Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL MAC 2019

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10142
 • 065-08677
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
657,90 kr * 729,90 kr * (9,86% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Microsoft Excel är ett hittills oöverträffat kalkylprogram med vilket komplexa matematiska och kommersiella beräkningar kan utföras. Den aktuella 2019 års versionen för Mac har också ett antal nya funktioner: Förutom många förbättringar har programmet kompletterats med ett stort antal nya funktioner som gör det möjligt att utföra logiska och affärsmatematiska analyser utöver statistiska analyser, även med hjälp av pivottabeller. Ett brett urval av diagramtyper, skalbar grafik och modeller gör det också möjligt att presentera resultaten på ett meningsfullt och tydligt sätt för att skapa rapporter. Excel 2019 stöds av PowerBI, den kraftfulla tjänsten för affärsanalys från Microsoft, som också möjliggör direkt export av data till andra systemmiljöer.

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT EXCEL MAC 2019"

Microsoft Excel 2019 för Mac som en praktisk licens för en enskild användare

Microsoft Excel är det hittills oöverträffade kalkylprogramvaran, med vilken komplexa matematiska och kommersiella beräkningar kan utföras. Den aktuella versionen 2019 för Mac har också en hel del nya saker i beredskap för detta: Förutom många förbättringar har programmet kompletterats med en mängd nya funktioner för att utföra logiska och affärsmatematiska analyser utöver statistiska analyser, som också stöds av användningen av pivottabeller. Ett brett urval av diagramtyper, skalbara grafer och modeller gör det möjligt att presentera resultaten på ett meningsfullt och tydligt sätt för att skapa rapporter. Excel 2019 stöds av PowerBI, Microsofts kraftfulla tjänst för affärsanalys, som också gör det möjligt att exportera data direkt till andra systemmiljöer.

Med olika nya grafiska verktyg kan du markera viktiga data i färg eller skapa egna formler och diagram ad hoc och använda dem direkt. Excel 2019 för Mac har också förbättrat stöd för pekfunktioner på surfplattor, vilket gör det lättare att använda det, särskilt på surfplattor och smartphones. Detta gör det ännu mer praktiskt och enkelt att använda det nya verktyget för frihandsritning. Dessutom finns förbättrade alternativ för att skapa tillgängliga tabeller och arbetsböcker.

I Wiresofts nätbutik hittar du den senaste Excel-versionen 2019 för Mac till ett särskilt lågt pris som en enskild användarversion, dvs. utan programvaruabonnemang, liksom dess föregångare och alla andra program på Office. Nedan följer en översikt över alla viktiga nya funktioner i Excel 2019 för Mac.

Översikt över de viktigaste nya funktionerna i Excel 2019 för Mac-versionen

Den nya Excel 2019 för Mac innehåller i inköpsversionen, förutom många förbättringar av den tidigare versionen, naturligtvis många nya verktyg och funktioner, varav vissa tidigare endast ingick i prenumerationsmodellen på Office. Dessa är både typiska Excel-funktioner och allmänna MS Office-funktioner.

Specifika Excel-tabellfunktioner i 2019 års version

Länkning av tabeller för avancerade frågor har effektiviserats i Excel 2019 för Mac med följande praktiska funktioner:

 • IF-funktionen förenklar inmatningen av komplicerade IF-funktioner: Den testar de aktuella villkoren i en i förväg fastställd ordning. Med funktionen MAXWENNS anges det största talet för ett angivet intervall som uppfyller minst ett av de angivna villkoren; för det minsta talet är funktionen MINWENNS tillgänglig på samma sätt.
 • I Excel 2019 för Mac är det nu också möjligt att utesluta eller inaktivera sådana enskilda celler, rader eller kolumner från ett urval igen som har valts för mycket eller av misstag, vilket tidigare inte var möjligt.
 • Funktionen FIRST VALUE jämför ett startvärde med ett antal andra värden i en lista. Så snart en träff hittas returneras det resultat som definieras av funktionen. Om ingen träff hittas returneras värdet för "else".
 • Den nya funktionen TEXT CHAIN har fördelar jämfört med den tidigare funktionen CHAIN, eftersom den är kortare och lättare att skriva. TEXT CHAIN-funktionen stöder nu även referenser till intervall, medan det tidigare endast var möjligt att använda enstaka referenser eller cellreferenser, vilket gör det möjligt att inkludera ett antal celler eller hela kolumner.
 • Funktionen TEXT CHAIN gör det möjligt att kombinera text från flera områden, där varje element separeras av en användardefinierad separator. TEXT CHAINING kan också användas för att kombinera enskilda ord som är spridda över olika celler till en mening.

Optimering av pivottabeller i Excel 2019 för Mac

PivotTable, det effektiva Excel-verktyget som kan användas för att analysera och utvärdera stora mängder data med bland annat mått och KPI:er och för att tydligt visa resultaten, har förbättrats i 2019 års version med flera praktiska funktioner utöver förbättringar av användbarheten:

 • Med fördröjd uppdatering kan du nu göra flera ändringar samtidigt i Power Pivot utan att behöva vänta på att varje ändring distribueras i hela arbetsboken. Alla ändringar distribueras på en gång när du stänger Power Pivot-fönstret.
 • Anpassa pivottabeller som standardlayout: Med den här praktiska funktionen i Excel 2019 för Mac kan du inte bara anpassa en pivottabell, utan också spara anpassningen som standardlayout, inklusive önskad visning av delresultat eller övergripande resultat, samt rapportlayout, så att den är redo att användas nästa gång du använder den.
 • Automatiskt erkännande av relationer: Baserat på vanligt förekommande steg under en analys skapar den här funktionen automatiskt relationer mellan sådana tabeller som tidigare använts i en arbetsbok. Excel för Mac känner också igen och visar när minst två tabeller måste relateras till varandra under en analys. Med ett klick är relationerna i fråga omedelbart tillgängliga.
 • I Excel 2019 för Mac kan anpassade mått nu skapas direkt i PivotTable-fältlistan och redigeras omedelbart.
 • När OLAP-servrar (Online Analytical Processing) används för beräkningar via pivottabeller är deras förfrågan nu ännu snabbare, vilket gör att OLAP-pivottabellerna blir ännu snabbare tillgängliga. Det är inte bara pivottabeller som är anslutna till Microsoft SQL Server Analysis Services som kan användas, utan även data från OLAP-servrar från tredje part.
 • Intelligent omdöpning: När du byter namn på tabeller och kolumner i en datamodell i en arbetsbok uppdaterar Excel 2019 för Mac automatiskt alla motsvarande tabeller och beräkningar, inklusive kalkylblad och DAX-formler.

Förbättring av biblioteket med diagram och 3D-modeller

För att göra analyser och rapporter mer beskrivande innehåller Excel 2019 för Mac nya diagramtyper och tredimensionella modelldiagram, som användarna också kan använda för att illustrera resultat och funktioner för specifika områden.

 • De nya kartdiagrammen i Excel 2019 för Mac är praktiska för att tydligt visa geografiska värden. Kartor över kontinenter, länder och till och med mindre områden, t.ex. administrativa distrikt och postnummerområden, finns tillgängliga för att visa statistiska eller andra värden och deras fördelning.
 • Trattdiagram är särskilt bra för att visa fördelningen av en process i flera faser, t.ex. försäljning eller förvärv.
 • De nya 3D-modellerna i Excel 2019 är till exempel särskilt lämpade för att visa komplexa relationer i tre dimensioner, eftersom de kan roteras 360°. Förutom det stora urvalet av 3D-representationer som finns tillgängliga kan du också skapa dem själv. 3D-modeller i Excel 2019 för Mac stöds på macOS 10.12, 10.13.4 och högre.
 • Skalbar vektorgrafik som SVG-filer (Scalable Vector Graphics) kan också zoomas in eller ut och roteras - utan att bildkvaliteten försämras.
 • Gratis användbarhet av bildbiblioteket: Alla ikoner, piktogram, symboler samt 3D-bilder och SVG-filer som ingår i biblioteket för Excel 2019 för Mac för att illustrera presentationer och arbetsblad kan användas fritt utan att behöva betala licensavgifter.

Fler nya funktioner i Excel och andra program på Office

En mängd praktiska funktioner finns också i klassiska Office-program som Excel 2019, som inte bara påverkar designen, utan också hur du lägger in eller redigerar grafik och andra praktiska verktyg.

Nya visningsalternativ och skrivbordsfunktioner i Excel för Mac

Excel innehåller också flera bakgrunds- och programteman vars mål är att göra det så bekvämt som möjligt att arbeta på Mac-skärmen samtidigt som de är snälla mot ögonen.

 • Nu kan man välja mellan vitt, mörkgrått och svart, där det sistnämnda ger den starkaste kontrasten.
 • Nytt användargränssnitt i form av ett band: I Office 2019 har den tidigare banddisplayen kombinerats med det Windows-typiska kakelutseendet - men i visningsalternativen kan du fortfarande välja det välbekanta utseendet från den tidigare versionen.
 • Ofta använda funktioner är tydligt placerade i den nya vyn så att de kan hittas direkt.

Freehand-verktyg i Excel för Mac för att skriva och skissa

Excel 2019 för Mac har nu också nya frihandfunktioner, som kompletteras av ett brett urval av effekter. Med det nya verktyget Freehand Drawing kan användare markera valda områden, men framför allt kan de rita formler, diagram etc. i farten och omedelbart importera dem till en arbetsbok. Användarna har följande alternativ:

 • Digitala pennor finns i olika utföranden, tjocklekar och färger: det finns en penna för att rita, en penna för att skriva och en markeringspenna för att markera textpassager.
 • Slående grafiska effekter som regnbåge, galax, lava, hav, guld, silver, samt slagskuggor, glöd, 3D-effekter, etc. gör att du får en iögonfallande design, kompletterad av fördefinierade mallar som kan användas för att omvandla bilder till en linjedragning eller ändra fyllningsfärgen.
 • Komplexa matematiska formler kan infogas direkt i en arbetsbok med hjälp av funktionen "Freehand FormulaInsert". Det här kan också göras med musen - det är bara att gå vidare så omvandlar Excel formeln till text. Användare som använder Excel för Mac på en pekskärm kan också rita formler med fingret i stället för med en stylus.
 • Val av lasso: För att välja ett område i en frihandsteckning för vidare redigering krävs ingen Surface Pen - det kan göras med en fingertopp.

Tillgänglighet är nu ännu mer praktiskt att använda

Även i Excel 2019 för Mac finns en praktisk funktion: nya och optimerade funktioner hjälper till att förbereda innehållet i Excel-dokument på ett sådant sätt att även användare med begränsad förståelse lättare kan läsa och redigera dem. Genom att aktivera den stödjande felkorrigeringen visas förbättringar direkt på relevanta ställen i dokumentet:

 • En förteckning över internationellt tillämpliga standarder för tillgänglighet.
 • Förslagen visas genom att klicka på "Review" (granska) under "Check Accessibility" (kontrollera tillgänglighet) och kan genomföras omedelbart med ett klick.
 • Tillgänglighetsproblem i dokumentet visas också omedelbart när du arbetar genom att klicka på funktionen "Fortsätt tillgänglighetskontroll".

Andra användbara funktioner i Excel version 2019 för Mac

De nya funktionerna som nämns nedan finns i Excel och i andra program i Office Suite 2019 och gör ditt arbete effektivare:

 • Översättare:Enstaka främmande ord, avsnitt eller hela texter på ett främmande språk kan nu översättas ännu enklare. Istället för att som tidigare ringa upp en motsvarande webbplats via webbläsaren för att ange dem är det nu möjligt att göra det direkt i Excel. Den nyligen integrerade översättningsfunktionen med automatisk språkigenkänning via Microsoft Translator innehåller vokabulär för mer än 60 språk.
 • Skydd mot dataförluster: Integrationen av Microsofts beprövade DLP-funktion i Excel gör det möjligt att söka i innehåll enligt definierade riktlinjer i realtid, t.ex. för att hitta konfidentiella uppgifter som konto- och kreditkortsnummer, vilket också gör det ännu enklare att följa reglerna för dataskydd.

Systemkrav för Excel 2019 för macOS

För att användare ska kunna installera och köra Excel 2019 för Mac på en Apple-enhet måste den uppfylla de specifikationer som anges nedan som minimikrav:

 • Operativsystem: giltig version av ett av de tre senaste aktuella macOS-operativsystemen
 • iPad och iPhone: iOS 8.0 eller senare
 • Processor: Intel
 • RAM: minst 4 GB
 • Hårddisk: minst 3 GB tillgängligt utrymme
 • Grafikkort: 1 280 x 800 pixlar

Köp Excel 2019 för Mac som Office fristående program från Wiresoft

MS Excel 2019 för Mac är som standard en del av Microsoft Office-paketet 2019 för macOS, men till skillnad från många andra leverantörer av Microsoft-program kan du också köpa Excel 2019 för Mac i Wiresofts webbutik som ett fristående program, utan de andra komponenterna i Office-sviten 2019. Excel-programmet för macOS som vi erbjuder är en fullfjädrad köpversion. För dig innebär detta att du inte ingår någon prenumerationsskyldighet för betalda uppdateringar. Det betyder också att du inte heller behöver iaktta någon tidsbegränsning med denna Mac-version av Excel 2019 när det gäller användningstiden. Denna licens för en användare är identisk med Excel-programmet som ingår i Office Suite 2019 för Mac.

Att köpa Excel 2019 för Mac från Wiresoft sparar därför pengar, vilket inte bara är fördelaktigt för frilansare utan även för mindre företag med ett fåtal anställda som enbart vill använda denna klassiska kalkylprogramvara professionellt eller till och med hemma och som inte behöver hela Office-paketet.

Oavsett om det gäller Excel, Word eller andra program - alla programlicenser som erbjuds i Wiresoft Software Shop är originalprodukter från Microsoft. I regel är detta licenser för en användare som kommer från en volymlicens, eller så har de köpts av ett företag och kan användas fritt igen genom att sälja dem till Wiresoft. Det innebär att detta inte begränsar deras användbarhet när det gäller funktioner eller varaktighet, och inte heller att du som köpare hamnar i en juridisk gråzon. Som en välrenommerad programvaruhandlare erbjuder Wiresoft endast fullständiga versioner av Microsoft-program som är 100 % användbara för våra kunder.

Om du har ytterligare frågor om Excel för Mac eller något annat program från Office för Mac, eller om du vill ta del av våra expertråd, kan du kontakta oss via e-post, telefon eller här i chatten.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT EXCEL MAC 2019"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT EXCEL MAC 2019"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier