Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

 • SW10138
 • MX3-00098
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
1 411,90 kr * 1 567,90 kr * (9,95% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leveransen Nedladdning + licensnyckel
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Med Enterprise Edition av Visual Studio 2017 har användarna tillgång till ett brett utbud av kraftfulla funktioner för att utveckla appar för alla områden på de mest populära operativsystemen, medan de integrerade verktygen gör varje steg från utveckling till release ännu effektivare: Live Unit Testing-funktionen för C# och Visual Basic, som gör det möjligt att upptäcka fel under skrivprocessen, samt IntelliTrace-funktionen, som kan användas för att skapa ögonblicksbilder och växla mellan olika tillstånd i en applikation, finns endast i Visual Studio 2017 Enterprise  Edition - denna utgåva stöder även samarbete i större team i synnerhet.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE"

Visual Studio 2017 Enterprise - upplagan för krävande utvecklare som en köpversion

Enterprise Edition av Visual Studio 2017 ger användarna ett brett utbud av kraftfulla funktioner för att utveckla appar för alla domäner på de vanligaste operativsystemen, med integrerade verktyg som gör varje steg från utveckling till lansering ännu effektivare: Endast i Visual Studio 2017 Enterprise Edition finns Live Unit Testing-funktionen för C# och Visual Basic för att upptäcka fel när de skrivs, samt IntelliTrace-funktionen för att ta ögonblicksbilder och växla mellan olika tillstånd i en app - och den här utgåvan stöder särskilt samarbete i större team.

I Visual Studio 2017 Enterprise har utvecklare tillgång till ett stort antal språk, från C och C++ samt C# till iOS, JavaScript, Python, ASP.NET och många fler, inklusive direktstöd för kodskrivning: De praktiska funktionerna gör det inte bara lättare att navigera i analys och felsökning, utan också att göra korrigeringar och överordningar vid felsökning och refaktorisering - ett exempel är IntelliSense och CodeLens, som visar ändringar i koden direkt i redigeraren.

Vem är Visual Studio 2017 Enterprise Edition för?

Visual Studio 2017 Enterprise Edition är avsedd för professionella utvecklare som också vill utveckla applikationer för datorer, mobiler och webb tillsammans med andra anställda och använda deras omfattande möjligheter till kodanalys och korrigering. Visual Studio 2017 har den fördelen att versionen även stöder Windows 7. Tack vare den platsbesparande installationen kan programvaran även användas på äldre slutenheter, vilket utökar tillämpningsområdet.

Med Visual Studio 2017 Enterprise Edition som Wiresoft erbjuder som begagnad programvara har utvecklare möjlighet att få alla fördelar med den beprövade Microsoft-programvaran utan den vanliga prenumerationen och istället i form av en köpversion som en enskild licens. Förutom denna Visual Studio 2017 Enterprise Edition kan du i Wiresoft Softwares webbutik även hitta andra utgåvor eller versioner samt Microsoft-program som är kompatibla med den, till exempel Windows 7, 8Windows och Windows 10, vilket är en förutsättning för att vissa funktioner ska kunna användas. Följande översikt visar de viktigaste optimeringarna och exklusiva funktionerna i Visual Studio 2017 Enterprise.

Exklusiva funktioner i Visual Studio 2017 Enterprise

Enterprise-utgåvan av Visual Studio 2017 är utformad för utvecklare med högre förväntningar som särskilt behöver effektiva funktioner för testning och felsökning, bland annat:

Live Unit Testing för Visual Studio 2017 Enterprise

Tidig upptäckt och eliminering av fel i koden är en av de viktigaste standarduppgifterna inom programmering. Live Unit Testing gör det ännu säkrare att ändra eller omarbeta koden. Funktionen är exklusivt tillgänglig i Enterprise Edition för projekt i C# och Visual Basic som är baserade på .NET Core respektive .NET Framework. Medan en utvecklare fortfarande ändrar koden kör Live Unit Testing automatiskt enhetstester i realtid för att avgöra om koden är tillräckligt täckt, samtidigt som det säkerställs att eventuella ändringar inte orsakar regressioner. Kodtäckning med Live Unit Testing visas grafiskt i realtid, så att användarna omedelbart kan se om och hur många rader kod som täcks av testerna.Dessutom innehåller funktionen följande tillägg och optimeringar i 2017 års utgåva:

 • Redan när du öppnar en lösning visas om funktionen Live Unit Testing är aktiverad eller inaktiverad.
 • Genom att integrera Live Unit Testing-funktionen i Visual Studio Task Center kan du nu se en indikation om den är aktiverad.
 • Live Unit Testing i Visual Studio 2017 Enterprise stöder nu vanligt förekommande ramverk som xUnit, NUnit och MSTest.
 • Integrerat stöd för .NET Core och .NET Standard har lagts till på Standard lösning i C# eller Visual Basic.
 • Tester kan felsökas i exekveringskontexten i UI-fönstret utan att behöva lämna kodredigeraren.
 • Den nyligen införda ikonen för bägare används för att skilja de olika testmetoderna för levande enheter åt.
 • Omdömet "Live Test Set - Include/Exclude" till "Live Unit Testing - Include/Exclude" eliminerar också de problem med förståelsen som fanns i den tidigare versionen när den användes.

IntelliTrace för Visual Studio 2017 Enterprise

IntelliTrace är särskilt utformad för språken C#, C++ och Visual Basic för att spara tid genom att registrera och spåra kodkörningshistorik. Den kan bland annat användas för att

särskilt stegvis felsökning, som endast var tillgänglig för C# i den tidigare versionen, är nu även tillgänglig för C++. Med hjälp av funktionerna "Events" och "Snapshots" kan utvecklare omedelbart växla mellan olika tillstånd i en applikation (detta kräver Windows 10 Anniversary Update (1607)).

Användare kan skapa ögonblicksbilder och även navigera genom händelser med hjälp av "Step back" och "Step forward", som visas på fliken "Events" i fönstret för diagnostikverktyget. När du navigerar aktiveras historikbaserad felsökning automatiskt för en vald händelse.

Översikt över andra viktiga funktioner i Visual Studio 2017 Enterprise

2017 års version av Visual Studio Enterprise innehåller flera förbättringar jämfört med den tidigare versionen och nya funktioner som gör utvecklararbetet ännu snabbare och effektivare. Redan under installationen kan administratörer bestämma vilka program som är att föredra: till exempel kan endast Core Editor användas, eller även .NET-skrivbordsprogram, Python osv. Dessutom

starttider vid uppstart, samt start av sessioner och laddning av lösningar, och mallidentifiering för projekt och objekt.

Språk som stöds av Visual Studio 2017

En av höjdpunkterna i Visual Studio Enterprise 2017 är det extremt breda utbudet av språk som stöds: Förutom äldre språk som Visual Basic samt C, C++, C#, TypeScript och Python för snabb utveckling av program finns även webbspråken HTML och CSS, ASP.NET Core för att skapa webbapplikationer och -tjänster samt mobila backends, ASP.NET Razor, Java respektive JavaScript, samt F#, PHP och Objective-C för utveckling av appar för iOS, etc.

Dessutom innehåller Visual Studio 2017 förbättringar av redigerarna för C++, C#, Visual Basic, F#, JavaScript och TypeScript, samt optimeringar av verktygen för felsökning av kod och problemdiagnostik för programvaruutveckling med bland annat .NET Core, ASP .NET Core, Unity och MS SQL Server.

Stöd för Xamarin Mobile Development i Visual Studio 2017 Enterprise

Genom integrationen av Xamarin är det nu möjligt att utveckla mobilappar för Windows, Android och iOS på denna grund i Visual Studio 2017. Typiska Xamarin-funktioner är Xamarin Forms Previewer, som omedelbart visar effekterna av en kodrad på en applikation i en live-visning. Dessutom ingår funktionerna Xamarin.Forms, Xamarin Profiler och Xamarin Test Recorder, liksom IntelliSense for XAML-förbättringar för Xamarin Forms.

IntelliSense i Visual Studio 2017 Enterprise

IntelliSense-funktionen beskriver API:er i samma ögonblick som de skrivs in och kompletterar dem automatiskt med hjälp av de inbyggda IntelliSense-kompletteringslistorna, vilket snabbar upp motsvarande processer. Tooltips anger problem genom att markera kritiska områden med en vågig linje. Listorna ger också snabb tillgång till medlemmar, namnområden och kodutdrag samt namn på variabler, kommandon och funktioner. I C# innehåller kompletteringslistorna bland annat tecken för "list member" och "complete word".

CodeLens i Visual Studio 2017 Enterprise

CodeLens-funktionen ger utvecklare en tidsbesparande möjlighet att navigera till enskilda funktioner utan att behöva lämna koden för att göra det. CodeLens markerar också alla kodändringar i redigeringsverktyget och visar om ett test klarades på den platsen, samt vem som senast justerade något där.

Nya refaktoriseringar i Visual Studio 2017 Enterprise

Refaktoriseringar är ett bekvämt sätt att uppdatera eller förbättra kodens interna struktur utan att ändra dess beteende. Det finns fler refaktoriseringar tillgängliga i Visual Studio 2017 Enterprise, bland annat konvertering av If-anvisningar till Switch-anvisningar, tillägg av parametrar, till exempel NULL-kontroller och argument, samt generering av överstyrningar; det finns också möjlighet att lägga till sifferseparatorer för bokstäver - särskilt för numeriska bokstäver, ändring av basen från "hexadecimal" till "binär" - osv.

Källkodshantering i Visual Studio 2017 med Git

De som inte vill använda Microsofts egen Azure DevOps-lösning för källkodshantering i Visual Studio 2017 Enterprise kan i stället använda Git for Remote Repository, den allmänt använda Standard för filversionshantering som också gör det möjligt för medlemmar i ett större team att arbeta på ett projekt samtidigt.

Visual Studio 2017 Edition ger nu Git möjlighet att direkt använda lämpliga repositories via inbyggda knappar i IDE för att konfigurera, redigera och publicera kod via dem. Dessutom ingår nya tillägg, t.ex. för funktionerna "Push" och "Commit" samt SSH-stöd. När du använder Azure DevOps Services kan Visual Studio Enterprise-användare också ansluta till Git- eller GitHub-arkiv och TFVC-arkiv via Team Explorer.

Maskinvarukrav för Visual Studio 2017 Enterprise

För att installera Visual Studio 2017 Enterprise krävs .NET Framework version 4.5.2. Den version av .NET Framework 4.7.2 som krävs för att köra Visual Studio installeras under installationen. Vissa funktioner kan kräva Windows 10. Dessutom måste följande minimikrav uppfyllas:

Systemkrav:

För att använda Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise krävs en av följande versioner av Windows:

 • Windows 10 (min. version 1507) Hem, yrkesmässigt, utbildning, företag
 • Windows Server 2016: Standard, Datacenter
 • Windows 8.1 (med uppdatering 2919355): Core, Professional, Enterprise
 • Windows Server 2012 R2 (med uppdatering 2919355): Essentials, Standard, Datacenter
 • Windows 7 SP1 (inklusive de senaste uppdateringarna): Home Premium, Professional, Enterprise, Ultimate

Övriga krav:

 • Processor: 1,8 GHz eller snabbare, dubbelkärnig eller bättre rekommenderas
 • Minne: 2 GB RAM, 4 GB RAM rekommenderas (minst 2,5 GB om du kör på en virtuell dator)
 • Hårddiskutrymme: upp till 130 GB beroende på installerade funktioner, Standard kräver 20-50 GB ledigt utrymme
 • För att förbättra prestanda och hastighet rekommenderas att installera Visual Studio 2017 och Windows på en SSD-enhet för att dra nytta av hårddiskens hastighet
 • Grafikkort: DirectX 9-kompatibelt, upplösning minst 1 280 x 720 (720p), rekommenderat 1 366 x 768 WXGA eller högre

Köp Visual Studio 2017 Enterprise en licens som begagnad programvara på Wiresoft Online Shop

Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise Edition erbjuds i Wiresofts webbutik som en enskild licens i köpversionen - och är tillgänglig som begagnad programvara till ett särskilt lågt pris, det är alltså inte den kommersiella prenumerationsversionen. Den här licensen för Visual Studio 2017 Enterprise Edition kommer från en motsvarande volymlicens från ett företag som köptes av Wiresoft, som upplöstes i processen och omvandlades till individuella licenser, vilket ger dem en ny etikett som "begagnad programvara" eller "begagnad programvara".

Licenserna för Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise eller annan Microsoft-programvara som erbjuds Wiresoft kommer från ett företag i Europa, där EU-lagstiftningen är tillämplig. Varken uppdelningen av volymlicensen eller den nya beteckningen för begagnad programvara innebär några begränsningar av Visual Studio 2017 Enterprise-programvarans funktionalitet.

Att köpa programvara med Wiresoft är alltid billigt och säkert på samma gång! Licensen för Visual Studio 2017 Enterprise som erbjuds av Wiresoft i butiken har ingen stor prisfördel jämfört med andra prenumerationsskyldigheter genom engångsköp, men är omedelbart användbar genom omedelbar nedladdning och licensaktivering med den medföljande giltiga volymlicensnyckeln. Dessutom är köpet av begagnad programvara som Visual Studio 2017 Enterprise eller annan Microsoft-programvara också juridiskt säkert för Wiresofts kunder: handel med begagnad programvara är uttryckligen tillåten enligt lag, vilket också har bekräftats tydligt av motsvarande domstolsbeslut, så Wiresofts programvara är också revisionsskyddad.

Av alla dessa skäl är enskilda licenser för begagnad programvara som Visual Studio 2017 Enterprise ett billigt alternativ för köpare till konventionella erbjudanden om programvarulicenser, och erbjuder därmed ett ekonomiskt sätt att använda sådana exklusiva programutgåvor.

I Wiresoft Software Shop hittar du inte bara Visual Studio 2017 Enterprise Edition, utan även andra versioner och utgåvor av denna programvara samt matchande Microsoft-operativsystem som 8Windows och Windows 10 - alltid som begagnad programvara med omedelbar nedladdning. Om du har några frågor om Visual Studio 2017 Enterprise eller något annat Microsoft-program kan du använda våra kompetenta råd i chatten, via e-post eller telefon.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier