Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PUBLISHER 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT PUBLISHER 2021

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10491
 • 164-03723
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
863,90 kr * 958,90 kr * (9,91% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Publisher 2021 är det mångsidiga och kraftfulla programmet från för professionell publicering. Inte bara företag utan även privata användare, t.ex. elever och studenter, kan använda programmet för att skapa övertygande publikationer av alla slag - från bildredigering och layout till skapande av utskrivbara mallar. Förutom en omfattande katalog med mallar för flygblad, broschyrer och mer omfattande kataloger finns det många verktyg och effekter för att utforma och redigera dem enligt egna idéer. Tack vare det intuitiva och användarvänliga användargränssnittet och den tydliga indelningen av verktygen kan även oerfarna användare och nybörjare snabbt komma igång med Microsoft Desktop Publisher 2021 och skapa trycksaker som uppfyller höga krav, men också bara logotyper, ikoner och andra bildelement.

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT PUBLISHER 2021"

Microsoft Publisher 2021 - det fristående programmet i köpversionen

Publisher 2021 är Microsofts mångsidiga och kraftfulla program för professionell desktop publishing. Inte bara företag utan även privata användare, t.ex. elever och studenter, kan använda programmet för att skapa övertygande publikationer av alla slag - från bildredigering och layout till skapande av utskrivbara mallar. Förutom en omfattande katalog med mallar för flygblad, broschyrer och mer omfattande kataloger finns det många verktyg och effekter för att utforma och redigera dem enligt egna idéer. Tack vare det intuitiva och användarvänliga användargränssnittet och ett tydligt upplägg av verktygen kan även oerfarna användare och nybörjare snabbt komma igång med Publisher 2021 och skapa trycksaker som uppfyller höga krav, men också bara logotyper, ikoner och andra bildelement.

Precis som i de andra Office-programmen i version 2021 kan man individuellt anpassa utseendet på bandet till sina egna behov och på så sätt skapa stor tydlighet. MS Publisher 2021 är därför rätt partner för att förverkliga dina kreativa idéer på ett övertygande och skickligt sätt.

Hög kompatibilitet med olika format och program

Layoutprogrammet tillåter naturligtvis användning av de vanliga filformaten, som inkluderar .JPG och .PDF, samt Microsofts egna format .XPS och .PUB; det sistnämnda kan till och med öppnas med ett Adobe-layoutprogram. Detta innebär att utskriftsfiler som skapats med MS Publisher också kan användas med andra layoutprogram, vilket ökar kompatibiliteten för Publisher 2021. HTML-formatet är tillgängligt för att skapa nyhetsbrev.

Publisher kan också importera filer från andra Office-program, t.ex. Excel-diagram och tabeller eller redan formaterade Word-texter.

Den praktiska guiden Pack & Go samlar automatiskt in och packar alla filer som är kopplade till en publikation och som krävs för utskrift (t.ex. bilder, grafik och teckensnitt) i en enda fil, som du sedan bara behöver skicka till en tryckeri eller kopieringsbutik eller göra tillgänglig via Microsoft Cloud.

Kort översikt över de nya funktionerna i Publisher 2021

Förutom många optimeringar kännetecknas den nya versionen av Microsoft Publisher av utökade användningsmöjligheter: Till exempel kan Publisher 2021 också användas på pekdon med en stylus. Publisher-dokument kan dessutom delas med andra via Microsofts molntjänst OneDrive. Tack vare den tillförlitliga uppdateringen i realtid av de filer som lagras där och de höga säkerhetsstandarder som garanteras med Data Loss Prevention är det inte bara effektivt utan också säkert att arbeta med Publisher-layoutdokument i ett team.

Publisher 2021 erbjuder bland annat följande funktioner och egenskaper:

 • Det finns nu en separat kolumn i designområdet för redigering av flera bilder.
 • Bilderna kan bytas ut intuitivt och omedelbart med hjälp av drag & drop.
 • Det finns många nya bildeffekter: t.ex. skuggor, ljuseffekter, 3D-effekter och reflektioner.
 • Dessa kan också användas för att utforma texter.
 • Om du använder en fototjänst på nätet eller digitaltryck kan de färdiga publikationerna också sparas i JPG-format.

Publisher 2021 finns normalt bara som en fast komponent i vissa versioner av MS Office, men hos Wiresoft kan du också köpa publikationsprogrammet separat. För att kunna använda MS Publisher 2021-versionen på din dator eller annan Windows-kompatibel slutenhet är operativsystemet Windows 10 ett obligatoriskt krav.

I Wiresofts nätbutik kan du köpa den senaste versionen av Publisher 2021 samt äldre versioner och många andra Office-program till ett särskilt lågt pris som en enskild användarversion, helt utan programvaruabonnemang. Följande detaljerade översikt visar alla intressanta och viktiga nya funktioner i Publisher 2021.

Utbudet av funktioner i Microsoft Publisher 2021

Publisher 2021 innehåller både förbättringar av de redan beprövade funktionerna och verktygen och en del nyheter, även när det gäller fritt användbar grafik och mallar, så att spektrumet av användningsmöjligheter i denna version är ännu bredare än tidigare.

Användning av förslag till utformning vid utformning av dokument

Så snart du startar Publisher 2021 visas en omfattande katalog med designmallar som innehåller förslag på en mängd olika tryckta dokument i typiska format: från enkla visitkort till flygblad för utskick och omfattande kataloger. Var och en av mallarna kan anpassas ytterligare - färger, typsnitt och formatering kan ersättas eller kompletteras med andra. Filen med den ursprungliga mallen behålls alltid, så att den kan nås om och om igen, eftersom den nykonstruerade mallen sparas som en kopia.

Särskilt nybörjare och oerfarna användare kommer att uppskatta de här dokumentförinställningarna för att få ett attraktivt utskriftsresultat varje gång.

Det är naturligtvis också möjligt att utforma egna mallar och layouter. Dessa kan också sparas som en mall eller huvudfil så att de är tillgängliga nästa gång. Det sparar mycket tid och garanterar att alla dokument som är baserade på den har ett enhetligt utseende och samma kvalitet.

Användning av byggstenar för publikationer

För att se till att dokumenten har ett återkommande, identiskt utseende i olika format och medier kan så kallade byggstenar också användas i Publisher 2021 . Det är typiska element som rubriker, men även ramar, boxar osv. Precis som med mallarna kan användarna använda de byggstenar som är integrerade i Publisher eller skapa egna byggstenar.

Redigera bilder och grafik direkt i Publisher 2021

Grafik och foton kan läggas in direkt från datorn, från Microsoft ClipArt-biblioteket, via Bing bildsökning eller från ett fotoalbum online. Dessa kan bytas ut och ersättas när som helst med hjälp av drag & drop. Med linjalfunktionen kan de placeras på önskad plats med millimeterprecision efter insättning.

Bildfiler som importeras till ett Publisher-dokument kan även redigeras i efterhand; det är möjligt att justera färgtonen och färgintensiteten samt att skära av bildstorleken till önskat format. Det är också möjligt att lägga till olika effekter som skuggor och reflektioner till bilder och texter för att få dem att sticka ut.

Den skalbara SVG-vektorgrafik som finns i Publisher 2021 behåller sin skärpa även när den förstoras och ger därför alltid en professionell bild, medan 3D-objekten kan roteras som önskat för att få den önskade bilden.

Använd praktiska textrutor

När du lägger ut längre texter som sträcker sig över flera sidor eller som avbryts av illustrationer finns det några användbara verktyg som hjälper dig att hålla reda på layouten: Om till exempel för mycket text har lagts in i ett textfält visas detta i en liten ruta i ramens nedre högra hörn med utelämningsmarkeringar. Det befintliga textfältet kan då antingen förstoras helt enkelt med musen eller så kopplas flera sådana textfält samman så att den återstående texten automatiskt visas i nästa fält. Denna funktion är särskilt praktisk vid senare ändringar av texten, t.ex. om den förkortas eller kompletteras.

Anpassa och dela Publisher-dokument

För att skapa personliga utskick kan namn, foton eller till och med webblänkar till alla adressater läggas till automatiskt. Och om du vill dela ett utkast eller en färdig layout med andra anställda kan deras e-postadresser infogas direkt i ett dokument, vilket gör det ännu snabbare att skicka. Genom att använda Microsofts molntjänst OneDrive i Publisher är det också möjligt att spara data online så att mottagarna kan få tillgång till dem via en länk.

Publisher 2021 har utskriftsalternativ i alla kvaliteter

Beroende på för vilket ändamål flygblad, broschyrer, inbjudningskort och annat reklammaterial, men även rent privata trycksaker ska skapas, erbjuder Publisher 2021 omfattande alternativ för tryckning och naturligtvis redan för designen. Detta innebär att trycksaker kan produceras för alla målgrupper i önskad kvalitet. För digital utskrift via en utskriftstjänst på nätet kan Publisher-dokumenten också sparas i det vanliga JPG-formatet.

Allmänna systemkrav för Microsoft Publisher 2021

Office-programmet Publisher 2021 kan laddas ner i två versioner: 32-bitar och 64-bitar. 64-bitarsversionen är installerad som standard, men endast 32-bitarsversionen kan installeras på ett 32-bitars operativsystem med en x86-processor. Beroende på vilken version som valts kan kraven på den enskilda maskinvaran skilja sig åt - till exempel när det gäller arbetsutrymme och hårddiskminne. Följande minimikrav måste uppfyllas:

 • Operativsystem:  Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 eller Windows Server 2022
 • Processor: minst 1,6 GHz eller snabbare
 • Hårddiskutrymme: Min. 4 GB tillgängligt diskutrymme
 • Arbetsminne: minst 4 GB RAM-minne
 • Grafikkort: minst 1 280 x 768 pixlar, DirectX 9 eller högre med WDDM 2.0 eller högre för Windows 10

Köp Microsoft Publisher 2021 till ett lågt pris som fristående program hos Wiresoft

MS Publisher är en klassisk del av vissa Microsoft Office-paket och är därför normalt inte tillgänglig separat utan endast tillsammans med andra Office-program. Hos Wiresoft kan du också köpa Publisher 2021 som ett enskilt program - till skillnad från många andra leverantörer av Microsoft-program - och framför allt som en köpversion.

Dina fördelar: Denna licens för Publisher 2021 för en enskild användare innebär inte att du måste teckna en tidsbegränsad prenumeration med obligatoriska uppdateringar eller eventuella begränsningar i användningen av funktionerna. Det är därför dubbelt värt att köpa Publisher 2021 från Wiresoft som ett enda program, särskilt om du inte behöver alla Office-programmen.

Säkert programvaruköp med Wiresoft: Den Publisher 2021-licens för en användare som du köper här kommer vanligtvis från en större volymlicens i ett företag och utgör därför en så kallad använd programvara - när det gäller funktionsutbudet är den dock identisk med den Publisher-programversion som också ingår i Office Suite 2021. Vi kan därför erbjuda dig detta till ett särskilt förmånligt pris!

Dessutom löper du ingen juridisk risk när du köper begagnad programvara, eftersom handel med begagnad programvara är uttryckligen tillåten enligt lag. Dessutom har varje Microsoft-program som Wiresoft tillhandahåller, oavsett om det tidigare har använts eller inte, först testats för att säkerställa dess faktiska och felfria användbarhet, vilket är anledningen till att programvaran för utgivare omedelbart är 100 % användbar under obegränsad tid efter köpet och nedladdningen till din dator.

Som seriös och pålitlig programvaruhandlare erbjuder Wiresoft endast fullständiga programversioner som är identiska med de versioner som finns tillgängliga från Microsoft och som inte heller kommer från osäkra källor.

Särskilt frilansare och små och medelstora företag, men även privata användare drar nytta av alla fördelar med Publisher 2021 när de köper programvara från Wiresoft, eftersom de sparar pengar. I Wiresoft Software Shop kan du köpa MS Publisher samt många andra Office-program och andra Microsoft-program.

Om du har några frågor om MS Publisher 2021 eller något annat Microsoft-program kan du kontakta oss via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT PUBLISHER 2021"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT PUBLISHER 2021"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier