Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10108
  • 9EA-00122
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
13 114,90 kr * 14 570,90 kr * (9,99% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Core 16 Core 
Enheter 1x
Virtuella maskiner Obegränsad
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveransens omfattning Nedladdning + licens


Windows Server 2016 erbjuder alla förutsättningar för att till fullo uppfylla stora organisationers och företags krav på en hög grad av virtualisering när det gäller och ; det är -versionen av 10. 16- -paketet utgör grunden för -licensiering med -utgåvan. Datacenter Server Services Server WindowsCore Server Datacenter

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 16-Core

Det förmodligen mest kända operativsystemet i världen, nämligen Microsoft Windows, används inte bara inom den privata sektorn och gör det möjligt för användarna att surfa, redigera dokument och arbeta med olika data. Programvaran används också i professionella och stora företag och erbjuder till exempel möjligheten att lagra och hantera stora datamängder på en server. För att klara av serveruppgifterna utvecklades Microsoft Windows Server 2016 Datacenter. I den här artikeln förklaras vad denna programvara egentligen handlar om.

Vad exakt är Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 16-Core och vad kan den här programvaran användas till?

Denna programvara är ett operativsystem som gör det enklare och enklare att administrera servrar. Användaren kan hantera sina servrar, konfigurera dem och skapa ett moln som användarna kan få tillgång till. Systemet är optimerat för arbete med servrar och garanterar ett snabbt och smidigt datautbyte. Som regel kan Microsoft Windows Server 2016 Datacenter installeras antingen som ett GUI-system eller i form av en terminal, dvs. en kommandotolk. I detta fall konfigureras systemet en gång och utför därefter sina uppgifter på egen hand. Det är också mycket sällan som datorn behöver startas om med Microsoft Windows Server 2016 Datacenter, så en smidig drift är garanterad. Användarna kan sedan utbyta data via servern eller använda servern för olika beräkningar. Serverns hastighet beror dock på hårdvaran och datorns utrustning.
De så kallade Shielded Virtual Machines gör det också möjligt att skapa skyddade virtuella maskiner, dvs. operativsystem, som kan skydda särskilt känsliga och viktiga data. I operativsystemet för datacenter finns inga begränsningar för virtualisering.

Hur installerar du Microsoft Windows Server 2016 Datacenter?

För installationen av Microsoft Windows Server 2016 Datacenter krävs en dator, dvs. en server. Windows Server kan sedan installeras antingen från en CD eller från ett USB-minne. Det lämpliga mediet sätts in i datorn och bör kännas igen av BIOS, så att installationen startar automatiskt. Det kan vara en installation via GUI eller en installation via kommandoraden om servern inte är ansluten till en skärm. I båda fallen vägleder en guide användaren genom installationen. Efter installationen är servern klar för användning och kan användas för de avsedda uppgifterna. I de flesta fall fungerar en sådan server utan skärm, så Microsoft Windows Server 2016 Datacenter kan nås via kommandoraden via en säker anslutning (SSH).

På hur många datorer kan Microsoft Windows Server 2016 Datacenter installeras?

Det är möjligt att installera och använda Microsoft Windows Server på en dator med två kärnor och processorer.

Vilka hårdvarukrav ställs på datorn för att installera Microsoft Windows Server 2016 Datacenter?

Datorn ska ha en processor med en klockfrekvens på minst 1,4 GHz och stöd för 64-bitars drift. Dessutom krävs minst 512 MB RAM-minne och 32 GB hårddiskutrymme för installation av Microsoft Windows Server. Ett större RAM-minne eller en SSD kan avsevärt öka serverns prestanda. Dessutom behövs en Ethernet-adapter för att servern ska fungera korrekt, som vanligtvis redan är installerad i maskinvaran.        

Ytterligare länkar till "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier