket eller i en betald prenumeration. I Wiresofts webbutik kan du köpa Access 2013-programmet individuellt - utan det andra prenumerationsalternativet med eventuellt obligatoriska uppdateringar, dvs. du får endast dessa engångskostnader i samband med detta köp. Detta är en fullversion av programmet, som har samma funktionalitet som programkomponenten Office 2013, med den enda skillnaden att det är en enda licens för Access 2013, som endast används av dig.

Säkert programvaruköp med Wiresoft: Att köpa Access 2013 från Wiresoft är inte bara särskilt billigt, utan också säkert: Denna Access 2013-licens för en användare som erbjuds kommer ursprungligen från en större volymlicens, som annars bara används i ett större företag. Dessa företag har laglig rätt att sälja obehövliga programvarulicenser till Wiresoft, till exempel - antingen för att de inte behövs och är överflödiga, eller för att programversionen har ersatts av en nyare version eller inte längre stöds på grund av en ändring av hårdvara eller operativsystem. I det här fallet tas de bort från volymlicensen och omvandlas till individuella licenser och kallas sedan för använd programvara. Deras allmänna funktionalitet påverkas dock inte av detta, eftersom själva programvaran inte kan slitas ut. Wiresoft säljer också endast fullständiga versioner av Access och andra Microsoft-program som är identiska med Microsofts originalversioner och som kommer från säkra och lagliga källor.

När du köper begagnad programvara hos Wiresoft tar du ingen juridisk risk, eftersom försäljningen och köpet av begagnad programvara är lagstadgat.

Efter köpet och nedladdningen kan programvaran Access 2013 som du har köpt omedelbart installeras på din dator och aktiveras med en giltig volymlicensnyckel - även kallad MAK-nyckel (Multi-Activation Key) - och användas utan begränsning.

Att köpa programvara med Wiresoft är en särskilt ekonomisk lösning för att använda program som annars är dyra eller individuellt otillgängliga, vilket inte bara frilansare och små och medelstora företag, utan även privata användare drar nytta av. På så sätt får de alla fördelar som Access 2013 har att erbjuda till ett lågt pris och sparar dessutom pengar!

I Wiresoft Software Shop hittar du nyare och äldre versioner av Access 2013 samt många andra Office- och andra Microsoft-program som köpversioner. Om du har några frågor om MS Access 2013 eller något annat Microsoft-program kan du använda vår rådgivning via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT ACCESS 2013"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT ACCESS 2013"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier