Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10136
  • C5E-01307
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
1 244,90 kr * 1 381,90 kr * (9,91% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leveransen Nedladdning + licensnyckel
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Med Visual Studio 2017 i Professional Edition har användarna allt de behöver för att skapa appar och program - från utveckling till felsökning och korrigering av kod, samt versionskontroll till release.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL"

Visual Studio Professional 2017 - allt som krävs för att skapa professionella program i köpversionen

Med Visual Studio 2017 i Professional Edition har användarna allt de behöver för att skapa appar och program - från utveckling till felsökning och korrigering av kod, från versionskontroll till release.

Visual Studio Professional har stöd för äldre språk som C och C++, liksom för aktuella varianter som C# och Apples programmeringsspråk Metal, iOS, JavaScript och Python samt andra webbspråk. Dessutom får användarna live support när de skriver kod, oavsett vilket språk som används.

De exakta felsökningsfunktionerna gör det lättare att felsöka och åtgärda fel och sparar därmed värdefull tid under apputvecklingen.

Den snabba strukturvyn visar alltid var utvecklarna befinner sig i kodens struktur, och den centrala fellistan visar alla kompileringsproblem samt byggnads- och kodanalysproblem, inklusive domänspecifika problem för vissa språk, genom live-analys medan du skriver.

Visual Studio Professional 2017 erbjuder särskilt många förbättringar av vanliga funktioner som IntelliSense och Refactoring, men också av kodnavigering och kodkorrigering, samt för IntelliSense och CodeLens, som ökar fokus på utvecklarens arbete genom att omedelbart markera referenser och ändringar i koden etc. direkt i redigeringsverktyget.

Vem är Visual Studio 2017 Professional för?

Visual Studio 2017 Professional Edition är avsedd för professionella utvecklare som utvecklar sofistikerade applikationer, inklusive mobila applikationer, på egen hand eller som en del av ett team. Med stöd från Windows 7 kan Visual Studio 2017 även användas på äldre operativsystem, vilket ökar antalet användare.

Med Visual Studio 2017 Professional som begagnad programvara hos Wiresoft erbjuds utvecklare alla fördelar med den beprövade Microsoft-mjukvaran till ett särskilt förmånligt pris som en enskild licens för användning på den egna datorn, utan abonnemangsskyldighet.

Förutom Visual Studio 2017 Professional kan du också hitta andra Visual Studio-utgåvor eller versioner som en enskild licens i en köpversion i Wiresoft Softwares webbutik, samt Microsoft-program som är kompatibla med dem, t.ex. Windows 8 och Windows 10. I följande översikt visas de viktigaste optimeringarna och nyheterna i Visual Studio 2017 Professional.

Översikt över de viktigaste funktionerna i Visual Studio 2017 Professional

2017 års version av Visual Studio innehåller många förbättringar jämfört med den tidigare versionen och en hel del nya funktioner som gör utvecklararbetet ännu snabbare och effektivare. Redan vid installationen av Professional Edition kan administratörer välja om de bara vill använda Core Editor eller om en användare också vill skriva .NET-skrivbordsprogram, Python-kod eller spel med Unity.

Och vid programstart märks förbättringarna redan i form av kortare uppstartstider, samt när du startar en session och laddar lösningar.

Bland de funktioner som nu också fungerar snabbare finns igenkänning av mallar för projekt och element.

Visual Studio 2017 erbjuder dessutom vissa förbättringar av respektive redigerare för C++, C#, Visual Basic, F#, JavaScript och TypeScript, samt av systemen och verktygen för koddebuggning och problemdiagnostik som används vid programvaruutveckling med .NET Core och ASP .NET Core, samt Xamarin, Apache Cordova och Unity och MS SQL Server. Dessutom bör följande funktioner i Visual Studio 2017 Professional särskilt nämnas:

IntelliSense i Visual Studio 2017 Professional

IntelliSense beskriver gränssnitt för tillämpningsprogram (API:er) medan du skriver och kompletterar dem automatiskt med hjälp av IntelliSense-kompletteringslistorna, vilket gör processerna både mer exakta och snabbare. Samtidigt tas onödiga medlemmar bort från listan med hjälp av filter. Särskilt i C# innehåller IntelliSense kompletteringslistor bland annat tokens som "list member" och "complete word". Listorna ger också snabb åtkomst till bland annat medlemmar av en viss typ eller namnområden, kodutdrag och namn på variabler, kommandon och funktioner.

På samma sätt kan IntelliSense användas för att utforska ett API snabbare, eftersom en kategori kan användas för att begränsa mängden värden. Tooltips gör det också lättare att granska definitioner av API:er. Även när du skriver pekar de på problem och markerar de kritiska delarna med vågiga linjer.

CodeLens i Visual Studio 2017 Professional

Med CodeLens kan utvecklare hålla koll på sitt arbete utan att lämna koden och enkelt navigera till enskilda funktioner. CodeLens markerar alla ändringar i koden i redigeringsverktyget, inklusive den senaste utvecklaren som anpassat en metod, samt om ett test har klarats vid den relevanta punkten i koden där det för närvarande är placerat.

Använda Team Explorer i Visual Studio 2017 Professional

Genom att aktivera Team Explorer kan utvecklare samordna ett projekt med andra teammedlemmar, vilket gör det lättare att hantera tilldelade uppgifter. Team Explorer ansluter Visual Studio till Git- eller GitHub-arkiv och TFVC-arkiv (Foundation versionskontroll), bland annat, samt projekt som drivs av Azure DevOps Services för att hantera byggnationer, arbetsobjekt och källkod.

Nya refaktoriseringar i Visual Studio 2017

Det är inte ovanligt att man inom utveckling behöver förbättra koden i efterhand när projektet fortskrider. Refactoring uppdaterar kodens interna struktur utan att ändra dess beteende. Visual Studio 2017 Professional erbjuder också ett antal nya refaktoriseringar för detta ändamål, t.ex. generering av överordningar, tillägg av parametrar och namngivna argument, möjligheten att infoga sifferseparatorer i bokstäver samt ändra basen för numeriska bokstäver - inklusive "hexadecimalt" till "binärt" -, konvertering av ett If-uttalande till ett Switch-uttalande; oanvända variabler kan tas bort och NULL-kontroller för parametrar kan läggas till.

Källkodshantering i Visual Studio 2017 med Git

Visual Studio 2017 Professional erbjuder två alternativ för hantering av källkod: Microsofts egen Azure DevOps-lösning - när du använder Azure Cloud - och

ditt eget fjärrarkiv med Git, versionskontroll, som är en allmänt använd Standard för detta ändamål.

Azure DevOps (tidigare Visual Studio Team Foundation - TFS) gör det möjligt att förbättra samordningen av de olika rollerna i utvecklingen så att teamen kan genomföra sina respektive projektkrav på ett effektivare sätt. Med Azure DevOps i Visual Studio är bland annat Redgate SQL Search tillgängligt; dessutom underlättas sökning efter SQL-fragment även i olika databaser med Redgate ReadyRoll Core, å andra sidan, stöder hanteringen av automatiserade ändringar av databaser med hjälp av Source Control, liksom utvecklingen av migrationsskript; dessutom erbjuder Redgate SQL Prompt Core olika alternativ när du skriver och formaterar SQL-kod och omformulerar den.

Eftersom användningen av Visual Studio Team Foundation eller motsvarande server vanligtvis kräver en prenumerationsversion av Visual Studio 2017 eller en direkt registrering, kan användarna också använda Git - en fritt användbar programvara för versionshantering av filer. På så sätt kan medlemmarna i ett team arbeta med samma projekt samtidigt.

För detta ändamål erbjuder Visual Studio 2017 möjligheten att hantera arkiv direkt via knappar i IDE. På så sätt kan kod snabbt konfigureras för en Git-tjänst, överföras och publiceras. Dessutom erbjuder upplagan nya funktioner eller tillägg, bland annat för "Push" och "Commit", samt SSH-stöd, så att Git nu kan utföra ännu fler uppgifter i IDE.

Xamarin i Visual Studio 2017

Visual Studio 2017 fokuserar också starkt på mobil Windows- utveckling av iOS- och Android-appar med stöd för Xamarin. Bland de inbyggda Xamarin-funktionerna finns till exempel Xamarin Forms Previewer, som gör det möjligt för utvecklare att omedelbart se hur en kodrad påverkar en applikation genom att se en förhandsgranskning i realtid tillsammans med en XAML-markering. Xamarin Forms innehåller också förbättringar av IntelliSense för XAML, så det finns nu stöd för bindningar och konverterare samt anpassade kontroller och egenskaper osv.

Systemkrav för Visual Studio 2017 Professional

.NET Framework 4.5.2 eller krävs för att installera Visual Studio 2017. Den version av .NET Framework 4.7.2 som krävs för att köra Visual Studio installeras under installationen. Annars är minimikraven följande:

  • Operativsystem: Windows 10, Windows 8 (uppdatering 2919355), Windows 8.1, Windows 7; Windows Server 2016, Windows Server 2012 R2 (uppdatering 2919355)
  • Processor: 1,8 GHz eller snabbare, dubbelkärnig eller bättre rekommenderas
  • Minne: 2 GB RAM, 4 GB RAM rekommenderas; minst 2,5 GB om du kör på en virtuell maskin
  • Hårddiskutrymme: beroende på installerade funktioner krävs upp till 130 GB tillgängligt utrymme; 20-50 GB ledigt utrymme krävs för normal installation
  • Grafikkort: DirectX 9-kompatibelt, med en upplösning på minst 1 280 x 720 (720p), rekommenderat 1 366 x 768 eller högre

Köp Visual Studio 2017 Professional som enkellicens i Wiresoft Online Shop

Programvaran Visual Studio 2017 Professional från Microsoft finns i Wiresoft Online Shop som en enskild licens som begagnad programvara till ett särskilt förmånligt pris.

Licensen för Visual Studio 2017 Professional Edition som erbjuds till köp här kommer från ett företags volymlicens för Visual Studio, som köptes av Wiresoft och upplöstes i processen och omvandlades till enskilda licenser; i processen ändras märkningen till "begagnad programvara" eller "begagnad programvara". Alla licenser för Microsoft Visual Studio 2017 Professional som erbjuds av Wiresoft kommer uteslutande från företag i Europa, som omfattas av EU-lagstiftningen. Varken uppdelningen av volymlicensen eller den ändrade märkningen som begagnad programvara av Visual Studio 2017 Professional-programvaran innebär begränsningar av deras funktionalitet.

Att köpa programvara med Wiresoft - alltid ett säkert köp för dig! Licensen för Visual Studio 2017 Professional som erbjuds i Wiresoft Shop till ett absolut lågt pris erbjuder också säkerhet genom omedelbar nedladdning och direkt aktivering av licensen med den medföljande giltiga volymlicensnyckeln.

Varje köp av begagnad programvara av Visual Studio 2017 Professional eller något annat Microsoft-program i Wiresoft Software Shop är juridiskt säkerställt för våra kunder, eftersom handeln med begagnad programvara är uttryckligen tillåten enligt lag, vilket också har bekräftats tydligt av motsvarande domstolsbeslut.

En licens för en begagnad programvara som Visual Studio 2017 Professional Edition är ett billigt alternativ till konventionella programvaruerbjudanden och ger därför möjlighet att använda exklusiva programutgåvor. Du kan också dra nytta av vårt erbjudande om billig begagnad programvara för Microsoft-programvaror!

I Wiresoft Software Shop hittar du Visual Studio 2017 Professional Edition samt andra versioner eller utgåvor av Visual Studio och matchande Microsoft-operativsystem som 8Windows och Windows 10 som begagnad programvara för omedelbar nedladdning. Om du har några frågor om Visual Studio 2017 Professional eller ett annat Microsoft-program kan du använda våra kompetenta råd i chatten, via e-post eller telefon.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier