Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10145
 • 36F-00341
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
518,90 kr * 575,90 kr * (9,9% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Microsoft Outlook for Mac 2016 är en fortfarande mycket använd version av det beprövade -programmet, med vilket inte bara den dagliga e-posttrafiken, utan även kontakter, möten och uppgifter kan hanteras och organiseras centralt för att öka effektiviteten i - vardagen. Office Business Outlook for Mac 2016 kännetecknas av ett stort antal praktiska egenskaper och användbara funktioner som stöder produktiviteten på kontoret: Såväl proffs som nybörjare får stöd för att utföra alla dagliga uppgifter på ett enklare sätt. Omfattande sökalternativ hjälper till exempel till att hantera många e-postmeddelanden, innehåll och kontakter. Särskilt när du ofta skickar filbilagor går det inte bara snabbare med för Mac 2016 tack vare en rad nya alternativ, utan det är också säkrare. En annan ny funktion är möjligheten att tilldela enskilda mottagare individuella rättigheter för de skickade filerna. Outlook

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016"

Microsoft Outlook för Mac 2016 - det beprövade programmet Office för macOS - som ett fristående program

Microsoft Outlook för Mac 2016 är fortfarande en mycket använd version av det beprövade Office-programmet, med vilket inte bara den dagliga e-posttrafiken, utan även kontakter, möten och uppgifter kan hanteras centralt och organiseras för att öka effektiviteten i det dagliga affärslivet.

Outlook för Mac 2016 kännetecknas av ett brett utbud av praktiska funktioner och användbara funktioner som stöder produktiviteten på kontoret: Både proffs och nybörjare får stöd för att utföra alla dagliga uppgifter med ännu större lätthet. Omfattande sökalternativ hjälper till exempel till att hantera många e-postmeddelanden, innehåll och kontakter. Särskilt när du ofta skickar filbilagor är det inte bara snabbare med Outlook för Mac 2016 tack vare ett antal nya alternativ, utan det är också säkrare. En annan ny funktion är möjligheten att tilldela enskilda mottagare individuella rättigheter för de skickade filerna.

Med de tydligt organiserade navigeringsfältet i Outlook för Mac 2016 är alla nödvändiga funktioner snabbt tillgängliga beroende på programmet - för e-post, uppgifter, kontakter och kalenderposter. Dessutom har skrivbordsgränssnittet för Outlook för Mac 2016 omarbetats och är nu också pekoptimerat.

MS Outlook för Mac 2016 kan köpas från Wiresoft som ett fristående program till ett rimligt pris - annars finns det i vanliga butiker nästan uteslutande som en del av Office versionen för Mac 2016. Dessutom kan du hitta inte bara 2016 års version av Outlook för Mac i Wiresofts webbutik, utan även äldre eller den senaste utgåvan av e-postprogrammet.

Viktiga och praktiska nya funktioner i Outlook för Mac 2016

Mac-användare som gillar att använda Outlook för att organisera e-post, kontakter och möten kommer att dra nytta av de nya funktionerna som beskrivs nedan samt förbättringar av befintliga funktioner. Dessa hjälper inte bara användarna att få bättre kontroll över den dagliga flödet av e-postmeddelanden, utan gör också hanteringen av innehåll och dokument mycket snabbare. Samordningen av uppgifter kan också hanteras ännu effektivare.

Smarta sökmappar för att hitta e-post och annat innehåll direkt

Genom att skapa en virtuell sökmapp kan Mac-användare filtrera bort e-postmeddelanden eller andra objekt i Outlook 2016 och visa dem i en egen mapp som matchar ett visst fördefinierat sökkriterium. En möjlig användning är till exempel att visa alla olästa e-postmeddelanden i en Outlook-postlåda som automatiskt har sparats i olika mappar. På samma sätt kan en intelligent sökmapp användas för att söka efter specifika grupper av personer och kontakter.

Med hjälp av rullgardinslistan "Nytt sökområde" kan sökningen också ändras, vilket innebär att den aktuella mappen eller brevlådan ändras.

Förbättrad tydlighet vid sökning efter bilagor

Outlook för Mac 2016 erbjuder nu en bättre överblick än tidigare när du söker efter filer som skickas som bilagor till ett e-postmeddelande: Klicka bara på "Bifoga fil" och avsändaren av ett meddelande får en lista över alla filer som användes senast. Om listan innehåller en lämplig fil kan den bifogas omedelbart med ett nytt klick. I många fall eliminerar den här funktionen den besvärliga sökningen i mappstrukturer. För varje bilaga finns också en rullgardinsmeny med olika funktioner för att öppna, spara, kopiera eller radera den med ett enda klick.

Skicka stora bilagor ännu snabbare via OneDrive

Det har också blivit ännu enklare att skicka e-postmeddelanden med större bilagor med Outlook för Mac 2016 - förutsatt att Mac-användaren använder Microsofts filhostingtjänst OneDrive. Varje fil som finns tillgänglig där behöver inte längre laddas upp på nytt som en bilaga i ett e-postmeddelande, utan det räcker att kopiera en motsvarande länk till e-postmeddelandet. Detta gör det betydligt snabbare att skicka stora filbilagor och minskar mängden data i inkorgen. Alla filer som lagras i OneDrive kan också tilldelas individuellt definierade rättigheter (t.ex. läsa, redigera osv.) för de enskilda adressaterna.

Touch-optimerat, mer konsekvent gränssnitt för Outlook för Mac 2016

Microsoft har också moderniserat användargränssnittet i Outlook för Mac 2016 så att det nu liknar Windows-versionen av Office - detta har fördelen att användarna lättare kan hitta rätt på olika enheter. Outlook och de andra programmen på Office i 2016 års version har också bättre stöd för typiska Mac-funktioner, till exempel den högupplösta Retina-skärmen, helskärmsläge och multitouch-gester. Som en del av förenhetligandet av utseendet har Outlook också optimerats för pekfunktion, så att programmet kan användas genom att integrera svepgester - så kallade swipes. Gesten "Svep till vänster" och "Svep till höger" kan tilldelas följande åtgärder: "Markera som läst", "Ta bort", "Flagga", "Arkivera" och "Ingen".

Funktion för skräpplockning

Sortering av e-post tar ofta en stor del av det dagliga kontorsarbetet, eftersom brevlådorna blir alltmer fyllda med oviktiga meddelanden eller till och med skräppost, vilket gör det svårt att hålla reda på dem - det är här som verktyget "Clutter" kommer till undsättning, eftersom det automatiskt separerar viktiga från oviktiga e-postmeddelanden när de anländer och sorterar de sistnämnda i en egen mapp för skräppost. Samtidigt upptäcks och avaktiveras potentiellt farligt innehåll som skadliga länkar eller bilagor.

För att undvika att förbise eventuellt felaktigt sorterade e-postmeddelanden skickar Outlook en daglig sammanfattning av alla e-postmeddelanden som lagras där.

Clutter "läser" också av en användares beteende genom att registrera vilka e-postmeddelanden som öppnas först, vilka som läses senare och vilka som ignoreras helt. På så sätt kan programmet lära sig självt, så att det automatiskt förbättrar sökfiltren och -kriterierna.

Bekräftelse av läsning och sändning när du skickar e-post

För att avsändaren av ett e-postmeddelande ska kunna spåra om mottagaren har tagit emot och läst det erbjuder Outlook för Mac 2016 en leveransbekräftelse i det första fallet som visar att e-postmeddelandet i fråga faktiskt levererades till en specifik brevlåda och i det andra fallet en läsbekräftelse i form av ett kort meddelande till avsändaren när e-postmeddelandet öppnades.

Använd e-postmallar för liknande eller Standard meddelanden

Den dagliga e-posttrafiken består ofta av meddelanden som skickas som standard och vars innehåll endast ändras något, t.ex. ett nytt datum osv. Istället för att skriva sådana meddelanden varje gång kan du med Outlook för Mac 2016 skriva och spara mallar för detta ändamål, som sedan bara behöver uppdateras vid behov innan de skickas.

Försenad sändning av e-postmeddelanden

Outlook för Mac 2016 har nu möjlighet att skicka e-postmeddelanden fördröjt. Med alternativet "Skicka senare" kan du ange ett visst datum och en tid för sändning, till exempel även efter arbetstid. Motsvarande e-postmeddelanden skickas därför även när Outlook inte längre är öppet på datorn.

Fler praktiska hjälpverktyg och funktioner i Outlook för Mac 2016

Särskilt när användare behöver organisera och hantera ett stort antal projekt gör följande verktyg det dagliga arbetet enklare och snabbare:

 • SetDefaultMailApp gör Outlook till Standard e-postprogrammet på Mac. Detta startar automatiskt Outlook när en användare till exempel klickar på en mail-till-länk på Internet för att skriva ett meddelande.
 • ResetRecentAddress raderar alla automatiska adressförslag för ett nytt e-postmeddelande på en gång. Den här funktionen är särskilt användbar när ett projekt med vissa deltagare har avslutats och motsvarande kontakter inte längre behövs för nästa projekt.
 • I verktygsfältet för åtkomst kan ofta använda kommandon definieras och vara redo att användas.
 • Stora mängder e-postmeddelanden från mycket olika affärspartner kan automatiskt sorteras i mappar som har skapats för detta ändamål med hjälp av regler. Detta eliminerar behovet av manuell sortering.
 • Eftersom Outlook är mycket mer än bara ett e-postprogram visas alla andra funktioner som kalender, personer, uppgifter och anteckningar också längst ner i fönstret så att användaren enkelt kan växla mellan dem med ett klick. Beroende på vald vy ändras också de kommandon som visas i bandet och informationen i statusfältet.

Systemkrav för att använda Microsoft Outlook 2016 på en Mac

Informationen nedan är minimikraven för att använda Outlook för Mac 2016 på en Apple-enhet. Outlook 2016 för Mac är endast tillgängligt som ett 64-bitars program.

 • Operativsystem: ett av de tre senaste macOS-operativsystemen (Mac OS X 10.10 eller senare)
 • iPad och iPhone: minst iOS 8.0 eller högre
 • Processor: Intel
 • RAM: minst 4 GB
 • Hårddiskutrymme: minst 3 GB
 • Grafikkort: minst 1 280 x 800 pixlar

Detta är vad Outlook för Mac 2016 erbjuder i motsats till PC-versionen:

Mac-versionen av Outlook 2016 har följande funktioner till skillnad från Windows-versionen:

 • Tabeller kan infogas från Word/Excel i ett e-postmeddelande.
 • Upp till tre kalendrar kan visas sida vid sida.
 • Meddelanden från röstbrevlådan kan omvandlas till text och skickas som e-post eller textmeddelande.
 • För IRM-policyer (Information Rights Management) har Outlook för Mac 2016 nu stöd för Active Directory och Azure-baserade RMS-tjänster (Rights Management Services).

Köp Outlook för Mac 2016 som ett fristående program från sviten Office till ett bra pris från Wiresoft

Outlook för Mac 2016, som är en typisk del av en Office-svit från Microsoft, kan normalt inte köpas separat. I Wiresofts programvaruaffär kan du dock köpa Outlook för Mac 2016 som en enskild version - till skillnad från de flesta andra säljare av Microsoft-programvara, som ofta bara erbjuder programmet som en enskild prenumerationsversion.

Så att köpa programvara med Wiresoft innebär att du får en dubbel fördel, eftersom du får Outlook för Mac 2016 individuellt utan Office sviten, och till ett riktigt lågt pris också! Mindre företag, för vilka en volymlicens inte är meningsfull, men även egenföretagare och privata användare av Outlook kan täcka sina behov av Microsoft-program särskilt ekonomiskt genom att köpa programvara från Wiresoft.

Detta är dina fördelar när du köper Outlook för Mac 2016 som en licens för en enskild användare:

 • Därmed förvärvar du en licens för en enskild användare som en köpversion.
 • Detta innebär att du inte är bunden till en prenumeration med betalda uppdateringar.
 • I det långa loppet är denna version av Outlook för Mac 2016 därför billigare.
 • Den köpta versionen registreras endast på dig och får inte användas av någon annan person.
 • Denna licens för Outlook för Mac 2016 har inga begränsningar i funktionaliteten.

Att köpa programvara hos Wiresoft är ett säkert kort: Den begagnade programvara som erbjuds av Wiresoft är antingen en del av en större volymlicens eller en så kallad begagnad programvara - och i vilket fall som helst en helt laglig produkt - och därför utan risk för dig: Eftersom den europeiska lagstiftaren uttryckligen har tillåtit handel med begagnad programvara! Programvaran används inte längre av den tidigare köparen och har därför avinstallerats så att den nu kan installeras på nytt och användas normalt.

Dessutom har varje Microsoft-program som erbjuds till försäljning hos Wiresoft testats före försäljningen för dess faktiska användbarhet, som är obegränsad i funktioner och varaktighet, så att det kan användas som vilken konventionell Microsoft-programvara som helst efter aktivering på din dator. Den fullständiga versionen av Microsoft-programmet som du köper är identisk med motsvarande versioner och utgåvor som finns i den vanliga handeln.

I Wiresoft Software Shop kan du hitta Outlook för Mac 2016 och dess andra versioner samt de andra Office-programmen för Mac till salu, liksom många andra Microsoft-program som Mac-versioner.

Om du har några frågor om Outlook för Mac 2016 eller något annat program är du välkommen att kontakta oss via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier