Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10043
 • FQC-08190
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
208,90 kr * 230,90 kr * (9,53% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  32 bitar/64 bitar


Windows 8.1 Professional är Microsofts övertygande svar till alla användare som inte var nöjda med den tidigare versionen. Den främsta anledningen till detta var den helt omarbetade så kallade Metro-designen, som i stil med gränssnitt för surfplattor och smartphones visar program och andra funktioner i visuellt reducerade, enfärgade ikoner, även kallade tiles på grund av sin fyrkantiga grundform.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

 

mer
Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"

Windows 8.1 Pro - den kraftfulla versionen av det innovativa Microsoft-operativsystemet som används som programvara

Windows 8.1 Professional är Microsofts övertygande svar för alla användare som inte var nöjda med den tidigare versionen. Huvudorsaken till detta var den helt nya så kallade Metro-designen, som i stil med gränssnitt för surfplattor och smarttelefoner visade program och andra funktioner i visuellt reducerade, monokroma ikoner, även kallade kakelplattor på grund av deras grundläggande fyrkantiga form.

Förutom att den välbekanta startskärmen  återkommer, erbjuder Windows 8.1 ett antal ytterligare förbättringar och särskilt i Pro Edition för företag en rad oumbärliga affärsfunktioner som är viktiga för hantering av nätverk och tillhörande säkerhetsregler samt dataskydd. Windows 8.1 Pro - som är utformad för användning i små och medelstora företag - erbjuder funktioner som Domain Join för att slutenheter ska kunna få tillgång till ett nätverk även om de är offline, BitLocker för att skydda data, särskilt på mobila enheter, och den kraftfulla virtualiseringstekniken Hyper-V. 

Köpet av 8.1 Pro Edition har den stora fördelen att operativsystemet Windows även kan användas på äldre hårdvarusystem. I Wiresoft Onlineshop hittar du Windows 8.1 Pro som en version för en enskild användare samt andra utgåvor och äldre eller nyare operativsystem och många andra Microsoft-program. I följande översikt presenteras först de viktigaste nyheterna i Windows 8.1 Pro, följt av viktiga funktioner i hela versionen Windows 8.1.

Funktioner i Windows 8.1 Pro Edition

Windows 8.1 Pro, med sina ytterligare funktioner och egenskaper, riktar sig främst till företag och avancerade användare för vilka nätverkssäkerhet och virtualisering spelar en viktig roll. Följande funktioner erbjuder omfattande möjligheter här:

Gå med i en domän i Windows 8.1 Pro

En av de viktigaste funktionerna i Windows 8.1 Pro Edition är funktionen Domain Join - en viktig funktion för företag som hanterar slutenheter i ett nätverk.

Domänanslutning gör det möjligt för datorer att ansluta offline till ett företagsnätverk via Access Directory utan att behöva ha en fysisk eller VPN-anslutning. Anslutning till en offline-domän styrs av DirectAccess-policyer, inklusive regler för fjärrtillhandahållande.

Alla nätverksdatorer som är förenade i en domän hanteras av en IT-administratör via en domänkontrollant - en server för central autentisering av datorer och användare i ett datornätverk - så de har en gemensam databas och säkerhetspolicy samt ett unikt namn.

Med hjälp av den integrerade konsolen för hantering av grupprinciper (GPMC) kan de ändra domänprinciperna eller skapa nya. Med Windows 8.1 Pro är den här processen också enklare än med äldre versioner. Det gör det också lättare för administratörer att hantera BYOD-scenarier (Bring-your-own-device) som involverar enheter som inte tillhör en specifik domän, vilket vanligtvis inkluderar personliga mobila enheter som bärbara datorer, surfplattor eller smartphones.

Hyper-V för Windows 8.1 Pro

Även integrerat i Windows 8.1 Pro är den nya versionen av virtualiseringstekniken Hyper-V. Förutom möjligheten att isolera enskilda system helt och hållet kan man använda olika säkerhetsfunktioner som Data Execution Prevention (DEP) på hårdvarunivå och Network Address Translation (NAT) för hantering av IPv4-adresser.

Hyper-V används för att virtualisera datacenter och mindre miljöer. Med den version som finns i Windows 8.1 Pro kan Hyper-V också användas för klientvirtualisering. Virtuella servrar kan flyttas eller kopieras mellan Hyper-V-värdar medan systemet körs. Dessutom hanterar Hyper-V även avbildningar av hårddiskar i formatet virtuell hårddisk (eller VDHX).

Säker kryptering av hårddiskar med BitLocker

Hur snabbt händer det inte att en surfplatta eller bärbar dator förloras eller till och med stjäls? Mycket viktigare än att den mobila enheten går förlorad är att känsliga eller personliga uppgifter som lagrats på den inte längre kan användas eller missbrukas. BitLocker, som är integrerat i Windows 8.1 Pro, förhindrar åtminstone att dessa data kan ses av obehöriga eller användas i brottsliga syften genom att de krypteras på ett säkert sätt.

Det praktiska verktyget "BitLocker To Go" ger dessutom möjlighet att kryptera USB-minnen och externa hårddiskar.

Fler funktioner i Windows 8.1 Pro

Dessutom kan Pro-utgåvan av Windows 81. erbjuder förbättrad säkerhet från början till slut med Trusted Boot och Secure Boot, brandväggen Windows, Windows Defender och Microsoft SmartScreen, ett filter som upptäcker skadlig programvara som kan laddas från en URL.

Och med EFS (Encrypting File System) kan filer på NTFS-diskar krypteras på ett säkert sätt under Windows-NT-baserade operativsystem, så att de förblir konfidentiella och skyddade även om obehöriga personer får tillgång till dem genom dåligt skyddade åtkomsträttigheter eller stöld av diskar.

De viktigaste allmänna nyheterna och funktionerna i versionen Windows 8.1

Version 8.1 behåller många av de grundläggande nyheterna i den tidigare versionen Windows 8, men förbättrar många detaljer som användarna inte var nöjda med. I grund och botten har man dock behållit idén om att erbjuda ett enhetligt användargränssnitt för alla slutenheter som drivs med Windows 8.1.

Kakel "Modernt användargränssnitt

Det nya operativsystemets typiska kaklade utseende är det mest slående för användarna: I stället för den tidigare listan med alla ofta använda program etc. visas nu alla använda och Standard appar i så kallad Modern UI-design - där UI står för "User Interface" - som Microsoft också kallar Metro-design.

I version 8.1 Pro, men även i de andra utgåvorna, kan användaren byta till den Startmeny-vy som är bekant från äldre versioner av operativsystemet genom att klicka på den tydliga knappen med flaggan. Genom att högerklicka har de direkt tillgång till viktiga inställningar för Windows samt till alternativen för att starta om eller stänga av systemet. Användare av Windows 8.1 kan också välja om operativsystemet ska startas med kakelgränssnittet eller om skrivbordet ska laddas direkt.

När det gäller valet av bakgrund kan användarna nu visa sina egna foton etc. i stället för det integrerade förvalet av bilder etc. Det finns också möjlighet att visa flera bilder i växelvis.

Nytt: Det går nu att anpassa storlek och form på plattorna. Målet med den helt nya moderna gränssnittsdesignen var ursprungligen att skapa ett enhetligt utseende på alla slutenheter - dvs. från datorer och bärbara datorer till surfplattor och smartphones - där kakelkonstruktionen är mer tilltalande på en mindre mobiltelefon än på en datorskärm. Version 8.1. pro etc. erbjuder nu fyra kakelstorlekar: Large, Wide, Medium och Small. Detta gör att oviktiga eller sällan använda appar kan vara visuellt mindre påträngande, medan den större skärmen gör det lättare att använda förhandsgranskningsfunktionen för populära appar, till exempel den nya väderappen, eftersom den också visar en hel del direktinformation. De större skärmarna har också en kort textinformation om vilken app det är, vilket är bra för att orientera sig i mer tekniska appar.

Hjälpsamt: För användare som (ännu) inte är bekanta med konceptet Windows 8.1 har Microsoft integrerat sin egen app "Hjälp och tips" med tips om hur man använder den, samt förklarande texter och videor.

Visa fyra appar samtidigt med Windows 8.1 Pro

Med appar öppna Windows 8.1 visar de aktiva kakelprogrammen i fritt valbara storlekar bredvid varandra - jämfört med 8-versionen, som visade den första appen fast på en tredjedel av skärmens bredd och den andra appen på två tredjedelar av bredden. Displayen är särskilt lätt att använda på enheter med högupplöst skärm. På skrivbordsskärmar med en upplösning på 1 920 x 1 200 pixlar kan till och med fyra öppna appar visas. Genom att flytta skiljelinjen kan man också ändra storleken på apparna efter öppnandet. Vilken app som är aktiv visas med tre prickar på skiljelinjen.

Nya appar i Windows 8.1

Windows 8.1. erbjuder - naturligtvis även i Professional Edition - ett antal nya appar som vissa användare säkert har saknat från sina smartphones, bland annat:

 • Kalkylatorappen: Här kan du göra enkla beräkningar och omvandla mått, till exempel konvertera kilometer till mil. Appen har också en vetenskaplig vy med mer komplicerade formler.
 • Väckarklockapp: Förutom de vanliga väckningsfunktionerna har väckarklockan även en nedräkningstimer och ett stoppur.
 • Ljudinspelningsapp: Den välkända ljudinspelaren är nu en del av Windows Blue: Med appen kan ljudinspelningar göras och redigeras, och som valfritt kan sparas på SkyDrive.
 • Appen "Matlagning och njutning": Här hittar matlagningsentusiaster många illustrerade recept för många tillfällen. Den integrerade inköpslistan gör det särskilt praktiskt att använda den på en smartphone.

För att skapa en överblick i mängden av gamla och nya appar kan de grupperas tillsammans i Windows 8.1, vilket gör det onödigt att klicka sig igenom långa listor.

Charms Bar i Windows 8.1

Dessutom finns det inställningsalternativ för att stänga av typiska nya kontroller på Windows 8, till exempel Charms Bar. Tanken med Charms Bar som introducerades med Windows 8 är att ge användarna direkt tillgång till de fem viktiga funktionerna "Sök, Dela, Start, Enheter och Inställningar". Den blir aktiv så snart användaren för muspekaren till skärmens övre högra hörn och tonas sedan ner. På Windows 8.1 Pro osv. är det enklare att inaktivera Charms Bar om den inte behövs. Dessutom kan funktionen för att växla mellan enskilda appar också inaktiveras genom att klicka på det övre vänstra hörnet av skärmen.

SkyDrive

Microsofts onlinelager, SkyDrive, har omarbetats ännu en gång i version 8.1. Detta är särskilt tydligt i synkroniseringen: Medan det tidigare vid kopiering av filer till SkyDrive via Windows Explorer skedde en automatisk datasynkronisering av alla filer som lagrats där med alla slutenheter, synkroniserar SkyDrive i Windows 8.1 endast mappar och miniatyrbilder. Det är bara genom att dubbelklicka på en fil som lagringstjänsten laddar ner den. Den här nya inställningen är särskilt användbar om vissa av de använda enheterna har mindre hårddiskutrymme och om internetanslutningen är svagare. Alla data, både lokalt och i SkyDrive, hanteras via den nya SkyDrive-appen. Windows 8.1 lägger också viktiga datorinställningar och vissa säkerhetskopior i SkyDrive.

Hårdvarukrav för installation av Windows 8.1 Pro et al.

För att Windows 8.1 Pro ska fungera smidigt på en slutpunktsenhet måste den uppfylla vissa hårdvarukrav. Windows 8.1 Pro finns i en 32-bitars- och en 64-bitarsversion, men endast 64-bitarsversionen garanterar att vissa program och appar kan användas fullt ut. Följande grundläggande tekniska krav måste uppfyllas när du installerar Windows 8.1:

 • Processor: minst 1 GHz, med stöd för PAE, NX och SSE2
 • RAM-minne: minst 1 GB för 32-bitar eller 2 GB RAM-minne för 64-bitar
 • Hårddiskutrymme: minst 16 GB för 32-bitar eller 20 GB för 64-bitar
 • Grafikkort: Microsoft DirectX 9 med WDDM-drivrutin

Windows 8.1 Pro köp billigt på Wiresoft i webbutiken

Windows 8.1 Pro erbjuds - om det överhuvudtaget finns kvar - i den konventionella handeln som en ny enkellicens till ett inte obetydligt pris. I Wiresofts webbutik kan du köpa Windows 8.1 Professional som en licens för en enskild användare till ett mycket lägre pris än så kallad begagnad programvara - du får en identisk programvara.

Så här fungerar det: Den enda licens som erbjuds för Windows 8.1 Pro Edition brukade ingå i en volymlicens som köptes av ett företag. Genom att sälja den vidare - en helt laglig process i EU - delades den upp och omvandlades till enskilda licenser, som sedan kallas och erbjuds som begagnad programvara. Denna uppdelning av volymlicensen eller beteckningen som begagnad programvara har dock ingen negativ inverkan på funktionaliteten hos operativsystemet Windows 8.1 Pro, bland annat eftersom programvaran inte utsätts för slitage.

Att köpa programvara med Wiresoft är alltid billigt och säkert på samma gång! Du kan köpa detta operativsystem Windows 8.1 Pro i Wiresoft Shop inte bara till ett särskilt lågt pris - ditt köp är också säkert: Wiresoft säljer endast originalprogramvara Windows 8.1 Professional som är identisk med Microsofts produkt. Därför kan du omedelbart efter det att du har slutfört köpet ladda ner och installera din Windows 8.1 Pro-licens på din slutenhet och aktivera den med en medföljande volymlicensnyckel som bara gäller för dig - utan tidsbegränsning. Att köpa begagnad programvara som Windows 8.1 Pro i Wiresoft Software Shop innebär ingen juridisk risk för dig, eftersom handel med begagnad programvara är klart tillåten enligt lag, vilket har bekräftats av många rättsligt bindande domar.

Att köpa begagnad programvara från Wiresoft erbjuder våra kunder ett prisvärt alternativ till andra erbjudanden om att använda operativsystemet Windows 8.1 Professional. Bland våra kunder finns små och medelstora företag och organisationer samt egenföretagare och privatpersoner som gärna drar nytta av vår billiga programvara!

I Wiresoft Software Shop hittar du Windows 8.1 Pro samt andra versioner av operativsystemet Windows och andra program från Microsoft som en billig köpversion för omedelbar nedladdning. Om du har några frågor om denna eller någon annan Microsoft-programvara kan du kontakta vår kompetenta support via chatt, e-post eller telefon.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier