Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10155
 • Z9V-00350
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
1 451,90 kr * 1 611,90 kr * (9,93% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Project Standard 2016 är den beprövade Microsoft-lösningen för planering, driftsättning, hantering och dokumentation av projekt i små och medelstora företag: För detta ändamål erbjuder redan Standard edition alla nödvändiga grundfunktioner. Användningen av projekthanteringsprogramvaran är snabb och intuitiv att förstå, även för nya användare, eftersom skrivbordsdesignen i Project 2016 baseras på Office-programmet Excel. Med Microsoft Project Standard 2016 har projektledare alltid en överblick över alla aktuella och framtida projekt: De integrerade verktygen stöder säker planering, framgångsrik implementering samt detaljerad dokumentation av utvecklingen av alla registrerade projekt. Resurser, deadlines och budgetar kan analyseras och kontrolleras när som helst, och deras representation som en tidslinje ger alltid en aktuell översikt över förloppet.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD"

Project 2016 Standard - en enskild licens av Microsofts programvara för projekthantering som en köpversion

Project Standard 2016 är den beprövade Microsoft-lösningen för planering, implementering, hantering och dokumentation av projekt i små och medelstora företag: För detta ändamål erbjuder redan Standard -utgåvan alla  nödvändiga grundläggande funktioner. Användningen av projektledningsprogrammet är snabb och intuitiv, även för nya användare, eftersom skrivbordsdesignen i Project 2016 är baserad på Office-programmet Excel.

Med Microsoft Project Standard 2016 har projektledare alltid en överblick över alla pågående och framtida projekt: De integrerade verktygen stöder säker planering, framgångsrikt genomförande och detaljerad dokumentation av alla registrerade projekts framsteg. Resurser, tidsfrister och budgetar kan analyseras och kontrolleras när som helst, och de visas i form av en tidslinje som alltid ger en aktuell överblick över framstegen.

För vilka användare är Project Standard 2016 utformat?

Standardutgåvan av MS Project 2016 är skräddarsydd för projektledare som huvudsakligen utvecklar och förvaltar projekt på egen hand, vilket är särskilt fallet i små och medelstora företag eller hos egenföretagare. Därför ingår inte synkronisering med Microsoft SharePoint eller Project Server. De funktioner som finns integrerade i Project 2016 Standard ger dock all nödvändig funktionalitet, inklusive verktyg för affärsinformation, för att hantera alla typiska projektledningsuppgifter inom projektplanering och projektledning, t.ex. skapande av projektscheman, kostnadsplanering, kontroll av uppgifter och rapportering i alla faser.

En licens för Microsoft Project 2016 Standard-Edition finns hos Wiresoft som en särskilt förmånlig använd programvara i form av en köpversion, vilket gör det lättare att förvärva den, inte bara för mindre företag, utan även för egenföretagare. Den har också fördelen att den kan köras under Windows 7, vilket inte kräver att du köper ett nyare operativsystem, men du kan också hitta aktuella versioner av denna programvara, förutom andra Microsoft Project-utgåvor och andra program i Wiresoft Software Online Shop som begagnad programvara till förmånliga villkor. Följande översikt visar de viktigaste funktionerna i Project 2016-utgåvan Standard.

Nya funktioner i Project 2016 Standard -versionen

Project 2016 Standard Edition har en välbekant skrivbordsvy som liknar MS Office, som särskilt påminner om Excel, så att användarna snabbt kan hitta rätt i menyn. Nyligen har sökfunktionen "Berätta vad du vill göra" integrerats, vilket gör det lättare att hitta en specifik funktion. Allt du behöver göra är att skriva in en sökterm eller en fråga i det nya inmatningsfältet och Project kommer att generera en lista med de lämpligaste lösningarna, inklusive en beskrivning av förfarandet, som svar. På så sätt kan programmets många komplexa funktioner hanteras på ett smidigt sätt redan från början. Dessa inkluderar nya funktioner i Project 2016 samt förbättringar av befintliga funktioner, till exempel:

Nytt i Project 2016 Standard: "Vad-om"-analyser

Inom projektledning är det alltid nödvändigt att få tillförlitliga prognoser eller uttalanden om projektets förlopp. Project 2016 Standard erbjuder därför ett verktyg som gör det möjligt för användarna att köra igenom olika scenarier för att tidigt identifiera sannolika problem, t.ex. flaskhalsar i resurserna eller svårigheter med tidsplaneringen, så att det finns tillräckligt med handlingsutrymme för att utveckla alternativ eller för att motverka riskerna i god tid. Analysen "Vad händer om" innehåller olika "Vad händer om"-scenarier för vanliga problem och föreslår lösningar.

Nytt i Project 2016 Standard: Resurshantering och Team Planner

Den nya funktionen Resource Engagement erbjuder ytterligare sätt att samordna planeringen av användningen av olika resurser. Genom att använda den integrerade resurspoolen kan dessa också integreras i flera projektfiler. På så sätt kan flaskhalsar identifieras i god tid och resursplaneringen anpassas därefter. Dessutom finns teamplaneraren tillgänglig för att samordna kapaciteten mellan projekt- och teammedlemmar.

Nytt i Project 2016 Standard: Flera tidslinjer

De förbättrade tidslinjefunktionerna ger en mer differentierad översikt över projekten: Project 2016 gör det nu möjligt att skapa flera tidslinjer för detta ändamål, som skiljer sig från varandra, till exempel genom att fokusera på vissa aspekter. Förutom en tidslinje som ger en översikt över projektets alla faser kan en annan vy användas för att visa en specifik fas mer detaljerat. Genom att lägga till ytterligare tidslinjer kan ytterligare ämnen eller funktioner läggas till, så att vyn "Milestones" också är tillgänglig. Genom att klicka på Gantt-vyn får användarna direkt tillgång till motsvarande inställningar i bandet.

Ytterligare funktioner i Project 2016 Standard Edition för projektledning

Det allmänna målet med Project 2016 Standard är bland annat att det ska vara så enkelt som möjligt att skapa nya projekt med några få klick: Som standard finns ett neutralt Gantt-diagram med den typiska stapelvisningen som mall. Projektdata kan också importeras från Excel, Word, Outlook eller PowerPoint, och det är också möjligt att exportera data tillbaka från Project, t.ex. för en rapport i form av en PowerPoint-presentation.

Indelning av projekt

För att strukturera eller visa hierarkier i ett projekt kan det delas in i underprojekt som ett så kallat huvudprojekt i Project Standard 2016. På så sätt kopplas de båda projektformulären till varandra, vilket innebär att all information från huvudprojektet också kan visas i ett underprojekt. Detta ger också fördelen att kunna delegera uppgifter för specifika avsnitt på ett målinriktat sätt, samtidigt som den ledande projektledaren fortsätter att ha tillgång till och kontroll över alla delar av schemat.

Portföljförvaltning och resursförvaltning

En central del av MS Project 2016 Standard är portföljhantering med Microsoft Project Client: detta gör det möjligt att när som helst kontrollera den aktuella statusen för alla registrerade projekt och reagera på eventuella problem - t.ex. när det gäller att hålla tidsfrister, flaskhalsar i resurserna, överskridande av budgetmålen osv. Beroende på aspekt finns det också enskilda visningar eller vyer tillgängliga här.

Nära relaterade till detta är de verktyg som är integrerade i MS Project 2016 Standard integrerade verktyg för målinriktad resursförvaltning för att förvalta de olika typerna av resurser. MS Project 2016 skiljer dem åt i områdena "arbete", "material" och "kostnader" - var och en med sina egna egenskaper, t.ex. tidsåtgång, ekonomiska kostnadsgränser eller utnyttjande av arbetskraft, vilket gör att de kan användas ännu mer exakt. Dessa registreras centralt i resurspoolen för alla projekt, så att de bättre kan tilldelas enskilda projekt och uppgifter, vilket gör det lättare att undvika risken för överbelastning redan från början.

Rapportering i MS Project Standard 2016

Att skapa meningsfulla rapporter är en av de viktigaste uppgifterna inom projektledning, för att dokumentera projektets framgång, men också deras framsteg och vid behov använda dem som grund för framtida uppgifter. Microsoft Project 2016 erbjuder olika tabeller, vyer och rapportmallar för detta ändamål, till exempel för att kunna jämföra typiska tidigare baslinjeplanvärden - för varaktighet, arbete, kostnaders start- och slutdatum etc. - med aktuella planvärden, så att avvikelser kan identifieras omedelbart.

På samma sätt kan man skapa grafiska rapporter om olika aspekter; dessa ger också möjlighet att exportera projektdata och spara dem till exempel i Excel eller MS Visio - även som ett pivotdiagram - för vidare bearbetning.

Dynamiska rapporter har däremot fördelen att de direkt kan anpassas till förändringar i planeringen. De kan också användas i Office program som PowerPoint, Word eller Outlook.

Rapporter om nedbrytning är en viktig del av agil projektledning och finns även i Project 2016 för att ge jämförelser mellan planerat, återstående och slutfört arbete inom ett projekt.

Maskinvarukrav för Microsoft Project 2016 Standard

Microsoft Project 2016 Standard finns i både 32-bitars och 64-bitars versioner - olika minneskrav gäller därför. När det används tillsammans med Microsoft Project Server gäller ytterligare krav på operativsystemet. Project 2016 stöder multitouch-skärmar från Windows 8 och lämpar sig även för mobil användning på iOS- eller Android-enheter.

 • Operativsystem som stöds: Windows 7 eller högre
 • Serveroperativsystem som stöds: Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2,
 • Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012
 • Processor: x86 med minst 1 GHz; x64 med minst 2 GHz, SSE2
 • Minne: 1,0 GB RAM (32-bitar) eller 2,0 GB RAM (64-bitar)
 • Hårddiskutrymme: 3,0 GB
 • Upplösning: 1 024 x 768 pixlar
 • Grafikkort: DirectX 10

Köp MS Project 2016 Standard som begagnad programvara på Wiresoft till ett lågt pris

MS Project 2016 Standard Edition Erbjuds i Wiresofts webbutik som begagnad programvara för en enda användarlicens - till ett pris som är betydligt billigare än nya - utan att byta namn innebär några begränsningar i utbudet av funktioner, eftersom programvaran inte är föremål för slitage.

Denna licens för en användare av MS Project 2016 i Standard Edition betecknas som begagnad programvara genom att en volymlicens för detta program som tidigare använts i ett företag bryts upp och omvandlas till enstaka licenser.Att bryta upp den underliggande volymlicensen påverkar inte heller några begränsningar negativt, eller innebär en juridiskt otillåten transaktion, eftersom Microsoft Project 2016 Standard -licensen som erbjuds här av Wiresoft liksom alla andra licenser för Microsofts begagnade programvara kommer från företag som är belägna i EU, så att den rättspraxis som gäller i EU gäller, vilket tydligt anger att handeln med sådan begagnad programvara utgör en laglig transaktion. Detta har också tydligt bekräftats av olika domstolsavgöranden, vilket innebär att alla ansvarsrisker för dig som köpare är uteslutna, samtidigt som Wiresofts använda programvara är revisionsskyddad på grund av den fullständiga dokumentationen av köparen eller säljaren. Förutom det betydligt lägre priset har köpversionen den ytterligare fördelen att den är obegränsat användbar, eftersom inga ytterligare prenumerationskostnader tillkommer.

Av alla dessa anledningar är det alltid en säker affär för våra kunder att köpa programvara hos Wiresoft, och det finns bara fördelar! När du köper en licens för MS Project 2016 Standard drar du inte bara nytta av det fördelaktiga priset utan också av den säkerhet som erbjuds genom den omedelbara nedladdningen inklusive den giltiga volymlicensnyckeln för omedelbar licensaktivering.

Köpet av begagnade programvarulicenser som MS Project 2016 eller annan programvara ger dig därför möjlighet att använda exklusiva och i den vanliga handeln inte tillgängliga, nyare såväl som äldre Microsoft-programutgåvor själva. I Wiresofts programvaruaffär för begagnade program hittar du även andra Microsoft-program som är kompatibla med MS Project 2016 Standard, till exempel Windows 10 och Windows Server 2016. Om du har några frågor om MS Project 2016 Standard eller något annat Microsoft-program som erbjuds kan du använda dig av våra kompetenta råd i chatten, via e-post eller telefon.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier