Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

 • SW10477
 • 228-04778
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
6 600,90 kr * 7 332,90 kr * (9,98% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Core -
Minimilicenskrav för licensiering Ingen
CAL User CAL/enhet CAL
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveransens omfattning Nedladdning + licens


SQL Server 2022 Standard från Microsoft är den senaste versionen av denna tillförlitliga relationella dataplattform, som ger användarna alla nödvändiga databas-, analys- och rapporteringsfunktioner som ofta används i alla företag som använder varuhantering, CRM-system eller ERP-program. SQL Server 2022 Standard erbjuder ett kraftfullt, Cloud-kapabelt relationellt databassystem Management (RDMS) för alla dessa arbetsområden, som kan uppfylla deras krav på ett optimalt sätt.

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD"

Microsoft SQL Server 2022 Standard

SQL Server 2022 Standard från Microsoft är den senaste versionen av denna tillförlitliga relationella dataplattform som ger användarna alla nödvändiga databas-, analys- och rapporteringsfunktioner som ofta används i alla företag som använder varuhantering, CRM-system eller ERP-programvara. SQL Server 2022 Standard erbjuder ett kraftfullt, Cloud-kapabelt system för hantering av relationsdatabaser (RDMS) för alla dessa arbetsområden, som kan uppfylla deras krav på ett optimalt sätt.

Med SQL Server 2022 Standard Edition har små och medelstora företag redan en grundläggande databas för datahantering och Business intelligens till sitt förfogande, som inte bara erbjuder lämpliga verktyg för utveckling av lokala och Cloud-specifika tillämpningar, utan också möjliggör en särskilt effektiv databasadministration genom ett lågt krav på IT-resurser.

På Wiresoft hittar du snart den nya SQL Server 2022 Standard Edition som erbjuds som begagnad programvara - med alla fördelar när det gäller funktionalitet, prestanda och säkerhet - men till ett betydligt lägre pris än för ny programvara. SQL Server 2022 Standard kommer förmodligen att finnas tillgänglig igen som Core-baserad licensiering, vilket endast lämpar sig för mer kraftfulla Server, eftersom serverlicensen/CAL-baserad variant inte kan användas här.

Följande översikt ger detaljerad information om funktionerna i SQL Server 2022 Standard som är kända från den tidigare versionen samt de vanliga Microsoft licensvillkoren för SQL Server-programvaran.

SQL Server 2022 Standard - Översikt över viktiga funktioner

Bland de funktioner som är särskilt värda att nämna i SQL-utgåvan Server 2022 Standard finns återigen de mycket skalbara tjänsterna Cloud samt bland annat tekniken för datakryptering Microsoft Always Encrypted, som ger säkra enklaver och som kan utökas med till exempel integrering av Java-språk.

Andra viktiga funktioner i SQL Server 2022 Standard för omfattande databearbetning är klustring av data och övervakning för systematisk insamling av data under loggning och mätningar.

Särskilt användningen av Big Data-kluster i SQL Server 2022 Standard utökar möjligheterna att analysera och bearbeta data på många olika sätt. Detta kompletteras av integrationen av Hadoop Distributed File System (HDFS), Apache Spark och andra analysverktyg, intelligent behandling av sökfrågor och användning av containrar i alla processer. Certifieringen av databaskompatibiliteten förhindrar eventuell inkompatibilitet mellan tillämpningar och gör det möjligt att uppdatera ett SQL-databassystem inte bara lokalt, utan även i periferin och på Cloud.

SQL Server 2022 Standard erbjuder återigen förbättrad säkerhet genom funktioner som accelererad databasåterställning samt funktioner för klassificering och tillförlitlig övervakning av data, som även varnar för misstänkt verksamhet.

Följande översikt ger mer detaljerad information om de enskilda funktionsområdena.

SQL Server 2022 Standard - Virtualisering av data med kluster för stora data

Kraftfull hantering av stora datamängder fortsätter att spela en viktig roll för analys och bearbetning av stora datamängder. Här erbjuder SQL Server 2022 Standard inte bara en hög prestanda utan också en god skalbarhet - i kombination med kraftfulla analysverktyg, t.ex. intelligenta frågebearbetning, som behandlar data på ett tillförlitligt och samtidigt snabbt sätt och gör dem tillgängliga för olika tillämpningar i företagen.

SQL Server 2022 Standard erbjuder också möjligheten att flytta arbetsbelastningar för stora data till SQL Server i stället för att hantera dem på lokala Hadoop-baserade plattformar, vilket tidigare var fallet. Med de integrerade kontakterna eller SQL Server PolyBase kan externa databaser som Oracle, Teradata, Mongo DB, HDFS och Azure Data Lake också sökas utan att behöva flytta eller replikera motsvarande data först.

Användningen av Big Data-kluster med SQL Server 2022 gör det också möjligt att distribuera skalbara kluster av SQL Server, Spark- och HDFS-containrar med Kubernetes, vilket också möjliggör parallell sökning, skrivning och behandling av data med Transact-SQL. På samma sätt möjliggör Big Data-kluster utförandet av AI- och maskininlärningsuppgifter i HDFS-lagringspooler samt tillhandahållandet av applikationer både som behållare och som appar i form av webbtjänster som får tillgång till data som lagras i ett Big Data-kluster för detta ändamål. Dessutom finns Big Data Clusters in SQL Server 2022 Standard:

 • Data Lake är en skalbar HDFS-lagringspool som kan användas för att lagra data från olika externa källor för analys och kombination med relationsdata.
 • Data Mart möjliggör horisontell skalning av Big Data-kluster för att förbättra prestanda för dataanalyser, bland annat genom att integrera data från flera källor via datapoolnoder som fungerar som en cache.
 • AI-verktyg som Spark kan också användas med till exempel R, Python, Scala och Java.

SQL Server 2022 Standard - Starka prestanda 

SQL Server 2022 Standard edition kännetecknas av hög skalbarhet och prestanda för viktiga funktioner samt tillförlitlig hög tillgänglighet. Hög tillgänglighet uppnås bland annat genom stöd för Server Core samt klusterinstanser som alltid är påslagna för failover och en failoverServer för katastrofåterställning och förbättrad databasåterställning, inklusive krypterad säkerhetskopiering.

Andra funktioner är columnstore för binärer med stora objekt, in-memory-databas med in-memory OLTP1, hybridbufferpool och stöd för persistent minne för att förbättra prestanda för verksamhetskritiska arbetsbelastningar, stöd för upp till 50 instanser, stretchdatabas, partitionering av tabeller och index och datakomprimering, parallell bearbetning för partitionerade tabeller och behållare för flera filestreams.

SQL Server 2022 Standard - Maskinkrav

För att kunna använda SQL Server 2022 Standard i en lämplig driftsmiljö måste förmodligen följande krav på mjukvara och maskinvara uppfyllas - observera att det i oktober ännu inte finns någon officiell information från Microsoft, så de faktiska minimikraven kan skilja sig från dem som anges nedan. För ytterligare frågor och aktuell information kan du kontakta en anställd på Wiresoft.

 • Operativsystem som stöds: minst Windows 10, Windows Server 2019
 • Hårddiskutrymme: minst 6 GB - beroende på vilka SQL Server-komponenter som är installerade i varje enskilt fall
 • Arbetsminne: minst 4 GB
 • Grafik: Super VGA-grafikkort med en upplösning på minst 800x600 pixlar
 • Processortyp: x64-processor
 • Processorhastighet: minst 1,4 GHz - rekommenderas: 2,0 GHz eller högre
Ytterligare länkar till "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier