Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10496
 • 3YF-00233
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
1 713,90 kr * 1 902,90 kr * (9,93% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


MS Office 2021 Standard för Mac är den senaste utgåvan av den beprövade Microsoft Office-programvaran för Apple-datorer, som också finns tillgänglig som nedladdning. Användarna kan därmed återigen dra nytta av det mångsidiga utbudet av individuella program som täcker praktiskt taget alla arbetsområden på ett modernt kontor, och som dessutom är kompatibla med varandra, för tillgängligt produktivt arbete - inte bara ensam utan särskilt i team: med Word för textskapande för olika områden, Excel för komplexa beräkningar i kalkylbladsformat, PowerPoint för informativa, interaktiva presentationer och Outlook för omfattande kommunikation och uppgiftsplanering. Dessa kompletteras av OneNote, appen för att organisera anteckningar, samt molnlagringen OneDrive för att göra data tillgängliga online, och förmodligen igen av Microsoft Teams, som ersätter Skype.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD"

Microsoft Office Standard 2021 för Mac 

MS Office 2021 Standard för Mac är för närvarande den senaste utgåvan av Microsofts beprövade och testade Office-program för Apple-datorer, som också kan laddas ner. Användarna drar därmed återigen nytta av det mångsidiga utbudet av individuella program som täcker praktiskt taget alla arbetsområden på ett modernt kontor, och som dessutom är kompatibla med varandra, för tillgängligt produktivt arbete - inte bara ensamma, utan särskilt i ett team: med Word för att skapa text för olika områden, Excel för komplexa beräkningar i kalkylbladsformat, PowerPoint för informativa, interaktiva presentationer och Outlook för omfattande kommunikation och planering av arbetsuppgifter. Dessa kompletteras av OneNote, appen för att organisera anteckningar, samt molnlagret OneDrive för att göra data tillgängliga online, och förmodligen återigen av Microsoft Teams, som ersätter Skype.

Som en särskild funktion jämfört med den tidigare versionen av Office 2021 Standard för Mac kan den nya Office-programvaran även användas på Mac-datorer som redan är utrustade med Apples nya Silicon-processorer. Dessutom kan det naturligtvis fortfarande användas på Intel-baserade Macs.

Utnyttja Wiresofts erbjudande om begagnad programvara och köp den nya Office 2021 Standard för Mac som en komplett version som en nedladdning och utan prenumerationsskyldighet till ett lägre pris än i den vanliga programvaruhandeln!

Vad är nytt i MS Office 2021 Standard för Mac?

Alla appar som ingår i sviten är tekniskt sett uppdaterade, vilket naturligtvis också återspeglas i den reviderade designen, även om den välbekanta menystrukturen har behållits. Dessutom har fokuseringen på teamsamarbete - även i molnet - stärkts ytterligare. Med den nya Office Edition kan Mac-användare även fortsättningsvis dra nytta av de populära, kraftfulla verktygen - för effektivt kontorsarbete i den dagliga verksamheten.

Även om inte alla nya funktioner i Office 2021 Standard för Mac är kända ännu, har Microsoft meddelat olika detaljer om de enskilda programmen:

 • Word 2021: XLOOKUP-funktionen för linjefokusering minskar distraktioner och gör det lättare för Word-användare att kontrollera ett dokument rad för rad.
 • Excel 2021: Funktionen XLOOKUP finns också här för att göra det lättare att hitta eller kontrollera innehållet i en tabell eller ett Excel-arbetsblad. Dessutom finns det förbättrat stöd för dynamiska matriser i kalkylblad - med de nya matrisfunktionerna FILTER, SORT, SORTBY, RANDARRAY, SEQUENCE, UNIQUE och XMATCH.
 • PowerPoint 2021: Presentationer kan nu kompletteras med en förinspelad röstkommentar, vilket utökar användningsmöjligheterna och informationsinnehållet.
 • Outlook: e-posttexter kan översättas till mer än 70 språk.

Fler funktioner i Office 2021 Standard för Mac

Förutom de ovan nämnda tilläggen till de enskilda programmen erbjuder den nuvarande standardutgåvan av Office 2021 för Mac-användare även ett antal andra förbättringar, som ofta är programövergripande och därmed ger en effektivare användarupplevelse.

Verktyg för frihandshantering i Word, Excel och PowerPoint 

Frigöringsverktyget i Office-programmen Word, Excel och PowerPoint erbjuder användarna ett brett utbud av alternativ för att skapa ritningar och skisser i frihand samt diagram och formler - beroende på slutenhetens funktionalitet är det möjligt att rita i ett dokument med en penna på en surfplatta, ett finger på en pekskärm eller med musen på en fristående enhet eller en bärbar dator - och sedan redigera dem ytterligare med en rad effekter och verktyg. Office 2021 Standard för Mac innehåller också nya verktyg för lasso och suddgummi för detta ändamål. Filformat som inte är Office-filer, t.ex. ODF, kan också öppnas och redigeras.

Omfattande integrerad PDF-hantering

Det nya Office kan nu också visa PDF-filer utan Adobe Reader och tillåter kommentarer. Blanketter kan också fyllas i och undertecknas digitalt. Med den förbättrade säkerheten och behörighetshanteringen är filerna också bättre skyddade mot obehörig åtkomst.

Teamwork med OneDrive

OneDrive är det praktiska verktyget för att arbeta med projekt i team. Användarna redigerar dokument, kalkylblad och bilder som sparats i Microsoft OneDrive tillsammans - på kontoret, på hemmakontoret eller på resan - samtidigt i MobiDrive Cloud. Befintliga Google Drive-, OneDrive- och Dropbox-konton kan också kopplas till Office för Mac via OneDrive. Omfattande hanteringsalternativ för att bevilja åtkomst- och ändringsrättigheter säkerställer att kritiska data och information skyddas från obehörig åtkomst, även i molnet.

Tillgänglighet i Office-programmen

Tillgänglighet har blivit en integrerad del av det datorstödda arbetet - både för författare och läsare av dokument och e-post. Word, Excel, PowerPoint och OneNote har en optimerad tillgänglighetskontroll i Office 2021 Standard för Mac, vilket gör det lättare att förstå dokumenten och förbättrar samarbetet med andra användare.

Detta inkluderar stöd för internationellt tillämpliga standarder vid utformning av texter, samt praktiska förslag för att strukturera och visa text. Genom att aktivera funktionen "Kontrollera tillgänglighet" visas en lista över varningar eller fel i respektive program, som kompletteras med tips och rekommendationer för förbättring. När du planerar möten med affärspartners på andra platser kan du i Outlook se till att internationella mottagare också är närvarande genom att visa tidszonen.

Användare av Office 2021 Standard för Mac kan också dra nytta av de många sätt som underlättar arbetet: i avsnittet "Användarvänlighet" finns ett brett urval av ljud med "Ge feedback med ljud" för att aktivera ljudmeddelanden. Dessutom ger de mörka temana Mörkgrå och Svart i Word i Office 2021 Standard för Mac bättre koncentration: genom att välja en mer diskret bakgrund kan distraktioner minskas och fokuseringen på arbetsuppgifter förbättras, och genom att aktivera Text-to-Speech kan innehållet i dokument och e-postmeddelanden läsas högt under arbetet och på språng.

Särskilda funktioner i Office 2021 Standard för Mac för administratörer

Förutom de rena fördelarna för användarna förväntas Office 2021 Standard för Mac-utgåvan återigen erbjuda praktiska funktioner för systemadministratörer som redan fanns i den tidigare versionen för att underlätta administrationen av användare och samtidigt ge högre säkerhet:

 • Med GPO (Group Policy Object) har administratörer effektiva grupprinciper till sitt förfogande för att säkra Office via ADMX-mallar, som ger förbättrad säkerhet vid kontroll av uppdateringar och makron i dokument.
 • Dessutom innehåller själva uppdateringskontrollen alternativ för att aktivera funktionsuppdateringar samt säkerhetsrelevanta kvalitetsuppdateringar, t.ex. patchar och hotfixes: viktiga funktionsuppdateringar kan till exempel ignoreras och viktiga uppdateringar kan skjutas upp i upp till fem veckor.
 • Genom att använda Terminal Services eller Remote Desktop Services i Office för Mac kan programmet även användas på en äldre Mac.

Alla enskilda program i MS Office 2021 Standard för Mac i en överblick

Med standardutgåvan av Microsoft Office 2021 för Mac får användare av Apple-enheter återigen tillgång till de klassiska och oumbärliga Office-programmen Word, Excel, PowerPoint och Outlook, som imponerar med sina mångsidiga användningsmöjligheter som ingen annan kontorsprogramvara:

 • Word 2021 innehåller allt för att professionellt skapa textdokument för många olika användningsområden - praktiska verktyg som funktionen "Review" underlättar korrekt användning eller förståelse av främmande ord direkt i ett dokument, och Microsoft Academic Search underlättar korrekt citering.
 • Excel 2021 erbjuder ännu fler möjligheter att illustrera t.ex. kart- och trattdiagram med tilläggen PowerPivot och PowerQuery, inklusive synkront samarbete i realtid på Excel-ark och kalkylblad. Skydd mot dataförluster skyddar konfidentiella uppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsbestämmelser.
 • Med varje ny utgåva gerPowerPoint 2021 återigen fler intressanta visuella effekter som ger liv åt presentationer, bland annat animationer som zoomar och övergångar som förändras, samt nya ikoner, SVG-vektorfiler och 3D-modeller för att visualisera innehåll. Den textmarkör som du känner till från Word kan också användas i PowerPoint.
 • Outlook 2021 sorterar på ett tillförlitligt sätt den dagliga flödet av e-postmeddelanden i företag med intelligenta verktyg som automatiskt sorterar e-postmeddelanden enligt deras betydelse och relevans. Funktionen text till tal som läser upp meddelanden sparar tid. I Outlook skyddar skydd mot dataförluster kritiska data i bilagor från att skickas och nås av obehöriga personer

Systemkrav för att installera och använda MS Office 2021 Standard för Mac

Nedan hittar du information om kända systemkrav och tillämpliga användarvillkor som gäller för den nya utgåvan av MS Office 2021 Standard för Mac. Du kan också behöva följa ytterligare instruktioner för användning efter den officiella lanseringen.

Maskinvarukrav för MS Office 2021 Standard för Mac

Office 2021 Standard för Mac är den version av Microsoft Office som också fungerar på Mac-datorer med den nya Apple Silicon-processorn. Det kan dock även användas på Macs med Intel-processorer. Den tidigare 32-bitarsversionen är inte längre tillgänglig, så programvaran kan endast installeras på 64-bitarsbaserade enheter. Sammantaget måste följande minimikrav uppfyllas:

 • Operativsystem: Office för Mac 2021 stöds av de tre senaste versionerna av macOS. För närvarande är det Monterey, Big Sur och Catalina. Stödet för Mojave förväntas upphöra eller inte längre uppdateras
 • Processor: Intel-processor eller Apple Silicon-processor
 • Hårddiskutrymme: 10 GB
 • Minne: 4 GB RAM
 • Grafikkort: DirectX 9 eller högre
 • Skärmupplösning: 1 024 x 768 pixlar

Licensiering av Microsoft Office 2021 Standard för Mac

En licens för standardutgåvan av Microsoft Office 2021 för Mac ger dig rätt att använda den på en Apple-enhet. Detta kan även omfatta installation av en programvarukopia på en nätverksserver för att kunna använda den på distans eller via Virtual Desktop Infrastructure med en slutenhet med lämplig licens.

Köp MS Office 2021 Standard för Mac på Wiresoft som begagnad programvara till ett lägre pris

Varför spendera mer pengar när du redan kan köpa det nuvarande Office 2021 Standard Edition för Mac som en begagnad programvara? Hos Wiresoft får du betydligt lägre priser på originalprogramvara från Microsoft - med omedelbar nedladdning och alla dessa fördelar:

 • Använd en enda licens - utan skyldighet att teckna abonnemang
 • Komplett Office-paket med alla program
 • Full funktionalitet för alla Office-program - Wiresofts använda programvara är fullt fungerande, utan tidsbegränsning
 • Laglig användning av begagnad Microsoft-programvara - bekräftat av domstolsbeslut i EU

Har du frågor om det aktuella Microsoft Office 2021 Standard-Edition för Mac i förhållande till andra Microsoft-program eller andra använda program? Då är det bara att kontakta oss i chatten, via telefon eller e-post.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier