Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10494
 • 3YF-00233
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
863,90 kr * 958,90 kr * (9,91% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Outlook för Mac 2021 är den senaste versionen av programmet för Microsoft Apple-datorer  för professionell central organisering av e-posttrafik, kontakter och uppgifter - och därmed praktiskt taget oumbärlig i den moderna vardagen. är förmodligen fortfarande oöverträffad i jämförelse med jämförbara e-postprogram - med sitt breda utbud av funktioner och alternativ kan affärskommunikation organiseras effektivt över tids- och landsgränserna och även komplexa projekt kan hanteras enklare med programmet. Det intuitiva och användarvänliga nya gränssnittet i Business Outlook  Desktop Outlook för Mac 2021 stöder både professionella och oerfarna användare i deras dagliga kontorsarbete, eftersom programmet gör det möjligt att snabbt och enkelt börja använda de tillgängliga funktionerna.

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021"

Microsoft Outlook för Mac 2021 som ett fristående program - för hantering av e-post, kontakter och möten

Outlook för Mac 2021 är den senaste versionen av Microsofts program för Apple datorer  för professionell central organisering av e-posttrafik, kontakter och uppgifter - och därmed praktiskt taget oumbärlig i det moderna affärslivet. I jämförelse med jämförbara e-postprogram är Outlook fortfarande oöverträffat - med sitt breda utbud av funktioner och alternativ kan affärskommunikation organiseras effektivt över tids- och landsgränser, och även komplexa projekt kan hanteras lättare med programmet.

Det intuitiva och användarvänliga nya skrivbordsgränssnittet i Outlook for Mac 2021 stöder både proffs och nybörjare i deras dagliga kontorsarbete, eftersom programmet gör det snabbt och enkelt att komma igång med de tillgängliga funktionerna.

 Outlook for Mac 2021 ger också en bättre överblick över e-posttrafiken genom möjligheten att skapa komplexa mappstrukturer för respektive uppgifter eller ämnen, vilket gör det möjligt att organisera e-post och tillhörande kontaktinformation etc. på ett förnuftigt och överskådligt sätt. Intelligenta funktioner i inkorgen hjälper användarna i deras dagliga kommunikation att skilja mellan oviktigt och viktigt och att sortera dem på ett intelligent sätt. På så sätt har du alltid en överblick över alla relevanta uppgifter och viktiga möten.

Andra användbara funktioner i Outlook för Mac 2021 hjälper också till att spara tid genom att användarna kan koncentrera sig bättre på det väsentliga. Möjligheten i Outlook for Mac 2021 att länka och hantera flera e-postkonton via ett enda skrivbordsgränssnitt gör det möjligt att samordna kommunikationen på ett bättre sätt. När du organiserar möten synkroniseras till exempel deltagarnas individuella kalendrar, inklusive redan registrerade möten, för att undvika tidsmässiga överlappningar redan från början.

I den överskådliga navigeringsfältet finns alla funktioner som behövs för att hantera e-post och uppgifter samt för att redigera kontakter och kalendrar omedelbart tillgängliga. Dessutom har skrivbordsgränssnittet för Outlook för Mac 2021 reviderats och är nu ännu bekvämare att använda än i den tidigare versionen tack vare intuitiva funktioner.

Nytt är också den touchoptimerade användbarheten, så att Outlook nu också kan användas bättre på surfplattor och smartphones. Dessutom erbjuder denna version enklare synkronisering mellan de olika slutenheterna, så att all e-post, alla kontakter, uppgifter och möten kan nås lokalt och oberoende via Outlook för Mac 2021.

MS Outlook för Mac 2021 är inte tillgänglig i vanliga butiker som en licens för en enskild användare, utan erbjuds endast som en integrerad del av Office för Mac-versionen med samma namn - hos Wiresoft kan du dock också köpa Microsofts e-postprogram individuellt - till ett särskilt förmånligt pris!

Förutom denna version av Outlook för Mac hittar du även äldre versioner och de andra Office-programmen för macOS som enskilda köpversioner i Wiresofts webbutik. En detaljerad översikt över alla intressanta nya funktioner i Outlook för Mac 2021-versionen finns nedan.

Presentation av de viktigaste nya funktionerna i Outlook för Mac 2021 för e-posttrafik

Jämfört med den tidigare versionen innehållerOutlook för Mac 2021 en hel rad optimerade befintliga funktioner samt helt nya funktioner som gör det ännu enklare att organisera din e-posttrafik och samordna möten och uppgifter som dyker upp varje dag. Enskilda mindre förbättringar ger tillsammans en betydande ökning av prestandan eftersom de gör det ännu lättare att koncentrera sig på det väsentliga: detta börjar med den intelligenta klassificeringen av inkommande e-posttrafik efter relevans, kompletterad med säker upptäckt av skadliga länkar i den via Microsoft Safe-Link-tjänsten och slutar inte med den automatiska omräkningen av tidszoner för att kunna organisera möten utanför hemmet.

Inkorgen med relevans för att hantera den dagliga strömmen av e-postmeddelanden

Den dagliga e-posttrafiken i ett företag innehåller vanligtvis en hel del överflödiga meddelanden och skräppost utöver riktigt viktiga meddelanden. Funktionen "Inbox with Relevance" är ett bra sätt att lösa detta, eftersom den hjälper användaren att skilja det viktiga från det oviktiga genom att sortera dem i förväg och sortera dem i enlighet med detta. För detta ändamål använder Inbox with Relevance två flikar för inkorgen - "Relevant" och "Annat". Meddelanden som anses vara viktiga sparas automatiskt under fliken "Relevant", medan alla andra meddelanden sparas under "Övrigt".   Outlook informerar dock användaren om andra e-postmeddelanden, som han eller hon kan se direkt genom att byta flik.

Andra funktioner, t.ex. "Fokuserad", kompletterar försorteringen genom att definiera vilka e-postmeddelanden som ska sorteras antingen en gång eller generellt i respektive annat register. Det krävs ett Microsoft Exchange-konto för att använda Inbox with Relevance.

Anmärkning av @mention

För att fästa särskild uppmärksamhet på en viss person i ett e-postmeddelande eller en inbjudan till ett möte använder författaren @-symbolen, kompletterad med det aktuella namnet, i texten. Detta markerar namnet i meddelandet, Outlook för Mac 2021 och lägger sedan automatiskt till det i ämnesraden, och @ visas också bredvid meddelandet i inkorgen.

Läs och leveransbekräftelse av e-postmeddelanden

För att försäkra sig om att mottagaren av ett meddelande inte bara har tagit emot det utan också läst det, använder Outlook för Mac 2021 å ena sidan leveransbekräftelsen som visar att ett e-postmeddelande faktiskt har levererats till mottagarens brevlåda, och å andra sidan läsbekräftelsen som avsändaren får när meddelandet har öppnats.

Använd e-postmallar för liknande meddelanden

I den dagliga e-posttrafiken finns det ofta meddelanden som skickas regelbundet och vars innehåll sällan förändras, t.ex. statusmeddelanden osv. Detta kan göras ännu snabbare genom att skapa och använda sparade mallar som är omedelbart tillgängliga vid behov. Innan mallen skickas behöver endast den nya informationen läggas till.

Försenad sändning av e-postmeddelanden

Outlook för Mac 2021 erbjuder möjligheten att bestämma tiden för att skicka e-postmeddelanden enligt definierade regler. Detta innebär att överföringen av enskilda meddelanden och alla meddelanden kan försenas - med hela dagar, timmar och minuter. E-postmeddelandet sparas i mappen Utkast fram till den angivna tiden och skickas även om Outlook inte är öppet på datorn.

Ytterligare innovationer i Outlook för Mac 2021 för organisationen

Följande nya eller optimerade funktioner gör det också lättare att ordna möten och erbjuder praktiska hjälpmedel för kommunikation:

 • Samordning av olika tidszoner: Särskilt praktiskt när du planerar en resa till en annan tidszon: Outlook för Mac 2021 har möjlighet att skapa en motsvarande händelse med lokala start- och sluttider. Den automatiska konverteringen av informationen gör att du inte behöver söka på Internet eller göra egna konverteringar.
 • Sammanfattningskort för resor: Denna smartare funktion i Outlook lägger inte bara automatiskt till bokade resor i en kalender, utan använder också självständigt samma sammanfattningskort för alla möten och datum som den känner igen i bokningarna - förutom datum och tid, platser och viktiga nummer samt annan information som är användbar.
 • Fokusläge förbättrar koncentrationen: Fokusläget är nyligen integrerat i Outlook för Mac 2021 och förbättrar koncentrationen på jobbet, oavsett om du skriver eller läser e-post eller samordnar möten, genom att tillfälligt dölja alla andra aktiva program och nya meddelanden.
 • Microsoft Safe-Link-tjänsten ger e-postsäkerhet: Outlook för Mac 2021 ger ökad säkerhet när du tar emot potentiellt skadliga e-postmeddelanden. Microsoft Safe-Link-tjänsten upptäcker särskilt skadlig kod som är gömd i länkar i phishing-e-post, och dessa visas i den optimerade förhandsgranskningen. Den integrerade realtidsskannern filtrerar tillförlitligt bort skadlig kod och phishing-länkar.
 • Touch-optimerad användning av Outlook för Mac 2021: Användare av Outlook för Mac 2021 på en surfplatta eller smartphone kan använda programmet ännu mer intuitivt tack vare den förbättrade användningen av gester. Åtgärder som "Markera som läst", "Markera", "Ta bort", "Arkivera" och "Ingen" kan definieras individuellt med hjälp av svepningarna "Svep till vänster" och "Svep till höger".
 • Visa mötesdeltagare: Om en annan anställd organiserar ett möte kan de inbjudna personernas svar på förfrågan i Outlook för Mac 2021 också visas på deras egen Mac.
 • Förbättra e-postmeddelanden visuellt med SVG-filer: E-postmeddelanden får ofta mer information och effekt om avsändaren lägger in en lämplig SVG-fil - Scalable Vector Graphics (skalbar vektorgrafik) eller vektorgrafik. Vektorgrafik har inte bara fördelen att den är skalbar, vilket innebär att den kan förstoras, förminskas eller roteras utan att bildkvaliteten försämras. De kan också bearbetas ytterligare med olika filter. Outlook för Mac 2021 erbjuder ett urval av lämpliga SVG-motiv för detta ändamål.

Systemkrav för att använda Microsoft Outlook 2021 på en Mac

Följande information visar minimikraven för att installera och köra Outlook för Mac 2021 på en Apple-enhet.

 • Operativsystem: Version av ett av de tre senaste macOS-operativsystemen
 • Processor: Intel eller Apple Silicon (M1)
 • Minne: minst 4 GB
 • Hårddisk: minst 10 GB tillgängligt utrymme
 • Grafikkort: minst 1 280 x 800 pixlar

Köp Outlook för Mac som ett fristående program i Office Suite for Mac 2021 till ett lågt pris från Wiresoft

Som typisk programvara i Microsoft Office-sviterna för Mac är Outlook för Mac 2021 endast tillgänglig från de flesta återförsäljare när motsvarande fullständiga Office-version köps. Wiresoft, å andra sidan, erbjuder också Outlook för Mac 2021 separat i sin programvaruaffär. När du köper programvara från Wiresoft får du dubbla fördelar: å ena sidan alla fördelar som denna köpversion erbjuder jämfört med prenumerationsversionen, som vanligtvis innehåller kostnadsbelagda uppdateringar, och å andra sidan det särskilt förmånliga priset!

Outlook för Mac 2021 som erbjuds av Wiresoft skiljer sig inte på något sätt från den programvara som ingår i motsvarande Office-paket och har inte heller några begränsningar i fråga om funktionalitet.

Säkra programvaruköp med Wiresoft: Outlook för Mac 2021 är en licens för en enskild användare som kommer från en större volymlicens som inte längre används av den ursprungliga köparen - vanligtvis ett företag. Programvaran registreras för dig först efter köpet. Som seriös återförsäljare erbjuder Wiresoft endast sådan Microsoft-programvara som är helt laglig och riskfri att köpa och sälja inom EU. Det är alltid officiella fullständiga versioner som är identiska med de program som Microsoft erbjuder. För din säkerhet har vi testat varje Microsoft-program som erbjuds med en volymlicens för att säkerställa att det är perfekt användbart, så att du kan använda det fullt ut och utan begränsningar efter installationen.

Detta innebär att särskilt privata användare och egenföretagare samt små företag kan utnyttja alla fördelar med Outlook för Mac 2021 som ett fristående program genom att köpa programvaran från Wiresoft. Förutom Outlook för Mac hittar du även andra Office för Mac-program och andra Microsoft-program till ett förmånligt pris i programvarubutiken.

Om du har frågor om Outlook for Mac 2021 eller en annan version eller ett annat Office for Mac-program, kan du använda vår kompetenta rådgivning via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier