Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT EXCEL MAC 2021 MICROSOFT EXCEL MAC 2021
Microsoft Excel 2021 för Mac som en praktisk licens för en enskild användare Microsoft Excel är den oöverträffade kalkylprogramvaran för att utföra komplexa matematiska och kommersiella beräkningar. Den aktuella versionen 2021 för Mac...
863,90 kr *
MICROSOFT EXCEL MAC 2016 MICROSOFT EXCEL MAC 2016
Microsoft Excel för Mac 2016 - det effektiva kalkylprogrammet för macOS Excel 2016 , det klassiska kalkylprogrammet för ett stort antal beräkningar, finns också tillgängligt för Mac som ett fristående program. Även om den senaste...
518,90 kr *
MICROSOFT EXCEL MAC 2019 MICROSOFT EXCEL MAC 2019
Microsoft Excel 2019 för Mac som en praktisk licens för en enskild användare Microsoft Excel är det hittills oöverträffade kalkylprogramvaran, med vilken komplexa matematiska och kommersiella beräkningar kan utföras. Den aktuella...
657,90 kr *

Microsoft Excel för Mac: Perfekta kalkylblad på din Apple-enhet

Lär dig hur Microsoft Excel för Mac kan hjälpa dig att organisera data på ett intelligent sätt, utföra komplexa beräkningar och skapa meningsfulla diagram. Den här artikeln ger dig en inblick i funktionerna och möjligheterna i den senaste versionen av Microsoft Excel för Mac för att optimera dina arbetsflöden.

Användargränssnitt och effektiv datahantering

Användargränssnittet i Microsoft Excel för Mac är användarvänligt och effektivt. Använd de intuitiva menyerna och verktygsfälten för att enkelt skapa och formatera tabeller. Den optimerade datahanteringen gör att du kan presentera siffror och information på ett strukturerat sätt.

Formler och funktioner

Utforska världen av formler och funktioner i Microsoft Excel för Mac. Automatisera beräkningar och analyser med hjälp av en mängd fördefinierade funktioner. Intelligent automatisk ifyllnad hjälper dig att ange formler utan fel och spara tid.

Diagram och datavisualisering

Skapa imponerande diagram och grafer för att visualisera dina data. Microsoft Excel för Mac erbjuder ett brett utbud av diagramtyper som hjälper dig att presentera din information på ett tydligt och tilltalande sätt. Dra-och-släpp-funktionen gör det enkelt att skapa och anpassa diagram.

Samarbete och molnintegration

Dra nytta av sömlöst samarbete genom att integrera Microsoft Excel för Mac med Microsoft 365 Cloud. Dela arbetsböcker med kollegor i realtid och spåra ändringar. Med molnintegration kan du också komma åt dina data från olika enheter.

Effektiv datahantering

Hantera dina data effektivt med de kraftfulla funktionerna i Microsoft Excel för Mac. Sortera, filtrera och gruppera data för att snabbt hitta relevant information. Med Pivottabell-funktionen kan du utföra komplexa dataanalyser och få meningsfulla insikter.

Uppdateringar och support

Håll Microsoft Excel för Mac uppdaterat genom att söka efter uppdateringar regelbundet. Programvaran förbättras kontinuerligt för att ge dig de bästa funktionerna och den bästa prestandan. Om du har några frågor eller problem är Microsoft Help Desk redo att hjälpa dig omedelbart.

Sammantaget ger Microsoft Excel för Mac en kraftfull kalkylplattform som är särskilt utformad för Mac-användares behov. Med en mängd funktioner och ett användarvänligt gränssnitt är det den perfekta lösningen för att hantera data effektivt och skapa meningsfulla rapporter.

Kategorier