Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10118
  • 312-04405
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
3 658,90 kr * 4 063,90 kr * (9,97% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
CU-version Aktuell
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Ytterligare information Upp till 5 brevlådedatabaser


Microsoft Exchange 2019 är en ny version av den beprövade, kraftfulla meddelandeplattformen som används för centraliserad hantering av e-posttrafik, kontakter och uppgifter samt schemaläggning i små företag och verksamheter. Server Standard Exchange Server Standard Ger en omfattande uppsättning nya verktyg och optimeringar av befintliga funktioner för att utforma användardefinierad och därmed effektiv kommunikation och samarbete med flexibelt användbara tillämpningar.

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"

Microsoft Exchange Server 2019 Standard

Det är särskilt viktigt för ditt företag att alltid ha flexibla kommunikationskanaler mellan anställda och kunder. Särskilt säker e-posttrafik, samordning av möten, slutförande av uppgifter och tillförlitlig kontakthantering är av största vikt. I det här fallet kan programvarulösningen Microsoft Exchange Server 2019 Standard rekommenderas för små och medelstora företag, men även för hemanvändareOffice. Med den får du ett heltäckande paket som befriar dig från många vardagliga uppgifter på kommunikationsområdet. Även den tidigare versionen från 2016 var en banbrytande framgång. Nu kan du dra nytta av den senaste 2019 års versionen med förbättrad prestanda.

Vilka är fördelarna med Microsoft Exchange Server 2019 Standard?

Microsoft Exchange har funnits sedan 1996 och har sedan version 4.0 kontinuerligt anpassats för att möta företagens behov. Enterprise-versionen riktar sig till större företag, myndigheter och institutioner och erbjuder fler e-postbrevlådor och databaser, medan Standard-versionen är fullt tillräcklig för många verksamhetsområden. I den här versionen samlas de olika transportvägarna i den så kallade brevlådeserverrollen. Detta omfattar följande
- Utbytartransport,
- Inlämning av brevlådetransport,
- Postlåda Transport Leverans och
- transport på frontend.

Tack vare denna paketering kommer din CPU-prestanda att underlättas avsevärt. Microsoft Exchange Server 2019 Standard är en serverprogramvara som körs på alla större webbläsare, t.ex. Google Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer 11 eller Microsoft Edge.

Du har upp till fem databaser tillgängliga per server, som fungerar som aktiva eller passiva brevlådedatabaser. Microsoft Exchange Server 2019 Standard används med hjälp av den beprövade klientprogramvaran Microsoft Outlook. Dessutom omfattar leveransområdet även webbapplikationen Outlook on the Web. Medan den aktiva databasen används för inkommande och utgående e-post finns det också en passiv databas för säkerhetskopiering och återställning. För mindre företag och hemmetOffice räcker de fem databaser som tillhandahålls helt och hållet.

Vad menas med intelligent inkorg?

Den intelligenta inkorgen gör ditt företag mer produktivt. Den kan inte bara anpassas, utan har också en effektiv sökfunktion. Här kan du inte bara söka snabbare efter viktig e-post, utan även efter kontakter, möten och uppgifter. Microsoft Exchange Server 2019 Standard kopplar samman dessa områden så att du alltid har en överblick över alla viktiga data. Särskilt praktiskt är användningen av det beprövade e-postklientprogrammet Microsoft Outlook, som också erbjuder det beprövade gränssnittet Microsoft Windows. Outlook on the Web utvecklades ursprungligen för molnet, men kan naturligtvis också användas för vanlig e-posttrafik.

Vilka är systemkraven för Microsoft Exchange Server 2019 Standard?

Microsoft Exchange Server 2019 Standard är faktiskt ganska lätt att genomföra. Det krävs en dator med 64-bitars arkitektur och en hårddisk på minst 30 GB. De flesta kontorsmiljöer har denna grundkonfiguration. Observera att det krävs ytterligare 500 MB för att installera språkpaketet för enhetliga meddelanden, UF.

Du kan använda licensen både i ditt eget datacenter som en serverlösning och via molnet. Microsoft tillhandahåller motsvarande värdlösning för detta ändamål. Här licensieras Microsoft Exchange Server 2019 Standard via User Subscription License. På så sätt kan du använda både Microsofts onlinetjänst och din egen server i drift. Microsoft Exchange Server 2019 Standard kan användas mycket flexibelt på detta sätt.

Vad ingår i leveransen när du köper Microsoft Exchange Server 2019?

Den tidskrävande installationen från cd-skiva hör nu till det förflutna. Som volymlicens får du en praktisk MLK-licens för en enskild användare utan databärare. Efter installationen behöver du bara registrera den nya programvarulösningen. Vi ger dig alla nödvändiga uppgifter. Vid behov måste du också beställa Outlook-klientprogramvaran. Annars kan du använda den medföljande Outlook on the Web. Naturligtvis kommer du att dra nytta av regelbundna programuppdateringar från Microsoft. På så sätt kan du alltid hålla dig uppdaterad om de senaste villkoren. Det bör inte vara oemotsagt att du kan använda din licens för Microsoft Exchange Server 2019 Standard utan begränsningar. Det finns ingen tidsgräns.

Kanske vill du också centralt hantera och använda de viktiga kommunikationskanalerna i ditt företag eller hemOffice. För e-post, kontakter, möten och uppgifter rekommenderar vi därför Microsoft Exchange Server 2019 Standard. Du kan beställa licensnyckeln för denna produkt här till rimliga priser.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier