Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10495
 • 3YF-00233
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
863,90 kr * 958,90 kr * (9,91% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


När det gäller att presentera innehåll på ett övertygande och levande sätt är Microsoft PowerPoint fortfarande den klassiska programvaran för detta ändamål. Med dess olika designalternativ och stödfunktioner kan du skapa informativa bilder som drar till sig uppmärksamhet genom dynamiska övergångar och animationer. Med PowerPoint for Mac 2021 kan du nu köpa den senaste versionen av den beprövade och testade programvaran Office för macOS-operativsystem från Wiresoft. De integrerade, intuitivt användbara verktygen hjälper inte bara yrkesverksamma och erfarna användare, utan även nybörjare och användare som inte känner till Windows, att förbereda ämnen och innehåll på diabilder och sammanställa dem till en livlig presentation som är informativ och imponerande som en professionell videopresentation. Möjligheten att ta hänsyn till tillgängligheten när du skapar presentationen utökar också kretsen av personer som kan nås med hjälp av PowerPoint 2021 för Mac .

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021"

Microsoft PowerPoint för Mac 2021 som ett enda kontorsprogram

När det gäller att presentera innehåll på ett övertygande och levande sätt är Microsoft PowerPoint fortfarande det klassiska programmet för detta ändamål. Med de många designalternativen och stödfunktionerna är det möjligt att skapa informativa bilder som drar till sig uppmärksamhet med dynamiska övergångar och animationer.

Med PowerPoint för Mac 2021 erbjuder Wiresoft nu den senaste versionen av det beprövade kontorsprogrammet för macOS-operativsystem. De integrerade, intuitivt användbara verktygen hjälper inte bara yrkesverksamma och erfarna användare, utan även nybörjare och användare som inte använder Windows, att förbereda ämnen och innehåll på diabilder och sammanställa dem till en livlig föreläsning, som också är informativ och imponerande som en professionell videopresentation. Möjligheten att ta hänsyn till tillgängligheten under skapandet utökar också kretsen av personer som kan nås av PowerPoint 2021 för Mac .

Användargränssnittet för Microsoft PowerPoint for Mac 2021 har omarbetats under detta och har därmed blivit ännu mer användarvänligt, vilket gör att nya användare snabbt kan komma igång med programmet. De stöds också av det stora urvalet av mallar och designalternativ som gör det möjligt att skapa presentationsbilder med ett individuellt utseende.

PowerPoint för Mac 2021 stöder dessutom touch-optimerad användning - detta gäller både för surfplattor och för allmän användning av digitala pennor - särskilt det nya frilansverktyget för frihandsritning har ett brett utbud av effekter och former för spontana, professionella skisser.

PowerPoint för Mac 2021 är endast tillgänglig från konventionella leverantörer som en fast integrerad komponent i motsvarande Office-version, men du kan också köpa programvaran separat i Wiresofts webbutik - och det till ett oslagbart pris! Observera också de systemkrav som anges nedan för att kunna använda alla funktioner. Hos Wiresoft kan du inte bara få PowerPoint för Mac 2021, utan även tidigare versioner till ett lågt pris som en enanvändarversion, samt andra kontorsprogram. Alla viktiga nya funktioner i PowerPoint för Mac 2021 finns i följande detaljerade översikt.

Översikt över de nya PowerPoint-funktionerna i Mac 2021-versionen

PowerPoint för Mac 2021 innehåller många optimeringar och utvidgningar av de befintliga verktygens funktioner samt många nya funktioner. Särskilt anmärkningsvärt är morph-funktionen, tillägget av SVG- och 3D-grafik och ännu bättre stöd för att skapa tillgängliga presentationer.

Specifika PowerPoint-funktioner i Mac-versionen 2021

Microsoft har integrerat flera nya funktioner i PowerPoint för Mac 2021 som gör presentationsflödet ännu mer intressant och varierat - särskilt morphing och förbättrad videoinspelning:

 • Morphing-funktionen erbjuder helt nya alternativ för animationer. Detta skapar sömlösa övergångar mellan enskilda bildrutor genom att animera enskilda objekt, t.ex. figurer, bilder och SmartArt- och WordArt-grafik, men även text - endast diagram är undantagna. För att göra detta måste två diabilder ha minst ett gemensamt objekt för att skapa en morph-övergång, för vilken det finns olika effekter.
 • När du spelar in en presentation är det nu möjligt att spela in inte bara video- och ljudkommentarer, utan även gester för digital frihandsinmatning: alla element - såsom kommentarer och animationer, men även pekarrörelser och visningstid - sparas i själva presentationen. Detta gör den till en video som kan visas i PowerPoint.
 • Genom att integrera en onlinevideo kan en bild få mer dynamik. Det är möjligt att spela upp videon utan att behöva lämna PowerPoint-appen. Den här funktionen är tillgänglig från och med macOS version 10.13.4 (High Sierra).

Nya, skalbara diagram och 3D-modeller

Portföljen med diagram och modeller för utformning av PowerPoint-bilder har också utökats i PowerPoint för Mac 2021 med en hel rad ytterligare diagram, inklusive tredimensionella modeller som ger ännu fler möjligheter att illustrera presentationer:

 • Alla tillgängliga 3D-modeller kan roteras fritt 360° och skalas utan förlust.
 • Med hjälp av den nya morph-funktionen kan dessa 3D-modeller också animeras.
 • Användarna kan också skapa eget tredimensionellt innehåll och infoga det i en PowerPoint-bild.
 • En annan nyhet är SVG-filer (Scalable Vector Graphics) - skalbar vektorgrafik - som liksom 3D-modellerna har fördelen att de kan förstoras eller förminskas efter behov - utan att bildkvaliteten försämras - men de kan också roteras fritt och redigeras med färgfilter.
 • Den nya typen av trattdiagram lämpar sig främst för att illustrera processfaser.

Allmänna funktioner i PowerPoint för Mac 2021

Förutom de nya verktygen och funktionerna som nämns har PowerPoint for Mac 2021 också många andra innovationer och optimeringar. Dessa inkluderar särskilt stöd för frihandsteckning och stöd för att skapa tillgängliga presentationsdokument.

Nya alternativ för skrivbordsvy i PowerPoint för Mac 2021

Den typiska Windows-kontorsdesignen har anpassats i PowerPoint för Mac 2021. De nya visningsalternativen kan också valfritt avaktiveras:

 • Bandet som är typiskt för alla Office-program har i PowerPoint för Mac 2021 kombinerats med det Windows-kakelutseende som kännetecknar operativsystemet Windows 10.
 • Ofta använda funktioner och egenskaper är nu mer framträdande, vilket gör det lättare att hitta dem.
 • Flikarna kan också ordnas efter individuella behov och bandet kan döljas helt och hållet; funktionerna är då tillgängliga via menyraden högst upp.
 • PowerPoint för Mac 2021 innehåller nu också teman som ersätter programmets typiska fönsterfärger (röda) med olikfärgade toner. Detta främjar koncentrationen, särskilt när du läser innehållet i en bild. Den vita visningen är mycket ljus, medan mörkgrått och svart med det mörka läget ger en särskilt reducerad och kontrastrik programvisning.

Praktiskt verktyg för frihand och nya pennor

PowerPoint för Mac 2021 har nu ett praktiskt verktyg för frihandshantering som kan användas för att omedelbart rita formler, diagram och grafik och infoga dem i en bild. Verktyget kan användas inte bara med en penna eller, vid beröring, med ett finger, utan även med en datormus. Det finns ett antal färgpennor för att markera textstycken i färg, vilket sedan länge är känt från Word. Verktyget för frihandsteckning i PowerPoint för Mac 2021 har framför allt följande funktioner och effekter:

 • För att rita och skriva samt för att markera detaljer finns ett brett utbud av digitala pennor med olika styrka och färger för detta ändamål: en penna för vanlig anteckningsskrivning, en blyertspenna med vilken skisser och grafik kan ritas och den klassiska textmarkeraren för att understryka ord eller textavsnitt i färg. Programmet innehåller också pennor med metalliska och andra grafiska effekter, t.ex. galax och regnbåge, silver och guld, lava och hav.
 • Beskärningsfunktionen för att ta bort störande bakgrunder har förbättrats avsevärt i PowerPoint för Mac 2021: nu känner programmet automatiskt av bakgrundsområdet och väljer det. Den integrerade pennan kan användas för att korrigera urvalet genom att lägga till eller ta bort delar.
 • Beskärningsfunktionen kan också användas för att välja ut vissa områden i en tabell för att använda dem som grafik i en bild.

Skapa tillgängliga presentationer i PowerPoint för Mac 2021

Möjligheterna att utforma bildrutor i PowerPoint så att de blir lättare att läsa och förstå för personer med synnedsättning har inte bara förbättrats i Mac-version 2021, utan även utökats med nya funktioner:

 • Den stödjande felkorrigeringen i PowerPoint för Mac 2021 ger redan under arbetets gång förslag till förbättringar, delvis också på grundval av internationellt gällande standarder. Dessa kan enkelt godkännas direkt med ett klick och programmet tillämpar dem automatiskt på ett område.
 • Felrättningsverktyget lägger också till alternativ text till bilder och grafik som saknas och korrigerar otillräcklig färgkontrast. Gråskalevyn simulerar på ett levande sätt hur en färgblind person uppfattar bilden.
 • De fördefinierade tillgängliga bildmallarna i PowerPoint för Mac 2021 innehåller redan lämpliga bildtitlar inklusive rubrikstruktur.
 • AI-funktionen QuickStarter erbjuder ett praktiskt startstöd för att skapa en presentation: Den stöder användarna först med den tematiska forskningen. När du anger ett ämne visar QuickStarter en lista över lämpliga underämnen och föreslår även en lämplig bildserie för varje ämne. Med hjälp av resultaten från sökningen i Bing skapar verktyget bildspel med motsvarande innehåll och deras struktur. Allt som återstår är att lägga till ett lämpligt utseende, inklusive bakgrundsgrafik, så är grunden för presentationen klar på bara några minuter.

Förbättrat samarbete online i ett PowerPoint-dokument

Om flera personer vill arbeta med en PowerPoint-presentation är det också möjligt på en Mac. Förutsättningen för detta är att du använder en av Microsofts två molntjänster OneDrive eller SharePoint. Först publiceras en kopia av presentationen där, som sedan redigeras av respektive inbjudna medarbetare. När alla inblandade personer har gjort sina ändringar eller anteckningar slås originalet och kopiorna samman igen, varvid skillnaderna visas och kan också återställas vid behov.

Systemkrav för att använda Microsoft PowerPoint 2021 på en Mac

Följande information visar minimikraven för att installera och köra PowerPoint för Mac 2021 på en Apple-enhet.

Observera att du måste ha installerat minst macOS version 10.13.4 (High Sierra) för att kunna använda vissa av programvarans funktioner.

 • Operativsystem: en version av de tre aktuella operativsystemen macOS
 • Processor: Intel eller Apple Silicon (M1)
 • Arbetsminne: minst 4 GB
 • Hårddisk: minst 10 GB tillgängligt utrymme
 • Grafikkort: minst 1 280 x 800 pixlar

Köp PowerPoint för Mac 2021 som ett enskilt program i Office Suite till ett specialpris hos Wiresoft

MS PowerPoint 2021 för Mac är en typisk del av Microsoft Office-paketet för Mac och är vanligtvis inte tillgänglig separat i vanliga programvarubutiker. Hos Wiresoft kan du också köpa PowerPoint för Mac 2021-programmet separat!

Dina fördelar: Köpversionen av PowerPoint som erbjuds av Wiresoft är en licens för en användare, vilket varken innebär att du måste teckna ett längre och dyrare abonnemang med uppdateringar eller att funktionerna begränsas. Det är därför dubbelt värt att köpa PowerPoint för Mac 2021 som ett enda program från Wiresoft, särskilt om du inte behöver de andra Office-programmen.

Ditt programvaruköp hos Wiresoft är alltid billigt och säkert på samma gång! Den PowerPoint for Mac 2021-licens för en användare som du köper här kommer antingen från en större volymlicens för företag eller är en begagnad programvarulicens - därav dess speciella prisfördel! När det gäller funktionaliteten är den erbjudna programvaran identisk med motsvarande PowerPoint-program, som också ingår i Office Suite for Mac 2021. Det innebär att mindre företag och enskilda användare, t.ex. frilansare eller privatpersoner, kan dra nytta av alla fördelar med PowerPoint för Mac 2021-versionen och samtidigt spara pengar.

Alla Microsoft-program som Wiresoft erbjuder har också testats för att säkerställa att de är felfria och lättanvända - så de kan laddas ner direkt efter köpet och kan också användas obegränsat länge.

Du kan alltid vara säker på att varken du eller vi befinner oss i en juridiskt oklar situation när du köper eller säljer begagnad programvara! Detta beror på att handel med Used Software är uttryckligen tillåten i EU.

Iprogramvarushoppen på Wiresoft kan du köpa PowerPoint för Mac i både nuvarande och äldre versioner och alla andra Office-program individuellt, samt många andra Microsoft-program.

Om du har några frågor om PowerPoint for Mac 2021 eller någon annan Office-programvara kan du använda vår expertrådgivning via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier