Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL MAC 2016

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10141
 • D46-00945
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
518,90 kr * 575,90 kr * (9,9% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Excel 2016, det klassiska kalkylprogrammet för ett stort antal aritmetiska operationer, finns också tillgängligt för Mac som ett fristående program. Även om den aktuella programversionen inte erbjuder exakt samma antal funktioner som motsvarande PC-version, har den alla funktioner som föregångaren 2013 och erbjuder nu också full kompatibilitet mellan de båda systemen. Windows Excel Excel 2016 för Mac innehåller fortfarande en rad nya funktioner och verktyg som gör det ännu enklare att arbeta professionellt med figurer och komplexa tabeller. Försäljningsprognoser och andra prognoser kan nu beräknas, pivottabeller kan användas och pivotdiagram kan skapas.

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT EXCEL MAC 2016"

Microsoft Excel för Mac 2016 - det effektiva kalkylprogrammet för macOS

Excel 2016, det klassiska kalkylprogrammet för ett stort antal beräkningar, finns också tillgängligt för Mac som ett fristående program. Även om den senaste programversionen inte erbjuder exakt samma antal funktioner som motsvarande PC-version, har den alla funktioner som Windows tidigare version Excel 2013 och erbjuder nu också full kompatibilitet mellan de två systemen.

Excel 2016 för Mac innehåller dock fortfarande en hel rad nya funktioner och verktyg som gör det ännu enklare att arbeta professionellt med sifferuppsättningar och komplexa tabeller. Försäljningsprognoser och andra prognoser kan nu beräknas, pivottabeller kan användas och pivotdiagram kan skapas.

Excel 2016 för Mac har också optimerats för att arbeta med kalkylblad i team och göra dem tillgängliga i realtid. Mac-användare kan också använda Microsofts tjänst OneDrive för att redigera Excel-filer i molnet, oavsett om de är på kontoret, hemma eller på resande fot: Med uppladdningen kan individuella frigörings- eller användningsrättigheter tilldelas varje behörig användare, så att skyddet av känsliga data garanteras även i nätverket.

Excel 2016 för Mac finns i Wiresoft Software Shop som en billig singellicens. Nedan hittar du en översikt över de viktigaste funktionerna som det populära beräkningsprogrammet erbjuder dig när du köper det.

Nya Excel-funktioner i Mac-versionen 2016

Excel 2016 för Mac innehåller följande förbättringar av befintliga funktioner och helt nya verktyg samt många förbättringar, särskilt av pivottabeller:

 • PROGNOSE.ETS: Denna funktion beräknar eller uppskattar ett framtida värde baserat på befintliga (historiska) värden med hjälp av ETS-algoritmen (exponentiell utjämning) i AAA-versionen. PROGNOSE.ETS gör det till exempel möjligt att förutsäga försäljning, lagernivåer eller konsumenttrender.
 • KANALISERING: Den här funktionen gör det nu möjligt att länka flera celler i Excel till en annan cell.
 • IF-funktion: Med denna funktion kan användaren skapa en logisk jämförelse mellan ett aktuellt värde och ett förväntat värde. Funktionen IF kan ge två resultat: Om jämförelsen är sann returneras det första resultatet, om jämförelsen är falsk returneras det andra resultatet. What-If-funktionen kan användas för att utvärdera både text och värden. Den kan också användas för att utvärdera fel och matematiska operatorer. Dessutom kan flera What-If-funktioner placeras i varandra för att utföra jämförelser.

När du arbetar på ett Excel-ark är framför allt de kontextkänsliga verktygen en stor lättnad: Tillsammans med valet av vissa element kan ytterligare kommandon visas i bandet. Mac-användare kan till exempel välja ett diagram så att flikarna "Diagramdesign" och "Format" också visas i bandet. På samma sätt kan funktioner infogas genom att klicka på "Infoga funktion" på fliken "Formler" för att visa området "Formelgenerator". Här kan du inte bara söka efter specifika funktioner och infoga dem med ett klick, utan också söka efter den korrekta syntaxen. Denna funktion erbjuder också omfattande hjälp för de valda funktionerna. Förutom dessa speciella beräkningsfunktioner innehåller Excel för Mac 2016 även ett antal andra verktyg som gör det enklare att arbeta med Excel-filer:

 • Visa filter: Särskilt när flera användare arbetar tillsammans med ett Excel-dokument är det ofta svårt att hålla reda på sina egna beräkningar. Med hjälp av filtervyn i Excel för Mac 2016 kan användare nu dölja andra anställdas sortering och filter.
 • Filemaker: Mac-versionen av Excel 2016 har också en särskild fördel jämfört med PC-versionen: den ger direkt tillgång till Filemaker-databaser.
 • Pivotdiagram : För första gången finns stöd för Pivotdiagram också integrerat i Mac-versionen av Excel 2016. Detta innebär att diagram nu kan härledas från PivotTables.
 • Rekommenderade diagram: Den här användbara funktionen, som också finns i Excel 2016 för Mac, är en mycket praktisk hjälp när du ska välja den mest lämpliga diagramtypen för ett visst kalkylblad. För att aktivera den markerar du bara alla data i fråga med musen eller pekpinnen, så föreslår funktionen ett urval av matchande diagramtyper i förhandsgranskningen baserat på riktiga data.
 • Formula Generator: Detta verktyg är en välkommen lättnad, särskilt för nybörjare som vill skapa en ny formel, eftersom det förklarar varje enskild funktion i detalj.

Nya gemensamma individuella funktioner i Office för Mac 2016

Excel 2016 för Mac innehåller också en hel rad ytterligare praktiska funktioner och verktyg som hjälper Mac-användare med många uppgifter som uppstår i samband med Excel-arbetsböcker:

Inmatning av formler på frihand

Formelinmatning med Freehand-verktyget erbjuder praktiska användningsmöjligheter, särskilt i Excel 2016 för Mac: Med hjälp av musen eller touchinmatning kan en matematisk formel skapas på fri hand och omedelbart infogas och användas i ett Excel-dokument.

Lättare att dela Excel-dokument

Med 2016 års version av Excel för Mac är det ännu snabbare och enklare att dela Excel-ark med andra användare. I bandet i Excel 2016 för Mac finns funktionen "Dela" tillgänglig för detta ändamål. I den finns ett antal alternativ tillgängliga för varje Excel-dokument: Individuella rättigheter kan tilldelas för varje enskild mottagare - inte bara för läsning, utan även för redigering eller vidarebefordran osv.

Använda "Versionshistorik" för samarbete i Excel 2016

Funktionen "Versionshistorik" finns också i Excel för Mac 2016. Detta ger användarna en versionshistorik för varje Excel-dokument. Den största fördelen med  "Version History" är inte bara att verktyget visar äldre redigeringstillstånd, utan också att dessa versioner kan öppnas igen för att redigeras på nytt. Detta underlättar när flera användare arbetar samtidigt med ett Excel-dokument i molnet och det är vanligtvis svårt att hålla reda på alla åtgärder som utförs av andra.

Använda OneDrive i Excel 2016 för Mac

OneDrive är en praktisk molnlagring från Microsoft som kan användas för att dela eller göra filer tillgängliga på webben. Användare som vill använda OneDrive-synkroniseringsappen även på Mac kan ladda ner den och använda den i Excel 2016 för Mac. Excel-dokument kan sparas på OneDrive och sedan finnas tillgängliga för åtkomst online var som helst och på en mängd olika enheter.

Skydd mot dataförluster i Excel för Mac 2016

Data Loss Protection (DLP), Microsofts beprövade verktyg för att förhindra dataförluster och skydda känsliga data, är också inbyggt i Mac-versionen av Excel 2016. De kraftfulla innehållsfiltren upptäcker känsliga uppgifter som kreditkortsnummer etc. och varnar användarna för dem eller förhindrar att de delas i en Excel-fil. Administratörer använder därför DLP i Excel 2016 för Mac främst för att skapa policyer för skapande och delning av innehåll som innehåller känslig information, så att potentiella säkerhetsrisker omedelbart upptäcks och indikeras.

Systemkrav för Excel 2016 för Mac

Följande villkor gäller för maskinvarukraven för Excel 2016 för Mac: Programmet finns endast i en 64-bitarsversion. Eftersom Excel 2016 för Mac är en inköpsversion kan den inte heller användas för iOS på iPhones. Övriga krav:

 • Processor: Intel-processor
 • Operativsystem: Mac OS X, minst version 10.10 (Yosemite) eller högre
 • Minne: minst 4 GB RAM-minne
 • Hårddiskutrymme: minst 6 GB i HFS+-format (även: Mac OS Extended eller HFS Plus)
 • Skärm: minst 1 280 x 800 upplösning

Köp Excel 2016 för Mac som ett fristående program från Wiresoft

Excel är vanligtvis en integrerad del av ett Office-paket för Mac och erbjuds därför inte som ett fristående program i vanliga butiker. I Wiresoft Software Shop kan du köpa Excel 2016 för Mac och tidigare programversioner samt de andra komponenterna i Office Suite för Mac även som en enskild användarlicens. När du köper Excel 2016 för Mac hos Wiresoft får du alla dessa fördelar utöver det fantastiskt låga priset för en begagnad programvara:

 • Excel 2016 Mac-versionen som erbjuds på Wiresoft är en köplicens.
 • Därför behöver du inte skriva under ett abonnemangsavtal och därför behöver du inte ladda ner
 • inga dyra uppdateringar att ladda ner och dessutom
 • ingen tidsbegränsning för användningstiden.
 • Licensen för Excel 2016 för en enskild användare från Wiresoft är identisk med Excel-programmet som också ingår i 2016 års Office Suite för Mac.
 • Om du köper Excel 2016 för Mac som en fristående programvara kommer du därför också att gynnas i det långa loppet.

Köpet av en fristående licens för Excel 2016 för Mac erbjuder alla dessa fördelar, särskilt för sådana användargrupper som enbart vill använda alla fördelar med detta välbeprövade kalkylprogram och som inte behöver alla andra program på Office. Förutom frilansare och privata användare kan även små företag dra nytta av Wiresofts programutbud om de letar efter en billig och ekonomisk lösning när de köper programvara.

Inte bara Excel för Mac 2016, utan även alla andra Mac-programlicenser som du kan köpa i Wiresoft Software Shop är uteslutande originalprodukter från Microsoft. Office -programmen för Mac är alltid tillgängliga hos oss som fullständiga versioner för en användare. De var alltså antingen en del av en större volymlicens för ett företag eller så användes de av en tidigare ägare som släppte dem igen genom att sälja dem till Wiresoft. Detta raderade också alla tidigare installationer av ett program eller användning av licensen. Excel-licensen för Mac 2016 eller något annat Office-program kan laddas ner och installeras direkt efter betalning utan vidare och är 100% användbart.

Som seriös programvaruhandlare erbjuder du inte heller sådana programvaror i webbutiken som är testversioner och som endast kan användas i begränsad omfattning eller under en begränsad tidsperiod.

Som köpare kommer du därför inte att drabbas av några nackdelar när du använder begagnad programvara som Excel för Mac 2016 när det gäller användningsrättigheter eller användbarhet. Att köpa sådana programvaror från Wiresoft är helt lagligt och därför granskningsfritt. Dessutom har varje Excel- eller annanprogramvarulicens kontrollerats i förväg av Wiresoft för att se om den är användbar.

Om du har några frågor om Excel 2016 för Mac eller om köp av någon annan programvara från Office för Mac, kan du kontakta oss via e-post, telefon eller chatt och dra nytta av våra expertråd.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT EXCEL MAC 2016"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT EXCEL MAC 2016"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier