Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10148
 • D47-00916
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
657,90 kr * 729,90 kr * (9,86% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


När det gäller att presentera innehåll på ett övertygande och levande sätt är Microsoft PowerPoint fortfarande den klassiska programvaran för detta ändamål. Med dess olika designalternativ och stödfunktioner är det möjligt att skapa informativa bilder som drar till sig uppmärksamhet genom dynamiska övergångar och animationer. Med PowerPoint for Mac 2019 kan du nu köpa den senaste versionen av den beprövade och testade programvaran Office för macOS-operativsystem från Wiresoft. De integrerade, intuitivt användbara verktygen hjälper inte bara yrkesverksamma och erfarna användare, utan även nybörjare och användare som inte känner till Windows, att förbereda ämnen och innehåll på diabilder och sammanställa dem till en livlig presentation som är informativ och imponerande som en professionell videopresentation. Möjligheten att ta hänsyn till tillgängligheten under skapandet utökar också kretsen av personer som kan nås med hjälp av PowerPoint 2019 för Mac .

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019"

Microsoft PowerPoint för Mac 2019 som ett fristående program Office

När det gäller att presentera innehåll i form av en presentation på ett övertygande och levande sätt är Microsoft PowerPoint fortfarande den klassiska programvaran för detta. Med de många designalternativen och stödfunktionerna kan du skapa informativa bilder som drar uppmärksamheten till sig med dynamiska övergångar och animationer.

PowerPoint for Mac 2019 är den senaste versionen av den beprövade Office-programvaran för macOS-operativsystem och kan nu köpas från Wiresoft. Inte bara professionella eller erfarna, utan även nybörjare och inte Windows-affina användare får stöd av de integrerade, intuitivt användbara verktygen på jobbet samt i skolan och studier för att förbereda ämnen och innehåll på diabilder och sammanställa dem till en livlig föreläsning, som också fungerar som en professionell videopresentation som är informativ och imponerande på samma gång. Möjligheten att ta hänsyn till tillgängligheten under skapandet utökar också kretsen av personer som kan nås med PowerPoint 2019 för Mac.

Användargränssnittet i Microsoft PowerPoint för Mac 2019 har förnyats i processen, vilket gör det ännu mer användarvänligt och gör att nya användare snabbt kan komma igång med programmet. De stöds också av ett brett utbud av mallar och designalternativ som gör att du kan skapa presentationsbilder med ett anpassat utseende.

PowerPoint för Mac 2019 stöder dessutom touch-optimerad användning - detta gäller både för surfplattor och för allmän användning av digitala pennor - särskilt det nya ritverktyget för frihandsritning har ett brett utbud av effekter och former för att du ska kunna skapa professionella skisser på egen hand.

PowerPoint för Mac 2019 finns endast som en integrerad del av motsvarande version Office hos vanliga leverantörer, men du kan också köpa programvaran separat i Wiresofts webbutik - och det till ett oslagbart pris! Observera de systemkrav som anges nedan för att kunna använda alla funktioner. Hos Wiresoft kan du inte bara få PowerPoint for Mac 2019, utan även tidigare versioner till ett lågt pris som en enanvändarversion, samt andra program på Office. Alla viktiga nya funktioner i PowerPoint för Mac 2019 presenteras i följande detaljerade översikt.

Översikt över de nya PowerPoint-funktionerna i Mac 2019-versionen

PowerPoint för Mac 2019 innehåller många ändringar och förbättringar av de befintliga verktygen samt många nya funktioner. Särskilt värt att notera är Morph-funktionen, tillägget av SVG- och 3D-grafik och ännu bättre stöd för att skapa tillgängliga presentationer.

Specifika PowerPoint-funktioner i Mac-versionen 2019

Microsoft har inkluderat ett antal nya funktioner i PowerPoint för Mac 2019 som gör presentationen mer engagerande och varierad - framför allt morphing och förbättrad videoinspelning:

 • Funktionen Morph erbjuder helt nya alternativ för animationer. Den skapar sömlösa övergångar mellan enskilda bildrutor genom att animera enskilda objekt som figurer, bilder, SmartArt- och WordArt-grafik samt text - endast diagram är undantagna. För att göra detta måste två bildrutor ha minst ett objekt gemensamt för att skapa en morph-övergång, för vilken det finns olika effekter.
 • När du spelar in en presentation är det nu möjligt att inte bara spela in video- och ljudkommentarer utan även gester för digital frihandinmatning: Alla element - som kommentarer och animationer, men även pekarrörelser och visningstid - lagras i själva presentationen. Detta gör presentationen till en video som kan visas i PowerPoint.
 • Genom att integrera en onlinevideo kan en bild få mer dynamik. Det är möjligt att spela upp videon utan att lämna PowerPoint-appen. Den här funktionen är tillgänglig från och med macOS version 10.13.4 (High Sierra).

Nya, skalbara diagram och 3D-modeller

Portföljen med diagram och modeller för PowerPoint-bilddesign har också utökats i PowerPoint för Mac 2019 med en helt ny uppsättning diagram, inklusive tredimensionella modeller som ger ännu fler alternativ när du illustrerar presentationer:

 • Alla tillgängliga 3D-modeller kan roteras fritt 360° och skalas utan förlust.
 • Med hjälp av den nya morph-funktionen kan dessa 3D-modeller också animeras.
 • Användarna kan också skapa eget tredimensionellt innehåll och infoga det i en PowerPoint-bild.
 • En annan nyhet är SVG-filer (Scalable Vector Graphics) - skalbar vektorgrafik - som liksom 3D-modellerna har fördelen att de kan förstoras eller förminskas efter behag - utan att bildkvaliteten försämras - men de kan också roteras fritt och redigeras med färgfilter.
 • Den nya typen av trattdiagram är främst bra för att visa processfaser tydligt.

Gemensamma funktioner i PowerPoint för Mac 2019

Förutom de nya verktygen och funktionerna som nämns ovan har PowerPoint för Mac 2019 också många andra nya funktioner och förbättringar. Dessa inkluderar särskilt stöd för frihandsteckning och stöd för att skapa tillgängliga presentationsdokument.

Nya alternativ för skrivbordsvy i PowerPoint för Mac 2019

Den typiska designen Windows Office har anpassats i PowerPoint för Mac 2019. De nya visningsalternativen kan också valfritt avaktiveras:

 • Bandet som är typiskt för alla Office-program har i PowerPoint för Mac 2019 kombinerats med det Windows kakelutseende som kännetecknar operativsystemet Windows 10.
 • Ofta använda funktioner och egenskaper är nu mer framhävda, vilket bör göra det lättare att hitta dem.
 • Flikarna kan också ordnas enligt dina egna behov och bandet kan döljas helt och hållet; funktionerna är då tillgängliga från menyraden i toppen.
 • PowerPoint för Mac 2019 innehåller nu också teman som ersätter de annars typiska fönsterfärgerna (röda) för programmet med akromatiska toner. Detta underlättar koncentrationen, särskilt när du läser innehållet i en bild. Den vita vyn är därmed mycket ljus, medan mörkgrått och svart med läget Mörk ger en särskilt reducerad, kontraststark programvisning.

Praktiskt verktyg för frihand och nya pennor

PowerPoint för Mac 2019 har nu ett praktiskt frihandsverktyg som kan användas för att direkt rita formler, diagram och grafer och infoga dem i en bild. Verktyget kan inte bara användas med en penna eller, när det gäller touch, med ett finger, utan även med en datormus. Dessutom finns det ett antal färgpennor för att markera textavsnitt i färg, vilket sedan länge är känt från Word. Verktyget för frihandsteckning i PowerPoint för Mac 2019 erbjuder särskilt följande funktioner och effekter:

 • För att rita och skriva och för att markera detaljer finns ett brett utbud av digitala pennor med olika styrka och färger för detta ändamål: en penna för vanlig anteckningsskrivning, en blyertspenna med vilken skisser och grafik kan ritas och en klassisk markeringspenna för att understryka ord eller textavsnitt i färg. Programmet innehåller också pennor med metalliska och andra grafiska effekter, till exempel galax och regnbåge, silver och guld samt lava och hav.
 • Beskärningsfunktionen för att ta bort störande bakgrund har förbättrats avsevärt i PowerPoint för Mac 2019: nu känner programmet automatiskt av och väljer bakgrundsområdet. Den inbyggda pennan kan användas för att korrigera urvalet, antingen genom att lägga till eller ta bort delar.
 • Beskärningsfunktionen kan också användas för att välja ut specifika områden i en tabell som ska användas som grafik för en bild.

Skapa tillgängliga presentationer i PowerPoint för Mac 2019

Alternativen för att göra bildrutor i PowerPoint lättare att läsa och förstå för tittare med synnedsättning har inte bara förbättrats i Mac-versionen från 2019, utan nya funktioner har också lagts till:

 • Stödjande felkorrigering i PowerPoint för Mac 2019 ger förslag på förbättringar medan du arbetar, delvis baserat på de internationella standarder som gäller här. Dessa kan enkelt accepteras direkt med ett klick och programmet tillämpar dem automatiskt på ett område.
 • Verktyget för felkorrigering lägger också till alternativ text till bilder och grafik som saknas och korrigerar otillräcklig färgkontrast. Gråskalevyn simulerar på ett levande sätt hur en färgblind person uppfattar bilden.
 • De fördefinierade tillgängliga bildmallarna som är integrerade i PowerPoint för Mac 2019 innehåller redan lämpliga bildtitlar, inklusive rubrikstrukturen.
 • AI-funktionen QuickStarter erbjuder ett praktiskt startstöd för att skapa en presentation: Den stöder användarna först med den tematiska forskningen. När du anger ett ämne visar QuickStarter en lista över lämpliga underämnen och föreslår även en lämplig bildserie för varje ämne. Utifrån sökresultaten i Bing skapar verktyget bildspel med motsvarande innehåll och struktur. De önskade bildspelen kan sedan väljas genom att klicka på dem. Allt som återstår är att lägga till ett lämpligt utseende, inklusive bakgrundsgrafik, så är grunden för presentationen klar på bara några minuter.

Förbättrat samarbete online i ett PowerPoint-dokument

Om flera personer vill arbeta med en PowerPoint-presentation är det också möjligt på en Mac. Förutsättningen för detta är att du använder en av Microsofts två molntjänster OneDrive eller SharePoint. Först publiceras en kopia av presentationen där, som sedan redigeras av respektive inbjudna medarbetare. När alla inblandade personer har lagt till sina ändringar eller anteckningar sammanfogas originalet och kopiorna på nytt, varvid skillnaderna kan visas och vid behov också upphävas.

Systemkrav för att använda Microsoft PowerPoint 2019 på en Mac

Informationen nedan visar minimikraven för att installera och köra PowerPoint för Mac 2019 på en Apple-enhet.

Observera att du måste ha minst macOS version 10.13.4 (High Sierra) installerad för att kunna använda vissa funktioner i programmet.

 • Operativsystem: en version av ett av de tre nuvarande operativsystemen macOS
 • iPad och iPhone: minst iOS 8.0 eller högre
 • Processor: Intel
 • RAM: minst 4 GB
 • Hårddisk: minst 3 GB tillgängligt utrymme
 • Grafikkort: minst 1 280 x 800 pixlar

Köp PowerPoint for Mac 2019 som ett enskilt program i Office Suite hos Wiresoft till ett specialpris

MS PowerPoint 2019 för Mac är en typisk del av motsvarande Microsoft Office-svit för Mac och är vanligtvis inte tillgänglig separat i vanliga programvarubutiker. Hos Wiresoft kan du också köpa programmet PowerPoint for Mac 2019 separat!

Dina fördelar: Köpversionen av PowerPoint som erbjuds av Wiresoft är en licens för en användare, vilket inte binder dig till en längre tids och dyr prenumeration med uppdateringar, och inte heller innebär det några begränsningar av funktionerna. Därför är det dubbelt värt att köpa PowerPoint for Mac 2019 som ett enda program från Wiresoft, särskilt om du inte behöver de andra programmen på Office.

Ditt programvaruköp hos Wiresoft är alltid billigt och säkert på samma gång! PowerPoint for Mac 2019-licensen för en användare som du köper här kommer antingen från en större volymlicens för företag eller är en begagnad programvarulicens - därav dess speciella prisfördel! När det gäller funktionalitet är programmet identiskt med motsvarande PowerPoint-program, som också ingår i Office Suite for Mac 2019. Därför kan framför allt mindre företag och enskilda användare, t.ex. frilansare eller privatpersoner, dra nytta av alla fördelar med PowerPoint för Mac 2019-versionen och spara pengar.

Alla Microsoft-program som Wiresoft erbjuder har också testats för att visa att de är felfria - så att de kan laddas ner direkt efter köpet och är obegränsade i tid och användning.

Du kan alltid vara säker på att varken du eller vi befinner oss i en juridiskt oklar situation när du köper eller säljer begagnad programvara! Eftersom handel med begagnad programvara är uttryckligen tillåten i EU.

I Wiresofts programvaruaffär kan du köpa PowerPoint för Mac i både nuvarande och äldre versioner och alla andra Office-program individuellt, samt många andra Microsoft-program.

Om du har några frågor om PowerPoint för Mac 2019 eller någon annan programvara från Office är du välkommen att kontakta oss via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier