Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021 MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021
Microsoft PowerPoint för Mac 2021 som ett enda kontorsprogram När det gäller att presentera innehåll på ett övertygande och levande sätt är Microsoft PowerPoint fortfarande det klassiska programmet för detta ändamål. Med de många...
863,90 kr *
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016 MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016
Microsoft PowerPoint för Mac 2016 som ett fristående Office-program PowerPoint för Mac är Microsofts mångsidiga program för Apple-användare som effektivt kan planera och utforma livfulla presentationer på en Mac-dator och presentera dem...
518,90 kr *
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019 MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019
Microsoft PowerPoint för Mac 2019 som ett fristående program Office När det gäller att presentera innehåll i form av en presentation på ett övertygande och levande sätt är Microsoft PowerPoint fortfarande den klassiska programvaran för...
657,90 kr *

Microsoft PowerPoint för Mac: Kreativa presentationer på ett enkelt sätt

Lär dig hur Microsoft PowerPoint för Mac kan hjälpa dig att skapa, redigera och dela fantastiska presentationer. I den här artikeln får du en översikt över de senaste funktionerna och möjligheterna i Microsoft PowerPoint för Mac så att du kan ta dina presentationer till nästa nivå.

Användargränssnitt och designalternativ

Användargränssnittet i Microsoft PowerPoint för Mac är intuitivt utformat för att ge dig en smidig upplevelse. Upptäck en mängd olika designalternativ för att anpassa dina presentationer. Använd verktygsfälten och menyerna för att enkelt organisera och formatera innehåll.

Multimediaelement och animationer

Ge dina presentationer liv genom att integrera multimediaelement och animationer. Med Microsoft PowerPoint för Mac kan du sömlöst infoga bilder, videor och ljudfiler. Använd animationseffekter för att presentera dina budskap på ett ännu mer övertygande sätt.

Samarbete och molnintegration

Optimera samarbetet kring presentationer med molnintegrationen i Microsoft PowerPoint för Mac. Dela ditt arbete med kollegor i realtid och möjliggör gemensam redigering. Automatisk synkronisering säkerställer att du alltid använder den senaste versionen av din presentation.

Mallar och SmartArt-grafik

Snabba upp processen med att skapa dina presentationer med det stora utbudet av mallar och SmartArt-grafik i Microsoft PowerPoint för Mac. Välj bland ett brett utbud av designer för att skapa professionella bilder. Använd SmartArt för att presentera komplex information på ett visuellt tilltalande sätt.

Presentationsläge och skärminspelning

Använd presentationsläget i Microsoft PowerPoint för Mac för att göra effektiva presentationer inför en publik. Med skärminspelningsfunktionen kan du integrera live-demonstrationer eller förklaringar direkt i din presentation.

Interaktiva element och hyperlänkar

Öka interaktiviteten i dina presentationer genom att integrera hyperlänkar och interaktiva element. Länka bilder eller externt innehåll för att säkerställa sömlös navigering. Microsoft PowerPoint för Mac ger dig verktygen för att aktivt involvera din publik.

Uppdateringar och support

Håll Microsoft PowerPoint för Mac uppdaterad med de senaste uppdateringarna. De regelbundna uppdateringarna förbättrar inte bara prestandan, utan ger också nya funktioner och säkerhetsförbättringar. Om du har några frågor eller problem finns Microsoft Help Desk där för att hjälpa dig snabbt och effektivt.

Sammantaget erbjuder Microsoft PowerPoint för Mac en heltäckande lösning för att skapa professionella presentationer. Med ett användarvänligt gränssnitt, kreativa designalternativ och moderna funktioner är det det perfekta programmet för Mac-användare som vill presentera sina idéer på ett effektivt sätt.

Kategorier