Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10444
 • 021-07261
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
1 693,90 kr * 1 880,90 kr * (9,94% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Den senaste versionen av Microsoft Office Suite 2021 i Standard Edition erbjuder professionella användare i företag och egenföretagare en ännu bättre funktionalitet och effektivitet - både när det gäller skapande och redigering av dokument, omfattande kommunikation och säkert samarbete och utbyte av data och dokument. Office 2021 lyfter alltså samarbetet i molnet - och även på hemmakontoret - till en ny nivå. För detta ändamål erbjuder den nya MS Office 2021 Standard omfattande säkerhetsstandarder som även tar hänsyn till de aktuella dataskyddsbestämmelserna.

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"

Microsoft Office 2021 Standard - det oumbärliga affärsprogrammet för företag och egenföretagare

Den senaste versionen av Microsoft Office-sviten 2021 Standard Edition erbjuder professionella användare i företag och egenföretagare en ännu bättre funktionalitet och effektivitet - både när det gäller att skapa och redigera dokument och när det gäller omfattande kommunikation och säkert samarbete och utbyte av data och dokument. Office 2021 lyfter därmed också samarbetet i molnet - och även på hemmakontoret - till en ny nivå. Dessutom ger den nya MS Office 2021 Standard omfattande säkerhetsstandarder som även tar hänsyn till de aktuella bestämmelserna om dataskydd.

Som alltid innehåller den nya versionen av MS Office många förbättringar och tillägg till de beprövade programmen Word, Excel, PowerPoint och Outlook: bland annat omfattande alternativ för gemensam redigering av dokument i realtid underlättar säkert arbete, skyddat informationsutbyte i teamet och barriärfritt arbete. MS Office 2021 Standard kompletteras med den digitala anteckningsboken OneNote och Microsoft Teams, som ersätter Skype. Alla Office-program kan också användas som Office Web Apps.

Dessutom skyddar den beprövade säkerhetsfunktionen Data Loss Prevention i MS Office 2021 Standard mot dataförluster genom omfattande säkerhetsbestämmelser och individuella åtkomsträttigheter, och utgåvan uppfyller också de strikta bestämmelserna om dataskydd:

Dessutom innehåller den nuvarande Standard Edition 2019 ett antal praktiska optimeringar för professionellt och effektivt utbyte av dokument för samarbetsarbete, särskilt i molnet.

Du kan redan hitta Microsoft Office 2021 Standard Edition i Wiresoft Software Shop som begagnad programvara - till ett lägre pris jämfört med motsvarande nya produkter - det är bäst att kontakta vårt team omedelbart för att ta reda på när denna Office-version officiellt kommer att vara tillgänglig för dig, liksom andra utgåvor av MS Office 2021. I följande översikt presenteras alla Office-program som ingår och du får information om alla innovationer i den här utgåvan som redan är kända och som är tillgängliga för dig med Office 2021 Standard.

Beprövade Office-program ännu mer kraftfulla i MS Office Standard 2021

I standardutgåvan av det nya MS Office 2021 utgör de enskilda programmen Word, Excel, PowerPoint och Outlook också ryggraden, kompletterade med OneNote och Microsoft Teams. För Microsoft Office 2021 Standard Edition har dessa optimerats och ytterligare funktioner har lagts till för att göra det övergripande samarbetet ännu effektivare:

 • Microsoft Word 2021 är fortfarande det oumbärliga programmet för att skapa text, men den aktuella versionen stöder även arbetet med dokument, till exempel med ett integrerat översättningsverktyg, en optimerad dikteringsfunktion och en förbättrad rättstavning inklusive grammatikkorrigering. Med hjälp av talutmatningsverktyget kan du få texter upplästa medan du skriver, och omvänt har talinmatningsfunktionen också förbättrats ytterligare. Den reviderade redigeraren gör det enklare att acceptera skriv- och stavningsförslag direkt med ett klick. Även igenkänningen av virtuellt bläck har förbättrats, så att en text som skrivs med en digital penna på en skärm omvandlas ännu bättre till en Word-text. Det finns enskilda förbättringar, till exempel i SVG-grafik: även mer komplexa bilddokument kan nu integreras, skalas och redigeras utan att kräva mycket minne. Så kallade HEIC-bilder kan också föras in direkt från iPhones eller iPads utan konvertering.
 • Förutom nya funktioner och filter, till exempel tidslinjefilter, erbjuderMicrosoft Excel nu även dynamiska matriser och en förbättrad XVERWEIS-funktion för professionell analys och bearbetning av data i Office Version 2021. Tabellfunktionerna för finansiella beräkningar har också optimerats och den stora kompatibiliteten med CSV-filer har bibehållits. Ytterligare detaljer om de funktioner som finns i Excel i MS Office 2021 Standard Edition är ännu inte kända, kontakta Wiresoft-teamet om du har några frågor.
 • Som vanligt erbjuderMicrosoft PowerPoint 2021 ett brett utbud av designalternativ med en mängd spännande effekter, t.ex. förvandling av grafik och bilder samt andra bildredigeringsalternativ. Ultra HD-filer kan också infogas direkt i presentationer med PowerPoint, grafik kan skalas fritt och zoomas in i en bild med hjälp av zoomfunktionen, animationer kan också utföras med en digital penna. Delningsalternativen omfattar nu även högtalarvyn av en PowerPoint-fil och med Microsoft Forms kan man starta en direkt enkät bland mötesdeltagarna.
 • Microsoft Outlook 2021 stöder global kommunikation med affärspartners och anställda på andra platser, bland annat genom att automatiskt ta hänsyn till olika tidszoner och tidsskillnader vid schemaläggning av möten. Den nya Outlook 2021 stöder också skapandet och hanteringen av ett obegränsat antal e-postkonton per användare, vilket är särskilt fördelaktigt för användare som behöver flera konton. Med Microsoft Teams kan meddelanden i Outlook delas direkt med andra kollegor och partners, och sist men inte minst innehåller Outlook 2021 ett nytt verktygsfält för diktering som gör det enklare att skriva e-postmeddelanden med förbättrade röstkommandon och automatisk interpunktion.
 • Publisher 2021 innehåller många alternativ för att skapa intressanta utskrivbara presentationer och publikationer, inklusive förbättrad pennigenkänning och professionell grafikredigering.
 • OneNote och Microsoft Teams kompletterar MS Office Standard 2021 Edition: den praktiska digitala anteckningsboken kan anslutas till andra program, medan Microsoft Teams nu ersätter Skype.

Dra nytta av många andra fördelar med Microsoft Office 2021 Standard

MS Office 2021 Standard Edition erbjuder inte bara många optimeringar och nya funktioner i de enskilda programmen, utan även en hel rad allmänna praktiska funktioner och fördelar, som bland annat stöder mobilt arbete och underlättar intuitivt samarbete i teamet kring dokument, kalkylblad och presentationer samt kommunikation mellan anställda.

Användarna kan också få tillgång till många Office-funktioner när de är på språng via en smartphone eller surfplatta: de webbappar som finns i Office 2021 gör det ännu enklare att komma åt dem, så att de enskilda funktionerna och elementen för snabb redigering av dokument på språng kan hittas ännu snabbare. Filer kan också öppnas och delas med andra användares enheter i molnet.

Office 2021:s skrivbordsgränssnitt övertygar med sin tydliga layout, och många program kan också användas i mörkt läge, vilket underlättar ögonvänligt arbete. Den nya rullgardinsmenyn i sökområdet gör det dessutom ännu enklare att söka efter e-post och dokument - användarna växlar helt enkelt mellan respektive brevlåda och en öppen mapp med ett klick. Via historikmenyn i klienten på skrivbordet är det också möjligt att återvända direkt till de senast besökta platserna. Det finns också ett nytt alternativ för att maskera telefonnummer, vilket kan skapa mer integritet och anonymitet.

I Office 2021 kommer troligen även Group Policy Object (GPO) att finnas tillgängligt för hantering av grupprinciper, som säkras med ADMX-filer. Förutom kontroll av uppdateringar innehåller dessa även säkerhetsinställningar för att kontrollera makron i externa dokument. Dessutom kan Office 2021 Edition också användas på en terminal- eller fjärrskrivbordsserver; licensen kommer med all sannolikhet att inkludera en andra användningsrätt för en mobil dator för en definierad användare.

Sist men inte minst stöder alla Office 2021-programmen även tillgänglighet, bland annat genom användning av internationella standarder och praktiska förslag till layout av dokument, som även kan kompletteras med ljudinstruktioner. I avsnittet "Användarvänlighet" finns olika alternativ, t.ex. ett stort urval av toner i "Återkoppling med ljud".

Data Loss Prevention finns i Office 2021 Standard - för att skydda mot förlust och obehörigt utlämnande av kritiska data

Microsoft-verktyget Data Loss Prevention (DLP), som har testats i många Office-utgåvor, används även i MS Office 2021 Standard för att skydda konfidentiell information eller data mot att anställda avsiktligt eller oavsiktligt avslöjar dem. På detta sätt ser organisationer eller företag i synnerhet till att personuppgifter skyddas mot obehörig åtkomst, vilket också föreskrivs i till exempel DSVGO. Alla dataförflyttningar, t.ex. överföringar via e-post eller Internetbaserade tillämpningar, övervakas inte bara med hjälp av dynamisk innehållsbaserad kontroll, utan blockeras också om bestämmelserna överträds.

Systemadministratörer kan skapa individuella, differentierade regler för åtkomst till vissa data, beroende på användare eller grupper, för att antingen bara begränsa eller helt blockera åtkomst eller överföring av data, samtidigt som användarna också kan varnas för potentiella risker i händelse av ett överhängande hot om dataförlust.

I det nya MS Office 2021 kan administratörer lättare definiera för enskilda program vilken information som överhuvudtaget får integreras i ett dokument. När du använder molntjänster som Microsoft OneDrive går inte heller viktiga data förlorade, inte ens i händelse av ett serverfel eller fel på en terminalenhet, utan användarna kan också komma åt och redigera filerna var som helst.

Systemkrav för Microsoft Office 2021 Standard

Följande systemkrav gäller även som programvara för MS Office 2021 Standard Edition. Beroende på om du använder ytterligare appar eller program kan det dessutom finnas ytterligare krav på lagringsutrymme osv.

 • Operativsystem: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Processor: 1 GHz (32- eller 64-bitars)
 • Arbetsminne: minst 2 GB RAM-minne
 • Hårddiskutrymme: minst 3 GB
 • Bildupplösning: minst 1 280 x 800 pixlar
 • Grafikkort: DirectX 10

Vilka Windows-versioner är kompatibla med programvaran MS Office 2021 Standard?

Som redan anges i systemkraven kräver alla utgåvor av Microsoft Office 2021 minst Windows 10 som operativsystem för att fungera korrekt. Microsoft Office 2021 Standard är därför inte kompatibelt med Windows 8, 7 eller äldre versioner. Om du har några frågor är det bara att kontakta Wiresoft-teamet.

Hur licensieras Microsoft Office 2021 Standard?

Som vanligt är denna Standard Edition av Microsoft Office 2021 licensierad för en specifik enskild slutenhet. Beroende på gällande Microsoft-bestämmelser har du rätt att installera ett obegränsat antal kopior av denna Office-version och tidigare versioner på denna dator, inklusive installation på en nätverksserver, för att använda dem på distans eller via Virtual Desktop Infrastructure (VDI) via den licensierade enheten. Kontakta en Wiresoft-representant för mer information.

Köp Microsoft Office 2021 Standard som används i Wiresoft Software Shop

Det nya Microsoft Office 2021 Standard Edition finns redan nu som en begagnad singellicens hos Wiresoft - det innebär att priset är lägre än för den nya produkten. Dessutom har du alltid följande fördelar när du köper begagnad Office 2021 Standard-programvara från Wiresoft:

 • När du har köpt din programvara MS Office 2021 Standard är omedelbart tillgänglig för dig via Electronic Software Delivery (ESD).
 • Den här MS Office 2021 Standard-licensen, liksom alla andra begagnade licenser som Wiresoft erbjuder till försäljning, är varken en testversion med begränsad giltighet eller begränsad tidsperiod, eller en licensnyckel som redan är aktiverad, utan du köper en Microsoft-programvara från vår programvaruaffär som endast är auktoriserad för dig.
 • Du får alltså en enda licens för MS Office 2021 Standard, som vanligtvis först köptes och såldes vidare av ett europeiskt företag. Denna återförsäljning markerar denna licens av MS Office 2021 Standard som begagnad, utan att "begagnad" innebär någon begränsning av programvarans funktionalitet eller att den faktiskt har använts.
 • Om den ursprungliga köparen redan hade MS Office-programvaran installerad på en dator, raderades den igen innan den såldes till Wiresoft, så att programvarulicensen återigen är 100 % gratis och tillgänglig utan begränsningar.
 • Alla motsvarande använda MS Office Standard 2021-licenser som Wiresoft köpt har också kontrollerats av oss för att säkerställa att de är fullt användbara innan de säljs.
 • Den rättsliga grunden för återförsäljning av begagnad Microsoft-mjukvara, t.ex. Office Standard 2021, är tillämplig lag, som uttryckligen tillåter försäljning och köp samt användning av denna programvara.
 • Det betyder att när du köper en begagnad licens från Wiresoft kan du vara säker på att du köper och använder en laglig och samtidigt original Microsoft-produkt.

Om du har några frågor om ditt licensköp av Microsoft Office Standard 2021 eller en annan Office 2021 Edition som begagnad programvara samt äldre Office-versioner eller annan Microsoft-programvara, vänligen kontakta oss via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"
14 jul 2023

Ottimo servizio

Consegna immediata e facile utilizzo del programma. Mi piace fare acquisti qui!

14 jul 2023

Raccomandabile

Tutto è stato perfetto! Dall'ordine all'installazione, nessun problema. Grande team di Wiresoft!

14 jul 2023

Recomendable

¡Todo fue perfecto! Desde el pedido hasta la instalación, ningún problema. ¡Gran equipo en Wiresoft!

14 jul 2023

Molto affidabile

Sono più che soddisfatto con il processo fluido. Il servizio clienti ha risposto a tutte le mie domande con pazienza.

14 jul 2023

Aanbevolen

Alles was perfect! Van de bestelling tot de installatie, geen enkel probleem. Geweldig team bij Wiresoft!

14 jul 2023

Zeer betrouwbaar

Ik ben meer dan tevreden met het naadloze proces. De klantenservice heeft al mijn vragen geduldig beantwoord

14 jul 2023

Muy confiable

Estoy más que satisfecho con el proceso fluido. El servicio de atención al cliente respondió a todas mis preguntas con paciencia.

14 jul 2023

Empfehlenswert

Alles war perfekt! Von der Bestellung bis zur Installation, kein Problem. Tolles Team bei Wiresoft!

14 jul 2023

Sehr zuverlässig

Ich bin mehr als zufrieden mit dem reibungslosen Ablauf. Der Kundensupport hat all meine Fragen geduldig beantwortet.

14 jul 2023

Gran rendimiento

¡Estoy emocionada! Entrega rápida y el programa funciona perfectamente. ¡Genial!

14 jul 2023

Top prestatie

Ik ben enthousiast! Snelle levering en het programma werkt perfect. Geweldig!

14 jul 2023

Ottima prestazione

Sono entusiasta! Consegna veloce e il programma funziona perfettamente. Grande!

14 jul 2023

Servizio perfetto

Servizio eccellente e supporto. Consiglio Wiresoft.

14 jul 2023

Top Leistung

Bin begeistert! Schnelle Lieferung und das Programm läuft einwandfrei. Klasse!

14 jul 2023

Servizio affidabile

Ho ordinato più volte e sono sempre stato soddisfatto. Processo di acquisto fluido, consegna veloce. Semplicemente fantastico!

14 jul 2023

Perfecte service

Uitstekende dienstverlening en ondersteuning. Ik kan Wiresoft alleen maar aanbevelen.

14 jul 2023

Betrouwbare service

Al meerdere keren besteld en altijd tevreden. Soepele koopproces, snelle levering. Gewoon top!

14 jul 2023

Servicio fiable

He comprado varias veces y siempre estoy contento. Proceso de compra sin problemas, entrega rápida. ¡Excelente!

14 jul 2023

Facile e veloce

Pagato e in pochissimo tempo il programma era già sul mio laptop. Molto impressionante.

11 jul 2023

Erstklassiger Shop und Service

Habe mein Office 2021 Standard direkt nach dem Kauf erhalten und es funktioniert. Vielen Dank dafür!

Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier