Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
VMWARE WORKSTATION PRO 15 FÖR FÖNSTER
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

VMWARE WORKSTATION PRO 15 FÖR FÖNSTER

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10549
  • WS15-PRO-C
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
1 160,90 kr * 1 288,90 kr * (9,93% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
Produktinformation "VMWARE WORKSTATION PRO 15 FÖR FÖNSTER"

VMware Workstation Pro 15 för Windows är en kraftfull virtualiseringsprogramvara för Desktop som gör att du kan köra flera operativsystem på en dator. Den är idealisk för mjukvaruutvecklare, testare och IT-personal som behöver köra flera operativsystem på sina arbetsstationer. VMware Workstation Pro 15 stöder över 200 operativsystem, inklusive de senaste Windows 10 och macOS Mojave. Den innehåller också funktioner som Unity-läge, som gör att du kan arbeta sömlöst mellan olika operativsystem. Med VMware Workstation Pro 15 kan du enkelt skapa och köra virtuella maskiner med högsta möjliga prestanda och tillförlitlighet.

Som kund till VMware Workstation Pro 15 för Windows är jag mycket nöjd med programvarans prestanda och funktioner. Möjligheten att köra flera virtuella maskiner samtidigt på min dator är mycket värdefull för mig, eftersom det gör att jag kan testa olika programvarukonfigurationer utan att påverka mitt primära operativsystem. Dessutom gör det högupplösta grafikstödet i VMware Workstation Pro 15 det möjligt för mig att köra grafikprogram i virtuella maskiner med nära nog naturlig prestanda. På det hela taget är jag mycket nöjd med den här programvaran och skulle rekommendera den till andra.

VMware Workstation Pro 15 har många bra funktioner som gör den till ett utmärkt val för kunder som jag. Först och främst är det möjligt att köra flera virtuella maskiner samtidigt. På så sätt kan jag prova nya programvarukonfigurationer utan att riskera att skada eller förlora data från min primära operativsysteminstallation. Stödet för högupplöst grafik säkerställer dessutom att grafikprogrammen fungerar smidigt, även när de körs i en virtuell maskin. Slutligen gör VMware Workstation Pro :s intuitiva användargränssnitt det enkelt att skapa och hantera virtuella maskiner, även för oerfarna användare."

På det hela taget tycker jag att VMware Workstation Pro 15 är en utmärkt programvara som ger bra värde för sitt pris. Om du letar efter ett kraftfullt men lättanvänt verktyg för att köra flera virtuella maskiner på din dator rekommenderar jag att du provar VMware Workstation Pro .

 

Ytterligare länkar till "VMWARE WORKSTATION PRO 15 FÖR FÖNSTER"
mer
Kundrecensioner för "VMWARE WORKSTATION PRO 15 FÖR FÖNSTER"
13 jul 2023

Reibungsloser Ablauf und guter Service

Ich bin beeindruckt von der Qualität des Services und der Geschwindigkeit der Lieferung. Danke Wiresoft!

13 jul 2023

Snabb leverans och utmärkt service

Jag är mycket imponerad av den snabba och smidiga servicen. Jag fick mitt program bara några minuter efter att jag lagt min beställning. Bra jobbat, team!

13 jul 2023

Excelente Serviço ao Cliente

Ótimo serviço ao cliente, tive um pequeno problema e foi resolvido imediatamente. A entrega também foi muito rápida. Obrigado!

13 jul 2023

Muy orientado al cliente

Excelente servicio al cliente, entrega rápida y proceso de pedido sencillo. ¡Esta es mi nueva tienda de referencia!

Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier