Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10107
  • 9EM-00118
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
2 623,90 kr * 2 914,90 kr * (9,98% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Core 16 Core 
Enheter 1x
Virtuella maskiner 2x
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveransens omfattning Nedladdning + licens


Upplagan Windows Server 2016 Standard erbjuder ett modernt, kraftfullt Server operativsystem, som också är Cloud-kompatibelt och därmed helt uppfyller kraven hos mindre företag som endast i liten utsträckning använder virtualiserade miljöer eller huvudsakligen använder fysiska Server. Jämfört med den föregående versionen erbjuder denna utgåva många nya funktioner som bland annat stöder övergången till en Cloud-baserad miljö, samt många funktioner som garanterar en högre stabilitet och säkerhet i infrastrukturen - genom förbättrat skydd mot nätverks- och lagringsfel.

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2016 Standard 16-Core 

Microsoft Windows har nu varit etablerat på datormarknaden i cirka 30 år som operativsystemet Standard och används inte bara av privatpersoner utan även inom utveckling och forskning. Förutom den vanliga versionen av Microsoft Windows finns även den så kallade serverversionen tillgänglig för användaren: Microsoft Windows Server 2016 Standard. I den här artikeln förklaras exakt vad denna programvara handlar om och var den kan användas.

Vad exakt är Microsoft Windows Server 2016 Standard 16-Core och vad kan programvaran användas till?

Microsoft Windows Server är ett operativsystem för en dator från tillverkaren Microsoft. Det är ett så kallat serveroperativsystem som gör det möjligt för användaren att konfigurera och övervaka en server. Själva operativsystemet installeras vanligtvis på en dator som fungerar som en server och måste konfigurera ett stort antal anslutningar till andra datorer eller enheter. Sedan 2012 års version har Microsoft Windows Server också anpassats till pekskärmar, så att ingen extra bildskärm eller mus och tangentbord behöver anslutas till själva servern. Microsoft Windows Server kan också installeras som en ren kärnversion. Detta innebär att det inte finns något grafiskt användargränssnitt och att alla inmatningar måste göras via terminalen. Denna typ av installation är mest användbar för avancerade användare.
Microsoft Windows Server har bland annat också en aktivitetshanterare och gör det möjligt att övervaka och styra alla processer som är aktiva på servern vid den aktuella tidpunkten.
Detta operativsystem är inte bara lämpligt för att skapa en server för en webbplats, utan även för att skapa ett moln i ett större företag eller för att skapa en server som är tillgänglig för en grupp människor i ett större företag så att filer kan lagras där. Ju mer kraftfull servern är, desto fler förfrågningar kan den hantera och desto snabbare går det att ladda upp och ladda ner filer

Hur installeras Microsoft Windows Server på datorn?

Installationen kan göras antingen från en cd-skiva eller från ett USB-minne. Detta görs genom att sätta in cd-skivan i datorn, som direkt ska upptäcka och starta installationen. Om så inte är fallet måste cd-skivan prioriteras i BIOS så att den inte startar omedelbart från hårddisken. En assistent vägleder användaren genom installationen, som kan ta upp till en timme. Efter installationen sker en omstart och Microsoft Windows Server är redo att användas.

Vilka är datorkraven för att Microsoft Windows Server 2016 Standard ska fungera?

Datorn ska ha en processor med en klockfrekvens på minst 1,4 GHz och stöd för 64-bitars drift. Dessutom krävs minst 512 MB minne, även om ett större minne eller bättre klockfrekvens hos processorn kan påskynda systemets arbete avsevärt. På samma sätt behövs cirka 32 GB hårddiskutrymme, men även här kan en SSD-skiva påskynda arbetet med Microsoft Windows Server. För anslutning till nätverket krävs också en Ethernet-adapter, som vanligtvis redan är installerad i maskinvaran.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier