Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE
VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE
   
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10533
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
134 200,90 kr *

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
Produktinformation "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"

VMware vRealize Operations 7 Enterprise är en omfattande plattform för driftshantering för moderna datacenter och moln. Den ger integrerad hantering av prestanda, kapacitet och konfiguration i det mjukvarudefinierade datacentret. vRealize Operations 7 ger avancerad analys för att optimera arbetsbelastningar för ökad effektivitet och snabbare marknadsintroduktion.

vRealize Operations 7 Enterprise är utformad för att hjälpa kunderna att enkelt hantera sina heterogena miljöer. Plattformen ger användbara insikter genom möjligheten att samla in data från en mängd olika källor, inklusive VMware vSphere ® , Microsoft Hyper-V®, Amazon AWS, IBM SoftLayer®, OpenStack® Clouds och andra offentliga Cloud leverantörer. Dessa insikter gör det möjligt för kunderna att identifiera problem innan de orsakar störningar i verksamheten eller påverkar Service Level Agreements (SLA).

Med lanseringen av vRealize Operations 7 Enterprise fortsätter VMware sin tradition av att leverera innovativa produkter. Den här produkten bygger vidare på framgångarna från sina föregångare och har ännu fler funktioner som hjälper företag att förbättra prestanda och tillgänglighet.

VMware vRealize Operations 7 Enterprise är en omfattande lösning för driftshantering för moderna datacenter och moln. Den ger intelligent hantering av prestanda, kapacitet och konfiguration över hela den mjukvarudefinierade infrastrukturen. Med vRealize Operations 7 Enterprise kan du optimera dina virtuella maskiner, program och underliggande infrastruktur för att minska kostnaderna och öka effektiviteten.

vRealize Operations 7 Enterprise har ett intuitivt användargränssnitt som gör att du enkelt kan identifiera och lösa problem i din miljö. Lösningen erbjuder också avancerade analyser som ger dig djupgående insikter om hälsan hos dina virtuella maskiner, program, lagringsenheter, nätverk med mera. På så sätt kan du fatta bättre beslut om hur du ska hantera din infrastruktur för optimal prestanda och effektivitet.

Ytterligare länkar till "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"
mer
Kundrecensioner för "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.