Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10147
 • D47-00764
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
518,90 kr * 575,90 kr * (9,9% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


PowerPoint för Mac är ett mångsidigt program från för Apple för att effektivt planera och utforma levande presentationer på en Mac-dator och presentera dem på ett smidigt sätt för partners och kollegor. Denna 2016 års version av för Mac är alltså ytterligare en milstolpe för den allmänt använda och uppskattade programvaran , som används på många områden - inte bara i företag, utan även i skolor och universitet. for Mac 2016 stöder både nybörjare och professionella användare med många integrerade, intuitivt användbara verktyg för att skapa informativa presentationsbilder och tydligt förmedla innehållet i en föreläsning. MicrosoftUser Business PowerPoint Office PowerPoint

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"

Microsoft PowerPoint för Mac 2016 som ett fristående Office-program

PowerPoint för Mac är Microsofts mångsidiga program för Apple-användare som effektivt kan planera och utforma livfulla presentationer på en Mac-dator och presentera dem för affärspartners och kollegor. Denna 2016 års version av PowerPoint för Mac är alltså ytterligare en milstolpe för den allmänt använda och uppskattade kontorsmjukvara som används på många områden - inte bara på företaget, utan även i skolan och i studier. PowerPoint för Mac 2016 stöder både nybörjare och professionella användare med många integrerade, intuitivt användbara verktyg för att skapa informativa presentationsbilder och tydligt förmedla innehållet i en föreläsning.

Det användarvänliga gränssnittet i Microsoft PowerPoint för Mac 2016 möjliggör också en snabb och okomplicerad introduktion till programmet. Ett stort urval av mallar och grafik kan användas direkt för att utforma varje presentation individuellt.

Mac-versionen av PowerPoint 2016 är i princip en slående revidering av den tidigare designen: trots den optimerade anpassningen för OS X har man behållit det typiska användargränssnittet från Windows med sin välbekanta layout. De tangentbordsgenvägar som är bekanta från Windows-versionen har också tagits med, vilket kan vara en fördel för de användare som ofta växlar mellan de två operativsystemen. De behöver dock inte avstå från de välkända funktionerna i Mac-systemet. Dessutom har kompatibiliteten mellan olika plattformar optimerats i PowerPoint för Mac 2016, så att presentationer som skapats i Windows och OS X är mer enhetliga.

Apple-användare som också använder Microsofts molntjänst OneDrive kan också dela dokument som skapats med PowerPoint för Mac 2016 med kollegor online - för effektivare samarbete.

Programmet PowerPoint för Mac 2016 är inte bara tillgängligt hos Wiresoft som en integrerad del av motsvarande Office-svit, utan du kan också köpa det individuellt - utan någon prenumerationsskyldighet! Förutom PowerPoint för Mac 2016 finns äldre och nyare versioner till särskilt låga priser i Wiresofts webbshop - även som fristående program. Följande översikt innehåller alla intressanta funktioner i PowerPoint för Mac 2016.

Översikt över alla viktiga funktioner och tillägg i PowerPoint för Mac 2016

Förutom många optimeringar och förbättringar av befintliga funktioner innehåller PowerPoint för Mac 2016 nya verktyg och anpassningar som ger dig ännu större möjligheter att skapa presentationer, men också för att underlätta samarbete online med andra användare.

Nya PowerPoint-funktioner för Mac i version 2016

De nya PowerPoint-funktionerna utökar inte bara möjligheterna till lagarbete när du skapar en presentation, utan också när du presenterar:

 • Markera detaljer på Mac med penselverktyget: Enskilda delar av en bild, t.ex. grafik, ord eller textavsnitt, kan spontant markeras under en presentation av presentatören med hjälp av penselverktyget som är integrerat i PowerPoint för Mac för att uppmärksamma enskilda detaljer. Fördelen med det här verktyget jämfört med laserpekaren eller staven är å ena sidan att det används direkt i PowerPoint 2016 på skärmen och att de element som markeras med det förblir synliga. Å andra sidan sker denna åtgärd endast i presentationsläget. Själva PowerPoint-dokumentet förblir oförändrat.
 • Tidsspårning: Med verktyget Tidsspårning blir presentationens längd mycket mer förutsägbar. Vid längre presentationer kan det snabbt hända att frågor eller ytterligare förklaringar fördröjer presentationen och gör det svårt att hålla sig till den fastställda tidsramen. Tidsuppföljningsverktyget hjälper dig att få ett bättre grepp om tidshanteringen och att använda presentationstiden på ett effektivt sätt: När den är aktiverad visar den tiden under presentationen så att presentatören kan reagera i händelse av förseningar etc. och göra ändringar omedelbart.
 • Delningsfunktion: Genom att optimera och omarbeta delningsfunktionen kan PowerPoint-presentationer på Mac delas mycket enklare och snabbare via sociala medier som Facebook och andra kanaler.

Använd praktiska Office-funktioner i PowerPoint för Mac 2016

Som ett klassiskt MS Office-program innehåller PowerPoint för Mac 2016 också en hel rad allmänna funktioner som gör det lättare att skapa presentationer och utökar möjligheterna till samarbete. Dessa inkluderar särskilt följande funktioner och verktyg:

 • OneDrive-integration finns även för Mac: I och med integrationen av Microsofts molntjänst OneDrive i Office 2016 för Mac kan Mac-användare nu också använda den för att komma åt PowerPoint-dokument som lagras på OneDrive från vilken Apple-enhet som helst via webben. Detta utökar avsevärt möjligheterna att arbeta med diabilder oavsett var du befinner dig, och gör det också möjligt för andra anställda att komma åt dem, t.ex. för att redigera eller kommentera dem.
 • Förenklad delning av dokument: Det är nu ännu enklare att dela dokument: För att dela dem klickar användaren helt enkelt på funktionen "Dela" i PowerPoint-programmets menyband. Varje person som ska ha tillgång till dokumentet kan ges individuella rättigheter att läsa, redigera eller vidarebefordra det osv.
 • Förbättrad versionshistorik för dokument: Särskilt när andra anställda också använder eller korrigerar ett PowerPoint-dokument är det viktigt att behålla överblicken. Detta innebär också att äldre versioner ska bevaras vid revidering. Funktionen "Versionshistorik" används för att spara dessa så att de kan tas fram och användas igen vid behov.
 • Skydda data med Data Loss Protection (DLP ): DLP-funktionen för dokumentinnehåll är också tillgänglig i PowerPoint 2016 för Mac via OneDrive. Särskilt vid interna presentationer kan det hända att bilderna innehåller eller visar uppgifter som inte är avsedda för utomstående och som därför måste skyddas. Data Loss Protection upptäcker inte bara säkerhetsrisker utan skapar också riktlinjer centralt för varje dokument så att datasäkerheten alltid upprätthålls när dokumenten lämnas ut till andra användare.

Följande grundläggande funktioner gör också arbetet med PowerPoint för Mac 2016 ännu effektivare:

 • Anteckningar på diabilder finns alltid till hands: Det finns inte alltid plats för all information på en bild, särskilt inte information som läggs till spontant under presentationen. Personliga anteckningar och tillägg är osynliga för publiken, men direkt tillgängliga för presentatören, och syns i PowerPoint-programfönstret och är därmed omedelbart tillgängliga.
 • Feedback i kommentarsfältet: Samma sak gäller för kollegors anteckningar och kommentarer när du skapar presentationsbilder och under själva presentationen. Deras feedback är omedelbart tillgänglig i ett separat fönster.
 • Ändra visningsläge: Med knapparna i statusfältet kan användaren snabbt växla mellan de olika visningsalternativen, inklusive en zoomregulator för att justera en bild snabbare.
 • Mer skärmutrymme: För att maximera storleken på en bild kan användaren klicka för att visa och dölja bandet.
 • Anpassa verktygsfältet för åtkomst till DeepL: Funktioner som ofta behövs kan placeras direkt i menyraden som ett genvägskommando så att de är tillgängliga med ett enda klick.

Systemkrav för PowerPoint för Mac 2016:

PowerPoint för Mac 2016 finns endast i 64-bitarsversionen. Dessutom gäller följande minimikrav för installation och användning av Office-programmet:

 • Processor: Intel-processor
 • Operativsystem: Mac OS X, minst version 10.10 (Yosemite) eller högre
 • Arbetsminne: minst 4 GB RAM-minne
 • Hårddiskutrymme: minst 6 GB i HFS+-format (Mac OS Extended eller HFS Plus)
 • Displayupplösning: minst 1 280 x 800

Köp PowerPoint för Mac 2016 som fristående kontorsprogram till ett lågt pris hos Wiresoft

PowerPoint för Mac 2016 är en vanlig del av många Microsoft Office-sviter och finns normalt inte separat eller endast som en prenumerationsversion i vanliga butiker. Hos Wiresoft kan du dock också köpa PowerPoint for Mac 2016 separat som ett fristående program.

Din klara fördel när du köper programvara via Wiresoft: Den enanvändarlicens för PowerPoint för Mac 2016 som erbjuds i butiken är en köpversion, som därför inte binder dig till en prenumeration, som vanligtvis binder dig på lång sikt - med obligatoriska uppdateringar eller tidsbegränsningar för användning - och som vanligtvis också är dyr. Därför är det värt att köpa programvara från Wiresoft av flera skäl, även om du inte vill köpa andra Office-program för Mac.

Och: Att köpa programvara med Wiresoft är säkert: Den tillgängliga singelanvändarlicensen för PowerPoint för Mac 2016 som du köper i vår butik var vanligtvis en del av en större volymlicens som används av företag. Därför är det en så kallad begagnad programvara - därav också vårt riktigt låga pris! När du köper den begagnade programvara som vi erbjuder kan du dock vara säker på att detta varken är en oklar rättslig situation för dig eller för oss, eftersom handeln med begagnad programvara är klart tillåten enligt lag i Europa och därför helt laglig!

När det gäller funktionalitet är denna programvarulicens för PowerPoint för Mac 2016 helt identisk med PowerPoint-programmet som också ingår i motsvarande Office Suite for Mac 2016. I princip erbjuder Wiresoft endast fullständiga versioner av Microsoft-program som är identiska med de versioner som Microsoft självt tillhandahåller.

Varje sådan individuell Microsoft-programlicens som erbjuds, som härstammar från en större volymlicens, har kontrollerats av Wiresoft för perfekt, obegränsad användbarhet; därför registreras denna PowerPoint for Mac 2016-programvara också endast till dig efter framgångsrikt köp och nedladdning och kan också användas till 100 % av dig.

Begagnad programvara är inte bara fördelaktigt för privata användare, utan även för egenföretagare och små företag, om det inte är lönsamt att köpa en konventionell licens för en enskild användare eller en volymlicens, eftersom de drar nytta av alla fördelar med PowerPoint för Mac 2016 och sparar samtidigt pengar.

Förutom PowerPoint för Mac 2016-programmet hittar du även andra MS Office-program för Mac som en licens för en enskild användare, samt andra Microsoft-program, förutom nyare och äldre köpversioner av denna programvara i Wiresoft Software Shop.

Om du har några frågor om PowerPoint för Mac 2016 eller något annat MS Office-program för Mac kan du använda vår expertrådgivning via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier