Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10021
 • H30-05830
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
3 382,90 kr * 3 757,90 kr * (9,98% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Project 2019 Professional är det mångsidiga och beprövade projekthanteringssystemet för större företag och organisationer med ett brett utbud av praktiska affärsfunktioner för planering, hantering och kontroll av projekt. Typiska krav för Enterprise project management (EPM) är krav-, multiprojekt- och portföljhantering samt risk- och dokumenthantering, central resursplanering, tidsregistrering, åtkomsthantering och rapportering via Microsoft SQL Server. Därför har Project 2019 Professional också utformats för sömlös kompatibilitet med många andra Microsoft-applikationer och molntjänster.

Om du har ytterligare frågor om produkten är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL"

MS Project 2019 Professional - programvaran för projektledning till salu

Project 2019 Professional är ett mångsidigt och beprövat projektledningssystem för större företag och organisationer med ett brett utbud av praktiska affärsfunktioner för planering, kontroll och övervakning av projekt. Typiska krav för projekthantering i företag (EPM) omfattar krav-, multiprojekt- och portföljhantering, risk- och dokumenthantering samt centraliserad resursplanering, tidsuppföljning, åtkomsthantering och rapportering via Microsoft SQL Server. Därför är Project 2019 Professional också utformat för sömlös kompatibilitet med många andra Microsoft-program och molntjänster.

Project 2019 Professional kan användas för att styra de typiska processgrupperna för att initiera, planera, övervaka, kontrollera, genomföra och avsluta projekt, enligt PMI-Standard. På så sätt besvaras alla viktiga frågor för att framgångsrikt uppnå ett projektmål, vars svar hör till de avgörande konkurrensfaktorerna i dagens vardagliga affärsverksamhet, t.ex. vilken typ av arbete som krävs för detta, den nödvändiga omfattningen och det tidsmässiga utnyttjandet av resurser samt information om arbetsbelastningen, om nödvändig eller saknad kompetens och kapacitet, om den faktiska insatsen samt om budget och kostnader.

Microsoft Project 2019 Professional är vanligtvis endast tillgänglig i handeln som volymlicens, men hos Wiresoft kan du också köpa den här utgåvan som en enskild licens i form av begagnad programvara. Detta ger många även mindre företag en ekonomisk möjlighet att använda Microsofts professionella programvara. I Wiresoft Software-Onlineshop kan du hitta Project 2019 Professional samt enskilda licenser för andra utgåvor eller versioner av MS Project 2019 som en köpversion, liksom andra Microsoft-program som kompletterar den omfattande användningen av MS Project. Följande översikt visar de viktigaste optimeringarna och nya funktionerna i Project 2019 Professional Edition.

Exklusiva funktioner i Project 2019 Professional Edition

Jämfört med Standard erbjuder Professional Edition av MS Project 2019 ett antal exklusiva funktioner som är särskilt viktiga för större företag när det gäller projektledning: Project 2019 Professional fungerar till exempel också med Skype for Business, MS SharePoint och Project Server, vilket möjliggör mer omfattande kommunikation än tidigare. Dessutom bidrar många integrerade mallar och typiska planeringsverktyg redan till att öka teamens produktivitet. Professional Edition har också ytterligare vyer, till exempel Team Planner, för en bättre överblick.

Förbättrad portföljförvaltning

MS Project 2019 Professional har också förbättrad portföljhantering som hjälper dig att hålla koll på saker och ting, särskilt när du har många projekt. På så sätt kan projektledarna omedelbart se om ett projekt går enligt plan eller om det behövs stöd. Ytterligare displayer för budgethantering och tidsplaner ger en bättre strukturell överblick under förvaltningen, och den sömlösa integrationen i Power BI ger analysfunktioner inklusive lösningsförslag i kritiska situationer.

Omfattande resursförvaltning

Verktygen i Project 2019 Professional gör hanteringen och planeringen av resurser ännu tydligare. På så sätt kan typiska typer av resurser som "arbetskraft", "material" och "kostnader" beräknas och användas ännu bättre för att skapa dem i en resurspool och tilldela dem till enskilda uppgifter, särskilt för projektövergripande planering, samtidigt som man tar hänsyn till tidsbegränsningar och eventuell överbelastning. Tack vare den tydliga uppgifts- och tidsregistreringen kan alla uppgifter uppdateras lokalt och oberoende av varandra, och teamledarna vet alltid hur läget ser ut genom att uppgifterna markeras i ett Gantt-diagram. Dessutom ger det kontextkänsliga användargränssnittet möjlighet att organisera och länka uppgifter på ett målinriktat sätt och skapa motsvarande tidslinjer.

Kommunikation i realtid

Integrationen av Skype for Business och snabbmeddelanden möjliggör kommunikation i realtid, vilket gör samarbetet i teamet ännu effektivare. Genom att aktivera dem direkt i en projektplan konsolideras alla projektresurser i en enda vy.

Vad mer är nytt i MS Project Professional 2019 - Viktiga funktioner

Project 2019 visar också visuellt en skillnad från den tidigare versionen: genom det attraktiva nya, tydligare gränssnittet för skrivbordsdisplayen. Bakom detta ligger olika optimeringar av befintliga funktioner samt några nya funktioner som stödjer användarna i synnerhet genom nya, anpassningsbara rapporter för att visualisera projektdata, förbättrad teamkommunikation med de integrerade Lync-funktionerna samt enklare spårning av i Gantt-diagram, den nuvarande Standard-vyn för nya projekt i MS Project Professional 2019 i visualiseringen av uppgifter och deras relationer och schemat.

Kom snabbt igång med nya projekt

Skapa projekt med bara några få klick: Project 2019 erbjuder en portfölj med fördefinierade mallar för detta ändamål, och det är möjligt att börja med ett tomt Gantt-diagram; för detta ändamål kan data också importeras från Excel eller via SharePoint. För visualisering av projektdata i form av rapporter finns en ny mall för typiska rapporter direkt i Project 2019, som kan kompletteras med bilder och diagram, men även animationer för att dela information om projektets status med andra medlemmar i teamet.

I MS Project Professional 2019 finns också standardrapporter för nedbrytning, vilket är en viktig del av agil projektledning, särskilt Scrum, för att jämföra planerat, återstående och slutfört arbete.

Länka uppgifter med hjälp av rullgardinsmenyn

Det är nu ännu enklare att länka uppgifter i MS Project Professional 2019 än i den tidigare versionen: istället för att behöva känna till ID:t för den uppgift som länken ska skapas till räcker det nu att välja den relevanta cellen i kolumnen "Föregångare" och sedan klicka på den nedåtriktade pilen som visas här. En lista över alla uppgifter i projektet visas omedelbart. Eftersom både uppgiftshierarkin och ordningen motsvarar exakt projektet behöver användaren bara bläddra fram till lämplig uppgift och sedan markera motsvarande kryssruta. En aktivitet av samma typ kan också väljas i kolumnen "Efterträdare" med hjälp av den rullgardinslista som visas.

Använda fältet Namn på kollektiva uppgifter

För att hitta en specifik uppgift i en större lista i den övergripande planen för ett projekt kan fältet "Collective Task Name" användas i MS Project Professional 2019. Här finns namnen på alla kollektiva uppgifter som tilldelats de enskilda uppgifterna. För att förbättra projektstrukturens tydlighet genom att visa namnen på de omedelbara insamlingsuppgifterna som är kopplade till varje resurstilldelning, kan fältet "Namn på insamlingsuppgift" läggas till i tabellområdet i vyn Resurs: Användning.

Tidslinje med etiketter och indikationer på hur arbetet fortskrider

MS Project Professional 2019 gör det ännu enklare att kommunicera hur ett projekt fortskrider: En etikett kan nu läggas till i en tidslinje för att göra den lättare att förstå. Uppgifternas framsteg kan nu också visas direkt på respektive uppgift, vilket förbättrar visningen av planer och de uppgifter som man arbetar med vid den aktuella tidpunkten när en status har släppts.

Tillgänglighet i projekt 2019

Project 2019 Professional Edition innehåller dessutom (inte bara) ytterligare optimeringar av tillgängligheten för användare med funktionshinder. Många tillgänglighetsfunktioner är redan integrerade i Project 2019 och behöver inte aktiveras separat. Till exempel kan knappen "Zoom" användas för att justera skalningen av stapelvisningen så att staplarna visas med ett förstorat tidsfönster. Knapparna på bandet kan också förstoras så att de är lättare att se. Som ett alternativ till "Zoom" kan även "Skärmförstoringsglas" användas. På samma sätt kan textfärgen anpassas och en egen färgpalett skapas, och typsnittstyp och storlek kan ändras.

Grundläggande funktioner i MS Project 2019 kan också nås med hjälp av tangentbordet. I detta avseende används Microsoft Active Accessibility (MSAA) som en inmatningsassistent för tangentbordet för att visa information. Dessutom kan vissa områden i MS Project 2019 Professional styras med hjälp av Windows taligenkänning eller läsas högt med hjälp av talutgång.

Stavningskontrollen korrigerar automatiskt typiska stavnings- och skrivfel, och olika poster i en kolumn kan också fyllas i automatiskt. Ofta använda komplexa processer kan automatiseras med hjälp av ett makro, vilket i allmänhet påskyndar arbetet med ett projekt.

Hårdvara och andra krav för Microsoft Project 2019 Professional

Eftersom Project Server 2019 Professional är en tjänsteapplikation i SharePoint Server 2019 kan Professional-utgåvan endast aktiveras för Enterprise-versionen av MS SharePoint Server 2019 Grundspråket anpassas automatiskt till båda applikationerna - Project Server 2019 och SharePoint Server 2019. Dessutom gäller följande minimikrav:

 • Operativsystem: Windows 10, Windows Server 2019
 • Processor: minst 1,6 GHz, Dual Core
 • RAM-minne: 2 GB RAM-minne (32 bitars) eller 4 GB RAM-minne (64 bitars)
 • Hårddiskutrymme: 4 GB
 • Skärmupplösning: 1 280 x 768 pixlar
 • Grafikkort: för acceleration av grafikhårdvara minst DirectX 9 med WDDM 2.0 eller högre för Windows 10
 • Webbläsare: Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome, Firefox i aktuella versioner
 • .NET-version: För vissa funktioner krävs minst .NET 3.5 eller 4.6

Köp MS Project 2019 Professional Edition som en enskild licens hos Wiresoft till ett rimligt pris

Programvaran MS Project 2019 Professional erbjuds i Wiresofts webbutik som en enskild licens till ett lägre pris än "nya" program som så kallad begagnad programvara. Den här licensen för MS Project 2019 Professional Edition är en volymlicens för MS Project Professional från ett företag som upplöstes i samband med försäljningen och omvandlades till enskilda licenser, vilket innebär att den kallas för begagnad programvara eller begagnad programvara. Alla Microsoft Project 2019 Professional-licenser och andra licenser som Wiresoft erbjuder kommer från företag i Europa och omfattas därför av EU-lagstiftning. Enligt detta är det lagligt tillåtet att handla med begagnad programvara, vilket tydligt bekräftas av ett flertal domstolsbeslut. Köpet av MS Project 2019 Professional eller ett annat Microsoft-program som begagnad programvara i Wiresoft Software Shop innebär därför inga juridiska problem för dig. Dessutom innebär varken uppdelningen av volymlicensen eller markeringen av denna programvara MS Project 2019 Professional som en begagnad programvara några begränsningar av dess funktionalitet.

Därför är varje programvaruköp alltid säkert för dig hos Wiresoft! Som ett resultat av detta har licensen för MS Project 2019 Professional hos Wiresoft Shop inte bara ett absolut överkomligt pris, utan erbjuder dig också säkerhet med ditt köp genom omedelbar nedladdning och omedelbar licensaktivering med en inkluderad giltig volymlicensnyckel. Genom att köpa enstaka licenser till begagnad programvara som MS Project 2019 Professional Edition från Wiresoft Software Shop erbjuder vi våra kunder ett billigt alternativ till andra erbjudanden om denna programvara och därmed möjlighet att använda exklusiva programutgåvor från Microsoft.

I Wiresoft Software Shop hittar du MS Project 2019 Professional Edition och andra versioner av MS Project samt andra Microsoft-program, t.ex. kompatibla versioner av SQL Server, som begagnad programvara för omedelbar nedladdning. Om du har några frågor om MS Project 2019 Professional eller något av de andra Microsoft-programmen som erbjuds kan du använda våra kompetenta råd i chatten, via e-post eller telefon.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL"
13 maj 2019

Guter Verkäufer

absolut TOP!

Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier