Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

 • SW10599
 • VCS8-STD-C
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
54 251,90 kr * 60 278,90 kr * (10% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
Produktinformation "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"

VMware vCenter Server 8 Standard - Den centrala kontrollen av din virtualiseringsmiljö

VMware vCenter Server 8 Standard är den ledande lösningen för hantering och kontroll av hela din virtualiseringsmiljö. I den här artikeln får du veta varför VMware vCenter Server 8 Standard är oumbärlig för att optimera prestanda, tillförlitlighet och effektivitet i din virtuella infrastruktur.

Kärnfunktionerna i VMware vCenter Server 8 Standard

 1. Centraliserad hantering: Med VMware vCenter Server 8 Standard kan du hantera alla dina virtuella maskiner (VM), värdar och resurser från en central konsol. Det gör det enklare att hantera och övervaka hela miljön.
 2. Prestandaoptimering: Plattformen erbjuder verktyg för prestandaanalys och optimering för att säkerställa att era VM alltid är i toppform och fungerar smidigt. Du får insikt i resursutnyttjandet och kan proaktivt lösa flaskhalsar.
 3. Automatisering: VMware vCenter Server 8 Standard möjliggör automatisering av rutinuppgifter, vilket sparar tid och minimerar mänskliga fel. Du kan automatisera uppgifter som provisionering av nya virtuella datorer eller skalning av resurser.
 4. Avancerad säkerhet: De integrerade säkerhetsfunktionerna skyddar era virtuella resurser mot hot och obehörig åtkomst. Med åtkomstkontroller och kryptering kan du säkra din virtuella miljö.

Fördelarna med VMware vCenter Server 8 Standard

 • Effektiv hantering: Med centraliserad hantering och automatisering kan du använda dina IT-resurser mer effektivt och minska driftskostnaderna. Den tid som läggs på administration minskar avsevärt.
 • Högre tillgänglighet: Funktionerna för prestandaoptimering och hög tillgänglighet säkerställer kontinuerlig tillgänglighet för dina applikationer. Detta minimerar driftstopp och säkerställer kontinuitet i verksamheten.
 • Säkerhet och efterlevnad: Med avancerade säkerhetsfunktioner kan du skydda data och applikationer och samtidigt se till att riktlinjerna för efterlevnad följs. Detta är särskilt viktigt i reglerade branscher.

Framtiden för din virtualiseringsmiljö med VMware vCenter Server 8 Standard

VMware vCenter Server 8 Standard är den nödvändiga lösningen för företag som behöver en effektiv, säker och mycket tillgänglig virtualiseringsmiljö. Med denna plattform är du optimalt förberedd för utmaningarna med digital transformation. Optimera resursanvändningen, öka prestandan och säkra framtiden för din virtualiseringsmiljö med 9 VMware vCenter Server 20. Det är den centraliserade kontrollen som hjälper dig att framgångsrikt hantera din virtuella infrastruktur och uppfylla kraven på modern IT. 10 VMware vCenter Server 21 är grunden för en effektiv och framtidssäker virtualisering.

Ytterligare länkar till "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"
mer
Kundrecensioner för "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier