Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10009
 • 79P-05552
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
1 071,90 kr * 1 189,90 kr * (9,92% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


MS Office 2016 Professional Plus är den mest omfattande utgåvan av Microsoft Office version 2016, den innehåller alla program som behövs i ett företag, inte bara för att hantera de vanliga dagliga projektuppgifterna, utan också för att kommunicera effektivt med andra och hantera omfattande databaser: Förutom de klassiska Office-programmen Word, Excel, PowerPoint och Outlook erbjuder Professional Plus även OneNote och Publisher möjligheter att digitalt registrera idéer och inspiration och dela dem med andra, samt att professionellt utforma och publicera publikationer för reklam och andra ändamål.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS"

MS Office 2016 Professional Plus - det avgörande mer för företag

MS Office 2016 Professional Plus är den mest omfattande utgåvan av Microsoft Office-version 2016, den innehåller alla program som behövs i ett företag, inte bara för att hantera de vanliga dagliga projektuppgifterna, utan också för att kommunicera effektivt med andra och hantera omfattande databaser: Förutom de klassiska Office-programmen Word, Excel, PowerPoint och Outlook erbjuder Professional Plus med OneNote och Publisher sätt att digitalt fånga och dela idéer och inspirationer samt professionellt utforma och publicera publikationer för reklam och andra ändamål.

Den avgörande fördelen med denna utgåva av Office är dock integrationen av Access, programvaran för okomplicerat skapande av databasapplikationer, och framför allt Skype for Business, som är en exklusiv komponent - för ett brett spektrum av kommunikationsmöjligheter.

Alla program ingår i Office 2016 Professional Plus:

 • Word 2016 - skapa texter i många format för affärs- och privatbruk
 • Excel 2016 - komplexa beräkningar för redovisning, statistik med mera
 • PowerPoint 2016 - skapa informativa presentationer
 • Outlook 2016 - för att organisera e-post och kontakter samt planera möten och uppgifter
 • OneNote 2016 - gör anteckningar i farten och dela dem med andra
 • Publisher 2016 - utformar alla typer av trycksaker som kan skrivas ut
 • Access 2016 - utformning av databasapplikationer för företag
 • Skype for Business 2016 - säkra och mångsidiga kommunikationsalternativ

Office 2016 Professional Plus erbjuder generellt sett också en del nyheter jämfört med den tidigare versionen, bland annat följande funktioner:

 • Nya Office-designs finns tillgängliga för alla utgåvor, med vilka de enskilda programmen kan utformas individuellt med avseende på färg: I det mörkgrå läget underlättar starka kontraster arbetet, medan den färgade designen ger ett modernt utseende.
 • Med den intelligenta guiden "Insights" kopplas Bing-sökningen till individuella Office-Program, medan "Tell Me" gör det ännu snabbare att hitta redigeringsfunktioner.
 • OneDrive och SharePoint kopplar samman Office-användare i molnet - för flexibel, säker tillhandahållande och samarbete i realtid kring dokument.
 • Data Loss Protection (DLP) ger möjlighet att centralt skapa policyer för Word-, Excel- och PowerPoint-dokument för att reglera användningen och utgivningen av känsliga data.

Office 2016 Professional Plus edition var ursprungligen inte utformad för enskilda kunder och är därför normalt endast tillgänglig som en volymlicens, som används i större företag. På Wiresoft kan enskilda användare, t.ex. egenföretagare eller små och medelstora företag, också köpa Office-Edition Professional Plus 2016 som en enskild licens.

Fördelen med att köpa denna utgåva av Professional Plus är att versioner av Office 2016 fortfarande stöds av äldre Microsoft-operativsystem från Windows 7 och framåt, vilket gör den särskilt intressant för de köpare som inte använder en aktuell version av Windows. I Wiresoft Onlineshop kan du förutom Office 2016 Professional Plus få en köpversion (utan prenumeration!) även Standard Edition som en enskild licens. En detaljerad översikt över alla enskilda program som ingår i Office 2016 Professional Plus hittar du nedan.

Enskilda program i upplagan Office 2016 Professional Plus

Varje program i Office 2016 Professional Plus Edition täcker ett separat affärsområde med specifika funktioner - kompletterat med många optimeringar och nya funktioner:

Word på Office 2016 Professional Plus

Word-programmet i Office 2016 Professional Plus uppfyller alla klassiska uppgifter inom skriftlig kommunikation - på arbetsplatsen eller online i molnet. Förutom fler mallar erbjuder Word flera nya funktioner:

 • Öppna PDF i Word: PDF-filer kan nu öppnas direkt i Word 2016. På så sätt slipper du kopiera bilder och grafik, även formatering och teckensnitt övertas. Word-dokumentet kan också sparas i PDF-format igen.
 • Fler alternativ med WordArt-former : WordArt-formerna för att utforma text erbjuder ännu fler alternativ i Word 2016: Texter kan omvandlas i olika former eller fritt anpassas till grafiska element osv.
 • Inmatning i realtid: Den optimerade inmatningen i realtid gör det ännu tydligare att arbeta samtidigt i ett Word-dokument: Alla anställda kan omedelbart se de ändringar som andra användare har gjort och korrigera dem vid behov.
 • Kommentarfunktion: Den optimerade kommentarfunktionen ger möjlighet att svara på enskilda kommentarer direkt i samma fält, vilket förbättrar tydligheten avsevärt.
 • Upphängd mapp: Mappen där varje Word-dokument sparades kan hängas upp som en ikon och nås - även av andra anställda.

Excel 2016 för Office Professional Plus

Excel 2016 utökar möjligheterna till komplexa beräkningar och analys av data med praktiska funktioner och nya typer av grafik för visualisering:

 • Programmet föreslår de lämpligaste diagramtyperna för varje beräkningsoperation som utförs så snart användaren markerar motsvarande data med musen och visar dem i förhandsgranskningen.
 • Nya beräkningsfunktioner i Excel 2016 inkluderar PROGNOSE.ETS för att generera framför allt kortsiktiga framtidsprognoser, inklusive bästa och sämsta fall. Interaktiva diagram, såsom drill-down-navigering som används i Online Analytical Processing (OLAP), är tillgängliga för pivottabeller, och LET-funktionen förbättrar läsbarheten i en formel. Det nya visningsfiltret kan användas för att dölja andra användares filter.
 • Följande nya diagramtyper är nu tillgängliga i Excel när du visualiserar beräkningar: Med histogrammet kan frekvensfördelningar för vissa klasser visas. Paretodiagrammet är en särskild form för att visa värden både absolut och relativt i kolumnform. Vattenfallsdiagrammet är också ett kolumndiagram, som kan användas för att visa positiva eller negativa förändringar i ett startvärde. Trädplanen visar enskilda nyckeltal i en hierarkisk struktur, medan sunburstdiagrammet visar hierarkiska data koncentriskt, vilket gör att du kan visa relationer. Boxplot eller boxdiagram används för att visualisera data som kvartiler och medianer i statistiska analyser.

PowerPoint för Office 2016 Professional Plus

PowerPoint erbjuder i Office-Version 2016 ännu fler valmöjligheter när det gäller utformningen av presentationsbilder och nya funktioner för presentationer:

 • Redan när du infogar en grafik eller illustration i en bild föreslår PowerPoint Designer olika designalternativ som tillämpas direkt med ett klick.
 • För att skapa dynamiska övergångar mellan bildrutor kan morph-funktionen användas för att animera bilder eller grafik samt enskilda ord och till och med hela texter.
 • Under en presentation kan penselverktyget användas i stället för laserpekaren för att markera enskilda termer eller grafik etc. på en bild. Det ursprungliga PowerPoint-dokumentet ändras inte eftersom verktyget används i presentationsläge.
 • Tidshantering blir ännu enklare med tidsuppföljningsverktyget , eftersom det alltid visar den tillgängliga tiden, så att en given tidsram kan hållas bättre.
 • Delningsfunktionen gör det ännu enklare att publicera presentationer i sociala medier för andra intresserade parter.

Outlook på Office 2016 Professional Plus

Outlook 2016 gör hanteringen av kommunikationsdata och planeringen av uppgifter och möten ännu effektivare. Olika filterfunktioner hanterar inte bara e-posttrafiken utan gör det också lättare att söka efter innehåll, kontakter eller dokument:

 • Clutter-funktionen sorterar inkorgen efter viktiga och oviktiga e-postmeddelanden och avaktiverar automatiskt potentiellt farligt innehåll och länkar. Clutter analyserar användarens beteende beroende på vilka e-postmeddelanden som läses först, senare eller inte alls, och förbättrar på så sätt kontinuerligt sorteringskriterierna.
 • En virtuell sökmapp listar alla sökresultat som motsvarar ett fördefinierat kriterium - e-post, personuppgifter och kontakter etc. - tillsammans.
 • Adressboken föreslår automatiskt matchande kontakter från adressboken när du skriver in de första bokstäverna i ett namn i ett nytt e-postmeddelande, eller de kontakter som avsändaren av e-postmeddelandet ofta kommunicerar med när du klickar i fältet "Till".
 • När du skickar bilagor föreslår Outlook 2016 en lista över alla nyligen använda filer när du klickar på "Bifoga fil". Varje bilaga har en rullgardinsmeny för att öppna, spara, kopiera eller ta bort.
 • I stället för bilagor kan filer skickas via OneDrive och SharePoint som länkar om de lagras där, vilket snabbar upp sändningen och minskar mängden data i e-postlådan hos både avsändare och mottagare.

OneNote i Office 2016 Professional Plus

OneNote är en populär digital anteckningsbok som kan användas på smartphones och surfplattor för att fånga eller lagra och dela dina egna idéer, bilder, webbsidor etc. från Internet. Anteckningsböcker i OneNote kan också lagras på OneDrive och därmed delas med andra användare. De andra fördelarna:

 • OneNote kan synkroniseras på alla enheter. På enheter med pekfunktion kan texter etc. också skrivas in med fingret eller en digital penna.
 • Den integrerade text- och taligenkänningen söker också efter nyckelord i bilder (t.ex. skärmdumpar), video- och röstfiler.
 • OneNote kan integreras med andra program på Office så att du kan göra anteckningar etc. direkt från dem.
 • Innehåll från Internetkällor länkas automatiskt till ursprungskällan. Anteckningar kan också kopplas samman.

Publisher på Office 2016 Professional Plus

Microsoft Publisher är ett mångsidigt program på Office för att skapa alla typer av trycksaker i tryckkvalitet. Programvaran för publicering är en extra del av Office 2016 Professional Plus och ingår inte i de flesta andra utgåvor.

De intuitiva layoutverktygen, som är ordnade på ett användarvänligt sätt i användargränssnittet, hjälper användarna att utforma en mängd olika dokumenttyper och att redigera bilder.

Effekter som skuggor, skuggor, reflektioner etc. är tillgängliga för både bilder och texter för att ändra deras utseende. För att redigera flera bilder finns en separat kolumn i designområdet. Med hjälp av drag & drop kan dessa enkelt bytas ut eller infogas från Microsoft ClipArt-biblioteket, via Bing bildsökning från Internet eller ett fotoalbum online. Andra funktioner och egenskaper i Publisher 2016:

 • När du öppnar programmet finns mallar i vanliga format och typiska byggstenar - som rubriker, textrutor och kolumner etc. - tillgängliga för olika dokumenttyper: från enklare A4-flyers till flersidiga broschyrer och kataloger. Alla fördefinierade delar av en mall kan anpassas individuellt och sparas så att de är tillgängliga för ytterligare publikationer.
 • Publisher erbjuder skalbar SVG-vektorgrafik och 3D-objekt som kan förstoras eller roteras 360 grader utan att förlora skärpa.
 • Med linjalfunktionen kan texter och grafik placeras i ett dokument med millimeterprecision.
 • Textfältsverktyget indikerar när en längre text infogas i en för liten textram; enskilda textfält kan också kopplas till verktyget så att texten automatiskt fördelas över dem när den infogas.

Access på Office 2016 Professional Plus

Access 2016 är en praktisk Microsoft-programvara för att utforma egna databaser för projekthantering, varuhantering och andra uppgifter på ett relativt enkelt sätt i ett företag. Med sina intuitiva verktyg och funktioner är Access utformat för att användas kommersiellt av både företag och privatpersoner. Databasprogrammet är en extra komponent i Office 2016 Professional Plus edition och ingår inte i nästan alla andra Office editioner.

Tack vare det tydliga arrangemanget av funktioner, sorterade efter tillämpningsområden, och Access-filerna kan användaren snabbt hitta rätt; till exempel visar startskärmen de senast använda databaserna, som är omedelbart tillgängliga med ett klick, medan listan över kommandon som visas i bandet kan konfigureras individuellt enligt ens egna önskemål, inklusive tillgång till ofta använda funktioner. Det finns många mallar i Access 2016 för att snabbt och enkelt skapa databasprogram för typiska uppgifter.

Microsoft Access 2016 erbjuder också möjligheten att utveckla databaserade applikationer (appar) för mobila enheter som är tillgängliga för andra anställda via SharePoint-anslutningen. Dessutom finns följande funktioner och verktyg tillgängliga i 2016 års version av Access:

 • Databasfrågor i Access 2016 förbättras genom användning av jokertecken - så kallade jokrar, till exempel * ? # - för okända element i en datamängd.
 • När du importerar tabeller från olika databaskällor stöder Access 2016 sökning efter överflödig data genom att du kan sammanfoga respektive tabeller så att dubbletter kan tas bort.
 • Formulär i Access 2016 är en praktisk funktion för att visa data på ett tydligt sätt. Jämfört med tabeller visar de bara en enda post, vilket underlättar manuell inmatning och underhåll. Dessa AutoForms kan skapas med hjälp av verktygen för formulärlayout.
 • Å ena sidan förbättrar BigInt-datatypen "Large Number" kompatibiliteten med MS SQL-servrar och å andra sidan kan den användas för att beräkna stora tal: BigInt har ett mycket större beräkningsområde med åtta byte än den tidigare datatypen med endast fyra byte.
 • Det förnyade stödet för dBASE-filer och ODBC (Open Database Connectivity protocol) utökar Access möjligheter att använda motsvarande databaser.

Skype for Business i Office 2016 Professional Plus

Skype for Business erbjuder många sätt att ansluta till andra användare internt eller externt som går långt utöver telefonsamtal. Kommunikationsprogrammet är en exklusiv del av Office 2016 edition Professional Plus. Skype for Business utvecklades särskilt för effektiv och snabb kommunikation både inom och utanför företaget:

 • Med programmet är det förutom telefoni (IP) också möjligt att genomföra chattar och videokonferenser, samt att överföra filer och till och med presentationer via programmet - det är intuitivt, som alltid. Skype for Business kan användas både lokalt och i molnet, programmet och funktionerna är identiska.
 • Kommunikationen via Skype for Business är säker tack vare särskilda riktlinjer för autentisering och kryptering, och programmet erbjuder också möjlighet att centralt administrera de anställdas användarkonton. Anställda eller externa deltagare utan konto kan dock också delta i Skype-möten.
 • En användares närvarostatus visas med en ikon på profilbilden. Här finns det olika alternativ för att meddela andra om man är tillgänglig men upptagen, eller om man är frånvarande eller inaktiv; även om man är närvarande men inte vill bli störd kan man meddela detta - beroende på vilket val man gör förändras också möjligheterna till kommunikation.

Systemkrav för Office 2016 Professional Plus:

MS Office Professional Plus finns som standard i en 32-bitars och en 64-bitars version. Normalt installeras 64-bitarsversionen automatiskt på datorn - men på ett 32-bitars operativsystem med x86-processor kan endast 32-bitarsversionen installeras. Kraven på den individuella hårdvaran skiljer sig därför åt - se specifikationerna för arbetsutrymme och hårddiskutrymme. Observera följande minimikrav:

 • Operativsystem: Windows 7 eller högre eller Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows 10 Server
 • Processor: x86- eller x64-bitars processor med 1 GHz och SSE2
 • Minne: 1 GB RAM (32-bitar), 2 GB RAM (64-bitar)
 • Hårddiskutrymme: 3,0 GB
 • Skärm: 1 024 x 768 upplösning
 • Grafikkort: DirectX 10-grafikkort för hårdvaruacceleration av grafik 

Köp MS Office 2016 Professional Plus billigt på Wiresoft i vår webbutik

Upplagan MS Office 2016 Professional Plus är inte tillgänglig i den övriga programvaruhandeln, utan kan endast köpas som volymlicens för företag. I Wiresofts webbutik Office 2016 Professional Plus finns även en licens för en enskild användare, dvs. en köpversion - utan uppdateringar eller andra skyldigheter som för en Microsoft-prenumeration; du betalar alltså bara engångspriset när du köper via Wiresoft! Du köper den fullständiga versionen av Office-utgåvan, som erbjuder samma program och funktioner som volymlicensen - med den enda skillnaden att denna Office 2016 Professional Plus singellicens endast används av dig själv.

Säkert programvaruköp med Wiresoft: För dig som kund är köpet av Office 2016 Professional Plus eller någon annan Office 2016 edition från Wiresoft inte bara särskilt fördelaktigt och bekvämt, utan också säkert: Din enanvändarlicens för Office 2016 Professional Plus programvara var en del av en större volymlicens, som Microsoft endast säljer till större företag. Dessa förvärvar också rätten att sälja överflödiga programvarulicenser vidare till Wiresoft, till exempel.

Dessa licenser har antingen inte använts, eller så kan de ha ersatts av en nyare programversion eller inte längre stöds på grund av en allmän förändring av maskinvaran eller en uppdatering av operativsystemet i ett företag. När den ursprungliga volymlicensen säljs delas den upp och omvandlas till enskilda licenser - dessa kallas då för begagnad programvara. Uppdelningen i enskilda licenser ändrar inte omfattningen av programmen i denna utgåva av Professional Plus och inte heller deras funktionalitet, eftersom de inte slits ut genom användning.

Alla fullständiga programversioner av MS Office Professional Plus eller andra Microsoft-program som erbjuds av Wiresoft är identiska med motsvarande ursprungliga Microsoft-versioner och -utgåvor och kommer från förstagångsköpare (företag) i Europa. När du köper Office 2016 Professional Plus i Wiresoft Software Shop löper du inte heller någon juridisk risk, eftersom handeln med begagnad programvara är uttryckligen tillåten enligt lag, vilket har bekräftats tydligt i många domar.

Denna använda programvara från Office 2016 Professional Plus kan installeras på din dator omedelbart efter att du har köpt och laddat ner den och aktiverats med den medföljande multiaktiveringsnyckeln (volymlicensnyckeln) och sedan användas utan tidsbegränsningar.

Att köpa begagnad programvara från Microsofts Office-paket är inte bara bekvämt för Wiresofts kunder, eftersom de kan köpa normalt otillgängliga Office-utgåvor, utan också särskilt förmånligt. Många egenföretagare och privata användare samt små och medelstora företag drar därför nytta av vårt programvaruerbjudande: med Wiresoft får de inte bara alla exklusiva fördelar med Office 2016 Professional Plus Edition, utan sparar också pengar!

I Wiresoft Software-Shop kan du hitta Office 2016 Professional Plus Edition samt andra utgåvor och versioner och många andra Office-program som en köpversion.

Om du har några frågor om Office 2016 Professional Plus eller någon annan Microsoft Office 2016 Edition kan du helt enkelt använda vår kompetenta rådgivning via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS"
2 jan 2021

School use!

10

4 apr 2020

Habe das gekauft, aber man schickt mir den Code nicht zu!

[email protected]

30 mar 2020

Top

Für mich perfekt

Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier