Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10013
 • 3YF-00096
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
298,90 kr * 330,90 kr * (9,67% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
MacOS  Yosemite, Mavericks, Mountain Lion


Microsoft Office 2011 är också en oumbärlig del av det dagliga arbetet på många Mac-datorer. Med lanseringen av denna utgåva för Mac-användare ligger fokus därför inte bara på bättre kompatibilitet mellan macOS och Windows för praktiskt samarbete, utan även på allmän användarvänlighet och tillägg av funktioner som gör det enklare att använda Office-programmen online. Mac-användare kan nu dra nytta av alla fördelar som de klassiska Office-programmen Word, Excel och PowerPoint erbjuder: för att skapa professionella dokument i format som ofta används både professionellt och privat, för att snabbt formatera och analysera omfattande data samt för att visa och dela informativa presentationer, även på webben.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD"

Microsoft Office för Mac 2011 Standard - mer användarvänligt än tidigare

Microsoft Office är också en oumbärlig komponent för det dagliga arbetet på många Mac-datorer. I denna utgåva för Mac-användare ligger fokus därför inte bara på bättre kompatibilitet mellan macOS och Windows för praktiskt samarbete, utan också på allmän användarvänlighet och tillägg av funktioner som gör det lättare att använda Office-programmen online.

Mac-användare kan nu dra nytta av alla de fördelar som de klassiska Office-programmen Word, Excel och PowerPoint erbjuder: att skapa professionella dokument i både professionella och privata ofta använda format, att snabbt formatera och analysera omfattande data samt att visa och dela informativa presentationer, även på webben.

Ett helt nytt tillägg till Office för Mac är Outlook, som med sina många praktiska verktyg för att organisera e-posttrafiken, kontakter och samordna möten erbjuder betydande fördelar jämfört med det tidigare medföljande Entourage.

Microsoft Office 2011 för Mac i utgåvan Standard finns i Wiresoft Software Shop som en billig enkellicens för köp med omedelbar nedladdning. Nedan hittar du en översikt över alla de fördelar som Office 2011 för Mac erbjuder sina användare.

Allmänna innovationer i Office för Mac 2011 Standard

Den här Office -versionen för Mac har ett nytt utseende jämfört med den tidigare versionen genom att anta det typiska bandet Windows, mer information nedan. Dessutom finns det ett antal optimeringar och fördelar som gör arbetet med Office för Mac 2011 ännu mer effektivt och praktiskt:

Bandet visas nu även i Office för Mac

Den typiska ribbonfältet som är känt av Windows-användare finns nu även på Mac i den här Office-versionen. Typiska funktioner sorteras tematiskt i enskilda lister eller band och är tillgängliga via olika flikar. Beroende på den aktuella aktiviteten i ett programdokument visas ett tematiskt lämpligt urval av verktyg och funktioner för redigering, t.ex. för att formatera Word-texter eller redigera bilder i en PowerPoint-presentation.

Fördelen med bandet är att lämpliga funktioner nu är direkt tillgängliga och att användaren inte längre behöver leta efter dem i olika undermenyer.

Dessutom kan banden också anpassas.

De som fortfarande vill använda det välbekanta användargränssnittet från den tidigare versionen kan dock också dölja bandet och komma åt de önskade funktionerna via den klassiska menyn, som fortfarande är tillgänglig.

Integrerade funktioner för fotoredigering i Word, Excel och PowerPoint

Redigeringen av bilder och grafik i Word, Excel och PowerPoint har förenklats avsevärt med nya funktioner och förbättrats på annat sätt. För att infoga en bild i ett dokument räcker det nu med att dra den från skrivbordet eller från en mapp till den relevanta platsen. Storleken kan sedan justeras exakt eller formatet beskäras. Ytterligare funktioner finns tillgängliga för att justera färgtoner och mättnad eller för att lägga till olika effekter och filter. Det är också möjligt att justera graden av transparens. Detta gör det möjligt att till exempel använda ett foto som bakgrundsillustration för en hel sida.

I samband med detta har även skapandet av grafik förbättrats. För detta ändamål innehåller de så kallade SmartArts ett antal grafiska element med vilka till exempel hierarkidiagram eller processflöden i Excel kan visualiseras enligt dina egna behov.

Utökad mallkatalog

Microsoft har också utökat portföljen med mallar för Word, Excel och PowerPoint avsevärt i 2011 års Mac-version. Att välja en lämplig mall underlättas av att den första sidan av varje mall visas i formatöversikten. När du för musen över en viss mall visas alla andra sidor efter varandra.

Visual Basic är återigen tillgängligt med Office 2011 för Mac

I Office 2011 finns stöd för Visual Basic, det kraftfulla skriptspråket, för Mac. Detta gör det möjligt att skapa XML-baserade dokumentformat samtidigt som VBA-makrokoden bevaras. VBA på Mac gör det möjligt för Office-program som Excel, Word, Access etc. att automatisera repetitiva uppgifter genom att programmera dem på lämpligt sätt med hjälp av makron.

Använda MS Web Apps på Mac

I Office-paketet för Mac har Microsoft kopplat samman olika program med Web Apps. Word-, Excel- och PowerPoint-dokument kan alltså redigeras online i webbläsaren, oavsett vilken version av Office som är installerad lokalt eller vilket operativsystem som används. Förutsättningen är att du registrerar dig gratis på Windows-Live-tjänsterna.

Förbättrat samarbete om dokument

När flera användare samarbetar i samma dokument i Word och PowerPoint låser programmet de stycken som en viss användare arbetar med för andra samarbetspartners. Detta förhindrar att flera versioner av samma dokument skapas. Samtidigt kan användarna alltid se vem som gör vilka ändringar.

Microsoft Messenger

Microsoft Messenger är också integrerat i Office för Mac 2011. Detta gör det möjligt för användare att kommunicera direkt med kollegor utan att behöva använda de externa chattfunktionerna. Messenger erbjuder också en reviderad ljud- och videoöverföring.

Optimeringar av de enskilda Office programmen för Mac 2011

Förutom dessa allmänna tillägg och förbättringar i Office-paketet för Mac 2011 har standardprogrammen också ett antal nya funktioner:

Nya verktyg i Word 2011

Förutom nya mallar finns ett antal nyintegrerade visningsalternativ som gör det ännu mer praktiskt att arbeta med Word:

 • "Publiceringslayout" är uteslutande avsedd för layouten av ett Word-dokument, där formatet och placeringen av text och grafik kan ändras utan att man kan redigera själva texten. Detta förhindrar oavsiktliga ändringar av texten.
 • Vyn "Anteckningsblock" används för omedelbar anteckning av nyckelord, och röstanteckningar kan också integreras.
 • Läget "Fullskärm" gör det möjligt att koncentrera sig på dokumentets innehåll genom att dölja alla redigeringsfunktioner.
 • När muspekaren flyttas till toppen av skärmen visar programmet kort en verktygsfält med de viktigaste formateringsfunktionerna.

Förbättringar i Excel 2011 för Mac

Excel för Mac 2011 innehåller nu funktioner som tidigare endast fanns i versionen Windows. Detta möjliggör också ett bättre utbyte av data mellan de båda operativsystemen. Dessa nya funktioner förtjänar ett särskilt omnämnande:

 • Det är nu lättare än tidigare att skapa pivottabeller i Excel för Mac.
 • Sparklines - små ordgrafiker - gör tabellerna tydligare, de kan placeras som små diagram direkt i ett enskilt fält, till exempel för att snabbt visualisera resultatet av en beräkning där.
 • Med formelgeneratorn kan du skapa inbäddade funktioner med hjälp av if-funktionen. Maximalt sju inbäddade if-villkor är möjliga med detta.

PowerPoint 2011 för Mac

PowerPoint-presentationer kan utformas ännu mer praktiskt och realiseras med Mac-versionen 2011. Följande funktioner är nyligen integrerade:

 • Med funktionen "Broadcast" kan presentationer hållas live via Internet. Deltagarna får en webblänk och kan följa presentationen på vilken enhet som helst efter att ha loggat in. Som vanligt har presentatören kontroll över hur presentationen går till.
 • I vyn "Presentatör" ser presentatören på sin skärm inte bara den aktuella bildrutan utan även en förhandsvisning av nästa bild, inklusive hans anteckningar och tid.
 • 3D-övergångar hjälper dig att hålla koll på presentationen genom att varje lager visas individuellt. Dolda eller överlappande objekt kan enkelt omplaceras med musen.

Outlook finns i Office Mac 2011

Den nya versionen av Office för Mac innehåller nu Outlook, som äntligen ersätter det tidigare programmet Entourage. Outlook används för en omfattande hantering och organisering av

E-post och möten och erbjuder samma omfattande funktioner som Windows. När du byter från Windows till Mac kan all data importeras utan problem. Outlook 2011 erbjuder bland annat följande funktioner

 • Bättre tydlighet för längre e-postkorrespondens: Flera e-postmeddelanden från olika deltagare om ett visst ämne kan också visas i olika mappar i form av trådar som sammanhängande konversationer. Detta innebär att du alltid har en överblick över alla viktiga bidrag och deltagare.
 • PST-filer (Personal Store) för e-post, uppgifter, anteckningar och kalenderposter kan importeras från datorn till Mac om en användare vill byta till macOS.
 • För att organisera möten kan kalenderförhandsgranskningen bekvämt visas direkt i Outlook.

macOS hårdvarukrav för Office för Mac 2011 Standard

När du installerar Office för Mac 2011, observera att MS Office för Mac 2011 inte längre stöds av operativsystemet macOS Catalina 10.15 och högre! Paketet Office för Mac är också endast tillgängligt i 32-bitarsläge.

 • Processor: Intel-processor
 • Operativsystem: minst Mac OS X 10.5.8 eller högre
 • Observera: Office för Mac 2011 Standard är inte kompatibel med Catalina och högre versioner!
 • Minne: minst 1 GB RAM-minne
 • Hårddiskutrymme: 2,5 GB i HFS+-format (även: Mac OS Extended eller HFS Plus)
 • Bildskärmsupplösning: minst 1 280 x 800

MS Office 2011 för Mac Standard köpa billigt i Wiresoft online shop

Wiresoft erbjuder Standard- en utgåva av Office 2011 för Mac för nedladdning - med dessa inbyggda program:

 • Word 2011 för Mac - för ordbehandling
 • Excel 2011 för Mac - för kalkylblad
 • PowerPoint 2011 för Mac - för att skapa presentationer
 • Outlook 2011 för Mac - för kommunikation och organisation

När du köper Standard-utgåvan av Office 2011 för Mac får du förutom vårt låga pris för begagnad programvara även dessa fördelar hos Wiresoft:

 • MS Office 2011 för Mac Standard programvara finns tillgänglig för omedelbar nedladdning som ett Medialess Licence Kit, som du kan registrera i ditt namn.
 • Detta är en billig licens för en användare som kommer från en volymlicens. Programvaran är på tyska.
 • Om den medföljande licensen användes av en första köpare raderades den igen i samband med försäljningen till Wiresoft, så den är 100 % fri och kan användas igen.
 • Alla enskilda licenser för Office för Mac från volymlicenser har testats grundligt av Wiresoft för att säkerställa att de är användbara.
 • Wiresoft erbjuder som seriös programvaruhandlare inte sådana enskilda licenser som endast är giltiga under en begränsad tidsperiod, eller som är testversioner med begränsade funktioner, eller sådana Office-licenser som låses upp via en licensnyckel som kan användas av tredje part.
 • När du köper programvara hos Wiresoft kan du vara säker på att du alltid köper en originalprogramvara från Microsoft, i enlighet med de juridiskt giltiga bestämmelserna i EU, så att varken du eller Wiresoft befinner sig i en juridisk gråzon.

Om du har några frågor om köpet av Microsoft Office 2011 för Mac Standard eller andra Microsoft-programprodukter som finns i Wiresoft-butiken kan du kontakta oss via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier