Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

 • SW10152
 • 7NQ-01564
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
19 600,90 kr * 21 777,90 kr * (10% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Core 2 Core 
Minimilicenskrav för licensiering 4 Core Pro Server
CAL Inte nödvändigt
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveransens omfattning Nedladdning + licens


Management Upplagan SQL Server 2019 Standard 2-Core  är för närvarande den mest uppdaterade versionen av den globalt använda tillförlitliga relationella dataplattformen från Microsoft, eftersom den tillhandahåller alla de för närvarande viktiga databas-, rapporterings- och analysfunktioner som krävs i ett modernt företag som använder till exempel varuhanteringssystem, ERP-programvara eller CRM-system etc. och som måste kunna förlita sig på ett kraftfullt relationellt databassystem (RDMS) som kan uppfylla alla dessa krav och som också är Cloud-kompatibelt.

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2019 Standard 2-Core

SQL Server 2019 Standard 2-Core edition är för närvarande den mest uppdaterade versionen av Microsofts tillförlitliga relationella dataplattform som används över hela världen, eftersom den tillhandahåller alla de för närvarande viktiga databas-, rapporterings- och analysfunktioner som krävs i ett modernt företag som använder till exempel varuhanteringssystem, ERP-programvara eller CRM-system etc. och som måste kunna förlita sig på ett kraftfullt relationellt databashanteringssystem (RDMS) som kan uppfylla alla dessa krav och som också är molnkapabelt.

SQL Server Standard Edition 2-Core är en grundläggande databas för datahantering och business intelligence, med vilken framför allt små och medelstora företag kan köra typiska affärsprogram på ett tillförlitligt sätt. Standard Edition erbjuder olika utvecklingsverktyg för detta ändamål, som är avsedda för både lokal användning och molnet, och möjliggör effektiv databashantering genom ett minimalt behov av IT-resurser.

Högskaliga molntjänster samt Always Encrypted med säkra enklaver och utbyggbarhet - inklusive integrering av Java-språk - är några av de viktiga integrerade funktionerna här. Den omfattande integrationen av Hadoop Distributed File System (HDFS), med Apache Spark och andra analysverktyg som stöds fullt ut av Microsoft, förenklar hanteringen av dina omfattande data i form av Big Data-kluster i SQL Server 2019 Standard. Dessutom används containrar för hela datalageret i alla processer - från utveckling till produktion.

Denna SQL Server Edition gör det dessutom möjligt att bryta upp datasilos utan att först behöva flytta eller replikera data. Databaskompatibilitetscertifiering undviker inkompatibilitet mellan applikationer och gör att du kan uppdatera din SQL Server-databas inte bara lokalt, utan även i periferin och i molnet.

När det gäller säkerhet och efterlevnad finns också integrerade funktioner för klassificering och skydd av dina data: SQL Server 2019 övervakar dem på ett tillförlitligt sätt och varnar för misstänkta aktiviteter.

Den kärnbaserade licensiering som beskrivs här är också möjlig för SQL Server 2019 Standard Edition, vilket är särskilt attraktivt för större företag eller organisationer med motsvarande kraftfullare servrar och för vilka serverlicensen/CAL-varianten därför inte är tillämplig.

Hos Wiresoft hittar du SQL Server 2019 Standard 2-Core Edition som fullt fungerande begagnad programvara till ett betydligt lägre pris jämfört med ny programvara - samtidigt erbjuder den alla kända fördelar när det gäller funktionalitet, prestanda och säkerhet. Detaljerad information om de nya funktionerna i SQL Server 2019 Standard 2-Core samt Microsofts licensvillkor för SQL Server-programvara finns i följande översikt.

Vad är nytt i SQL Server 2019 Standard 2-Core? Jämförelse med den tidigare versionen av SQL Server 2019 Standard

Jämfört med sin föregångare kännetecknas SQL Server 2019 Standard-versionen inte bara av en utökning av funktioner och egenskaper och förbättrad prestanda samt bättre skalbarhet, utan också av att en hel rad innovativa funktioner har lagts till - bland annat med nya analysverktyg som också kan bearbeta och utvärdera stora datamängder, vilket är typiskt för Big Data Management, snabbt och tillförlitligt, så att de är heltäckande tillgängliga för respektive företagsapplikationer.

Med SQL Server 2019 Standard 2-Core kan du nu flytta dina Big Data-arbetsbelastningar till SQL Server - tidigare var endast hantering på andra Hadoop-baserade lokala plattformar möjlig.

På samma sätt kan externa databaser som Oracle, Teradata, Mongo DB, HDFS och Azure Data Lake nu sökas med hjälp av inbyggda anslutningar utan att behöva flytta eller replikera data först.

Dessutom finns funktioner som intelligent frågebehandling och snabbare databasåterställning också tillgängliga i SQL Server 2019 Standard 2-Core, vilket ger en enorm ökning av prestanda. Ytterligare funktioner beskrivs i följande översikt.

De innovativa funktionerna i SQL Server 2019 Standard 2-Core i korthet

Bland de särskilt anmärkningsvärda funktionerna i SQL Server 2019 Standard 2-Core för omfattande databehandling finns, förutom klustring av data, övervakning för systematisk registrering under loggning och mätningar samt intelligent behandling av sökfrågor. Särskilt Big Data-kluster utökar användningen av data på många sätt.

Datavirtualisering med Big Data Cluster

I synnerhet med integrationen av Big Data-kluster i SQL Server 2019 Standard 2-Core finns det nu ett stort antal alternativ för användning, analys och tillhandahållande av stora datamängder:

 • Big Data Clusters gör det möjligt att distribuera skalbara kluster av SQL Server-, Spark- och HDFS-containrar baserade på Kubernetes. Dessa körs också parallellt så att data från Transact-SQL eller Spark kan läsas, skrivas och bearbetas samtidigt.
 • SQL Server PolyBase gör det möjligt att söka i datasilos av externa datakällor utan att först behöva flytta eller kopiera data.
 • Datasjöar i SQL Server 2019 Standard: Den skalbara HDFS-lagringspoolen kan användas för att lagra stora data från olika externa källor. Efter att ha lagrat dem som Big Data-kluster kan uppgifterna analyseras och kombineras med relationsdata.
 • Data Mart ger horisontell skalning av SQL Server Big Data-kluster, vilket förbättrar prestanda för dataanalys. Detta gör det också möjligt att lagra data från flera källor via datapoolnoder.
 • AI- och maskininlärningsuppgifter kan nu köras på SQL Server Big Data-kluster i HDFS-lagringspooler.
 • Spark och dess integrerade AI-verktyg kan användas med bland annat R, Python, Scala och Java.
 • App provisioning gör det möjligt att tillhandahålla program i SQL Server Big Data-kluster som behållare och appar i form av webbtjänster. Dessa kan därmed få tillgång till de data som lagras i Big Data-klustret.

Förbättrad prestanda SQL Server 2019 Standard 2-Core

För skalbarhet och prestanda för vissa funktioner samt hög tillgänglighet gäller bland annat följande specifikationer för SQL Server 2019 Standard 2-Core Edition:

 • Intelligent Database förbättrar prestanda för sökningar med ett antal databasfunktioner, t.ex. intelligent behandling av sökningar, utan att programmen behöver ändras. Detta inkluderar fördröjd sammanställning av tabellvariabler samt inlining av användardefinierade skalära funktioner och inbäddad exekvering med tabellvärdesfunktioner.
 • Olika funktioner för minnesdatabaser med OLTP1 i minnet, hybridbuffertpool och buffertpoolexpansion samt stöd för beständigt minne och minnesoptimerade tempdb-metadata förbättrar prestandan för verksamhetskritiska arbetsbelastningar.
 • Plus Högre skalbarhet och prestanda med columnstore, binärer för stora objekt i grupperade columnstore-index, stöd för in-memory-databas och persistent memory, stretch-databas, stöd för upp till 50 instanser, partitionering av tabeller och index och datakomprimering, parallell bearbetning för partitionerade tabeller och flera filestreambehållare.
 • Hög tillgänglighet med stöd för Server Core, loggtransporter, databasspegling och ögonblicksbilder, säkerhetskopieringskomprimering, Always klusterinstanser med växling vid fel, failover-server för katastrofåterställning, förbättrad databasåterställning och krypterad säkerhetskopiering.
 • Always Encrypted skyddar inte bara känsliga kunddata med säkra enklaver, utan gör det också möjligt att utföra mer komplexa operationer på säkra databaskolumner. Dessa utökar också förtroendet från klientprogrammen till serversidan, utan att SQL Server, operativsystemet, databaser eller en systemadministratör kan få tillgång till dem, vilket gör det möjligt att säkert utföra operationer med känsliga data i klartext.
 • Säkerhet på radnivå, med dynamisk datamaskning, transparent databaskryptering och utbyggbar nyckelhantering, samt dataklassificering, övervakning och användardefinierade roller.

Skalningsgränser för SQL Server 2019 Standard 2-Core Edition:

Följande information gäller i första hand Standard edition.

Den maximala beräkningskapaciteten som kan användas av en enda instans av SQL Server 2019 Standard:

 • SQL Server-databasmotor: mindre än 4 socklar eller 24 kärnor
 • Analysis eller Reporting Services: mindre än 4 socklar eller 24 kärnor

Maximalt minne som kan användas av en enda instans av SQL Server-databasmotorn:

 • Buffertpool: 128 GB
 • Columnstore-segmentcache: 32 GB
 • Rapporteringstjänster: 64 GB
 • Analysis Services: 16 GB2 (tabular) eller 32 GB (MOLAP)

Maximal storlek på relationsdatabasen för SQL Server 2019 i standardutgåvan:

 • 524 PB

Licensiering av SQL Server 2019 Standard enligt serverkärnor

För SQL Server 2019 Standard Edition är den kärnlicensering som Microsoft införde med 2016 års serverversion valfritt tillgänglig. I motsats till äldre versioner, där antalet kärnor i en processor var irrelevant för licensiering, gäller nu ett annat licensmått: För kärnbaserad licensiering utgör antalet kärnor grunden för att fastställa licenskravet med motsvarande 2-kärniga paket. Två kärnor kan alltså licensieras med en kärnlicens, till skillnad från tidigare då det endast krävdes en licens per processor.

Det totala licensbehovet för en server beror således på det maximala antalet kärnor, varvid varje fysisk kärna i en server kräver sin egen licens. I princip är det minsta antalet licenser per server 8, så Microsoft har definierat följande villkor:

 • 1. Varje fysisk processor beräknas ha minst 8 kärnor.
 • 2. Varje fysisk server beräknas ha minst 16 kärnor.
 • 3. Alla fysiska och aktiva kärnor är licensierade i enlighet med villkoren 1 och 2.
 • 4. Kärnlicenser för SQL Server 2019 Standard är alltid tillgängliga som paket om 2 st.

Program- och maskinvarukrav för att köra SQL Server 2019 Standard 2-Core

För att kunna använda SQL Server 2019 Standard i en lämplig driftsmiljö måste följande mjukvaru- och hårdvarukrav uppfyllas:

 • Operativsystem som stöds: minst Windows 10, Windows Server 2019, 2012 R2
 • Hårddiskutrymme: minst 6 GB - beroende på vilka SQL Server-komponenter som är installerade i varje enskilt fall
 • Arbetsminne: minst 4 GB
 • Grafik: Super VGA-grafikkort med en minsta upplösning på 800x600 pixlar
 • Processortyp: x64-processor - AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon med Intel EM64T, Intel Pentium IV med EM64T
 • Processorhastighet: minst 1,4 GHz - rekommenderas: 2,0 GHz eller snabbare

Vanliga frågor om Microsoft SQL Server 2019 Standard 2-Core som Wiresoft använt programvara

Den begagnade programvaran för SQL Server 2019 Standard 2-Core som erbjuds av Wiresoft skiljer sig inte från en ny serverlicens när det gäller användbarhet - även eftersom programvaran inte slits ut. Typiska frågor om använda SQL Server-licenser är:

Varifrån kommer den använda SQL Server 2019 Standard 2-Core-licensen?

Den begagnade SQL Server 2019 Standard 2-Core-licensprogramvaran som erbjuds i Wiresoft Shop kommer från företag som vanligtvis har köpt den ny och sålt den vidare till Wiresoft. Vid återförsäljning eller erbjudande i Wiresoft Shop markeras den som begagnad programvara, men den kan användas som en ny licens.

Finns det köparskydd för använda SQL Server 2019 Standard 2-Core-licenser?

Ja: Wiresofts begagnade programvara för SQL Server 2019 Standard 2-Core erbjuder kunderna samma fördelar som vid köp av jämförbar ny serverprogramvara: Köparens säkerhet genom omedelbar nedladdning efter slutfört köp och omedelbar licensaktivering med den medföljande giltiga licensnyckeln.

Är det lagligt att köpa och använda begagnad programvara för SQL Server 2019 Standard 2-Core?

Ja: På Wiresoft kan du lita på att kunderna inte bara köper SQL Server 2019 Standard 2-Core som en använd programvara, utan även att den faktiska användningen inte bryter mot några lagar, eftersom: Denna erbjudna programvara kommer från företagets licensförteckning. Detta är viktigt eftersom den giltiga jurisdiktionen inte bara tillåter handel med Microsofts programvara, utan även dess användning.

Vilka andra fördelar har den använda SQL Server 2019 Standard 2-Core-programvaran?

Begagnad programvara från Wiresoft har den ekonomiska fördelen för våra kunder att de kan uppdatera sina programvarulager mycket billigare för att vara uppdaterade. Detta återspeglas också i driftskostnaderna eftersom begagnad programvara från Wiresoft också erbjuder revisionssäkerhet på grund av den fullständiga verifieringen av alla köpare!

Hos Wiresoft hittar du inte bara SQL Server 2019 Standard 2-Core edition som billig begagnad programvara, utan även Standard edition med Server/CAL-licens samt andra utgåvor av SQL Server 2019, förutom äldre versioner av Microsoft SQL Server; Wiresofts breda portfölj med begagnad programvara omfattar även många andra Microsoft-program - med alla de fördelar som nämns. Om du har några frågor om din kärnbaserade licensiering av SQL Server 2019 Standard eller någon annan utgåva är du välkommen att använda vår expertrådgivning via chatt, e-post eller telefon.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier