Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10015
 • 021-10609
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
933,90 kr * 1 036,90 kr * (9,93% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Office 2019 för macOs är den senaste versionen av Microsofts beprövade programvara för produktivt arbete - med de kraftfulla, mångsidiga programmen för skapande och utformning av texter, komplexa beräkningar samt levande presentationer och deras säkra kommunikation, både internt med anställda och externt med affärspartners.  Standard Edition av Office 2019 för Mac erbjuder en omfattande portfölj av användarvänliga funktioner och egenskaper för att effektivt utföra alla typiska uppgifter i det dagliga kontorslivet. Använd de omfattande verktygen i Word för att professionellt skapa texter, skapa meningsfulla tabeller med Excel och använd PowerPoint med dess många alternativ för att illustrera och presentera dina resultat.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"

Microsoft Office Mac 2019 Standard - den beprövade programvaran för Business-användare

Office 2019 för macOs är den senaste versionen av den beprövade programvaran Microsoft för produktivt arbete - med kraftfulla, mångsidiga program för att skapa och utforma texter, komplexa beräkningar och tydliga presentationer samt säker kommunikation, både internt med anställda och externt med affärspartners.

För detta ändamål erbjuder Standard Edition av Office 2019 för Mac en bred portfölj av användarvänliga funktioner och egenskaper för att effektivt utföra alla typiska uppgifter i det dagliga kontorslivet.

Använd de omfattande verktygen i Word för att skapa professionell text, skapa meningsfulla tabeller med Excel och använd PowerPoint med dess många alternativ för att illustrera och presentera dina resultat.

I Office för Mac är den särskilt praktiska frihandfunktionen också tillgänglig i dessa tre program. På så sätt kan du infoga diagram och formler direkt i ett dokument, antingen med en penna, musen eller fingret.

Den optimerade tillgänglighetskontrollen - som finns i Word, Excel, PowerPoint och OneNote - gör dokumenten lättare att förstå för alla inblandade genom praktiska förslag och förbättrar därmed samarbetet. Och med din personliga digitala anteckningsbok OneNote kan du registrera dina idéer omedelbart för att använda dem direkt i de relevanta programmen.

Med Outlook kan du dessutom organisera hanteringen av det dagliga antalet e-postmeddelanden ännu effektivare, för snabbare och bättre kommunikation med dina affärspartner och kollegor.

Beprövade funktioner, som t.ex. skydd mot dataförlust, skyddar mot förlust av viktiga data och kompletteras av omfattande säkerhetsbestämmelser som gör att du kan tilldela individuella åtkomsträttigheter till dokument och som också uppfyller EU:s gällande dataskyddsbestämmelser.

När du köper Office-paketet av den aktuella utgåvanStandard 2019 för Mac får du allt du behöver från en enda källa för professionellt samarbete och utbyte av dokument - särskilt på Cloud. Alla program som ingår i Office finns också som Office webbappar för mobil användning via iPhone.

Office Mac 2019 Standard Edition är endast tillgänglig från Standard leverantörer som en del av ett volymlicensavtal - i Wiresoft programvaruaffären kan du också köpa den som en särskilt billig individuell licens! Följande detaljerade översikt beskriver alla fördelar som du får när du köper Microsoft Office Mac 2019 Standard.

Ännu mer omfattande användarvänlighet i Office Mac 2019 Standard

I utgåvan Standard imponerar 2019 års Office Suite för macOS inte bara med sina nya programfunktioner, utan också med en optimering av de tidigare välkända funktionerna, som bidrar till en ännu större User-vänlighet. Tillgänglighet har högsta prioritet i Office 2019 för Mac - både för användaren och för adressater och medarbetare i dokumenten.

Som användare av Office Standard 2019 för Mac kan du själv dra nytta av de ytterligare alternativ som finns tillgängliga, till exempel i avsnittet "Användarvänlighet": Bland annat finns det alternativ för ljudsignaler, med ett stort urval av toner under "Ge feedback med ljud". Word i Office Mac 2019 erbjuder också mer diskreta bakgrunder med de mörka temana Mörkgrå och Svart, som gör att du kan arbeta ännu mer koncentrerat, samt en text-till-tal-funktion som gör att du kan få innehållet uppläst för dig när du jobbar eller är på språng.

Som redan nämnts ger frihandsverktyget på Word, Excel och PowerPoint dig en mängd olika alternativ för att infoga dina ritningar och skisser på fri hand och i flera färger, inklusive olika effekter, direkt i ett dokument - beroende på slutenhet med en penna (surfplatta), ett finger (pekskärm) eller till och med med med musen (stationär dator). På så sätt kan du skapa meningsfulla diagram och formler som perfekt uttrycker dina egna idéer.

För att öka läsbarheten av dina dokument för anställda och externa mottagare finns funktioner för att optimera tillgängligheten i alla program. Förutom stöd för internationellt giltiga standarder innehåller detta även praktiska förslag till utformning. När du klickar på fliken "Kontrollera tillgänglighet" visar respektive program en lista över fel och varningar samt tips och rekommendationer för att korrigera eller eliminera dem. När du skickar via Outlook till internationella mottagare kan du ta reda på om de är närvarande bland annat genom att visa tidszonen.

För att göra det lättare för flera anställda att gemensamt bearbeta dokument och filer finns Microsoft Cloud -Service OneDrive i Office 2019 för Mac, vilket gör det möjligt att samtidigt få tillgång till data och uppdatera dem i realtid var som helst. Omfattande åtkomst- och ändringsrättigheter säkerställer att även kritiska data och information kan utbytas på ett säkert sätt via Cloud.

Översikt över andra nya funktioner i Office-programmen 2019 för Mac

I Office Mac 2019 Standard finns förutom de optimeringar som redan nämnts även ett antal nya funktioner i programmen Word, Excel, PowerPoint och Outlook:

 • Word 2019 gör det lättare att skapa text med ett antal praktiska verktyg, till exempel funktionen "Kontrollera", som gör det möjligt att söka upp främmande ord eller uttryck på främmande språk direkt utan att användaren behöver öppna ett webbläsarfönster. De kan också använda forskningsfunktionen för att söka efter ämnen; Microsoft Academic Search är också tillgänglig för detta ändamål. Detta underlättar också korrekt citering.
 • Excel 2019 erbjuder nu också samarbete i realtid, vilket gör att User kan arbeta synkront med borddokument. Dessutom finns nya illustrationsalternativ i form av kart- och trattdiagram. På samma sätt erbjuder Excel nu PowerPivot- och PowerQuery-tillägg. En annan nyhet i Excel är integreringen av skydd mot dataförluster för att hitta konfidentiella uppgifter, t.ex. kreditkortsnummer och liknande, samt sammanlänkning av texter.
 • PowerPoint 2019 ger nya visuella effekter för att animera presentationer: Zoomar och övergångar som förändras ökar dynamiken i bildsekvensen. Dessutom finns nya ikoner, SVG-vektorfiler och 3D-modeller tillgängliga för illustration, som också kan redigeras. För att markera textavsnitt kan den markeringstext som tidigare fanns på Word även användas på PowerPoint.
 • Outlook 2019 innehåller nya praktiska funktioner för att hantera e-post: Bland annat finns ett intelligent verktyg som automatiskt sorterar e-postmeddelanden efter deras betydelse och relevans, och med text-till-tal-funktionen kan de också läsas högt, vilket är särskilt praktiskt när de används via iPhone. Dessutom säkerställer det beprövade skyddet mot dataförluster (DLP) att kritiska data skyddas från åtkomst av obehöriga.

Ytterligare exklusiva funktioner i Office Mac 2019 Standard

Köpare av Office Standard Edition for Mac 2019 kommer att få tillgång till ett antal ytterligare funktioner, utöver de som redan nämnts, som underlättar hanteringen och kontrollen för administratörer och samtidigt ger ökad säkerhet.

Volymlicensnyckel - VLK - för aktivering av Office Mac 2019 Standard

Eftersom utgåvan Office 2019 Standard huvudsakligen är tillgänglig som en volymlicens för större företag, ger volymlicensen Key administratörer ett verktyg för enklare automatisk aktivering och hantering av MS Office.

Grupprinciper - med riktlinjer för högre säkerhet

Det så kallade grupprincipobjektet (GPO) ger administratörer effektiva grupprinciper som kan användas för att säkra Office 2019 för Mac via ADMX-mallar, inklusive kontroll av uppdateringar och makron i dokument, för att öka säkerheten.

Användning av Office Mac 2019 Standard med Terminal Services / Remote Desktop Services

I Office Mac 2019 Standard ingår alternativet att använda alla program via en terminal eller Remote-Desktop-Server, vilket gör det möjligt för äldre Macs att göra det.

App för telemetri

Telemetri-appen, som är aktiverad som standard på Mac i Office Standard 2019, är ett verktyg för att förbättra användarupplevelsen. Telemetri överför tekniska data (telemetridata) om det operativsystem som används till Microsoft.

Uppdateringskontroll för Office

Uppdateringskontrollen erbjuder olika alternativ för aktivering i samband med uppdateringar av funktioner och funktioner samt säkerhetsrelevanta kvalitetsuppdateringar (patchar och hotfixes): Mindre viktiga funktionsuppdateringar kan till exempel ignoreras, medan viktiga uppdateringar kan skjutas upp i upp till fem veckor.

Allmänna systemkrav för Microsoft Office Mac 2019 Standard

De systemkrav som anges nedan gäller för MS Office Mac 2019 Standard samt för alla andra Mac-utgåvor; ytterligare krav kan också gälla.

 • Operativsystem: en version av de tre senaste och mest aktuella macOS-operativsystemen (Big Sur, Catalina, Mojave eller High Sierra) 
 • Processor: Intel
 • Minne: minst 4 GB RAM-minne
 • Hårddisk: minst 10 GB tillgängligt utrymme i HFS+ (macOS Extended) eller APFS-format
 • Skärmupplösning: 1 280 x 800 pixlar

Vad ska jag tänka på när jag installerar Office Mac 2019 Standard?

Eftersom Apple har haft 64-bitars stöd som standard sedan macOS 10.5 rekommenderas att du använder denna version. Programvaran Office installeras uteslutande med Click2Run-installationsprogrammet ("click-and-lose-fil").

Vilka är licensvillkoren för Microsoft Office Mac 2019 Standard?

Standard-utgåvan av Microsoft Office Mac 2019 är licensierad för en specifik slutenhet - Desktop-PC, bärbar dator etc.. Det omfattar även installation av en kopia på en nätverksserver för att använda den Remote eller via Virtual Desktop Infrastructure (VDI) med den slutenhet som är licensierad för detta ändamål. Förutsättningen är att motsvarande programvara Microsoft är installerad.

Microsoft Office Köp Mac 2019 Standard till ett förmånligt pris i programvaruaffären Wiresoft

Microsoft Office 2019 Standard Edition för Mac - som vanligtvis bara finns som volymlicens - finns också tillgänglig från Wiresoft som en enskild licens, till ett särskilt lågt pris - med dessa fördelar:

 • Omedelbart efter att betalningen har slutförts finns din enhetslicens för Office Mac 2019 Standard tillgänglig som en elektronisk nedladdning av programvara (ESD) för installation på din Mac.
 • Licensen Microsoft Office Mac 2019 Standard som köps i Wiresoft är en enskild licens som ursprungligen ingick i en volymlicens.
 • I detta fall får du från Wiresoft för alla tillgängliga Microsoft Office licenser uteslutande en programvaruprodukt som är avsedd att användas endast av dig själv.
 • Den första användarens ursprungligen installerade programvara raderades under försäljningen till Wiresoft, så att motsvarande licens för Office är 100 % fri och användbar igen.
 • Alla sådana individuella licenser som härrör från tidigare volymlicenser kontrollerades noggrant av Wiresoft för att säkerställa att de var absolut användbara innan de såldes.
 • Som seriös programvaruhandlare erbjuder Wiresoft inga testversioner som är giltiga under en begränsad tid eller som bara kan användas med begränsningar.
 • När du köper en licens från Wiresoft kan du vara helt säker på att du köper en originalprodukt från Microsoft - i enlighet med alla rättsliga krav.
Om du har några frågor om att köpa en licens för Microsoft Office Mac 2019 Standard, vänligen kontakta oss via e-post, telefon eller chatt.
Ytterligare länkar till "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"
3 mar 2021

Tutto molto bene consigliato per tutti

Super

4 okt 2020

Hat alles reibungslos und schnell funktioniert. Office war in 5 Minuten auf meinen MacBookAir 2020 installiert.

19 jan 2020

Wie gewohnt spitze!

Wie gewohnt spitze!

Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier