Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

  • SW10156
  • D86-05558
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
1 244,90 kr * 1 381,90 kr * (9,91% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


På många områden måste tekniska representationer, diagram eller planritningar visas. Programvarulösningen Microsoft Visio 2016 Standard är idealisk för detta ändamål. Det är ett visualiseringsverktyg som sedan 2003 finns tillgängligt i versionerna Standard och Professional. Microsoft Vision hör till den välkända Office-familjen, men är inte direkt en del av ett Office-paket. Därför måste du vid behov beställa denna programvara separat. Microsoft Visio 2016 Standard är dock fullt kompatibelt med Office-applikationerna när det gäller import och export av data, så att du utan problem kan bearbeta data från Excel här. Version 2016 är anpassad till den aktuella Windows-versionen med menyfält och funktioner. Du drar därför nytta av enkel användning.

Om du har ytterligare frågor om produkten är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"

Microsoft Visio 2016 Standard

På många områden måste tekniska framställningar, diagram eller planritningar visas. Programvarulösningen Microsoft Visio 2016 Standard är idealisk för detta ändamål. Detta är ett visualiseringsverktyg som har funnits tillgängligt sedan 2003 i versionerna Standard och Professional. Microsoft Vision tillhör den välkända familjen Office, men är inte direkt en del av paketet Office. Därför måste du beställa den här programvaran separat om du behöver den. Microsoft Visio 2016 Standard är dock fullt kompatibel med Office-programmen när det gäller import och export av data, så du kan enkelt bearbeta Excel-data här. 2016 års version är anpassad till den aktuella versionen av Windows med dess menyrad och funktioner. Du kommer därför att kunna dra nytta av den enkla användningen.

Vilka specialfunktioner erbjuder Microsoft Visio 2016 Standard?

Visualiseringsprogrammet Microsoft Visio 2016 Standard används genom dra och släpp. Du kan få tillgång till en mängd olika mallar, symboler och grafik här. Även vidareanvändning av AutoCAD-ritningar är lätt möjlig med Visio. Arkitekter använder till exempel Visio för att tydligt visa rumsplaner med möbler. För företagsgrafik erbjuder verktyget många färgglada ikoner och former, så att dessa kan visas på ett tydligt och attraktivt sätt.

Du kan också använda pekskärmar med Microsoft Visio 2016 Standard så att du kan rita dina bilder med fingret. Men även mobil användning är möjlig. Så du kan få tillgång till Visio när du är på språng från din iOS- eller Android-enhet. Tillgång via aktuella webbläsare stöds.

Fördelarna med Microsoft Visio 2016 Standard

Med de många mallarna, grafiken och formerna kan du eller dina anställda arbeta ännu mer kreativt. Skapa företagsrapporter, diagram och planritningar med bara några få musklick och särskilja dig effektivt från mängden. Versionen Standard riktar sig till små och medelstora företag, men även till hemanvändare avOffice. De kan arbeta i ett team med en uppgift samtidigt och på så sätt dela på arbetet. En hög nivå av dataskydd garanteras tack vare aktiveringen av informationsrättighetshantering. Koppla ihop dina Excel-filer och Access-databaser med Microsoft Visio. Arbetet underlättas eftersom ändringar i de länkade filerna omedelbart uppdateras i alla andra Office-produkter.

Vad ingår i leveransen?

Du får en volymlicens för den fullständiga versionen av Microsoft Visio 2016 Standard från oss. Detta kommer från ett annat företag som har släppt denna licens. Du kan enkelt registrera denna licens i ditt namn. Efter aktiveringen får du tillgång till en regelbunden uppdateringstjänst. Du kan använda ditt Microsoft Visio 2016 Standard under obegränsad tid. Naturligtvis får du licensen för en tysk Visio-version från oss.

Vilka är systemkraven?

För en smidig drift bör du använda en dator med en 1 GHz-processor. På så sätt kan du använda alla funktioner i denna Visio-version smidigt och effektivt. Om du väljer 32-bitarsversionen bör du ha ett huvudminne på 1 GB. För 64-bitarsversionen behöver du minst 2 GB RAM-minne. För installation på hårddisk behöver du cirka 3 GB diskutrymme.

Microsoft Visio 2016 Standard fungerar på följande operativsystem:

- Windows Server 2008 R2 - 64 bitars,
- Windows Server 2012 - 64 bitars,
- Windows 7 - 32 och 64 bitar,
- Windows 8 - 32 och 64 bitars,
- Windows 8.1 - 32 och 64 bitar och
- Windows 10 - 32 och 64 bitars.

Om du också vill skapa professionell grafik, diagram och diagram, rekommenderar vi Microsoft Visio 2016 Standard. Du kan beställa den tyska licensen här till rimliga priser. 

Ytterligare länkar till "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier