Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10445
 • 269-09050
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
2 028,90 kr * 2 252,90 kr * (9,94% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Den senaste versionen av den globalt använda mångsidiga Microsoft Office-Suite som används över hela världen erbjuder professionella användare i företag och egenföretagare en ny, ännu högre Standard funktionalitet och komfort med Professional Plus Edition - inte bara för att skapa och gemensamt bearbeta dokument, utan också för omfattande kommunikation och säker delning av data, vilket också höjer samarbetet i Cloud - särskilt i Home-Office - till en ny nivå. Samtidigt innehåller den nya MS Office Professional Plus omfattande säkerhetsstandarder och tar hänsyn till de nya dataskyddsbestämmelserna.

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2021 Professional Plus - oumbärligt för företagare

Den senaste versionen av det mångsidiga Microsoft Office-paketet, som används över hela världen, erbjuder professionella användare i företag och egenföretagare en ny, ännu högre standard för funktionalitet och komfort med Professional Plus Edition - inte bara för att skapa och gemensamt redigera dokument, utan också för omfattande kommunikation och säker datadelning, vilket också höjer samarbetet i molnet - särskilt på hemmakontoret - till en ny nivå. Samtidigt innehåller det nya MS Office Professional Plus omfattande säkerhetsstandarder och tar hänsyn till de nya dataskyddsbestämmelserna.

Naturligtvis innehåller varje version av MS Office också ytterligare förbättringar och praktiska tillägg till de beprövade programmen Word, Excel, PowerPoint och Outlook - t.ex. de omfattande delningsmöjligheterna och redigeringen av dokument i realtid gör det ännu enklare att arbeta tillsammans i ett team.

Professional Pro Edition 2021 ger dig dessutom ytterligare affärsverktyg som Access och Publisher samt Microsoft Teams-appen.

Du kan redan nu hitta MS Office Edition Professional Plus 2021 i Wiresoft Software Shop som begagnad programvara - och till ett lägre pris än ny programvara. Det är bäst att kontakta vårt team direkt och ta reda på när du kan ladda ner den här Office-versionen, liksom andra utgåvor av MS Office 2021. Nedan hittar du en översikt över de innovationer i den här utgåvan som redan är kända, samt detaljerad information om de enskilda programmen och de exklusiva funktionerna som bara är tillgängliga för dig i Professional Plus.

Beprövade Office-program - ännu mer kraftfulla i Professional Plus 2021

Som tidigare utgör programmen Word, Excel, PowerPoint och Outlook ryggraden i alla Microsoft Office-sviter. I Microsoft Office 2021 Professional Plus har dessa optimerats ytterligare och nya funktioner har lagts till för att ytterligare öka effektiviteten, underlätta programöverskridande arbete och förbättra samarbetet i teamet:

 • Microsoft Word 2021 snabbar upp arbetet med dokument ännu mer, till exempel med ett integrerat översättningsverktyg, en dikteringsfunktion och en förbättrad rättstavning inklusive grammatisk korrigering. Med talutgången kan du få texter upplästa medan du skriver samtidigt, och talinmatningen har också förbättrats. Med den nya redigeraren kan du nu acceptera skriv- och stavningsförslag direkt med ett klick. En annan ny funktion är den förbättrade igenkänningen av virtuellt bläck - meningar som skrivs med en digital penna på en skärm omvandlas på så sätt till maskinskriven text ännu mer felfri. Dessutom finns det många individuella förbättringar: Med SVG-grafik kan mer komplexa bilddokument nu integreras, skalas och redigeras utan att ta mycket minne i anspråk. HEIC-bilder från iPhones eller iPads kan infogas direkt utan konvertering
 • Microsoft Excel i Professional Pro Edition 2021 erbjuder nu dynamiska matriser och en förbättrad XVERWEIS-funktion utöver en rad funktioner och filter, t.ex. tidslinjefilter för professionell analys och redigering av tabeller. Dessutom har tabellfunktionerna för finansiella beräkningar som t.ex. kalkyler förbättrats ännu en gång; som tidigare är kompatibiliteten stor, särskilt med CSV-filer.
 • Microsoft PowerPoint 2021 har integrerat en mängd olika effekter, t.ex. morphing, samt ytterligare bildredigeringsalternativ; ultra HD-filer kan infogas direkt i presentationer och grafik kan skalas fritt; zoomfunktionen gör det möjligt att zooma in i en bild. Animationer kan också utföras med den digitala pennan. Alternativen för delning av PowerPoint-filer omfattar nu även högtalarvyn, och med Microsoft Forms kan man starta en direkt omröstning bland mötesdeltagarna.
 • Microsoft Outlook 2021 har ytterligare förbättrat det omfattande, globala samarbetet med kollegor och partners på alla platser i olika tidszoner Tidsskillnader beaktas automatiskt vid schemaläggning av möten.Det nya Outlook stöder också skapandet och hanteringen av ett obegränsat antal e-postkonton, vilket är fördelaktigt särskilt för användare med flera konton. Meddelanden från Outlook kan delas direkt med andra i Microsoft Teams, och ett nytt verktygsfält för diktering med utökade röstkommandon och automatisk interpunktion gör det enklare att skriva e-postmeddelanden.
 • Access 2021 stöder nu ännu bättre tillhandahållandet av olika databasapplikationer som fungerar direkt i webbläsaren, vilket sparar värdefullt lagringsutrymme. De uppgifter som lagras via den görs tillgängliga till exempel i en Microsoft SQL-databas för säker åtkomst.
 • Publisher 2021 innehåller nya alternativ och funktioner, särskilt för att redigera grafik och använda den i intressanta presentationer och publikationer: bland annat genom förbättrad pennigenkänning och snabbare samarbete med Access.
 • MS Office Edition Professional Plus 2021 innehåller också de två programmen OneNote och Microsoft Teams, som ersätter Skype.

Dra nytta av många andra fördelar med Office 2021 Professional Plus

Förutom de ovannämnda innovationerna i de enskilda programmen i MS Office 2021 Edition Professional Plus kan användarna naturligtvis också dra nytta av många andra allmänna praktiska funktioner och fördelar som också stöder mobilt arbete: Intuitivt samarbete om dokument, kalkylblad eller presentationer i ett team gör det ännu enklare för deltagarna att kommunicera med varandra. Användargränssnittet i Office 2021 är särskilt tydligt utformat - dessutom finns det mörka läget i många program, vilket stöder ögonvänligt arbete.

Den nya rullgardinsmenyn i sökfältet gör sökningen ännu enklare - användarna kan till exempel växla mellan den aktuella brevlådan och den öppna mappen med ett klick. I desktopklienten kan användare också återvända till nyligen besökta platser via historikmenyn, och det finns också möjlighet att maskera telefonnummer, vilket ger ökad integritet och anonymitet.

Många Office-funktioner kan nås på språng via en smartphone eller surfplatta; webbapparna är särskilt praktiska här, eftersom de enskilda funktionerna och elementen kan hittas ännu snabbare för att redigera dokument snabbt på språng. Filer kan också öppnas med andra användares enheter i molnet och därmed delas.

Data Loss Prevention i Office 2021 Professional Plus för att förhindra förlust och avslöjande av data

Microsofts beprövade DLP-verktyg (Data Loss Prevention) används också i MS Office 2021 Professional Plus för att på ett omfattande sätt skydda konfidentiell information eller data från att medvetet eller oavsiktligt avslöjas av anställda. På detta sätt skyddar organisationer eller företag personuppgifter från obehörig åtkomst, i enlighet med DSVGO. Med hjälp av dynamisk innehållsbaserad kontroll övervakas inte bara alla dataförflyttningar, utan även överföringen via e-post eller Internetbaserade tillämpningar blockeras.

Administratörer kan ställa in differentierade regler för åtkomst till definierade data, t.ex. för att begränsa eller blockera dem helt och hållet, samt varna användare för potentiella risker i händelse av dataförlust.

I MS Office 2021 Professional Plus är det nu lättare att i de enskilda programmen definiera vilken information som kan integreras i ett dokument eller vidarebefordras. När du använder molntjänster som OneDrive går viktiga data inte förlorade även om det skulle uppstå ett serverfel eller ett fel på en terminalenhet, eftersom användarna enkelt kan komma åt och redigera filerna var som helst.

Systemkrav för Microsoft Office 2021 Professional Plus

Följande systemkrav gäller för alla MS Office 2021 Professional Plus, beroende på om du använder ytterligare appar eller program kan ytterligare krav gälla för dessa program:

 • Operativsystem: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Processor: 1 GHz (32- eller 64-bitars)
 • Arbetsminne: minst 2 GB RAM-minne
 • Hårddiskutrymme: minst 3 GB
 • Bildupplösning: minst 1 280 x 800 pixlar
 • Grafikkort:    DirectX 10

Vilken Windows-version är kompatibel med MS Office 2021 Professional Plus?

Som redan beskrivits i systemkraven kräver alla utgåvor av Microsoft Office 2021 Windows 10 som operativsystem för att programmet ska fungera korrekt. Microsoft Office 2021 Professional Plus är därför inte kompatibelt med Windows 8, 7 eller äldre versioner.

Hur licensieras Microsoft Office 2021 Professional Plus?

Den här utgåvan av Microsoft Office 2021 är licensierad för en specifik enskild slutenhet. Beroende på gällande villkor kan du också ha rätt att installera ett obegränsat antal kopior av denna utgåva och tidigare utgåvor på den datorn, inklusive att distribuera kopior till en nätverksserver för fjärråtkomst eller via Virtual Desktop Infrastructure (VDI) från den licensierade enheten. Kontakta en Wiresoft-representant för mer information.

Köp Microsoft Office 2021 Professional Plus i Wiresoft Software Shop

Den nya Microsoft Office 2021 Professional Plus Edition finns redan tillgänglig från Wiresoft som en begagnad singellicens - det betyder att priset är lägre än för ny programvara. Vid köp av begagnad programvara för Office 2021 Professional Plus får du alltid följande fördelar hos Wiresoft:

 • Omedelbart efter köpet får du tillgång till programmet MS Office 2021 Professional Plus via Electronic Software Delivery (ESD).
 • MS Office 2021 Professional Plus och alla andra begagnade Office-licenser som erbjuds till försäljning hos Wiresoft är varken begränsade giltiga eller tidsbegränsade testversioner eller innehåller en redan aktiverad licensnyckel, utan när du köper dem i vår programvaruaffär köper du en programprodukt som är auktoriserad endast för dig själv.
 • Du får en enda licens för MS Office 2021 Professional Plus som tidigare köpts och sålts vidare av ett europeiskt företag. Vid återförsäljning av denna licens av MS Office 2021 Professional Plus markeras den som begagnad utan att "begagnad" innebär några begränsningar av programvarans funktionalitet.
 • Om den ursprungliga köparen redan hade Office-programvaran installerad har den raderats i samband med försäljningen till Wiresoft, så att programvarulicensen i fråga är 100 % fritt tillgänglig igen.
 • Alla sådana använda licenser som köpts från Wiresoft har också kontrollerats av oss för att säkerställa att de är fullt användbara.
 • Den rättsliga grunden för återförsäljning av begagnad Microsoft Office-programvara är tillämplig lag som tillåter försäljning och köp samt användning av sådan programvara.
 • Det betyder att när du köper en licens hos Wiresoft kan du vara säker på att du köper och använder en laglig och original Microsoft-produkt.

Om du har ytterligare frågor om ditt licensköp av Microsoft Office Professional 2021 Plus som begagnad programvara eller en annan Office 2021-utgåva samt äldre Office-versioner eller annan Microsoft-programvara, tveka inte att kontakta oss via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.