Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10027
 • D87-07284
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
1 416,90 kr * 1 572,90 kr * (9,92% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Med Visio Professional 2016 har användaren tillgång till maximalt antal verktyg och mallar för att på ett professionellt sätt skapa differentierade diagram för olika affärs-, tekniska eller vetenskapliga områden - överallt där planer, ritningar och illustrationer underlättar förståelsen av komplexa strukturer, processer och fakta.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.
mer
Produktinformation "MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL"

MS Visio Professional 2016 - köp den mest omfattande utgåvan för professionella visualiseringar som en enda licens

Med Visio Professional 2016 har användarna ett maximalt antal verktyg och mallar till sitt förfogande för att på ett professionellt sätt skapa differentierade diagram för ett brett spektrum av affärs-, teknik- och vetenskapsområden - överallt där planer, ritningar och illustrationer underlättar förståelsen av komplexa strukturer, processer och fakta i synnerhet.

För detta ändamål erbjuder Visio Professional 2016 inte bara ett brett utbud av de mest varierande diagramtyperna, inklusive förbättringar, utan även ytterligare mallar och stilar, dessa är också tydligt organiserade i ämnesområden med så kallade former i en byggsats genom den förnuftiga indelningen i mallar, för att tillhandahålla färdiga element beroende på användningsområdet, som bara kan fyllas med de aktuella uppgifterna och, om det behövs, också anpassas eller ändras enligt egna idéer. Speciellt för att skapa affärs- och tekniska diagram samt processdiagram - och särskilt nätverks-, mjukvaru- och databasdiagram - har Visio Professional 2016 många ytterligare mallar (inklusive BPMN 2.0 - förkortning för Business Process Model and Notation) samt ytterligare planritningar och kartor.

Användare som använder Microsofts molntjänst OneDrive kan också dela filer som skapats med Visio Professional 2016 online med andra och till och med göra dem tillgängliga för teamsamarbete.De skapade diagrammen kan länkas till de underliggande uppgifterna för att alltid tillhandahålla den "aktuella versionen av sanningen" ("en version av sanningen"), eftersom uppgifterna som ingår uppdateras automatiskt här. På samma sätt kan DataVisualizer användas för att importera data från en annan källa direkt till ett diagram.

Från och med 8Windows kan användarna också använda Visio Professional 2016 på en touch-aktiverad enhet och använda programvaran med en stylus eller ett finger för att rita eller lägga till text.

Vilka användare är Visio Professional 2016-utgåvan avsedd för?

Tack vare den breda portföljen av former och verktyg erbjuder Professional Edition av MS Visio 2016 de bästa förutsättningarna för att användas av krävande användare - oavsett om de arbetar i företag, organisationer eller till och med som egenföretagare - för att professionellt skapa exakta, komplexa visualiseringar som även tar hänsyn till gällande normer och tekniska standarder.

Enkellicensen för Professional Edition av Microsoft Visio 2016 är tillgänglig i Wiresoft Software Shop som en köpversion i form av så kallad begagnad programvara, som härrör från en tidigare volymlicens. Det innebär att priset är betydligt lägre än för ny programvara och att det inte finns någon prenumerationsskyldighet, vilket ofta är fallet för sådana utgåvor. Med en enda licens från Wiresoft för Microsoft-programmen kan köparna dra nytta av de ekonomiska fördelarna med begagnad programvara för att använda denna professionella visualiseringsprogramvara till ett rimligt pris. Dessutom gör kompatibiliteten mellan Visio Pro 2016 och Windows 7 den här versionen attraktiv, särskilt för de användare som fortfarande använder detta operativsystem, så att de inte behöver en (dyr) uppdatering av de befintliga programmen för att kunna använda Visio 2016.

Förutom Visio Professional 2016 finns det många andra Microsoft Windows individuella program eller programpaket som är kompatibla med den här utgåvan, liksom operativsystem, som finns tillgängliga i Wiresoft Software Online Shop som billiga individuella licenser för begagnad programvara. I följande översikt presenteras de viktigaste funktionerna och nyheterna i Visio Professional 2016-utgåvan.

Exklusiva egenskaper och funktioner i Visio Professional 2016 Edition

Visio Professional 2016 Edition erbjuder fler alternativ på många områden för att skapa diagram och dela dem med andra. Dessa inkluderar följande exklusiva funktioner:

Schematisk utformning i enlighet med de senaste standarderna

I många mallar i MS Visio Professional 2016 är olika industristandarder och notationer integrerade, så att de diagram som skapas med dem uppfyller deras standarder och därmed också kan innehålla bindande uttalanden. Dessutom kan många Visio-former kopplas till enskilda indikatorer och metadata, som sedan automatiskt uppdateras i diagrammet.

 • UML 2.4: Unified Modeling Language är ett grafiskt modelleringsspråk som används för specifikation och konstruktion samt visualisering och dokumentation av framför allt programvarukomponenter, men även av andra system.
 • Windows Workflow 4.0 är ett programbibliotek för Microsofts .NET-programmeringsmiljö, som används för enkel utveckling av komplexa programstyrda arbetsprocesser.
 • IEEE är en världsomspännande Standard av Institute of Electrical and Electronics Engineers för områdena elektroteknik och informationsteknik.
 • EPK - förkortning för Event Driven Process Chain - är ett grafiskt modelleringsspråk som vanligtvis används av organisationer för att representera och modellera affärsprocesser i syfte att systematisera eller parallellisera operativa processer.
 • ISO - är en Standard för att skapa isometriska ritningar, särskilt för 3D-representationer av byggnader, rum eller objekt.
 • BPMN 2.0 - Business Process Modeling Notation - är ett grafiskt specifikationsspråk som används i standardförfaranden för modellering av affärsprocesser, särskilt inom affärsinformationssystem, processhantering och datavetenskaplig dokumentation.

Skapa diagram automatiskt med DataVisualizer                      

Tillägget DataVisualizer är exklusivt tillgängligt i Visio Professional 2016-utgåvan för att skapa diagram automatiskt genom att länka till en extern datakälla, t.ex. Excel. Funktionen kan användas för vanliga flödesscheman - enkla flödesscheman - samt horisontella eller vertikala flödesscheman med tvärfunktionella flöden - tvärfunktionella flödesscheman. Genom att synkronisera data i realtid kan förändringar i diagrammet (och i datakällan) synliggöras omedelbart, vilket är särskilt viktigt vid processhantering.

Dela den "aktuella versionen av sanningen" av ett diagram via en webbläsare

Genom att koppla ihop diagrammens former med realtidsdata och göra dem tillgängliga online via Microsofts molntjänst OneDrive kan andra användare inte bara redigera diagrammet via en webbläsare, de kan också vara säkra på att de har tillgång till den så kallade "aktuella sanningsversionen" av diagrammet, eftersom de länkade data som det innehåller uppdateras automatiskt.

Använda DWG-filer i Visio Pro 2016

Professional Edition av Visio 2016 stöder också import av DWG-filer (upp till DWG 2010) - branschstandarden för utbyte av CAD-data - från AutoCAD. Detta gör .dwg-filer tillgängliga för användare för vidare användning i Visio, t.ex. på grundval av byggnaders planritningar, för att använda denna information för planering av utrymmen, t.ex. för kontor eller industrianläggningar.

De diagram som skapas i Visio kan sparas som AutoCAD-filer eller i de vanliga bildfilformaten .jpeg, .png eller .xml samt PDF.

Visio Professional 2016 använder dessutom filformatet VSDX och VSDM, som är baserade på Microsoft Standard OPC (Open Packaging Conventions) för att komprimera filer i ZIP-format.

Andra funktioner i Visio 2016 Professional

Användarna kan få tillgång till ett antal andra praktiska funktioner i Professional och i de andra utgåvorna av Visio 2016 som gör programmet enklare att använda och därmed effektivare:

Office Funktioner i Visio 2016 Professional

De aktuella funktionerna finns också i Professional Edition av MS Visio 2016, liksom i motsvarande version av MS Visio 2016 Office Version är integrerade:

 • Sökfunktionen "Berätta för mig" ger en snabbare orientering, särskilt för nybörjare: skriv bara in de funktioner och termer du söker i sökfältet och Visio visar dig var du hittar dem eller hur du använder dem.
 • De "svarta temana" erbjuder färgjusteringar av skrivbordet i det vita, grå eller svarta området, vilket gör det möjligt att arbeta mer ögonvänligt genom att ändra kontrasterna.

Använd "Startdiagram" som mallar i Visio Professional 2016 - eller skapa egna former

"Startdiagram" är ett effektivt stöd i Visio för att skapa ett diagram snabbare. Dessa tillhandahåller färdiga diagram som användaren sedan kan komplettera eller anpassa genom att skriva in sina egna uppgifter enligt begripliga steg-för-steg-instruktioner. För Visio Professional 2016 finns startdiagram speciellt för flödesscheman - så kallade "Swimlane-diagram".

Förbättrat stöd och bättre kompatibilitet

Visio Professional 2016 stöder också användarna med användbara tips och funktioner när de skapar diagram: Den automatiska inriktningen och positioneringen av figurer, som är särskilt lätta att infoga i ett diagram med hjälp av drag & drop, ger till exempel ett tydligt utseende.

Generellt sett har kompatibiliteten mellan Visio 2016 och andra program på Office förbättrats avsevärt: Visio-filer kan nu utan problem användas i andra dokumenttyper, t.ex. som grafik i en PowerPoint-presentation.

Diagramtyper som är tillgängliga i Visio Professional 2016

Den breda portföljen av professionella diagram som finns i Visio Professional 2016, med 70 mallar och över 600 vanliga former samt ytterligare 400 intelligenta former, gör det ännu enklare att visualisera en mängd olika strukturer, system och processer. För att underlätta användningen av detta breda utbud av möjligheter och för att lättare kunna orientera sig när man hittar den lämpliga diagrammallen, är alla typer tydligt tilldelade olika mallar som innehåller de matchande formerna, varav många också motsvarar typiska industristandarder, inklusive:

 • Flödesscheman, tidslinjer, pivotdiagram och organisationsdiagram - för affärsdiagram
 • IT-diagram för Active Directory-mappningar samt detaljerade nätverks- och rackuppdrag, inklusive ITIL-diagram (Information Technology Infrastructure Library) Standard
 • Diagram för programvara och databaser, t.ex. UML 2.4 (Unified Modeling Language), webbkartor och databasnotationer
 • Tvärfunktionella flödesscheman och diagram enligt IDEF0 (Integration Definition for Process Modeling) och BPMN (Business Process Model and Notation) Standard, samt arbetsflöden i Microsoft SharePoint - för alla typer av processdiagram
 • Typiska ritningar och planritningar för fastigheter, kontor och rum med HVAC (värme, ventilation och luftkonditionering)
 • Tekniska diagram för elektriska installationer, kretsar och system enligt IEEE Standard (Institute of Electrical and Electronics Engineers)

Visio Professional 2016 gör det dessutom möjligt för användare att använda befintliga former för att anpassa dem, bland annat genom att använda olika verktyg för att formatera text, ändra linjestilen och fylla områden med färger, mönster etc. De kan sedan sparas i mallen Favoriter för återanvändning.

Maskinkrav för Microsoft Visio Professional 2016

Microsoft Visio Professional 2016 finns både i 32-bitars och 64-bitars versioner - beroende på detta gäller ytterligare olika krav, t.ex. för huvudminnet. När Visio 2016 använder Windows 8 som operativsystem stöder Visio 2016 multitouch-skärmar, vilket gör programvaran lämplig för mobil användning på motsvarande iOS- eller Android-enheter. För molnbaserad hantering av Visio-filer krävs anslutning till MS OneDrive.

 • Operativsystem som stöds: från Windows 7 eller högre
 • Serveroperativsystem som stöds: från Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 till Windows Server 2008 R2
 • Processor: x86 med minst 1 GHz; x64 med minst 2 GHz, SSE2
 • Minne: 1,0 GB RAM (32 bit); 2,0 GB RAM (64 bit)
 • Hårddiskutrymme: minst 3,0 GB
 • Upplösning: 1 024 x 768 pixlar
 • Grafikkort: DirectX 10

Köp MS Visio 2016 Professional Edition som enkellicens till ett rimligt pris hos Wiresoft

Professional Edition av Visio 2016 erbjuds av Wiresoft i onlinebutiken i form av en licens för en enskild användare som en begagnad programvara - därmed är priset betydligt lägre än för jämförbara nya varor, medan här i den vanliga handeln ofta bara den senaste programvaruversionen av Visio är tillgänglig. Förutom det lägre priset har en köpversion av Visio 2016 den stora ekonomiska fördelen att den kan användas under obegränsad tid, eftersom det inte är en prenumerationsversion med typiska avtalsförpliktelser.

Den här tillgängliga singelanvändarlicensen för MS Visio 2016 Professional Edition var en del av en tidigare volymlicens för programmet med samma namn från Microsoft, med den skillnaden att den köptes och eventuellt användes av ett företag. När den såldes vidare till Wiresoft omvandlades volymlicensen till individuella licenser, vilket ledde till att den markerades som begagnad programvara eller "Used Software". Varken denna omvandling till enanvändarlicenser eller denna märkning av Visio Professional 2016 Edition som begagnad programvara medför dock några begränsningar i fråga om användbarhet eller funktionsomfång - inte bara för att programvara inte kan utsättas för slitage, utan också för att uppdelning och återförsäljning inte utgör en överträdelse av gällande rättsliga bestämmelser: De licenser som Wiresoft erbjuder som begagnad programvara - till exempel Microsoft Visio 2016 Professional Edition - kommer uteslutande från företag i Europa. De underliggande affärstransaktionerna styrs därför också av den rättspraxis som gäller i EU, och i denna framgår det tydligt att handel med begagnad programvara är lagligt tillåten. Detta har också bekräftats flera gånger av olika domstolsbeslut, så en ansvarsrisk för dig som köpare är utesluten. Dessutom är programvaran du har köpt också revisionsskyddad eftersom Wiresoft har fullständiga bevis för alla tidigare köpare och säljare.

Att köpa programvara via Wiresoft är alltid en säker affär, vilket bara har fördelar för dig! Vid varje köp av en licens som MS Visio 2016 Professional i Wiresoft Shop drar du inte bara nytta av prisfördelen jämfört med jämförbara nya varor, utan också av säkerheten i den omedelbara nedladdningen efter att betalningen har slutförts, inklusive den omedelbara aktiveringen av din licens med den giltiga volymlicensnyckeln.

Köpet av begagnade programvarulicenser, till exempel för Visio Professional 2016 Edition eller för ett annat Microsoft-program, ger dig alltså också möjlighet att använda sådana exklusiva programutgåvor utan begränsningar.

I Wiresoft Shop för begagnad programvara från Microsoft hittar du inte bara andra Visio-utgåvor eller versioner utöver MS Visio Professional 2016 Edition, utan även många andra Microsoft-program som är kompatibla med den, t.ex. Windows operativsystem och serveroperativsystem och så vidare. Om du har några frågor om MS Visio Professional 2016 eller någon annan Microsoft-programvara i Wiresoft Softwareshop är det bara att använda vår kompetenta och vänliga support - via chatt, telefon eller e-post.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier