Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10119
  • 395-04604
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
21 580,90 kr * 23 977,90 kr * (10% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
CU-version Aktuellt
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Ytterligare information Upp till 100 brevlådedatabaser


Microsoft Exchange 2019 är en uppdaterad version av den säkra och kraftfulla meddelandeplattformen som används särskilt i större företag för central administration av e-posttrafik samt kontakter och uppgifter och differentierad schemaläggning. För detta ändamål tillhandahåller Server Enterprise Exchange Server Edition Enterprise  en omfattande uppsättning verktyg - inklusive optimeringar av redan befintliga funktioner - för att göra kommunikation och samarbete ännu effektivare med användardefinierade flexibla tillämpningar.

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise

Förutom ordbehandling och kalkylblad spelar hanteringen av e-post, möten, kontakter och uppgifter en viktig roll i företagen. För att klara av de dagliga kommunikationsuppgifterna är Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise det perfekta stödet. Med den här tillförlitliga och effektiva programvarulösningen har du kontroll över hela e-posttrafiken och även den heltäckande tidsbokningen. Den nuvarande versionen av Exchange Server 2019 är avsedd för en mängd olika företag, universitet, men även skolor och offentliga förvaltningar.

Vilka är fördelarna med Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise?

Redan sedan 1996 finns det innovativa e-post- och kommunikationssystemet Exchange, som vid den tiden började i version 4.0. Dessutom måste man skilja mellan Standard- och Enterprise-versionen. Till skillnad från Standard-versionen kan upp till 100 databaser per server inrättas, varvid varje databas kan innehålla upp till 2 TB data i respektive serverversion. Funktionerna är uppdelade i två så kallade roller:

- Den huvudsakliga funktionen omfattar själva brevlådan, som kommunicerar med databaserna och samtidigt tar emot klientförfrågningar.
- Den så kallade Edge Transport, som fungerar mellan det interna nätverket och Internet, tar hand om att säkra e-postöverföringen.

Med Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise kan alla anställda samtidigt få tillgång till, hantera och redigera de tillhandahållna uppgifterna. Optimal produktivitet är huvudfokus för denna programvara för gruppprogram och e-postserver. På samma sätt kan de olika transporttjänsterna, t.ex

- Utbytartransport,
- Inlämning av brevlådetransport,
- Postlåda Transport Leverans och
- transport på framsidan
kan kombineras. Denna paketering minskar avsevärt CPU-belastningen och ökar prestandan.

Vad betyder intelligent inkorg - Exchange Server?

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise-inboxen är inte bara extremt effektiv, utan erbjuder också högsta möjliga säkerhet tack vare personalisering. Med en snabb sökfunktion kan du söka efter inkommande meddelanden, men också efter alla meddelanden på servern. På så sätt kan du också utöka din sökning till dina egna och andras kalenderposter. Som klientlösning för detta krävs Microsoft Outlook eller Outlook på webben med webbläsarstöd. Brevlådan är naturligtvis kopplad till befintliga kontakter, så att du snabbt och enkelt kan hitta rätt adressater genom att skriva in en kort text när du skickar e-post. Planering och skalning av stora brevlådor är mycket enklare med den intelligenta inbox-lösningen.

Vilka är systemkraven för Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise?

Allt du behöver som klient är en dator med en 64-bitars processor och minst 30 GB hårddiskutrymme. Observera att det krävs ytterligare 500 MB för att installera varje språkpaket för enhetliga meddelanden. Microsoft Outlook rekommenderas för att kommunicera med kunden. Intressant nog ingår Outlook på webben som en fristående webbapplikation. Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox och Safari stöds som vanliga webbläsarlösningar.

Vad får du när du beställer Microsoft Exchange Server?

För att använda Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise får du ingen disk från oss. En sådan programvaruinstallation är inte längre aktuell, i synnerhet som databärare som CD-skivor inte alltid har de senaste programversionerna. Du kan istället ladda ner och installera den senaste versionen direkt från Internet. Du kommer att få en Single User MLK från oss som en volymlicens. Efter aktivering får du regelbundna uppdateringar och kan på så sätt alltid hålla serverprogramvaran uppdaterad. Naturligtvis kan du fortsätta att använda din licens under obegränsad tid efter aktiveringen.

Om du vill öka prestandan för e-post-, uppgifts- och kontaktkommunikation i ditt företag är den aktuella versionen Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise perfekt för detta. Du kan beställa licensnyckeln för denna produkt här.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier