Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10446
 • 076-05905
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
3 107,90 kr * 3 451,90 kr * (9,97% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Project 2021 Standard är den senaste versionen av Microsofts mångsidiga projekthanteringsprogram som främst är avsett för små och medelstora företag och egenföretagare för att utforma, styra och slutdokumentera affärsprojekt. För detta ändamål erbjuder applikationen omfattande funktioner som är nödvändiga för differentierad kontroll av alla faser och komponenter. För detta ändamål finns det också många typiska mallar att välja mellan, som visar alla väsentliga processer som spelar en viktig roll i hanteringen av alla uppgifter och faser som uppstår, kompletterat med många praktiska funktioner som möjliggör ett effektivt sätt att arbeta med ett eller flera projekt.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD"

MS Project 2021 Standard - den senaste versionen av programvaran för projekthantering som köpversion

Project 2021 Standard är den senaste versionen av Microsofts mångsidiga programvara för projekthantering, som i första hand är utformad för små och medelstora företag och egenföretagare för att utforma, kontrollera och slutligen dokumentera affärsprojekt. För detta ändamål erbjuder programmet omfattande funktioner som är nödvändiga för differentierad styrning av alla faser och komponenter. För detta ändamål finns det också många typiska mallar att välja mellan, som beskriver alla viktiga processer som spelar en viktig roll i hanteringen av alla uppgifter och faser som uppstår, kompletterade med många praktiska funktioner som möjliggör ett effektivt sätt att arbeta med ett eller flera projekt.

MS Project 2021 Standard Edition uppfyller därmed alla krav för framgångsrik portfölj-, risk- och dokumenthantering, inklusive central administration av resurser och tidsregistrering. De förinstallerade Gantt-diagrammen med flera integrerade scheman, bland annat för en snabbare förståelse av de olika uppgiftsförhållandena, ger klarhet, särskilt för komplexa projekt. För rapportering om status quo och efter slutförandet finns också integrerade rapporter som tydligt ger viktiga resultat och information i kommunikationen med andra deltagare.

För vilken målgrupp utvecklades MS Project 2021 Standard?

Standardutgåvan av Microsoft Project 2021 har utvecklats särskilt för de användare som vanligtvis utformar olika projekt på egen hand och hanterar dem i alla faser och detaljer, vilket ofta är fallet för egenföretagare och små och medelstora företag. Liksom tidigare versioner erbjuder denna standardutgåva av MS Project ingen integrerad synkronisering med Microsoft SharePoint eller Project Server, men den har alla nödvändiga funktioner - inklusive business intelligence-verktyg - för att kontrollera de typiska områdena för projektplanering och -hantering: skapande av projektplaner, kostnadsplanering, differentierad administration av uppgifter samt löpande och slutlig rapportering.

Wiresoft erbjuder redan Microsoft Project 2021 Standard Edition som begagnad programvara i form av en enda licens som köpversion - och till ett betydligt lägre pris - kontakta vårt team och få reda på när den kommer att vara tillgänglig för dig.

Läs också om alla andra Microsoft-program som finns i Wiresoft Softwares webbutik, som du också kan köpa som begagnad programvara till ett lägre pris, samt om Microsoft-program som är kompatibla med Project 2021 Standard, t.ex. Windows 10. I följande översikt får du information om de viktigaste optimeringarna och funktionerna i den nya MS Project 2021 Standard Edition.

Vad kan MS Project 2021 Standard göra?

Project 2021 Standard har redan ett tydligare och mer koncentrerat skrivbordsgränssnitt som skiljer sig från äldre versioner. De även från Office kända utförandena "färgat", "mörkgrått" och "vitt" finns som tillval här, där framför allt de sistnämnda möjliggör en koncentrerad arbetsatmosfär.

Nya projekt kan skapas i MS Project 2021 Standard med bara några få klick, även av oerfarna användare, eftersom det finns ett stort urval av typiska mallar för vanliga projekttyper; alternativt kan proffs också använda ett neutralt, tomt Gantt-diagram. Data och uppgiftslistor kan enkelt importeras till Project från Excel, Word, Outlook eller PowerPoint, med bibehållen formatering och konturer.

Lättare att skapa projekt i Project 2021 Standard

Förutom standardmallarna och ett tomt Gantt-diagram (stapelvy) finns många andra mallar i Project 2021 Standard, t.ex. nätverksdiagrammet (flödesdiagram) för särskilda projekt, liksom vyer som ett formulär, ark (tabell) eller beroende på användning (kolumner) för att visa ett projekt, liksom andra omfattande alternativ som olika filter för att tydligt visa enskilda uppgifter och resurser inklusive deras länkar samt uppdrag beroende på önskad aspekt.

Strukturering och koppling av projektuppgifter

I Project 2021 Standard kan uppgifter också importeras till ett stapeldiagram med hjälp av uppgiftsmasken, som också stöder samtidig tillägg av flera uppgifter, inklusive tilldelningen av respektive resurser och relationer. Uppgifter kan till exempel kopplas till varandra via rullgardinsmenyn, och detta alternativ är också tillgängligt via fältet "Collective task name" i uppgiftstabellen. För varje tidsaxel kan start- och slutdatum specificeras separat. Tidsaxelns staplar kan märkas och uppgiftens framskridande kan visas, vilket ger större klarhet om de aktuella uppgifterna.

För att visa hierarkier inom ett projekt kan enskilda uppgifter också ges en positiv eller negativ indragning med hjälp av tabbtangenten; ändringarna tillämpas sedan automatiskt på alla relevanta uppgifter, vilket är särskilt viktigt för mer komplexa projektplaner. Enskilda uppgifter i ett projekt kan också länkas samman på önskat sätt för att visa dem i en relation. För att göra detta räcker det att välja motsvarande cell i kolumnen "Föregående" för att visa alla tillhörande uppgifter och aktivera den lämpliga uppgiften.

Andra viktiga områden i MS Project Standard 2021

MS Project 2021 Standard har också alla beprövade och testade funktioner för portföljhantering, resurshantering och rapportgenerering, i vissa fall med ytterligare optimeringar.  

Förvaltning av portföljer

I portföljhanteringen, som är en av de viktigaste komponenterna i MS Project 2021 Standard, registreras alla projekt och deras framsteg övervakas. På så sätt har projektledarna alltid en överblick över den aktuella statusen och kan reagera omedelbart om ett projekt inte går enligt planerna, t.ex. om vissa uppgifter ännu inte har slutförts enligt tidsplanen, om kostnaderna håller på att gå över styr eller om resurserna inte är tillgängliga eller börjar bli knappa. Tack vare den oberoende uppdateringen kan den aktuella statusen visas omedelbart med ett enda klick.

Tack vare anslutningen till Power BI har budgethanteringen i MS Project 2021 Standard Edition detaljerade visningsalternativ för analys, inklusive förslag till förbättringar.

Resursförvaltning

Resurshantering i MS Project 2021 Standard möjliggör detaljerad, tydligare och därmed effektivare planering och hantering av de involverade resurserna tack vare de integrerade verktygen och funktionerna. Här skiljer man mellan olika typer av "arbetskraft", "material" och "kostnader", som förvaltas centralt via resurspoolen, särskilt för projektövergripande planering, och som exakt tilldelas enskilda uppgifter, vilket gör det möjligt att ta hänsyn till begränsningar i fråga om tidsåtgång och kostnadsgränser samt att undvika risker i fråga om utnyttjande av arbetskraft och överbelastning.

Rapportering i MS Project Standard 2021

En viktig aspekt av agil projektledning är att skapa rapporter för att visualisera projektdata för specifika ändamål - för att illustrera status quo i ett pågående projekt eller för att dela viktiga insikter med andra när projektet är avslutat. Användarna hittar ett urval av typiska rapportmallar för de vanligaste projekttyperna i Project 2021 Standard, som kan förbättras ytterligare med grafik, bilder och diagram. Förutom format som Project 2007 kan projektdata också göras tillgängliga som PDF, XPS, CSV, XML och Microsoft Excel-arbetsböcker.

Maskinvarukrav för Microsoft Project 2021 Standard

Följande minimikrav förväntas gälla för denna 2021-version av Microsoft Project 2021 Standard; beroende på om ytterligare appar eller program används kan ytterligare krav behöva övervägas:

 • Operativsystem: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Processor: minst 1,6 GHz, Dual Core (32 eller 64 bitars)
 • RAM-minne: 2 GB RAM-minne (32 bitars) eller 4 GB RAM-minne (64 bitars)
 • Hårddiskutrymme: 4 GB
 • Skärmupplösning: 1 280 x 768 pixlar
 • Grafikkort: DirectX 10
 • Särskilda funktioner för filhantering i molnet kan kräva OneDrive, OneDrive for Business eller SharePoint

Om du har några frågor eller behöver mer information om Microsoft Project 2021 Standard Edition kan du kontakta en medlem av Wiresoft-teamet.

Köp Microsoft Project 2021 Standard i Wiresoft Software Shop

Den nya MS Project 2021 Standard Edition finns redan tillgänglig i Wiresoft Software Shop som en begagnad singellicens - priset är alltså lägre än priset för motsvarande ny programvara i denna utgåva. När du köper begagnad programvara för Microsoft Project 2021 Standard får du dessa fördelar hos Wiresoft:

 • Den rättsliga grunden för återförsäljning av begagnad Microsoft Project-programvara är tillämplig lag som tillåter försäljning och köp samt användning av denna Project-programvara.
 • När du köper från Wiresoft får du en enda licens för MS Project 2021 Standard, som tidigare köpts och sålts vidare av ett europeiskt företag. Vid återförsäljning markeras denna licens för MS Project 2021 Standard som begagnad, utan att "begagnad" innebär någon begränsning av projektprogramvarans funktionalitet eller innebär att denna licens faktiskt har använts.
 • Om en första köpare redan hade installerat och aktiverat denna licens eller Microsoft Project Standard-programvaran, har detta raderats i samband med försäljningen till Wiresoft, så att programvarulicensen i fråga är 100 % fritt tillgänglig igen.
 • MS Project 2021 Standard och andra begagnade Microsoft-licenser som erbjuds till försäljning på Wiresoft är varken begränsade användbara eller tidsbegränsade testversioner och innehåller inte heller någon redan aktiverad licensnyckel, utan det är en programvaruprodukt som efter köpet är auktoriserad endast för dig själv.
 • Alla sådana begagnade licenser som köpts från Wiresoft har också testats av oss för att säkerställa att de är fullt användbara innan de säljs.
 • Omedelbart efter det att du har genomfört köpet är din MS Project 2021 Standard-applikation tillgänglig för dig via Electronic Software Delivery (ESD).
 • Det betyder att när du köper en licens hos Wiresoft kan du vara säker på att du köper och använder en laglig och original Microsoft-produkt av Standard Edition av Project 2021.

Om du har ytterligare frågor om ditt köp av en begagnad licens för Microsoft Project 2021 Standard som begagnad programvara eller en annan utgåva av MS Project 2021 samt äldre MS Project-versioner eller annan Microsoft-programvara, vänligen kontakta oss via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier