Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10014
 • 3YF-00090
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
725,90 kr * 805,90 kr * (9,93% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Det omfattande Microsoft-programvarupaketet Office 2016 finns även för Mac. I utgåvan Standard ingår de beprövade programmen Word, Excel, PowerPoint, Outlook och OneNote. I Mac-versionen erbjuder MS Office 2016 en grundlig översyn av de tidigare komponenterna, med en optimerad anpassning till OS X, samtidigt som det typiska användargränssnittet som är känt från Windows med sin typiska layout behålls. Användarna kan skriva texter, göra beräkningar, utforma presentationer, hantera e-post och bearbeta anteckningar som vanligt, utan att behöva avstå från de välbekanta funktionerna i Mac-systemet. De kortkommandon som är bekanta från Windows-versionen har också antagits i Microsoft Office 2016 för Mac , vilket är en särskild lättnad för de användare som växlar mellan de två operativsystemen.

Om du har ytterligare frågor om produkten är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD"

Microsoft Office 2016 för Mac - den effektiva kontors- och affärsprogramvaran

Det omfattande Microsoft-programpaketet Office 2016 finns också tillgängligt för Mac. I utgåvan Standard finns de beprövade programmen Word, Excel, PowerPoint, Outlook och OneNote. I Mac-versionen erbjuder MS Office 2016 en grundlig översyn av de tidigare komponenterna, med en optimerad anpassning till OS X, samtidigt som det typiska användargränssnittet från Windows med sin typiska layout behålls. Användarna kan skriva texter, göra beräkningar, utforma presentationer samt hantera e-post och bearbeta anteckningar som vanligt, utan att behöva avstå från de välkända funktionerna i Mac-systemet. Microsoft Office 2016 för Mac innehåller också de välkända tangentbordsgenvägarna från Windows, vilket gör det lättare för användare som växlar mellan de två operativsystemen.

I Office 2016 Mac har kompatibiliteten mellan plattformar mellan dokument som skapats på Windows och dokument som skapats på OS X optimerats genom en mer enhetlig presentation. Detta ger en särskild fördel när du samarbetar och delar dokument, inte bara mellan Windows och Mac-användare, utan även i molnet - där Office föredrar att erbjuda Microsoft Cloud OneDrive.

Mac-versionen av MS Office 2016 Standard skiljer sig dock i vissa avseenden från Windows -versionen: programmen Microsoft Publisher och Microsoft Access ingår inte i Office för Mac 2016; inte heller de två nya funktionerna "Intelligent Search" - "Insights" - och "What would you like to do?" - "Berätta för mig" - och de nya diagramtyper som lagts till i Word, Excel och PowerPoint.

Men det finns också många praktiska förbättringar i de program som finns i Office för Mac 2016, liksom nya intressanta funktioner för att enkelt hantera alla uppgifter som uppstår.

Microsoft Office 2016 för Mac finns i Wiresoft Software Store som en billig singellicens för Standard edition. Nedan följer en översikt över alla de fördelar som Office 2016 för Mac erbjuder när du köper det.

Nya funktioner i de enskilda programmen i Office 2016 för Mac

Många nya funktioner i Office 2016 för Mac är också tillgängliga i de tre enskilda programmen Excel, Word och PowerPoint, vilket ger stöd för dokumentarbete mellan olika program.

Förenklad delning av dokument

För att dela dokument ännu enklare klickar användarna helt enkelt på knappen "Share" (dela) i bandet. Behörigheter för läsning och redigering kan också tilldelas individuellt.

Förbättrad versionshistorik för dokument

När du arbetar med ett dokument tillsammans med flera kollegor är det viktigt att äldre versioner av dokumentet finns tillgängliga. Med hjälp av funktionen "Versionshistorik" kan dessa inte bara visas omedelbart, utan motsvarande tillstånd kan också återställas så att du kan fortsätta att använda dem.

Integrering av OneDrive även för Mac

Integreringen av OneDrive i Office 2016 för Mac kan nu även användas av Mac-användare och därmed få tillgång till ett Office-dokument som har sparats på OneDrive från vilken slutenhet som helst, oavsett plats. Detta eliminerar behovet av att spara dem lokalt på en dator eller liknande eller på ett USB-minne, vilket tidigare var fallet.

Skydd mot dataförluster (DLP)

DLP finns också i Office 2016 för Mac för Word-, Excel- och PowerPoint-dokument via OneDrive. Administratörer kan använda DLP för att centralt skapa och hantera policyer som fastställer riktlinjer och informationssäkerhetsmeddelanden när du skapar och delar dokument med andra användare, och visa dem när appen upptäcker en potentiell risk.

Enskilda funktioner i Office 2016 för Mac-applikationer

Förutom de nya funktionerna i Word, Excel och PowerPoint innehåller Office 2016 för Mac också flera nya funktioner och förbättringar för de andra enskilda programmen i Standard:

Nya Word-funktioner i Office 2016 för Mac

Särskilt följande funktioner gör det lättare för flera användare att arbeta tillsammans i ett Word-dokument:

 • Inmatning i realtid: Om flera användare arbetar med samma Word-dokument kan realtidsinmatning användas för att visa var varje enskild användare för närvarande gör ändringar, som sedan kan spåras eller kontrolleras omedelbart.
 • Kommentarfunktionen: Med den förbättrade kommentarfunktionen blir textredigeringen i Word 2016 mycket tydligare och effektivare, eftersom ett Word-dokument nu innehåller alla kommentarer från de olika deltagarna, som dessutom kan besvaras direkt, så att det inte längre är nödvändigt att skriva ett extra e-postmeddelande.
 • Spara i en fastlåst mapp: Ett Word-dokument kan nu få sin mapp fastlåst på ett optiskt sätt, så att alla användare snabbare och enklare kan komma åt den och de ingående dokumenten via en hopplista (jumplist).
 • PDF i Word: För att överföra innehållet i en PDF-fil till Word är det inte längre nödvändigt att kopiera och klistra in det i Word för Office 2016 för Mac, vilket ibland är mödosamt: för att göra detta räcker det att öppna PDF-filen direkt i Word för att överföra inte bara texten utan även alla grafiska element. Dessa och kan nu redigeras fritt i Word. Om Word-dokumentet ska finnas tillgängligt igen som PDF kan det också sparas i det formatet igen.

Nya Excel-funktioner i Office 2016 för Mac

Excel 2016 för Mac innehåller följande förbättringar av befintliga funktioner och nya verktyg:

 • PROGNOSE.ETS: Funktionen PROGNOSE.ETS kan användas för att extrapolera tidsserier till data med hjälp av exponentiell utjämning (ETS), en väletablerad algoritm bland användare. Funktionen används för att generera alternativa kortsiktiga prognoser, som också kan göras tillgängliga som ett så kallat prognosblad.
 • LET-funktionen: Med LET är det nu möjligt att namnge enskilda intervall i en formel, vilket inte bara förbättrar beräkningsresultatet utan också läsbarheten och kombinationsmöjligheterna i Excel.
 • Visningsfilter: Särskilt när man arbetar tillsammans med ett Excel-dokument är det ofta viktigt att kunna visa endast vissa visningar - t.ex. dina egna - för att få en bättre överblick. I filtervyn kan andra användares sortering och filter nu döljas.

Nya Outlook-funktioner i Office 2016 för Mac

Mac-användare som gillar att använda Outlook för att organisera e-post och möten kommer säkert att uppskatta följande nya funktioner, som inte bara sorterar den dagliga flödet av e-post utan också gör det mycket lättare att hitta innehåll och dokument.

 • Översikt över bifogade filer: Om ett e-postmeddelande ska skickas med en filbilaga visar Outlook 2016 för Mac tydligt alla nyligen använda dokument i en lista.
 • Delning av dokument: Mac-användare av OneDrive kan enkelt dela dokument med andra genom detta, inklusive individuell konfiguration av delningsbehörigheter för läsning och redigering etc.
 • Clutter-funktion: Det här verktyget är en viktig hjälp för att sortera stora mängder e-postmeddelanden och på så sätt skilja vetet från agnarna: Den sorterar automatiskt oviktig e-post i en egen mapp och skickar en daglig sammanfattning av den e-post som lagras där via Outlook så att den inte glöms bort.
 • Förenklad sökning: Om du vill ändra den aktuella mappen eller brevlådan när du söker efter innehåll kan du helt enkelt använda rullgardinslistan "Nytt sökområde" för att ändra sökningen.

Nya PowerPoint-funktioner i Office 2016 för Mac

De nya Outlook-funktionerna i Office Standard för Mac erbjuder bland annat praktiska sätt att förbättra tidshanteringen under en presentation och att framhäva innehållet på ett tydligt sätt:

 • Tidsspårning: ta bort stressen från presentationer med snäva tidsramar: Tidsspårning förbättrar tidshanteringen och hjälper till att använda en given presentationstid effektivt, eftersom den visar vilken tid som finns tillgänglig under presentationen, så att användaren kan reagera i enlighet med detta och justera sin presentation när som helst.
 • Kortare anteckningar med hjälp av penselverktyget: Istället för att som tidigare använda en laserpekare eller till och med en stav under en presentation för att peka ut vissa element eller processer kan användarna nu använda den integrerade penseln för att rikta publikens uppmärksamhet genom att markera viktiga element i färg. Detta sker endast i presentationsläget, så den ursprungliga PowerPoint-filen förblir oförändrad.
 • Delningsfunktion: Delningsfunktionen i PowerPoint har förbättrats för att göra det enklare och snabbare att dela presentationer via sociala medier.

Nya OneNote-funktioner i Office 2016 för Mac

OneNote - anteckningsboken från Office, gör det ännu enklare att anteckna, redigera och dela viktiga idéer med andra:

 • Dela anteckningsböcker: All relevant information om ett projekt, t.ex. foton, ritningar, videor etc. kan samlas centralt i nya OneNote och synkroniseras med andra, vilket förbättrar samarbetet i projekt.
 • Infoga videor: ÄvenVideor från Vimeo och YouTube kan nu enkelt integreras i en sida i OneNote.
 • Skapa anteckningar direkt på en webbsida: Mac-användare som använder Microsofts webbläsare Edge kan använda den för att enkelt skriva anteckningar eller markeringar på en webbsida och sedan dela dem via OneNote.

Systemkrav för Office 2016 för Mac Standard

Office 2016 för Mac finns endast i 64-bitarsversion. Office 2016 för Mac kan inte heller användas för iOS på iPhones i köpversionen.

 • Processor: Intel-processor
 • Operativsystem: Mac OS, minst version 10.10 (Yosemite) upp till version Mac OS 10.12.6 (Sierra)
 • Minne: minst 4 GB RAM-minne
 • Hårddiskutrymme: 6 GB i HFS+-format (även: Mac OS Extended eller HFS Plus)
 • Skärm: minst 1 280 x 800

MS Office 2016 för Mac köper billigt i onlinebutik på Wiresoft

Hos Wiresoft hittar du Standard-utgåvan av Office 2016 för Mac - med integrerade program:

 • Word 2016
 • Excel 2016
 • PowerPoint 2016
 • Outlook 2016
 • OneNote 2016

När du köper Standard-utgåvan av Office 2016 för Mac får du förutom vårt låga pris för begagnad programvara även följande fördelar hos Wiresoft:

 • När du köper en Microsoft Office 2016 for Mac Standard-licens från Wiresoft får du en programvara som endast används av dig själv.
 • Varje licens av Office -programvaran som användes av den första köparen raderades när den såldes till Wiresoft, vilket gör den 100 % fri och användbar igen.
 • De enskilda licenserna för Office för Mac som kommer från volymlicenser har testats noggrant av Wiresoft för att säkerställa att de kan användas korrekt.
 • Wiresoft, som en seriös programvaruhandlare, erbjuder inte testversioner i sin onlinebutik som endast är giltiga under en begränsad tidsperiod eller har begränsade funktioner.
 • Vid varje köp från Wiresoft kan du alltid vara helt säker på att du köper en originalprogramvara från Microsoft som uppfyller de juridiskt giltiga bestämmelserna, så att du inte på något sätt befinner dig i en juridisk gråzon.

Om du har några frågor om att köpa Microsoft Office 2016 för Mac Standard eller andra programvaror från Microsoft kan du kontakta oss via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier