Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10146
 • 36F-00467
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
657,90 kr * 729,90 kr * (9,86% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Outlook for Mac 2019 är den senaste versionen av programmet för Microsoft Apple-datorer  för professionell central organisering av e-posttrafik, kontakter och uppgifter - och därmed praktiskt taget oumbärlig i den moderna vardagen. är förmodligen fortfarande oöverträffad i jämförelse med jämförbara e-postprogram - med sitt breda utbud av funktioner och alternativ kan affärskommunikation organiseras effektivt över tids- och landsgränser och även komplexa projekt kan hanteras enklare med programmet. Det intuitiva men användarvänliga nya gränssnittet i Business Outlook  Desktop Outlook for Mac 2019 stöder både professionella och oerfarna användare i deras dagliga kontorsarbete, eftersom programmet gör det möjligt att snabbt och enkelt börja använda de tillgängliga funktionerna.

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019"

Microsoft Outlook för Mac 2019 fristående program - för hantering av e-post, kontakter och möten

Outlook för Mac 2019 är den senaste versionen av Microsofts program för Apple-datorer  för professionell central organisering av e-posttrafik, kontakter och uppgifter - och därmed praktiskt taget oumbärlig i det moderna affärslivet. I jämförelse med jämförbara e-postprogram är Outlook fortfarande oöverträffat - med sitt breda utbud av funktioner och alternativ kan affärskommunikation organiseras effektivt över tids- och landsgränser, och även komplexa projekt kan hanteras lättare med programmet.

Det intuitiva och lättanvända nya skrivbordsgränssnittet i Outlook för Mac 2019 hjälper både proffs och nybörjare med sina dagliga kontorsuppgifter, eftersom programmet gör det snabbt och enkelt att komma igång med de tillgängliga funktionerna.

Outlook för Mac 2019 ger också bättre överblick över e-posttrafiken genom möjligheten att skapa komplexa mappstrukturer för varje uppgift eller ämne, vilket gör det möjligt att organisera e-post och tillhörande kontaktinformation etc. på ett meningsfullt och överskådligt sätt. Intelligenta funktioner i inkorgen hjälper användarna i den dagliga kommunikationen att skilja det oviktiga från det viktiga och sortera dem på ett intelligent sätt. På så sätt har du alltid överblick över alla relevanta uppgifter och viktiga möten.

Andra användbara funktioner i Outlook för Mac 2019 hjälper också till att spara tid genom att användarna kan fokusera på det viktigaste nu. Med alternativet i Outlook för Mac 2019 att länka och hantera flera e-postkonton via ett enda skrivbordsgränssnitt är det möjligt att samordna kommunikationen på ett bättre sätt. När du organiserar möten synkroniseras till exempel deltagarnas individuella kalendrar, inklusive de redan registrerade mötena, för att undvika tidsöverlappningar från början.

I den överskådliga navigationsfältet finns alla funktioner som behövs för att hantera e-post och uppgifter samt för att redigera kontakter och kalendrar omedelbart tillgängliga. Dessutom har skrivbordsgränssnittet för Outlook för Mac 2019 omarbetats och är nu ännu bekvämare att använda än i den tidigare versionen tack vare intuitiva funktioner.

Nytt är också den touchoptimerade användbarheten, så Outlook kan nu användas bättre på surfplattor och smartphones. Dessutom erbjuder denna version en enklare synkronisering mellan de olika slutenheterna, så att via Outlook för Mac 2019 kan nås lokalt oberoende av alla e-postmeddelanden, kontakter, uppgifter och möten.

MS Outlook för Mac 2019 är inte tillgänglig i vanliga butiker som en enda användarlicens, men erbjuds endast som en integrerad del av Office för Mac version av samma namn eller - på Wiresoft, dock, du kan också köpa Microsoft e-postprogramvara individuellt - till ett särskilt lågt pris!

I Wiresofts webbutik hittar du inte bara den här versionen av Outlook för Mac utan även äldre versioner och de andra Office-programmen för macOS som enstaka köpversioner. Du kan läsa en detaljerad översikt över alla intressanta nya funktioner i Outlook för Mac 2019-versionen nedan.

Vi presenterar de viktigaste nya funktionerna i Outlook för Mac 2019 när det gäller e-post

Jämfört med den tidigare versionen innehåller Outlook förMac 2019 en hel rad optimerade befintliga och helt nya funktioner, som gör det ännu enklare att organisera e-posttrafiken och samordna och koordinera möten och pågående uppgifter i vardagen. Enskilda mindre förbättringar ger tillsammans en betydande ökning av prestandan, eftersom de gör det ännu lättare att koncentrera sig på det väsentliga: Detta börjar med den intelligenta klassificeringen av inkommande e-posttrafik efter relevans, kompletterad med säker upptäckt av skadliga länkar i den via Microsoft Safe Link Service och slutar inte med den automatiska konverteringen av tidszoner för att organisera möten utanför hemmet.

Inkorgen med relevans för att hantera den dagliga strömmen av e-postmeddelanden

Den dagliga e-posttrafiken i företaget innehåller vanligtvis en hel del överflödiga meddelanden och skräppost utöver de riktigt viktiga meddelandena. Funktionen "Inbox with Relevance" är ett bra sätt att lösa detta, eftersom den hjälper användaren att skilja det viktiga från det oviktiga och sortera dem i enlighet med detta genom att sortera dem i förväg. För detta ändamål använder Inbox med relevans två flikar för inkorgen - "Relevant" och "Annat". Meddelanden som identifieras som viktiga lagras automatiskt under fliken "Relevant" och alla andra under fliken "Övrigt". Outlook informerar dock användaren om de andra e-postmeddelandena, som kan se dem omedelbart genom att byta flik.

Ytterligare funktioner som "Fokuserad" kompletterar sorteringen genom att definiera vilka e-postmeddelanden som ska sorteras till den andra fliken antingen en gång eller generellt. Det krävs ett Microsoft Exchange-konto för att använda Inbox with Relevance.

Anmärkning av @mention

För att fästa särskild uppmärksamhet på en viss person i ett e-postmeddelande eller en inbjudan till ett möte, infogar författaren @-symbolen, kompletterad med det aktuella namnet, i meddelandets textkropp. Detta markerar namnet i meddelandet, Outlook för Mac 2019 lägger automatiskt till det i ämnesraden och @ visas också bredvid meddelandet i inkorgen.

Läs- och leveransbekräftelser via e-post

För att se till att mottagaren av ett meddelande inte bara fick det utan också läste det använder Outlook för Mac 2019 både leveransbekräftelse som visar att ett e-postmeddelande faktiskt levererades till mottagarens brevlåda och läsbekräftelse som avsändaren får när meddelandet öppnas.

Använd e-postmallar för liknande meddelanden

I den dagliga e-posttrafiken finns det ofta meddelanden som skickas regelbundet och vars innehåll sällan förändras, t.ex. statusmeddelanden osv. Detta kan göras ännu snabbare genom att skapa och använda sparade mallar som är omedelbart tillgängliga vid behov. Innan mallen skickas behöver bara den nya informationen läggas till innan den skickas.

Försenad sändning av e-postmeddelanden

Outlook för Mac 2019 ger möjlighet att bestämma när e-post ska skickas med hjälp av definierade regler. På så sätt kan du fördröja leveransen av enskilda meddelanden eller alla meddelanden - med hela dagar, timmar och minuter. E-postmeddelandet sparas i mappen Utkast till den angivna tiden och skickas även om Outlook inte är öppet på datorn.

Andra nya funktioner i Outlook för Mac 2019 för organisation

Följande nya eller rationaliserade funktioner gör det lättare att organisera möten och underlättar kommunikationen:

 • Samordning av olika tidszoner: Särskilt praktiskt när du planerar en resa till en annan tidszon, Outlook för Mac 2019 har här möjlighet att skapa en motsvarande händelse med lokala start- och sluttider. Den automatiska konverteringen av informationen gör att du inte behöver söka på Internet och göra din egen konvertering.
 • Resesammanfattningskort: Denna smartare funktion i Outlook lägger inte bara automatiskt till bokade resor i en kalender, utan använder också självständigt samma sammanfattningskort för alla datum och tider som den känner igen i bokningar - förutom datum och tider, platser och viktiga nummer och annan information som är användbar.
 • Fokusläge förbättrar fokus: Fokusläget, som är nyintegrerat i Outlook för Mac 2019, förbättrar fokuseringen på jobbet, oavsett om du skriver eller läser e-post eller koordinerar möten, genom att tillfälligt dölja alla andra aktiva program och nya meddelanden.
 • Microsoft Safe-Link-tjänsten ger e-postsäkerhet: Outlook för Mac 2019 ger ökad säkerhet när du tar emot potentiellt skadlig e-post. Microsofts Safe-Link-tjänst upptäcker särskilt sådan skadlig kod som är gömd i länkar i phishingmejl, som visas i den optimerade förhandsgranskningen. Den integrerade realtidsskannern filtrerar tillförlitligt bort skadlig kod och phishing-länkar.
 • Touch-optimerad användning av Outlook för Mac 2019: Användare av Outlook för Mac 2019 på en surfplatta eller smartphone kan använda programmet ännu mer intuitivt genom att förbättra användningen av gester. Åtgärder som "Markera som läst", "Flagga", "Ta bort", "Arkivera" och "Ingen" kan definieras individuellt med hjälp av svepningarna "Svep till vänster" och "Svep till höger".
 • Visa mötesdeltagare: Om en annan anställd organiserar ett möte kan de inbjudna personernas svar på förfrågan i Outlook för Mac 2019 också visas på deras egen Mac.
 • Förbättra e-postmeddelanden visuellt med SVG-filer: E-postmeddelanden får ofta ett större informationsinnehåll och större genomslagskraft när avsändaren bifogar en matchande SVG-fil - Scalable Vector Graphics eller vektorgrafik - till dem. Vektorgrafik har inte bara den fördelen att den är skalbar, vilket innebär att den kan förstoras, förminskas eller roteras utan att bildkvaliteten försämras. De kan också redigeras ytterligare med olika filter. Outlook för Mac 2019 erbjuder ett urval av lämpliga SVG-teman för detta ändamål.

Systemkrav för att använda Microsoft Outlook 2019 på en Mac

Nedanstående uppgifter visar minimikraven för att installera och köra Outlook för Mac 2019 på en Apple-enhet.

 • Operativsystem: version av ett av de tre senaste macOS-operativsystemen
 • iPad och iPhone: iOS 8.0 eller senare - iOS 12.0 krävs för att använda funktioner för maskininlärning
 • Processor: Intel
 • Minne: minst 4 GB
 • Hårddisk: minst 3 GB tillgängligt utrymme
 • Grafikkort: minst 1 280 x 800 pixlar

Outlook för Mac som ett fristående program i Office-Suite för Mac 2019 köp billigt på Wiresoft

Som typisk programvara i Microsofts Office sviter för Mac är Outlook för Mac 2019 endast tillgänglig hos de flesta återförsäljare när man köper motsvarande fullständiga Office-version. Wiresoft erbjuder däremot Outlook för Mac 2019 separat i sin programbutik. När du köper programvara hos Wiresoft får du dubbla fördelar: å ena sidan alla fördelar som denna köpversion erbjuder jämfört med prenumerationsversionen, som vanligtvis innehåller kostnadsbelagda uppdateringar, och å andra sidan ett särskilt lågt pris!

Outlook för Mac 2019 som erbjuds av Wiresoft skiljer sig inte på något sätt från den programvara som ingår i motsvarande paket Office, och har inte heller några begränsningar i fråga om funktionalitet.

Säkert programvaruköp med Wiresoft: Outlook för Mac 2019 är en licens för en enskild användare som kommer från en större volymlicens som inte längre används av den ursprungliga köparen - vanligtvis ett företag. Programvaran registreras för dig först efter köpet. Wiresoft är en välrenommerad återförsäljare och erbjuder endast sådan Microsoft-programvara som är helt laglig och riskfri att köpa och sälja inom EU. Dessa är alltid officiella fullständiga versioner, som är identiska med de program som Microsoft erbjuder. För din säkerhet har varje Microsoft-program som erbjuds från en volymlicens testats av oss för felfri användbarhet, så att du kan använda det fullt ut och på obestämd tid efter installationen.

Därför kan särskilt privata användare, egenföretagare och småföretagare utnyttja alla fördelar med Outlook för Mac 2019 som ett fristående program med programvaruköpet från Wiresoft. Förutom Outlook för Mac kan du också hitta andra program från Office för Mac och andra program från Microsoft till ett rimligt pris i programbutiken.

Om du har frågor om Outlook för Mac 2019, en annan version eller ett annat program från Office för Mac, kan du använda vår kompetenta rådgivning via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier