Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT PUBLISHER 2010 MICROSOFT PUBLISHER 2010
Microsoft Publisher 2010 Nedladdning Microsoft Publisher 2010 (DTP/layoutprogram) Med Publisher 2010 är det enkelt att få ut ditt budskap med en mängd olika publikationstyper, vilket sparar tid och pengar. Det spelar ingen roll om du...
166,90 kr *
MICROSOFT PUBLISHER 2021 MICROSOFT PUBLISHER 2021
Microsoft Publisher 2021 - det fristående programmet i köpversionen Publisher 2021 är Microsofts mångsidiga och kraftfulla program för professionell desktop publishing. Inte bara företag utan även privata användare, t.ex. elever och...
863,90 kr *
MICROSOFT PUBLISHER 2013 MICROSOFT PUBLISHER 2013
Publisher 2013 - Microsofts fristående DTP-program som en köpversion Publisher 2013 är en äldre version av Microsofts mångsidiga DTP-program för att professionellt utforma intressanta publikationer för alla ändamål: För detta ändamål...
201,90 kr *
MICROSOFT PUBLISHER 2016 MICROSOFT PUBLISHER 2016
Publisher 2016 for DTP - Microsofts fristående program som en köpversion Publisher 2016 är en populär version av Microsofts mångsidiga DTP-program för utformning av publikationer för alla områden: Det erbjuder alla funktioner som behövs...
429,90 kr *
MICROSOFT PUBLISHER 2019 MICROSOFT PUBLISHER 2019
Microsoft Publisher 2019 - det enda programmet i köpversionen Publisher 2019 är Microsofts mångsidiga och kraftfulla program för professionell desktop-publicering. Inte bara företag utan även privata användare, t.ex. elever och...
526,90 kr *

Microsoft Publisher: Kreativ design på ett enkelt sätt

Upptäck hur Microsoft Publisher kan hjälpa dig att skapa engagerande trycksaker och digitala publikationer. Den här artikeln ger en översikt över de senaste funktionerna och möjligheterna i Microsoft Publisher för att hjälpa dig att förverkliga dina kreativa projekt på ett effektivt sätt.

Användargränssnitt och designalternativ

Microsoft Publishers användargränssnitt är intuitivt utformat för att ge dig en smidig designmiljö. Upptäck en mängd designalternativ för att skräddarsy broschyrer, flygblad, nyhetsbrev och mycket mer. Använd verktygsfälten och menyerna för enkel navigering.

Mallar och layouter

Snabba upp designprocessen med Microsoft Publishers breda utbud av mallar och layouter. Välj från ett brett utbud av designer för att skapa professionella och tilltalande publikationer. Anpassa mallarna efter dina behov och ge dina projekt en personlig touch.

Grafik och bilder

Gör dina publikationer mer visuellt sofistikerade genom att enkelt integrera grafik och bilder. Microsoft Publisher gör det enkelt att infoga bilder, former och diagram. Använd bildredigeringsfunktionerna för att anpassa din grafik direkt i programmet.

Textdesign och typografi

Designa din text så att den imponerar med Microsoft Publishers alternativ för textdesign. Experimentera med olika typsnitt, storlekar och färger för att hitta den perfekta typografin för dina projekt. Textplacering och justering kan enkelt anpassas.

Utskriftsförberedelser och export

Microsoft Publisher gör det enkelt att förbereda dina projekt för utskrift. Kontrollera utskriftsinställningarna direkt i programmet och exportera dina filer i olika format. Förhandsgranskningsfunktionerna hjälper dig att säkerställa att dina publikationer trycks på bästa möjliga sätt.

Digitala publikationer och onlinepublicering

Upptäck möjligheterna med digital publicering med Microsoft Publisher. Skapa interaktiva PDF-filer eller publicera dina projekt direkt online. Med delningsfunktionerna online kan du dela dina skapelser med en bredare publik.

Samarbete och molnintegration

Optimera samarbetet i projekt med den sömlösa integrationen av Microsoft Publisher med Microsoft 365 Cloud. Dela dina designer i realtid och möjliggör gemensamma redigeringar. Molnsynkronisering säkerställer att du alltid arbetar med de senaste versionerna av dina publikationer.

Uppdateringar och support

Håll Microsoft Publisher uppdaterat genom att regelbundet söka efter uppdateringar. De kontinuerliga förbättringarna ger inte bara nya funktioner, utan även säkerhetsuppdateringar. Om du har några frågor eller problem finns Microsoft Help Desk tillgänglig för att ge dig expertstöd.

Sammantaget erbjuder Microsoft Publisher en heltäckande lösning för kreativ utformning av trycksaker och digitala publikationer. Med ett användarvänligt gränssnitt, många designalternativ och sömlös integration är det den perfekta applikationen för kreativa projekt.

Kategorier