Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD
Microsoft Office Mac 2019 Standard - den beprövade programvaran för Business-användare Office 2019 för macOs är den senaste versionen av den beprövade programvaran Microsoft för produktivt arbete - med kraftfulla, mångsidiga program för...
933,90 kr *

Office 2019 för Mac: Den pålitliga kontorsprogramvaran för Apple-användare

I kategorin Office 2019 för Mac presenterar vi den senaste versionen av Microsofts beprövade kontorsprogram, som har utvecklats speciellt för Mac-operativsystem. Den här artikeln ger en omfattande översikt över Office 2019 för Mac och visar varför denna svit är ett utmärkt val för Mac-användare som behöver kraftfulla kontorsprogram.

Vad erbjuder Office 2019 för Mac?

Välkända applikationer i toppform

Office 2019 för Mac innehåller välkända program som Microsoft Word, Excel, PowerPoint och Outlook när de är som bäst. Dessa program har optimerats speciellt för Mac-plattformen och erbjuder en sömlös användarupplevelse.

Ingen prenumeration krävs

En av de viktigaste funktionerna i Office 2019 för Mac är att du inte behöver betala någon månatlig prenumerationsavgift. Du köper programvaran en gång och använder den permanent.

Förbättrad prestanda och stabilitet

Office 2019 för Mac har förbättrad prestanda och stabilitet. Programmen körs smidigt och ger en konsekvent arbetsmiljö.

Varför välja Office 2019 för Mac?

Sömlös integration i Mac-miljön

Office 2019 för Mac passar sömlöst in i Mac-miljön och använder Mac-specifika funktioner. Användargränssnittet är intuitivt och användarvänligt.

Maximal kontroll över dataskyddet

Med Office 2019 för Mac behåller du full kontroll över dina data eftersom du inte behöver förlita dig på molnlagring. Dina filer är säkra på din Mac.

Kontinuerlig support och uppdateringar

Microsoft tillhandahåller löpande support och uppdateringar för Office 2019 för Mac för att säkerställa att programvaran fungerar smidigt och förblir säker.

Slutsats

Office 2019 för Mac är det perfekta kontorsprogrammet för Mac-användare som behöver kraftfulla och välbekanta program. Med förbättrad prestanda, stabilitet och sömlös integrering i Mac-miljön erbjuder Office 2019 för Mac en förstklassig lösning för alla som vill öka sin produktivitet.

Oavsett om du är student, yrkesverksam eller kreativ ger Office 2019 för Mac dig möjlighet att effektivt skapa dokument, presentationer och kalkylblad på din Mac-dator. Investera i Office 2019 för Mac och dra nytta av de många fördelarna med denna pålitliga och användarvänliga kontorsprogramvara. Behåll full kontroll över dina data och få tillgång till välbekanta applikationer för att optimera dina arbetsflöden och arbeta mer effektivt.

Kategorier