Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10004
 • 021-09707
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
298,90 kr * 330,90 kr * (9,67% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


MS Office Edition 2010 Standard  är en av de mest populära Office-versionerna från Microsoft. Den omfattande portföljen av program och funktioner innehåller allt som användare behöver för att arbeta professionellt, både privat och framför allt professionellt - inom alla områden: från skapandet av textdokument i olika format med Word 2010 och analysen av omfattande tabelldata i Excel 2010, till mångsidig kommunikation och planering med Outlook 2010 och utformningen av informativa presentationer med PowerPoint 2010, till spontan registrering och delning av idéer med OneNote 2010 och deras kreativt sofistikerade publicering med Publisher 2010 - allt samlat i MS Office 2010 Standard edition.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD"

Microsoft Office 2010 Standard - den omfattande kontorsprogramvaran som köpversion

MS Office-Edition 2010 Standard hör till de mest populära Office-versionerna från Microsoft, vars omfattande portfölj av program och funktioner innehåller allt som användare behöver privat, men framför allt professionellt, för att kunna arbeta professionellt - inom alla områden: från att skapa textdokument i olika format med Word 2010 och analysera omfattande tabelldata i Excel 2010, till mångsidig kommunikation och planering med Outlook 2010 och utformning av informativa presentationer med PowerPoint 2010, till att spontant fånga och dela idéer med OneNote 2010 och deras kreativt sofistikerade publicering med Publisher 2010 - allt ingår i MS Office 2010 Standard edition.

Microsoft Office 2010 Standard Edition erbjuds i den vanliga handeln endast som volymlicens, eftersom de används av större företag med många arbetsstationer. Wiresoft erbjuder dock även utgåvan som en enskild licens, så att privata användare, egenföretagare och små och medelstora företag också kan köpa alla program i utgåvan Office-Edition Standard 2010 kan köpas och användas.

Inköp av en 2010 års Office-Edition har också fördelen att den fortfarande stöds av Microsofts operativsystem Windows 7 - vilket fortfarande används av många köpare och därför är en avgörande egenskap vid köp. I Wiresoft Onlineshop kan du köpa 2010 års upplaga Office Standard samt andra upplagor och andra versioner av Office. Följande översikt ger en detaljerad presentation av alla enskilda program som finns i Office 2010 Standard.

MS Office 2010 Standard

Förutom de beprövade Standard-programmen Word, Excel, PowerPoint och Outlook innehåller Office-sviten följande Standard 2016 innehåller den praktiska digitala anteckningsboken OneNote och Microsoft Publisher, som kan användas för att skapa utskrivbara publikationer för nästan alla ändamål. Dessa tillämpningar utökar möjligheterna till professionell användning och möjliggör därmed ett omfattande professionellt arbete inom alla områden. Skrivbordsgränssnittet har också moderniserats och är nu ännu mer intuitivt att använda.

Översikt över de enskilda programmen i MS Office 2010 Standard:

 • Word 2010
 • Excel 2010
 • PowerPoint 2010
 • Outlook 2010
 • OneNote 2010
 • Publisher 2010

Word 2010

Det oöverträffade ordbehandlingsprogrammet från Microsoft erbjuder även i version 2010 ett stort antal funktioner för att skapa dokument och brev för de mest varierande användningsområdena, för att formatera texter professionellt beroende på kraven och för att infoga grafik, bilder etc..

 • XML-filformatet gör Word-dokumenten inte bara mer kompakta, utan också säkrare och mer kompatibla med andra system.
 • Menyer med flikar, organiserade efter funktion, gör det enkelt att komma åt kommandon och formateringsalternativ. Det nykonstruerade bandet visar ännu fler funktioner än tidigare. Ribbon och flikar kan också anpassas efter dina egna behov och till exempel kan alla obehövliga funktioner döljas.
 • Vyn Backstage visar bakgrundsinformation om ett öppnat dokument.
 • Standardmallarna kan anpassas till individuella behov med några få klick: detta gäller bland annat typsnitt, teckenstorlek, stycke- och radavstånd. Alla ändringar kan också sparas som en ny personlig standardmall.
 • De flesta Word-funktioner kan också nås via tangentbordsgenvägar, vilket ger en snabb fördel vid textarbete, särskilt för professionella användare.
 • Stavningskontroll: Under menyalternativet "Dokumentkontroll" kan de olika alternativen för autokorrigering justeras eller avaktiveras.
 • I Word 2010 kan du inte bara dela dokument med andra, du kan också följa andras ändringar och lägga till kommentarer. Dessa kan sedan accepteras eller förkastas genom att klicka på dem.
 • Mail Merge-funktionen med de tre elementen "Main Document" - som innehåller samma text för alla mailmerges - samt "Mail Merge Fields" för personliga uppgifter och "Data Source", som används för att hantera alla adressuppgifter - t.ex. från Outlook - är särskilt praktisk. Guiden "Mail Merge Wizard" hjälper användarna med stegvisa instruktioner.

Excel 2010

Det kraftfulla beräkningsprogrammet innehåller en stor samling formler med vilka beräkningar kan utföras snabbt - en oumbärlig fördel för att analysera och hantera data från särskilt stora tabeller. Excel 2010 innehåller många nya funktioner och verktyg som hjälper dig att filtrera data ännu snabbare, skapa minikartor i en cell, använda ett webbgränssnitt och mycket mer:

 • Excel 2010:s nya Ribbon samlar många av de inställningar och funktioner som tidigare låg utspridda i många undermenyer.
 • Sparklines gör det möjligt att integrera hela diagram i en enda cell som en visuell sammanfattning, vilket ger större tydlighet.
 • Dataskivor filtrerar stora mängder data i pivottabeller utan att först behöva öppna en lista för att visa varje filter
 • Versionsåterställning stöder återanvändning av oavsiktligt stängda datablad med nya mallar och diagramhjälpmedel.
 • I backstage-vyn visas alla viktiga funktioner i en expanderad statusfält.
 • Samarbete i kalkylblad är också möjligt via en webbapplikation eller ett kostnadsfritt tillägg.
 • Excel 2010 stöder följande format: .xls, .xlsx, .xlsm, .xlsb, .xltx, .xlt, .xlt, .xltm, .xml, .xlam, .xla och .xlw.

PowerPoint 2010

PowerPoint är ett universalverktyg för att skapa informativa presentationer, både privat och framför allt i affärssammanhang. Programmet Office erbjuder ett brett utbud av funktioner och Standard mallar som kan användas för att snabbt skapa professionellt utformade diabilder, även utan lång erfarenhet. Med några få klick kan grafik, bilder och videor integreras och ge varje presentation en egen karaktär. Nyheter i PowerPoint 2010:

 • Det nya XML-formatet för presentationer är inte bara kompaktare utan också mer tillförlitligt och kräver mindre lagringsutrymme.
 • Alla element i en bild är inbäddade direkt i dokumentet i PowerPoint 2010 - för en smidig och fördröjningsfri uppspelning.
 • SmartArt-grafik ger dynamiska effekter som smidiga övergångar för att öka publikens engagemang.
 • Integrationen av videor och musik ger ytterligare variation genom en multimedieupplevelse. Funktionsmenyn ger olika alternativ under uppspelning, inklusive oändlig uppspelning.
 • De nya Shape-verktygen gör det möjligt att fritt utforma en mängd olika objekt för informativ grafik.

Outlook 2010

Den mest populära e-postklienten i världen övertygar återigen med sin Office Version 2010 av världens mest populära e-postklient imponerar återigen med sina mångsidiga funktioner, som inte bara omfattar att skicka e-post utan även att hantera kontakter, möten, uppgifter och anteckningar. Microsofts multitalang erbjuder en omfattande samling funktioner som uppfyller alla krav på kommunikation på jobbet, men även i privatlivet.

 • Lägg till en e-postsignatur till meddelanden: Designalternativen för signaturer för e-postmeddelanden omfattar inte bara text, utan även till exempel en personlig bild eller logotyp, det elektroniska visitkortet och till och med en bildfil av den handskrivna signaturen.
 • Med vyn "Konversationer" kan e-postmeddelanden grupperas eller sorteras efter ämne/ämne, vilket ger en bättre överblick i brevlådan. Raderingsprocessen kan också tillämpas på hela samtalet.
 • QuickSteps gör det möjligt att gruppera typiska, ofta använda rutinuppgifter för att automatisera processer.
 • De bekväma sökfunktionerna erbjuder förbättrade filteralternativ - bland annat per kategori - som också kan sparas för återanvändning.

OneNote 2010

OneNote är ett elektroniskt alternativ för omfattande anteckningar - men programmet ger en mycket bättre överblick och är också utformat för samarbete med arbetskamrater via molnet. Viktiga dokument registreras centralt och finns alltid tillgängliga, t.ex. för att förbereda presentationer, göra anteckningar och göra internetstudier. Programmet är intuitivt och lätt att använda, med bland annat följande funktioner:

 • OneNote skapar automatiskt en personlig anteckningsbok som redan innehåller flikarna "Allmänt" och "Ej arkiverade anteckningar" samt de förinställda sidorna: "Företag", "Oftast använda" och "Nyheter".
 • Alla anteckningsböcker kan anpassas och delas in i ytterligare sektioner, som sedan visas som flikar i respektive verktygsfält. Dessa kan också ändras när som helst.
 • Förutom att skapa tomma sidor finns det också möjlighet att använda standardiserade sidmallar, t.ex. "Business", och att dela upp dessa senare i ytterligare sektioner om det behövs.

Publisher 2010

Programvaran för desktop publishing ingår särskilt i MS Office 2010 Standard och är utformad för att skapa högkvalitativa publikationer för många olika områden på ett professionellt och tryckfärdigt sätt.

 • Förutom enkla dokument som visitkort och gratulationskort kan det också användas för att skapa flygblad, kataloger för tryckning och informativa nyhetsbrev via e-post.
 • För detta ändamål finns ett stort urval av mallar som ligger mycket nära det typiska utseendet på publikationer och som sedan kan anpassas individuellt.
 • Bilder kan infogas antingen från datorn, direkt från Internet eller som ClipArt via Office.com.
 • En rad olika effekter som skuggor, ljus och 3D finns tillgängliga för att ytterligare manipulera bilderna. Många effekter kan också användas för text.

Systemkrav för MS Office 2010 Standard

Office 2010 Standard Edition kan laddas ner i två versioner: 32-bitars och 64-bitars. Som standard installeras 32-bitarsversionen på en dator, vilket undviker kompatibilitetsproblem med 64-bitarsversionen på äldre datorer eller operativsystem. Med 4 GB minne erbjuder 64-bitarsversionen fördelar, särskilt när du redigerar Excel-filer som är större än 2 GB. Det nya bandgränssnittet kräver också mer utrymme på hårddisken jämfört med den tidigare versionen. I annat fall gäller följande minimikrav:

 • Operativsystem: Windows 7 till max. Windows 10, eller min. Windows Server 2003
 • Processor: minst 500 MHz - 1 GHz rekommenderas för att kunna använda alla funktioner i Microsoft Outlook
 • Minst 256 MB RAM-minne - 512 MB rekommenderas för att använda alla Outlook-tjänster
 • Hårddiskutrymme: minst 3,5 GB
 • Bildupplösning: minst 1 024 x 576, minst grafikkort med DirectX9c-acceleration

Köp MS Office 2010 Standard billigt på Wiresoft i onlinebutiken

Denna Office 2010 Standard Edition är inte tillgänglig i den vanliga handeln, eftersom den annars endast erbjuds som volymlicens för företag. I Wiresofts webbutik finns programvaran Office 2010 Standard också tillgänglig som en licens för en enskild användare, som ett köp och utan några ytterligare prenumerationsförpliktelser; för dig finns det därför bara en engångskostnad när du köper via Wiresoft och du förvärvar en fullständig version av programmet, som har samma programomfattning som ingår i motsvarande volymlicens för Office.

Köp programvara på ett säkert sätt från Wiresoft: MS Office 2010 Standard är inte bara tillgänglig på Wiresoft till ett särskilt lågt pris, köpet är också bekvämt via omedelbar nedladdning och också säkert: denna enanvändarlicens av Office 2010 Standard var en del av en större volymlicens, som Microsoft erbjuder endast till större företag. Köpet av en volymlicens innefattar rätten att sälja överflödiga programvarulicenser eller hela volymlicensen vidare - oavsett om enskilda eller alla licenser inte har använts. I samband med försäljningen bryts volymlicensen upp och omvandlas till enskilda licenser - dessa kallas då för begagnad programvara. Denna uppdelning har ingen effekt på funktionaliteten eller omfattningen av de ingående programmen.

Att köpa programvara från Wiresoft är ett prisvärt sätt för våra kunder att köpa Office-utgåvor som MS Standard 2010. Därför är det inte bara egenföretagare och små och medelstora företag utan även privata användare som kan dra nytta av vår billiga programvara!

Wiresoft säljer endast fullständiga versioner av MS Office Standard eller andra Microsoft Office-versioner och program som är identiska med de ursprungliga Microsoft-produkterna; de kommer uteslutande från lagliga källor.

Att köpa Office 2010 Standard som begagnad programvara i Wiresoft Software-Shop innebär ingen juridisk risk för dig, eftersom handel med begagnad programvara är tillåten enligt lag, vilket har bekräftats av många domar.

Programvaran Office 2010 Standard kan installeras på din dator omedelbart efter att köpet och nedladdningen har slutförts och kan aktiveras och användas fullt ut med den medföljande licensnyckeln (MAK).

I Wiresoft Software-Shop kan du förutom Office 2010 Standard Edition även hitta andra Office-Editions eller versioner samt andra Microsoft-program som köpversioner. Om du har några frågor om Office 2010 Standard eller någon annan programvara från Microsoft Office, tveka inte att kontakta oss via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier