Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PUBLISHER 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT PUBLISHER 2013

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10132
 • 021-10257
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
201,90 kr * 222,90 kr * (9,42% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Publisher 2013 är en äldre version av Microsofts mångsidiga DTP-program för professionell utformning av intressanta publikationer för alla ändamål: Förutom ett stort urval av malldokument för alla typiska användningsområden erbjuder Publisher också intuitiva funktioner som kan användas för att skapa visuellt tilltalande och utskrivbart reklammaterial för både företag och privat bruk: Förutom inbjudningskort och flygblad, affärs- och seriebrev, utskick samt presentationer, rapporter och broschyrer eller till och med större kataloger kan utformas - bara för att nämna de typiska format som redan ingår som mallar.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT PUBLISHER 2013"

Publisher 2013 - Microsofts fristående DTP-program som en köpversion

Publisher 2013 är en äldre version av Microsofts mångsidiga DTP-program för att professionellt utforma intressanta publikationer för alla ändamål: För detta ändamål erbjuder Publisher ett stort urval av malldokument för alla typiska användningsområden samt intuitivt användbara funktioner som kan användas för att skapa visuellt tilltalande och samtidigt utskrivbara reklammaterial inom både affärs- och privatsektorn: Förutom inbjudningskort och flygblad, affärsbrev och seriebrev, utskick samt presentationer, rapporter och broschyrer eller till och med större kataloger kan utformas - för att bara nämna de typiska format som redan finns med som mallar.

De lättförståeliga och lättanvända verktygen i flikarna, som är tydligt strukturerade enligt specifika funktionsområden, stöder användare från nybörjare till proffs med praktiska verktyg och funktioner som även underlättar bildredigering, till exempel - kombinerat i ett typiskt användarvänligt Microsoft-gränssnitt för effektivt arbete. Publisher gör det därför onödigt att köpa ett dyrt DTP-program, och programmet kan även användas snabbt av oerfarna användare.

Publisher 2013-versionen erbjuder återigen ett antal praktiska tillägg och nya funktioner som gör det ännu mer intuitivt att utforma publikationer:

 • Central sökning efter bilder - på skrivbordet, via ClipArt-katalogen på Office.com eller på Internet och omedelbar infogning i ett dokument.
 • Bildfiler visas tydligt i en kolumn i designområdet och kan dras och släppas till en layoutsida eller bytas ut.
 • Bilder kan också användas som bakgrund - det finns olika designalternativ för att anpassa formatet.
 • Texter kan också framhävas visuellt genom effekter som skuggor och reflektioner, ljuseffekter och fasor.

MS Publisher 2013 finns endast som en komponent i vissa högre versioner av Office och är t.ex. inte integrerad i Home & Business och Office 2013 Home & Student. Användare av en sådan utgåva kan enkelt köpa Publisher 2013 från Wiresoft som ett fristående program. Eftersom Publisher 2013-versionen också stöds av äldre Microsoft-operativsystem från och med Windows XP eller senare, användare som vill fortsätta att använda denna eller någon av de efterföljande versionerna på sin maskinvara har nytta av att köpa begagnad programvara.

Förutom Publisher 2013 kan du också köpa nyare versioner och många andra specialprogram på Office till särskilt låga priser som enanvändarversioner i Wiresofts webbutik. Följande översikt ger en mer detaljerad introduktion och en presentation av funktionerna och egenskaperna i Publisher 2013.

De viktigaste nyheterna i Publisher 2013 på en översikt

Förutom optimeringar och tillägg till redan inkluderade funktioner erbjuder Publisher 2013-versionen också olika innovationer, vilket innebär att utbudet av designalternativ har utökats ytterligare.

Tack vare det stora urvalet av layoutmallar kan även oerfarna användare komma ganska nära en viss designidé. För att hitta rätt mall kan du använda sökningen på office.com. När rätt layout väl har hittats kan den anpassas flexibelt och sedan sparas som en personlig ny mall så att den omedelbart är tillgänglig för en ny publikation. Dessutom finns följande allmänna funktioner i Publisher 2013, som ger ytterligare alternativ för utskriftsdesign:

 • Skapade layouter kan sparas färdiga för utskrift i de vanligaste filformaten - förutom det vanligaste PDF-formatet är nu även JPG och XPS möjliga. JPG erbjuder nya möjligheter för utskrifter online och särskilt för fotoutskrifter, beroende på leverantör: Varje sida i en publikation kan därför också sparas som en JPEG-bild, om så önskas.
 • Använda Publisher på en enhet med pekfunktion: Publisher version 2013 är också utformad för att användas på en surfplatta, så användarna kan också använda fingret eller den digitala pennan i stället för musen för att komma åt alla funktioner och enkelt skapa layouter.
 • Via Microsofts molntjänst OneDrive kan de få tillgång till layoutdokument var som helst och dela och använda dem med samarbetspartners genom uppdateringar i realtid. OneDrive:s höga säkerhetsstandarder skyddar data från obehörig åtkomst eller förlust.
 • Den centrala bildsökningen ger en större överblick när du använder grafik eller illustrationer - den omfattar inte bara lokalt tillgängliga bilder, utan även ClipArt-katalogen på Office.com och sökningar på Internet.

Intressanta enskilda funktioner i Publisher 2013

Dessutom gör följande funktioner och egenskaper det lättare att arbeta i Publisher - med nya effekter och användbara verktyg:

Redigera och byta ut bilder i designområdet

Vissa arbetsmoment kräver samtidig redigering av flera bilder. Publisher listar eller visar dem tydligt i en separat kolumn i designområdet. De kan sedan dras och släppas till önskad position i layoutdokumentet eller bytas ut. Med de nya verktygen för zoom, panorering och beskärning kan du redigera bilder utan att ändra dokumentlayouten, och med de nya verktygen för exakt justering kan du formatera och placera former, bilder och text på ett exakt sätt.

Nya sätt att skapa bildbakgrunder

Bilder som designbakgrund på en sida öppnar nya designmöjligheter med Publisher 2013, eftersom de kan väljas och infogas med precision med bara några få klick. Flera alternativ är sedan tillgängliga för att anpassa ett foto till dokumentformatet: Bilden kan antingen expanderas eller användas flera gånger som plattor och på så sätt fylla bakgrunden helt och hållet.

Fler nya effekter för bilder och text

Publisher 2013 erbjuder många nya bildeffekter som kan användas för att lägga till eller ändra ett foto med en skugga, reflektioner, men också olika glödeffekter samt mjuka kanter, fasor och 3D-vyer. De flesta av dessa effekter finns även tillgängliga för text, så att du kan skapa dokument som sticker ut från det enhetliga utseendet i många andra trycksaker och som drar till sig läsarnas uppmärksamhet.

Användning av textrutor för publikationer med flera sidor

När du skapar flersidiga broschyrer med Publisher 2013 är det särskilt enkelt att infoga längre text som också är genomsyrad av bilder och inforutor genom att länka samman de enskilda textrutorna. Detta innebär att texten automatiskt fördelas över alla textrutor när den kopieras in. Om det fortfarande inte finns tillräckligt med utrymme visas detta med en motsvarande ikon i respektive fält. Detta förhindrar att viktiga textdelar glöms bort. Den här funktionen är också särskilt användbar om texter fortfarande ändras efter det att de har lagts in, eftersom flödet anpassas automatiskt på ett flexibelt sätt.

Dela Publisher-dokument online

För att säkerställa att ett dokument som skapats med Publisher 2013 också är tillgängligt för andra anställda för redigering eller kommentarer kan användare använda Microsofts molntjänst OneDrive för att lagra dokumentet online; auktoriserade mottagare får tillgång till dokumentet för redigering via en länk, vilket också gör lagringen särskilt säker och skyddar data från förlust. OneDrive erbjuder tillförlitliga uppdateringar i realtid och höga säkerhetsstandarder för effektivt samarbete.

Systemkrav för Microsoft Publisher 2013

Programmet Publisher 2013 på Office finns i två versioner: 32-bitar och 64-bitar. Beroende på detta skiljer sig de individuella hårdvarukraven åt - till exempel när det gäller arbets- och hårddiskutrymme. Följande minimikrav för datorer gäller:

 • Operativsystem: minst Windows XP (SP3, 32-bitars), upp till Windows 10 / Windows Server 2003 (SP2, 32-bitars) upp till Windows Server 2019 (SP1, 32-bitars/64-bitars)
 • Processor: x86- eller x64-bitars processor med minst 1 GHz och SSE2
 • RAM-minne: 1 GB (32-bitar) eller 2 GB (64-bitar)
 • Hårddiskutrymme: minst 3,0 GB
 • Skärm: Min. 1024 x 768 upplösning
 • Grafikkort: DirectX 10-grafikkort för hårdvaruacceleration av grafik
 • Touch-funktionerna är optimerade för Windows 8

DTP-programmet Publisher 2013 på Wiresoft köper billigt som en enda version

MS Publisher är en integrerad del av vissa utgåvor av MS Office - programmet ingår dock inte i Home & Business och Home & Student. I Wiresofts nätbutik kan du också köpa Publisher 2013 individuellt som begagnad programvara - till skillnad från många andra återförsäljare som vanligtvis bara erbjuder den senaste versionen. Ytterligare en fördel för dig: Enanvändarlicensen för Publisher 2013 som erbjuds här är inte heller en tidsbegränsad prenumerationsversion, utan tillhör dig efter köpet. Därför är det dubbelt värt att köpa programvaran Publisher 2013 hos Wiresoft!

Varje programvaruköp hos Wiresoft är inte bara särskilt fördelaktigt för dig, utan också säkert: Publisher 2013-licensen för en användare, som du köper som begagnad programvara, härstammar från en tidigare volymlicens från ett större företag, som dock är helt identisk med Publisher 2013-programmet, som också ingår i vissa Office 2013-paket. Uppdelningen av volymlicensen och den därav följande märkningen som begagnad programvara har därför ingen effekt på dess funktionalitet, och dessutom är programvaran inte föremål för slitage.

Wiresoft säljer endast fullständiga versioner av Publisher 2013 eller andra versioner eller program som är kompatibla med Office Program som är identiska med de ursprungliga versionerna från Microsoft.

När du köper Publisher 2013 som begagnad programvara tar du därför ingen juridisk risk med Wiresoft, eftersom handeln med begagnad programvara är uttryckligen tillåten enligt lag, vilket har bekräftats flera gånger av olika domstolsbeslut.

Denna programvara för Publisher 2013 kan installeras på din dator efter att köpet och nedladdningen har slutförts och kan aktiveras och användas omedelbart med den medföljande multiaktiveringsnyckeln (volymlicensnyckeln).

Att köpa begagnad programvara från Wiresoft är en ekonomiskt fördelaktig lösning för våra kunder som kan använda antingen äldre programversioner eller Microsoft-program som normalt inte är tillgängliga individuellt. Många företag använder redan Wiresofts utbud av begagnade programvaror, men även frilansare och privata användare uppskattar det stora urvalet av programversioner - och sparar pengar när de köper!

I Wiresoft Software Shop hittar du inte bara denna utan även äldre versioner av Publisher 2013 och många andra Office begagnade program till salu. Om du har några frågor om MS Publisher 2013 eller något annat Microsoft-program kan du använda dig av våra kompetenta råd via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT PUBLISHER 2013"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT PUBLISHER 2013"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier