Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

 • SW10478
 • 7NQ-00162
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
26 355,90 kr * 29 282,90 kr * (10% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Kärna 2
Minsta licensiering 4 Core per server
CAL Krävs inte
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Omfattning av leverans Nedladdning + Licens


SQL Server 2022 Standard från Microsoft är den senaste versionen av denna tillförlitliga relationsdataplattform som ger användarna alla nödvändiga databas-, analys- och rapporteringsfunktioner som ofta används i alla företag som använder merchandise management- och CRM-system eller ERP-programvara. SQL Server 2022 Standard erbjuder ett kraftfullt, molnbaserat Relational Database Management System (RDMS) för alla dessa uppgifter, som kan uppfylla deras krav på ett optimalt sätt.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Core

SQL Server 2022 Standard från Microsoft är den senaste versionen av denna tillförlitliga relationella dataplattform som ger användarna alla nödvändiga databas-, analys- och rapporteringsfunktioner som ofta används i alla företag som använder varuhantering, CRM-system eller ERP-programvara. SQL Server 2022 Standard erbjuder ett kraftfullt, Cloud-kapabelt system för hantering av relationsdatabaser (RDMS) för alla dessa arbetsområden, som kan uppfylla deras krav på ett optimalt sätt.

Med SQL Server 2022 Standard Edition har små och medelstora företag redan en grundläggande databas för datahantering och Business intelligens till sitt förfogande, som inte bara erbjuder lämpliga verktyg för utveckling av lokala och Cloud-specifika tillämpningar, utan också möjliggör en särskilt effektiv databasadministration genom ett lågt krav på IT-resurser.

På Wiresoft hittar du snart den nya SQL Server 2022 Standard Edition som erbjuds som begagnad programvara - med alla fördelar när det gäller funktionalitet, prestanda och säkerhet - men till ett betydligt lägre pris än för ny programvara. SQL Server 2022 Standard kommer förmodligen att finnas tillgänglig igen som Core-baserad licensiering, vilket endast lämpar sig för mer kraftfulla Server, eftersom serverlicensen/CAL-baserad variant inte kan användas här.

Följande översikt ger detaljerad information om funktionerna i SQL Server 2022 Standard som är kända från den tidigare versionen samt de vanliga Microsoft licensvillkoren för SQL Server-programvaran.

SQL Server 2022 Standard 2 Core - Mer säkerhet

Ett viktigt område vid behandling och tillhandahållande av stora mängder uppgifter är också säkerhetsaspekten, för att förhindra obehörig åtkomst till uppgifterna. För detta ändamål erbjuder SQL Server 2022 Standard funktioner som Always Encrypted, som inte bara skyddar känsliga kunddata med säkra enklaver, utan också gör det möjligt att utföra mer komplexa operationer.

Säkra databaskolumner utökar förtroendegränsen på serversidan för klientprogram utan att SQL Server, andra databaser eller en systemadministratör kan få tillgång till dem. Detta gör det möjligt att utföra operationer med konfidentiella uppgifter på ett säkert sätt i klartext.

Kompletterande skydd ges av säkerhet på radnivå samt dynamisk datamaskning, transparent databaskryptering med utbyggbar nyckelhantering, dataklassificering och definition av användardefinierade roller.

SQL Server 2022 Standard 2 Core - Licensiering via Server-Core

För SQL-utgåvan Server 2022 Standard kommer förmodligen den licensiering Core som definieras i Microsoft att gälla igen, vilket bygger på ett annat licensieringsmått än tidigare bestämmelser, där antalet processorkärnor inte var relevant för licensiering.

Med Core-baserad licensiering utgör antalet kärnor grunden för beräkning av licenskravet. Tidigare kunde två kärnor licensieras med en Core-licens. Licenserna för Core för SQL Server 2022 Standard kommer därför troligen att finnas tillgängliga igen som två paket.

Det totala licensbehovet Pro Server beror på det maximala antalet kärnor som ingår, varje fysisk Core av en server kräver en separat licens. Microsoft så långt som Pro Server 8 licenser som ett minimum, varvid följande villkor tillämpades i den tidigare versionen:

 • Varje fysisk processor beräknas ha minst 8 kärnor.
 • Varje fysisk Server beräknas med minst 16 kärnor.
 • Alla fysiska och aktiva kärnor licensieras enligt dessa två villkor.

Dessutom kommer vissa skalningsgränser förmodligen att gälla igen för SQL Server 2022 Standard. Den maximala datorkapacitet som kan användas av en enda instans av SQL Server var tidigare Standard:

 • SQL Server- databasmotor: mindre än 4 socklar eller 24 kärnor
 • Analys eller rapportering Services: mindre än 4 socklar eller 24 kärnor

Den maximala mängden minne som kan användas av en enda instans av SQL Server-databasmotorn var tidigare:

 • Buffertpool: 128 GB
 • Columnstore-segmentcache: 32 GB
 • Rapportering Services: 64 GB
 • Analys Services: 16 GB2 (tabeller) eller 32 GB (MOLAP)

Den övre gränsen för storleken på den relationella databasen för SQL Server 2022 Standard edition var tidigare 524 PB.

Om du har några frågor om de aktuella villkoren för din licensiering på Server kan du kontakta en anställd på Wiresoft.

SQL Server 2022 Standard 2 Core - Hårdvarukrav 

För att kunna använda SQL Server 2022 Standard i en lämplig driftsmiljö måste förmodligen följande krav på mjukvara och maskinvara uppfyllas - observera att det i oktober ännu inte finns någon officiell information från Microsoft, så de faktiska minimikraven kan skilja sig från dem som anges nedan. För ytterligare frågor och aktuell information kan du kontakta en anställd på Wiresoft.

 • Operativsystem som stöds: minst Windows 10, Windows Server 2019
 • Hårddiskutrymme: minst 6 GB - beroende på vilka SQL Server-komponenter som är installerade i varje enskilt fall
 • Arbetsminne: minst 4 GB
 • Grafik: Super VGA-grafikkort med en upplösning på minst 800x600 pixlar
 • Processortyp: x64-processor
 • Processorhastighet: minst 1,4 GHz - rekommenderas: 2,0 GHz eller högre

Om du har ytterligare frågor om ditt köp av Microsoft SQL Server 2022 Standard som begagnad programvara eller en annan utgåva samt äldre SQL Server -versioner eller annan Microsoft -programvara, tveka inte att kontakta oss via e-post, telefon eller chatt. 

Ytterligare länkar till "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier